Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.10
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2023-12-07

CityChic piękna kolekcja, w mega cenach ????????????

5 / 5 2023-12-07

Mojej żonie podobają się ubrania z tego sklepu i wygląda w nich cudownie.

5 / 5 2023-12-07

Ja polecam zakupy w tym sklepie, też czekałam 7 dni, ale ciuchy są warte tego

1 / 5 2023-12-06

Złożyłam zamówienie w tym sklepie,, chcąc zapłacić przy odbierze. Niestety dopiero po złożeniu zamówienia przeczytałam opinie tego sklepu. Paczka przyszła po około 3 tygodniach. Nie odebrałam jej. Bo stwierdziłam że lepiej stracić tylko za przesyłkę jak za całe zamówienie. W sumie to nawet zapomniałam o tym że koszty dostawy leżą po mojej stronie. I Pani która zajmuje się płatnościami ciągle wysyła ponaglenia i strszą że sprawa zostanie zgłoszona do sądu. Dla świętego spokoju opłaciłam te 40zl , choć wydaje mi się to dużo za dużo.

1 / 5 2023-12-05

Nie polecam od 3 tygodni czekam na przesyłkę... Pisali że model ciągle w obszyciu, Zastanówcie się dobrze czy chcecie zamawiać ciuchy które dopiero zaczynają być szyte w momencie zamówienia.... Tragedia nikomu nie polecam

1 / 5 2023-12-03

Nie polecam! Złożyłam zamówienie na różne rzeczy a po otrzymaniu okazały się za małe, z dziurami i bardzo niskiej jakości (chińszczyzna). W ten sam dzień wysłałam zwrot. Po 14 dniach zwrócona była tylko połowa kwoty i mi powiedziano że wagowo ja wysłałam nie wszystko, dobrze że miałam paragon w którym była napisana waga ale to był dla nich nie dowód. Sprawa była zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i na policję. Pełną kwotę mi zwrócili po 3 miesiącach. Gorąco nie polecam!

5 / 5 2023-12-01

Wszystkich w koło zachwycacie bo na damskiej modzie bardzo dobrze się znacie CityChic najpiękniejsze sukienki w sieci zdecydowanie ❤️????????♥️???? co jeden model to piękniejszy ❤️

1 / 5 2023-11-29

Nie polecam sklepu CityChic. Zamowilam sukienkę z tej firmy jednak okazała się za mała. Zaraz tego samego dnia dokonałam zwrotu do sklepu. I od tego momentu zaczęły się problemy. Najpierw pani twierdziła że nie otrzymali przesyłki pomimo że inpost potwierdzil doręczenie, a później po 5 dniach że jednak ja mają i dokonali zwrotu pieniędzy. Tylko problem w tym że żadnych pieniędzy nie zwrócili. Nie można było się dodzwonić przez wiele dni żeby móc cokolwiek się dowiedzieć. Po kilku dniach otrzymałam inf że zwrot będzie w ciągu 14 dni. Więc czekalam po 14 dniach dalej nie otrzymałam. Dopiero po 16 dniach od dokonania zwrotu otrzymałam pieniądze na konto. Nie polecam zakupów w CityChic ze względu na brak kontaktu i lekceważenie klienta. A przede wszystkim na długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy niezgodny z regulaminem sklepu.

5 / 5 2023-11-28

Najpiękniejsze sukienki są tylko w CityChic ❤️❤️❤️

5 / 5 2023-11-27

Polecam ❤️

5 / 5 2023-11-23

Polecam wszystkim panią, które chcą pięknie wyglądać :) Piękne sukienki i komplety, cudo, jestem zafascynowana tym sklepem i asortymentem . Z całego serca polecam, na paczkę czekałam 11dni, trochę długo, ale warto…

5 / 5 2023-11-22

Przepiękne ciuszki , kolekcja świąteczna dała czadu. Jestem stałą klientką, czasami na zamówienie czekam dużej, a czasami paczka przychodzi z dnia na dzień. Warto czekać. Polecam

5 / 5 2023-11-19

????????????❤️

3 / 5 2023-11-19

MEGAA, naprawdę mega . Polecam ❤️

5 / 5 2023-11-17

Polecam, dobra jakość, szybka dostawa

5 / 5 2023-11-15

Jestem bardzo miłe zaskoczona tymi ubraniami. Modne i wygodne, materiał mięciutki , kolory żywe jak na zdjęciu. Super

5 / 5 2023-11-11

Super ubrania.Polecam!!!

5 / 5 2023-11-11

Super ciuchy w dobrej cenie. Niezła jakość . Rozmiarowka dobrze dobrana. Polecam

5 / 5 2023-11-11

Bardzo dobry kontakt, polecam, mimo,że nie było mojego wybranego koloru, ale dostałam chyba jeszcze piękniejszy:)

3 / 5 2023-11-11

Polecam!!! Dobra jakosć za przyzwoite pieniądze☺️ Sukienki przepiękne????

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie