Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.10
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2023-03-16

Ja kupiłam Spodnie są cudne. Dobrze dopasowane. Kolor modny. Extra się nosi. Polecam

1 / 5 2023-03-15

Nie polecam sklepu, ponieważ mam wrażenie, że różni się od tego, co zostało pokazane na zdjęciu na ich stronie internetowej. Zamówiłam prosty, biały crop top w rozmiarze XS, ale otrzymałam jasnoniebieski top, który nie pasuje do kobiecej sylwetki wcale, i jest za duży jak na XS, może na M. Jest to źle skrojony, a nitki wystają z każdej strony. Najgorsze jest to, że na boku jest duża dziura. Zdecydowanie odradzam robienie zakupów na tej stronie.

5 / 5 2023-02-20

Naprawdę polecam :)

5 / 5 2023-01-29

Super ciuchy dobra komunikacja . Kupuję już któryś raz z kolei i zawsze jestem zadowolona

5 / 5 2023-01-29

Piękne nowości, jak zwykle kuszą :)

5 / 5 2023-01-15

Super ciuszki, dresy wygodne i z miękkiego materiału. Polecam

5 / 5 2022-12-25

Sukienka na święta to bajka, piękna, wygodna, dobrze uszyta. Dziękuję Citychic.pl

5 / 5 2022-12-22

Chciałabym bardzo podziękować za realizację zamówienia przed świętami oraz za świetny kontakt między sprzedawcą a klientem. Sukienka wygląda bardzo dobrze oraz jest idealnie dopasowana. Nie jest również zbyt wyzywająca, po prostu jest świetna! Polecam ją każdemu, zwłaszcza osobom wymagającym i poszukującym ubrań dobrej jakości i idealnie wykonanych. Nie znalazłam ani jednej odstającej nitki! Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz dziękuję z całego serca. Życzę całemu zespołowi wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku w 2023 roku! Dziękuję kochani! ❤️❤️

5 / 5 2022-12-22

Pięknie dxiekuje za szybką wysyłkę. Pozdrawiam i WESOLYCH ŚWIĄT

5 / 5 2022-12-15

Genialny sklep-sukienki piękne pod każdym względem

5 / 5 2022-12-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów wszystko co zamówiłam pasuje idealnie. Polecam ????

5 / 5 2022-12-15

Do mnie paczka przyszła po dwóch dniach. Jestem zadowolona z zakupów. Komplet jest przecudny:) polecam, polecam, polecam.

5 / 5 2022-12-12

Również polecam sklepy w tym butiku. Napisalam wiadomość mailową i otrzymałam odpowiedź. Na pewno nie będzie to mój ostatni zakup, z pewnością tam jeszcze wrócę. Materiał dresu jest bardzo przyjemny w dotyku i solidnie wykonany, nie ma żadnych niedociągnięć, do których można się przyczepić.

5 / 5 2022-12-12

Ja także gorąco polecam sklepik. Wysłałam maila i otrzymałam odpowiedź. Na pewno nie będzie to moje ostatnie zakupy, z pewnością tam wrócę. Dres jest bardzo przyjemny w dotyku i świetnie zrobiony, nie ma żadnych wad, do których można by się przyczepić.

5 / 5 2022-12-12

Polecam dziś przyszła sukienka jest naprawdę piękna i materiał super. Wigiliw w sukience w świąteczne wzory będzie super :) :) :)

5 / 5 2022-12-12

Dzień dobry, moja sukienka przyszła na trzeci dziś, jestem mega zadowolona. Polecam

1 / 5 2022-12-08

Nie polecam tej marki. Zamówiłam dres, który miał być zrealizowany w ciągu 2-4 dni. Niestety, musiałam czekać 10 dni i nie otrzymałam żadnej informacji w sprawie zamówienia. Pomimo pisania maili, nie otrzymałam odpowiedzi. Kiedy skontaktowałam się z nimi przez Instagram, powiedzieli mi, że nie posiadają materiału i muszą zaczekać na jego dostawę, a nie wiedzą, jak długo to potrwa. Żądając zwrotu pieniędzy, znowu nie otrzymałam odpowiedzi. Zmuszona zostałam do pisania komentarzy pod ich zdjęciami, za co zostałam zablokowana. Nie odpuściłam i kontynuowałam pisanie wszędzie, gdzie tylko się dało. Po tygodniu pieniądze zostały zwrócone, ale niestety nie polecam tej marki, ponieważ marnuje ona tylko czas i nerwy.

5 / 5 2022-12-07

Polecam, zakup udany i szybki.

5 / 5 2022-12-07

Kupiłam sukienki i są piękne. Dobrze wykonane, dobry material dobrze się układa. Cieszę się, bo będę miała a czym iść na imprezę. Polecam.

1 / 5 2022-12-06

Nie polecam. Nie dość, że towar nie zgodny z opisem to jeszcze nie chcą oddać pieniędzy. Nie polecam.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie