Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.10
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2023-11-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów wszystko co zamówiłam pasuje idealnie. Polecam ????????

5 / 5 2023-11-10

Moja żona jest bardzo zadowolona z zakupu, ja też, ona wyglada obłędnie ❤️

5 / 5 2023-11-09

Moja przygoda z tym sklepem zaczęła się od tego, ze niestety zamówiłam za duży rozmiar kompletu dresowego. Wysłałam na wymianę , uprzejma Pani zadzwoniła do mnie, ze już nie ma tego koloru, który ja zakupiłam i zaproponowała wymianę koloru na co się zgodziłam. Cała transakcja przeszła sprawnie i szybko , wiec nie rozumiem, ze ktoś pisze, ze nie ma kontaktu. Ja nie miałam żadnego problemu.

5 / 5 2023-11-09

Paczuszka z ciuszkami przyszła bardzo szybko, wszystko sprawnie i bez problemu. Rewelacja , idealne na mój rozmiar po prostu super, jestem miłe zaskoczona i dlatego polecam wszystkim.

3 / 5 2023-11-09

Z całą odpowiedzialnością nie polecam tego sklepu, a nawet przestrzegam przed zakupami w nim. Zamówiłam płaszcz beżowy z czarnymi dodatkami, przysłali z rudymi. Wygląda koszmarnie. Od kilku dni prubuję się dodzwonić.Zero kontaktu. Już nigdy u nich zakupów nie zrobię.Porażka!!!????????????????????

5 / 5 2023-11-08

Uwielbiam Wasze ciuszki ❤️❤️❤️

5 / 5 2023-11-05

Jestem mega zadowolona z zakupów w tym sklepie, cena niska a jakość super. Komplet, który zakupiłam jest piękny, wygodny i taki jak na zdjęciu, z całego serca polecam, jeszcze tam wrócę :)

5 / 5 2023-11-05

Jeszcze raz, bo gwiazdek nie dodałam, naprawdę polecam.

3 / 5 2023-11-05

Jestem bardzo zadowolona z sukienek, Które zakupiłam. Są piękne i dobrze wykonane , polecam.

3 / 5 2023-10-20

Zamawialam wiele razy cos przez internet, ale tak złej jakości i takiego dziadostwa jak w tym całym citychic.pl nigdy nie dostałam za takie pieniądze, na insta pięknie to wygląda a w rzeczywistości dramat nawet na piżamę sie to nie nadaję. Przestrzegam przed tym sklepem, kobiety to nie jest warte 5zł.

1 / 5 2023-08-31

Jestem rozczarowana tym sklepem.Nie polecam absolutnie.Zamowilam sukienkę w zamian przysłali mi spodenki z bluzką. Po zlozeniu reklamacji ,odesłaniu paczki na swój koszt twierdzą że paczka nie dotarła mimo że mam wszystkie potwierdzenia.Takze wydałam pieniądze w błoto.Brak kontaktu ,nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile .Idę z tym na policje bo to są oszuści.

1 / 5 2023-08-30

Nie polecam tego sklepu absolutnie. Komplet przyszedł do mnie cały podziurawiony. Jak zareklamowałam to nie uznali i nie chcą oddać pieniędzy i jeszcze mówią że sama go pocięłam przy otwieraniu, gdzie na folii nawet śladów nożyczek nie było. Nie profesjonalne podejście do klienta oszuści jak się patrzy!!! A poza tym jakość masakra badziew totalny. Dla mnie dno a te dobre opinie to sami sobie piszą!!!!

5 / 5 2023-08-17

Jestem stałą klientką sklepu, polecam

1 / 5 2023-08-04

Jestem zdesperowana! Upadła na mnie tragedia! Natknęłam się na grupę oszustów! Przez wiele miesięcy próbowałam odzyskać pieniądze za zwróconą sukienkę, ale bezowocnie. Mimo że przesłałam im zdjęcie potwierdzające wysłanie paczki, uważają je za niewystarczające i twierdzą, że paczka nigdy nie dotarła! Komunikacja z nimi jest fatalna! Naprawdę odradzam współpracę z nimi! Już za tydzień wracam do kraju i umówiłam się na spotkanie z rzecznikiem! Pewnie sami sobie wystawiają pozytywne opinie!

5 / 5 2023-07-20

Zamawiałam już kilka razy i bardzo polecam. Ciuszki piękne

1 / 5 2023-07-10

Nie polecam tego sklepu. Cały produkt jest wykonany bardzo źle i różni się od tego, co jest pokazywane na stronie sklepu. Mimo zwrócenia towaru, wciąż nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, a próby skontaktowania się z obsługą telefoniczną są bezskuteczne (numer jest nieaktywny).

1 / 5 2023-07-10

Nie polecam tego sklepu ze względu na fatalne wykonanie kompletu, które znacząco różni się od tego, co zostało pokazane na stronie internetowej sklepu. Dodatkowo, mimo zwrotu towaru, nie otrzymałam jeszcze zwrotu pieniędzy, a próba kontaktu telefonicznego była bezowocna.

1 / 5 2023-07-05

Absolutnie nie mogę zalecić tego! Otrzymane ubrania znacznie różnią się od tych przedstawionych na zdjęciach (są gorsze). Od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy i ciągle jestem lekceważona. Odpowiedzi na moje pytania trwają kilka dni, a czasem nawet dłużej. W dodatku, od tych ludzi nie otrzymuję żadnych uprzejmych odpowiedzi na moje e-maile.

5 / 5 2023-06-25

Super jakość, szybka wysyłka, obsługa sklepu oceniam na 6. Polecam

5 / 5 2023-04-14

Bardzo polecam zakupy z tej firmy, szybko i piękne komplety i te cudne kolorki. Jestem zakochana.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie