Kategorie: / Foto

Cyfrowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.59
opinie o Cyfrowe.pl
5 / 5 2019-03-24

Od zapytania o produkty, aż do finalizacji zamówienia, sklep wykazał się pełnym profesjonalizmem. Odpowiedzi na zadane pytania spływają bardzo szybko. Sam proces zakupu i dostawy - błyskawiczny. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim. Ja sam na pewno wrócę.

5 / 5 2019-03-21

Polecam

5 / 5 2019-03-20

Super !!!!!! Polecam sklep.

5 / 5 2019-03-19

Polecam bez wahania.Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-03-17

Szybko, sprawnie, rewelacyjny kontakt no i towar pierwsza klasa! Towar którego nie było na stanie, pojawił się na nim bardzo szybko, następnego dnia był u mnie. Polecam!

5 / 5 2019-03-15

Bardzo szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-03-14

Polecam

5 / 5 2019-03-10

wszystko super, szybko i sprawnie!

5 / 5 2019-03-07

Super, polecam

5 / 5 2019-03-05

Szybko, sprawnie, frontem do klienta, elastycznie, proaktywnie

5 / 5 2019-02-27

naprwde wystarczająca

4 / 5 2019-02-23

Profesjonalna obsługa klienta, sklep wart polecenia.

5 / 5 2019-02-22

Szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa klienta pomocna i szybko odpowiada na mejle. Szybka finalizacja zakupu i przesyłka. Polecam

5 / 5 2019-02-19

Bardzo szybka realizacja. Produkt używany, zgodny z opisem oraz zdjęciami i w przyzwoitej cenie... Polecam:)

5 / 5 2019-02-15

Pełna informacja o stanie realizacji. Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem. Polecam sklep.

5 / 5 2019-02-11

Nic więce nie mam do dodania wystawiona punktacja mówi.

4 / 5 2019-02-09

Profesjonalna obsługa .Polecam.

1 / 5 2019-02-09

Warszawa - salon firmowy... Jedna wielka kpina. Od rana dzwonię i co? Nic... nikt nie odbiera telefonu. W południe pofatygowałem się tam osobiście i już będąc przed salonem dzwoniłem jeszcze raz. Ci ludzie świadomie nie odbierają telefonów, albowiem na 2 handlowców + gościa na zapleczu, był tylko jeden klient. Obsługa po niżej krytyki. Szkoda mi nawet baterii aby to opisywać. Zrobiłem zamówienie w piątek na ponad 14tys którego nie mogę odebrać, bo jak się dowiedziałem na koniec dnia, kurier nawalił i nie dojechał. Ignorancja, olewanie klienta i ani odrobiny profesjonalizmu. Następnym razem nawet przepłace extra, ale już nie kupię u was. Ceny normalne lub wysokie, szału nie ma... Za to ignorowanie klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2019-02-03

Doskonała obsługa, sprawnie, szybko, dokładnie tak, jak sobie wyobrażałem. Tak trzymać, proszę Państwa:)

5 / 5 2019-02-02

Wszystko na czas, towar spełnia oczekiwania

5 / 5 2019-01-28

szybko i bezboleśnie, polecam :D

1 / 5 2019-01-26

Uważam się za stałego klienta w cyfrowe.pl Nie mniej jednak ostatnie zamówienie z dnia 8 września całkowicie zmieniło podejście do tego sklepu. Zamówione dwa produkty podczas zakupu były dostępne (jeden w ciągu 1-2) dni roboczych, opłata + dostarczenie dowodu płatności -> natychmiast. W odpowiedzi na moją prośbę dotyczącą szybkiej wysyłki otrzymałem wiadomość o tym, że jednego z produktów nie posiadają na stanie i czekają (jak długo nie wiadomo). To jest pierwsza rzecz na którą zwracam uwagę tj. to, że podczas składania zamówienia widzicie produkt dostępny nie oznacza, że jest na stanie magazynu. Propozycja ze strony cyfrowe.pl była taka aby mi wysłać jeden towar (który był od początku na stanie) 3 dnia roboczego wysyłka, a następny zostanie wysłanie - bez określenia daty kiedy? Ale na opinie zasługuje to, że dostałem wiadomość o uiszczeniu płatności za tą drugą wysyłkę - co nie jest spowodowane moją winą. Uważam to za nieporozumienie. Możemy się pomylić, chociaż tutaj zakłamanie lepiej pasuje niż pomyłka, ale zawsze można wyjść z twarzą jeżeli wychodzi to po stronie sprzedawcy. W zamian za ze strony cyfrowe.pl to klient otrzymuje dodatkowe koszty. Reasumując dostępne produkty nie są dostępne na stanie a ich wysyłka w późniejszym terminie (bez określenia kiedy to będzie) obciąża klienta kosztami.

5 / 5 2019-01-26

Szybka obsługa. Towar oryginalny. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2019-01-24

Fachowa obsługa, bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-21

Profesjonalna, szybka i solidna obsługa. Polecam sklep

5 / 5 2019-01-21

wszystko super, polecam ;)

5 / 5 2019-01-17

Dobry sklep. Dobra pomocna obsługa. Szybka przesyłka. Dobre ceny. Polecam

5 / 5 2019-01-17

Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie - zakup oraz później odbiór w warszawskim punkcie. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna obsługa i doradztwo, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, polecam

4 / 5 2019-01-13

Przy zakupie w przedsprzedaży liczyłem się z dłuższym czasem oczekiwania na produkt. Poza tą drobną niedogodnością, kontakt ze sklepem oceniam pozytywnie.

4 / 5 2019-01-11

Profesjonalna obsługa. Zwrot bez problemu.

1 / 5 2019-01-10

Zadzwoniłem 2 tygodnie temu żeby doradzili mi w wyborze sprzętu foto prosiłem o informację na e-maila, nie dostałem, tydzień temu znowu zadzwoniłem i poprosiłem o ofertę na e-maila nadal nic nie dostałem, jak firma nie chce sprzedawać to niech zwija interes albo wymieni pracowników, nie polecam

5 / 5 2019-01-08

Szybka wysyłka. Wszystko bez problemu.

5 / 5 2019-01-07

Szybko sprawnie, dobry sprzęt. Polecam

5 / 5 2019-01-05

Wszystko jak nalezy

5 / 5 2019-01-02

Szybka wysyłka, prosty system płatności. O zakupie zdecydował fakt, iż towar był dostępny od ręki (z magazynu). Mój pierwszy zakup na cyfrowe.pl polecam serdecznie !

4 / 5 2018-12-31

Polecam

5 / 5 2018-12-28

Wszystko OK. Polecam.

4 / 5 2018-12-26

Wszystko ok, ale tempo realizacji zamówienia trochę wolne.

5 / 5 2018-12-26

Jestem zadowolony.Wszystkim polecam sklep.

5 / 5 2018-12-23

Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-12-21

Bardzo szybka realizacja. Produkt używany, zgodny z opisem oraz zdjęciami i w przyzwoitej cenie... Polecam:)

5 / 5 2018-12-20

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem, jak najbardziej spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa, sklep tworzą ludzie z pasją. Bardzo duży wybór produktów wysokiej jakości.

5 / 5 2018-12-16

Robię zakupy sprzętu fotograficznego i akcesoriów od kilku lat w sklepie Cyfrowe. Jeszcze nigdy nie zawiodłem się. Fachowa obsługa i doradztwo. Polecam innym kupującym.

5 / 5 2018-12-15

Bardzo polecam sklep. Wszystko bardzo szybko i sprawnie.Super.

4 / 5 2018-12-15

Informacja o tym, że to album na zdjęcia WKLEJANE nie był dla mnie widoczny, bylam zdziwiona, negatywnie...

5 / 5 2018-12-12

Wszystko OK!

5 / 5 2018-12-11

Wszystko było pozytywne .Polecam ten sklep .Bede z niego korzystac w przyszłosci .

5 / 5 2018-12-10

Wszystko tak jak powinno być. Polecam

4 / 5 2018-12-04

Godni polecenia stały klient

1 / 5 2018-12-03

Bardzo dobra obsługa, szybkie działanie. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna, szybka i solidna obsługa. Polecam sklep

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam zakupy na cyfrowe.pl

5 / 5 2018-11-21

Jestem zadowolony i polecam ten sklep, obsługa profesjonalna, towar dobrze zabezpieczony, szybka realizacja w ciągu 2 dni. Napewno jeszcze skorzystam z tego sklepu.

5 / 5 2018-11-20

szybko, sprawnie, bezpiecznie - polecam

5 / 5 2018-11-20

Jak zwykle szybko i fachowo.

1 / 5 2018-11-12

Zadzwoniłem 2 tygodnie temu żeby doradzili mi w wyborze sprzętu foto prosiłem o informację na e-maila, nie dostałem, tydzień temu znowu zadzwoniłem i poprosiłem o ofertę na e-maila nadal nic nie dostałem, jak firma nie chce sprzedawać to niech zwija interes albo wymieni pracowników, nie polecam

5 / 5 2018-11-09

Fantastyczna obsługa; kiedy opóźniła się dostawa z magazynu potraktowano moje zamówienie indywidualnie i prezsłano kurierem aby doszło na czas. Polecam!

5 / 5 2018-11-07

Polecam -towar bardzo dobrej jakości -obsługa super.

5 / 5 2018-11-06

polecam

5 / 5 2018-11-03

jestem najbardziej zadowolony z jakości obsługi klienta oraz uzyskanych informacji dot. produktów

5 / 5 2018-10-30

Sklep na prawdę godny polecenia. Kontakt, wysyłka, sposób zabezpieczenia towaru na najwyższym oczekiwanym poziomie. Będę polecał sklep wszystkim i sam z chęcią zrobię ponownie zakupy.

5 / 5 2018-10-27

Bardzo dobry kontakt,polecam.

5 / 5 2018-10-24

Wzorowy Sklep.

5 / 5 2018-10-22

Sklep godny polecenia pod każdym względem

5 / 5 2018-10-21

Super sklep. Bardzo szeroka oferta towaru. Procedura zamówienia, szybkość dostawy,komunikatywność obsługi, jednym słowem super.Paweł N.

5 / 5 2018-10-18

Polecam. Jak zawsze szybko i pewnie

4 / 5 2018-10-17

towar zgodny z opisem

1 / 5 2018-10-08

Pierwszy kontakt z cyfrowe.pl i nie wiem czy nie ostatni. Cała otoczka firmy jest świetnie przygotowana, fajny wygląd strony, dobre ceny produktów, łatwy dostęp do infolini. To wszystko sprawia, że kupujący nabiera jeszcze większej pewności przy zakupie. No i to tyle z pozytywnych aspektów które mnie spotkały. Podczas zamówienia skompletowalem większą paczkę produktów na kwotę ponad 13tys. Płatność nastąpiła z górą A odbiór zaplanowałam sobie w Warszawie, bo mam blisko. Niestety mimo szybkiego zamówienia do dnia dzisiejszego minął tydzień. Zero kontaktu od sprzedającego, na stronie status zlecenia oczekuje na potwierdzenie, mimo już wpłaconej całej kwoty. Po kontakcie z infolinią, stwierdzono, że aktualnie wprowadzany jest nowy system, co utrudnia wymianę informacji. Więc mimo to zapewniono mnie, że sprzęt jest do odbioru w salonie. Po przybyciu do salonu, personel sklepu jest zdezorientowany ponieważ nie mają wglądu do zamówienia. Tak więc następują ponowny kontakt do infolinię. I tak mijam kolejne dni.... nie wiem kiedy sprawa się zakończy. Firma która ogłasza się prestiżową nie może zrealizować prostego zamówienia....Obecnie skorzystał z pierwszej lepszej firmy na allegro, aby pokryć braki sprzętu i nie miałem żadnego problemu z zakupem. Cyfrowe pl na ten moment naciągane 1

5 / 5 2018-10-04

Polecam serdecznie. Dobry sklep, dobra obsługa i dobre ceny. Przesyłki zawsze dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-10-03

Rewelacyjny sklep, bardzo dobry kontakt z klientem, niezwykle szybka obsługa! Serdecznie polecam

5 / 5 2018-10-02

Polecam!

5 / 5 2018-10-01

Super sklep. Błyskawiczną wysyłka, towar pierwsza klasa ( iOttie Easy One Touch 4 uniwersalny uchwyt samochodowy na kratkę wentylacyjną) Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Lubię ten sklep, jest tu duży wybór. Pewnie dlatego, że większy może więcej. I dotąd mi nie podpadł.

4 / 5 2018-09-29

Szybkość realizacji - błysk, zależało mi na szybkim skompletowaniu przesyłki w piątek wieczorem - przesyłka dotarła do mnie tuż po weekendzie. Natomiast moje ustalenia telefoniczne z Panem z infolinii nie miały przełożenia na statusy zamówienia (które "nie nadążały" i straszyły wizją opóźnienia i brakiem realizacji przesyłki przed deadlinem i wyjazdem). Telefony do sklepu z prośbą o wyjaśnienie zakończyły się informacją, że ktoś zadzwoni i wyjaśni, niestety nikt nie zadzwonił. Mimo wszystko sklep oceniam bardzo dobrze, zwłaszcza Pana który przyjmował zamówienie - podpowiedział jak złożyć zamówienie i dokonać płatności, żeby wysyłka była jak najszybciej i słowa dotrzymał :)

5 / 5 2018-09-29

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-09-23

Zakupiony towar sprawdza sie w praktyce, konkurencyjna cena, godne polecenia dzialania sklepu, kilka opcji wysyłki

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalnie.

2018-09-15

Zapomniano o moim zamówieniu

5 / 5 2018-09-07

Polecam zakupy w cyfrowe.pl :))

1 / 5 2018-09-01

Brak jakiego kolwiek kontaku telefonicznego rozłączanie połączeń 5 dni dzwonię bezpszerwy nie odbierają rozmów. I sprowadzają komórki przeznaczone na inny rynek nie Polski nie polecam

5 / 5 2018-08-31

Towar wysłany szybko, zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-28

Profesjonalna obsługa.Szybka wysyłka. Zamawialam w poniedziałek a we wtorek rano miałam już produkt w domu. Bardzo serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-08-24

Zestaw Canon M50 + 2 obiektywy nie był dostępny, czas oczekiwania 5-10 dni. Mimo to zamówiłem. Skompletowali i przysłali chyba w ciągu 3 dni?!!! Rewelacja! Ponieważ jestem wybredny i postanowiłem oddać Canona i wymienić na Fuji, bezproblemowo załatwiłem to na poczekaniu w sklepie oczywiście po telefonicznym uzgodnieniu że taki sprzęt jest. To nie moje pierwsze zakupy w tym sklepie i pewnie nie ostatnie. Pozdrawiam serdecznie pracowników i polecam sklep!

5 / 5 2018-08-23

Sklep jest super. Wszystko jak w opisie wyżej. Pełne zadowolenie klienta

4 / 5 2018-08-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-18

Polecam.

4 / 5 2018-08-10

Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-08

Sprowadzili od producenta (dystrybutora) towar którego inne sklepy nie potrafiły zdobyć. Naprawdę się starają. Polecam bez obaw

5 / 5 2018-08-08

Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam.

4 / 5 2018-08-04

Zamówienia realizowane szybko, towar ok, ceny niejednokrotnie bardzo konkurencyjne. Jedyny mały minus, że na maile odpisują dość zdawkowo - zadałem konkretne pytanie odnośnie różnic w specyfikacji sprzętu.

5 / 5 2018-07-29

Jestem bardzo zadowolony tak z zakupów w sklepie jak i z samego produktu, który jest mega ;)

5 / 5 2018-07-22

Sprawnie :)

5 / 5 2018-07-16

Kolejny zakup w tym sklepie i nigdy się na nim nie zawiodłem. Oby tak dalej.

5 / 5 2018-07-14

Towar zgodny z zamówieniem. Zamówiony w poniedziałek wieczorem, był do odbioru osobistego w punkcie już w środę. Polecam ten sklep

4 / 5 2018-07-03

Kupuję od dawna, prywatnie i służbowo. Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Ten sklep jest rewelacyjny pod każdym względem.

4 / 5 2018-07-02

Polecam!

5 / 5 2018-06-30

Obsługa na najwyższym poziomie. Wszystkie etapy przebiegły bardzo sprawnie. Obiektyw super.

5 / 5 2018-06-25

POLECAM! :)

4 / 5 2018-06-21

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2018-06-19

Wszystko jak należy , zero problemów

4 / 5 2018-06-17

Bardzo życzliwe, ze zrozumieniem i cierpliwością podejście do postawionych przeze mnie warunków zakupu urządzenia i co najważniejsze spełnienie wszystkich moich oczekiwań. Odbierałem osobiście w Landzie i jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i z zakupionego sprzętu. Pytanie dotyczące jakości zapakowania przesyłki nie ma uzasadnienia przy odbiorze osobistym i powinien być wariant "nie dotyczy". Ale sklep Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Super sklep

5 / 5 2018-06-11

Jak zawsze super

3 / 5 2018-06-01

Jestem troszkę zażenowany obsluga klienta w sklepie. Miałem problem z zakupem baterii do kamerki sportowej xBlitz Move. Rozpoczalem czat i Pan odpowiedział, że bateria forever nie będzie pasowała do mojej kamerki. Mimo to zamówiłem. Bateria pasuje idealnie i działa. Szukałem kilka dni, żeby kupić baterie gdybym nie zaryzykował nie miałbym bayerii.

5 / 5 2018-05-24

Wszystko si. Bardzo sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam sklep

5 / 5 2018-05-20

Sklep super. Dostawa na 2dzień. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

Super polecam

5 / 5 2018-05-10

Dokonałem pierwszego zakupu. Na 100% nie ostatniego. Jedyne co mogę powiedzieć to polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-08

Polecam.

3 / 5 2018-05-05

inny termin podany stanowczo za długo

5 / 5 2018-04-28

Szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalna obsługa. Polecam bardzo ;)

5 / 5 2018-04-27

Szybko, zgodnie z podanym terminem. Bardzo dobrze zapakowany głośnik Apple Home Pod.

5 / 5 2018-04-23

Polecam

5 / 5 2018-04-21

Polecam.

5 / 5 2018-04-18

Dobry sklep, szybka dostawa

5 / 5 2018-04-14

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-04-13

Polecam

5 / 5 2018-04-11

Bardzo szybka przesyłka. Dobrze zapakowane, zero problemów. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-04

Polecam

4 / 5 2018-04-04

Polecam - sprawnie i profesjonalnie działają....

5 / 5 2018-03-30

zamówiony przedmiot był praktycznie natychmiast gotowy do odbioru (wybrałem odbiór własny).

5 / 5 2018-03-26

profesjonalnie bez problemowo.

5 / 5 2018-03-25

Sympatyczny pan pomógł mi wybrać odpowiedni produkt. Jestem mega zadowolona. Szybka przesyłka . Polecam.

5 / 5 2018-03-24

Polecam

5 / 5 2018-03-24

Nie mam żadnych uwag. Korzystałem już z tego sklepu i nadal będę jak zajdzie potrzeba. Jest OK. Trzeba tylko w odpowiednim czasie złożyć zamówienie.

4 / 5 2018-03-24

Profesjonalna obsługa, dobre ceny.

4 / 5 2018-03-22

Pomimo informacji o dostępności produktu i szybkiej wysyłce, po złożeniu zamówienia okazało się, że produkt nie jest dostępny i oczekiwanie na wysyłkę wzrośnie o kilka kolejnych dni. Na szczęście po telefonie do obsługi klienta udało się uzgodnić zmianę produktu na inny w celu szybszej wysyłki.

4 / 5 2018-03-21

Wszystko fajnie, ale czas od momentu złożenia zamówienia do momentu wysyłki towaru, to jakaś porażka.

4 / 5 2018-03-13

Polecam!

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok!

5 / 5 2018-03-08

Wszystko turbo dobrze załatwione.

5 / 5 2018-03-07

Mój kolejny zakup, jestem bardzo zadowolony !!!

1 / 5 2018-03-03

Zamówienie złożyłam dwa tygodnie przed świetami. Dopiero po tygodniu od złożenia zamówienia powiadomiono o braku towaru, pomimo informacji na stronie, ze jest dostępny w 1-2 dni robocze.

5 / 5 2018-03-01

Serdecznie dziękuje za transakcje. Sklep w 100% godny polecenia!

4 / 5 2018-02-27

Jak najbardziej obsługa bardzo dobra,szybka dostawa do domu.polecam.

4 / 5 2018-02-18

Sklep OK!

5 / 5 2018-02-18

Szybka, bezproblemwa transakcja. Polecam.

5 / 5 2018-02-18

Rewelacja. Zakupiony aparat plus stabilizator. Niestety stabilizator była niesprawny, trafił się trefny. Szybki kontakt i szybka wymiana na nową sztukę. Nie reklamacja ,nie jakieś tam inne zabawy. Wymiana. Dzięki.!!!

5 / 5 2018-02-17

Obsługa na najwyższym poziomie! Kontakt z klientem, profesjonalizm, wiedza. Kupuję online już od wielu lat, jednakże trudno podać podobny przykład na polskim rynku. Brawo!

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo szybko i sprawnie. Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-02-09

Szczególne podziękowania dla Pana Jarka za doskonały kontakt i bardzo dobrą obsługę.

5 / 5 2018-02-05

Jak zawsze Sklep Cyfrowe spisał się na medal, szybka obsługi i szybka przesyłka :)

5 / 5 2018-02-05

Polecam

5 / 5 2018-01-31

Kolejny udany zakup!

4 / 5 2018-01-29

Wszystko przebiegło tak jak powinno. Polecam

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep jak najbardziej.

1 / 5 2018-01-23

Miałam do czynienia ze sklepem Cyfrowe.pl dwa razy i obaj razy bardzo przykre wspomnienia. Na ostatnie zamówienie wciąż ciekam. Zamówilam sprzęt 28 grudnia przez stronę, fakturę dostałam z datą sprzedarzy 4 stycznia, co również ma znaczenie dla mojej firmy. Najpierw zamówiłam droższy sprzęt, ale konsultant mi namówił na tańszy model. Dostałam sprzęt od razu zepsuty. Zadzwoniłam - powiedzieli że zamienią w najbliższe dni. Już jest 18 stycznia! Minął wprawie miesiąc od dnia mego zamówienia i wciąż ciekam na sprzęt... A każdy dzień ciekania dla firmy jest istotny.

5 / 5 2018-01-20

Już kilka lat korzystam z usług cyfrowe.pl w Poznaniu. Na miejscu mają zawsze aparat, czy obiektyw, który zamierza się kupić i można zrobić testowe zdjęcia. Obsługa jest bardzo kompetentna. Chłopaki znają się na tym co sprzedają. Zawsze sprawnie, szybko. Tak jak być powinno. Polecam!

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna obsługa. Polecam w 100%

5 / 5 2018-01-12

Wszystko idealnie.

5 / 5 2018-01-11

Wszystko szybko i sprawnie, serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-01-04

Korzystam regularnie z wypożyczalnie sprzętu fotograficzno-filmowego Cyfrowe Rent: 1. Szeroki wybór. 2. Niska kaucja. 3. Bardzo miła, rzetelna, pomocna obsługa. 4. Szybka realizacja zamówień. 5. Bardzo profesjonalne pakowanie.

5 / 5 2018-01-01

SZYBKO I ODPOWIEDZIALNIE. POLECAM

5 / 5 2017-12-29

Wszystko OK.

3 / 5 2017-12-29

inercja zamówienie opiewające na dwie pozycje i złożone w piątek popołudniu przeleżało się w biurze 3 dni robocze ( od poniedziałku do środy), po czym 4 dnia, w czwartek ,zostało skierowane do magazynu i po 20 min. przesyłka została wyekspediowana. Zamówienie nie wino - nie musi dojrzewać w kuwecie........ Firma spedycyjna odczekała jeszcze jeden pełny dzień i w piątek dostarczyła do domu. Niestety ,wysyłane sms-em zapewnienia ,że można płacić za przesyłkę kartą bezpośrednio u kuriera okazały się mrzonką; kurier stwierdził ,że nie dano mu w firmie czytnika kart a ja gotówki na ten moment nie posiadałem więc, zabrał przesyłkę z powrotem i wycedził, że kolega przywiezie ją jutro

4 / 5 2017-12-21

Niestety kamerka nawaliła i jest w tej chwili w Waszym serwisie

5 / 5 2017-12-20

Sklep na maxa godny polecenia,solidna obsługa,szybka przesyłka,towar w 100% zgodny z zamówieniem,aż miło kupować.Polecam gorąco Cyfrowe .pl

4 / 5 2017-12-20

Sporo sprzętu, niezłe ceny, możliwość odbioru osobistego.

5 / 5 2017-12-16

Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-12

Szybko sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-12-05

Bezproblemowa obsługa, przesyłka bezpiecznie opakowana, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2017-12-03

Wszystko tak jak powinno być co widać po gwiazdkach

2 / 5 2017-11-30

Niestety nie polecam zakupów w tym sklepie. Specjalne przedłużanie naprawy sprzętu gwarancyjnego po czym udowadnianie mi, że sprzętowi już minęła gwarancja/rękojmia i dlatego nie będzie już sprzęt naprawiony. Mimo, że wysłany gdy jeszcze rękojmia obowiązywała.

4 / 5 2017-11-26

Bardzo wysoki poziom obslugi.

5 / 5 2017-11-24

Transakcja internetowa wzorcowa, przesyłka zapakowana bezpiecznie, błyskawicznie dostarczona. Polecam!

5 / 5 2017-11-23

szybko, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2017-11-13

Zgodne z zamówieniem .Szybko.Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-11-09

Zawsze pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-08

Polecam.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko OK. Szybka dostawa. Dobry kontakt z obsługą "Sklepu". POLECAM

4 / 5 2017-10-24

Jest ok dobry i solidny sklep polecam

4 / 5 2017-10-20

Polecam!

5 / 5 2017-10-15

Sklep godny polecenia. Szybka i sprawna wysyłka. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-10-11

Fachowo i szybko. Obsługa pomocna w radach. Choć może facet sam do końca nie wiedział Google Mu pomogło , a On mnie :)

5 / 5 2017-10-07

szybko, bez problemów polecam

4 / 5 2017-10-06

Profesjonalna i operatywna obsługa wysoka komunikatywność polecam polecam

5 / 5 2017-10-03

Polecam!

4 / 5 2017-10-02

Trochę długi proces realizacji i brak możliwości podglądu zamówienia, ale ceny i towar OK.

1 / 5 2017-09-25

Szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-09-14

super!!!

5 / 5 2017-09-02

Zdecydowanie Polecam, to mój już któryś z kolei zakup w tym sklepie. Za każdym razem jest tak jak być powinno.

5 / 5 2017-09-02

Super.

5 / 5 2017-08-29

Mega super,wszystko ok !!!!!!

5 / 5 2017-08-11

Sklep jak zwykle zasługuje na najwyższą ocenę. Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka, godny polecania!

1 / 5 2017-08-11

Długa realizacja zamówienia, niekompetentni pracownicy udzielający sprzecznych z faktami informacji, długie oczekiwanie na infolinii nie skutkujące rozwiązaniem sprawy. Na rynku jest wiele lepiej funkcjonujących sklepów niekoniecznie z gorszymi ofertami. Kupując w cyfrowe zastanów się czy masz czas na błędy i opóźnienia sklepu wobec klienta?!

4 / 5 2017-08-04

Bardzo dobry sklep do zakupu telefonów przez internet :)

5 / 5 2017-07-26

Oceniam b. pozytywnie

4 / 5 2017-07-26

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Konkretnie i na czas. Wszystko na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2017-07-19

Sprawna obsługa, szybka wysyłka. Dotarło to, co zamówiłem. Bardzo dobry sklep, o czym nie pierwszy raz miałem okazję się przekonać.

5 / 5 2017-07-17

Profesjonalnie, tak jak powinno być

5 / 5 2017-07-15

Szybko , sprawnie . Polecam.

5 / 5 2017-07-11

Obsługa sklepu odmówiła zwrócenia towaru ponieważ szybka aparatu nie została przeze mnie przetarta przed zwrotem (była dotknięta palcem), pomimo tego, że aparat nie był ani razu użyty i był w stanie idealnym.

Rzetelne opinie o Cyfrowe.pl

Cyfrowe.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.cyfrowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 3264040

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie