Kategorie: / Książki / Gry / Pozostałe

Cdp.pl Opinie Klientów

3.57/5.00 - ilość ocen: 14
opinie o Cdp.pl
3 / 5 2019-02-03

Podpisuję się pod opinią Dawida z dnia 28.10.2017. Gra zamówiona w preorderze dwa miesiące przed premierą, zapłacona z góry. Gra nie dotarła do mnie w dniu premiery a 3 dni po niej. Jakbym wiedział to poszedł bym do Media Markt i bez problemu miał swoją kopię. Zrozumiałbym gdybym złożył zamówienie tydzień przed premierą ale zamówienie poszło 17.08.2017. Za mało czasu aby zaplanować wysyłkę do klienta? To jest ostatni mój zakup w tym sklepie i każdemu będę odradzał kupienie czegokolwiek z tego sklepu. ODRADZAM!!!

5 / 5 2019-01-06

wszystko ok

2 / 5 2018-12-18

Zamówienie wykonane 14.06 i opłacone tego samego dnia (z racji, że to weekend spodziewałem się otrzymać informacje o zamówieniu 16.06, ale do 18.06 nie otrzymałem informacji, dlatego sam wysłałem e-mail z zapytaniem o stan przesyłki. Tego samego dnia otrzymałem maila z treścią: "Najmocniej przepraszam, jednakże wskutek błędu technicznego zamówienie nie zostało przekazane do realizacji. Obecnie powstały błąd został poprawiony i zamówienie jest już widoczne w systemie dla magazynu. Najmocniej przepraszam za niedogodności". Można zrozumieć problemy techniczne i wadliwość systemów, ale czym dalej tym gorzej... Od tego maila do nocy dnia następnego nie otrzymałem żadnej informacji o zamówieniu i jego statusie, dlatego wysłałem ponowną prośbę o informacje - jednakże zostało to zlekceważone. Dlatego kolejnego dnia również w godzinach wieczornych wysłałem jeszcze jeden e-mail (20.06), który spotkał się z OPÓŹNIONĄ O CZTERY DNI REAKCJĄ (24.06)! Nie wiem co się tam dzieje, ale dnia poprzedzającego (23.06) otrzymałem o w godzinach ok. 23 maila o wysłaniu paczki. Szkoda, że ponad tydzień o dokonania płatności i tydzień od pierwszego dnia roboczego zamówienia! Absolutnie nigdy nie skorzystam i NIE POLECAM dokonywania JAKICHKOLWIEK zakupów. Kompletne lekceważenie klienta i brak organizacji.

2018-10-13

Złożone zamówienie; niestety, popełniłem mały błąd i chciałem sprostować. Po 5 min od złożenia zamówienia zadzwoniłem na infolinię. Uzyskałem odpowiedź, że nie można już zmienić, gdyż poszło zamówienie na magazyn i za chwilę paczka będzie wysłana. Po upływie 6,5h dostałem informację o wysłaniu paczki. No to jak to jest z tą wysyłką? Paczka miała być na dzisiaj, będzie na jutro przez to drobne opóźnienie.

2018-09-15

Gra zamówiona w pre-orderze półtora miesiąca wczesniej. Paczka zostaje wysłana po południu na kilka godzin przed światową premierą. Dalej jej nie otrzymałem i najpewniej poczekam około tygodnia, jeśli do jutra nie dojdzie. Nie po to płaci się z góry za pre order, żeby czekać kilka dni na coś, co powinno być dostępne do preloadu na kilka dni przed premierą, jak w przypadku innych dystrybutorów. Kontakt z obsługą klienta to typowy przejaw chamstwa i zachowania pt. "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?". Przy każdej możliwej okazji będę odradzał znajomym korzystania z usług z tego pseudosklepu.

5 / 5 2018-08-15

Sklep oferuje niskie ceny, szybka wysyłka, bezpłatny odbiór paczki w kiosku ruchu. Polecam zakup gier w tym sklepie.

3 / 5 2018-08-04

No to tak: Sklep zmienił termin realizacji zamówienia (o ponad tydzień) nie informując o tym (niezgodne z regulaminem). Sklep wysłał towar niezgodny z zamówieniem. W skład zestawu, który zamawiałem na stronie cdp.pl wchodziła gra Uncharted 4, której później nie było w zestawieniu w potwierdzeniu zamówienia. Po zatelefonowaniu do sklepu zostałem zapewniony, że w skład zestawu wchodzi ta gra mimo jej braku w wykazie. Po otrzymaniu kolejnej wiadomości ze sklepu z fakturą, na której ponownie nie było U4 i dodatkowo konsola PS4 zamiast 1TB miała 500GB i ponownym telefonie (podczas rozmowy zostałem potraktowany arogancko, obsługa usilnie twierdziła tym razem, że gra nie wchodziła w skład zestawu, co do konsoli przyznali się do błędu). Zdecydowałem się na zwrot towaru. Obsługa poinformowała, że mogę zwrócić paczkę przez kiosk Ruch, nie wspominając nawet o ograniczeniach wymiarów, które moja paczka oczywiście przekraczała. Na szczęście udało się jakoś to ominąć (dzięki pani w kiosku). Obsługa powołując się na regulamin oświadczyła, że zwrot kosztów wykonają w 14 dni od otrzymania paczki. Po zapoznaniu się z regulaminem okazało się to nieprawdą (14 dni od otrzymania deklaracji zwrotu). Podsumowując: obsługa to tragedia, nie odpisują na maile, telefon odbierają ale podejście do klienta to pomyłka. Szczerze odradzam, jedyny plus to to, że ostatecznie odzyskałem pieniądze (po prawie miesiącu). Szkoda nerwów.

5 / 5 2018-07-17

Paczkę dostałem bardzo szybko, wysyłka wyśmienicie zapakowana: solidny karton a zawartość owinięta folią bąbelkową - dla mnie bardzo ważny aspekt. Świetna cena, szybka transakcja, bezpłatny odbiór w RUCHu. Dla mnie same pozytywy. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie.

2018-06-03

Zamówiłem książkę noż w lodzie w przedsprzedaży, w dniu premiery, czekała na mnie jeszcze ciepła w kiosku ruchu za 0 zł!!!

1 / 5 2018-05-10

Co do gry hearts of iron 4 brak zastrzeżeń ale z innego zamówienia R115950793/1 sprzedali mi nie działającą gre Medal of Honor z niewłaściwym kluczem gry bez instrukcji gry i czuje sie oszukany przez cd projekt bo u nich kupowałem powinni mi pomóc i nic mi nie pomogli ani telefonicznie ani emailem nawet nie chcieli rozmawiać ani oddzwonić straszyli sądem najwyższym i odsyłają mnie do oszukańczego wydawcy ea electronic arts który nie chce do mnie oddzwonić tylko lakonicznie zbywają i gry nie chcą wymienić bo stwarzają wielkie utrudnienia.Nic mi nie pomogli.Nie polecam kupowania gier w cdp.pl.Sprawa nadal nie wyjaśniona.Są oszustami bo mnie oszukali celowo z jedną grą tzn wiedzieli dobrze że mi sprzedają gre z wadliwym kluczem.Nie polecam takiego kontrachenta jako sprzedawcy cdp.pl.To są parszywe oszuści z cdp.pl jako electronic arts ea którzy żle traktują klienta i olewają sprawe i klienta też olewają na całej linii...Nie polecam cdp.pl i jeśli ktoś chce być u nich oszukiwany to niech kupuje u nich ale odradzam ten sklep internetowy....

Rzetelne opinie o Cdp.pl

Cdp.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://cdp.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie