Kategorie: / Pozostałe

Decomania.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.11
opinie o Decomania.pl
2019-02-19

Goraco przestrzegam przed robieniem zakupów w sklepie Decomania.Zamowilam panele , oplacilam je z gory, niestety mijaja prawie 2 miesiace, a towaru nie otrzymalam.Brak mozliwosci kontaktu, pracownicy nie odpowiadaja na telefony ani maila.Niepoważne, nieodpowiedzialne traktowanie klienta!w dniu dzisiejszym otrzymalam informacje, ze produceci paneli zerwali wspolprace ze sklepem z powodu zadluzenia..trzeba miec tylko nadzieje ze lada chwila sklep nie oglosi upadlości, bo wowczas szansa na odzyskanie pieniedzy zerowa.ROBIENIE ZAKUPOW W DECONANII TO DUUUUZE RYZYKO!NIE POLECAM!!!

2 / 5 2019-02-13

Oszuści! NIE POLECAM Zero kontaktu, nie wysłali produktu, poprosiłam o zwrot kosztów. Otrzymałam fv korygującą - do 10.11 miałam otrzymać zwrot. OD tamtej pory cisza - telefony nie działają, konta na fb nie ma, na maile nie odpowiadają. ŻENADA :( Zawiedziona i oszukana !!!!

5 / 5 2019-02-07

Rewelacyjny sklep! Duży wybór produktów. Obsługa kompetentna i pomocna. Nie mam nic do zarzucenia. Polecam!

2019-02-01

Specyfika sklepu jest taka, że towar jest często robiony na zamowienie, albo na bieżąco sprowadzany, więc trzeba troche poczekać, ale zaleta jest naprawde gigantyczny wybór np. fototapet i różnych ozdób ściennych. Jest w czym wybierać. Czas realizacji - tu trzeba byc cierpliwym, ale ogólnie jest na PLUS.

2 / 5 2018-12-24

Firma nie zrealizowała zamówienia. Brak odpowiedzi. Trzeba się narzucać, żeby coś kupić. Nie polecam.

5 / 5 2018-12-04

szybka obsługa, dobry kontakt, miało być po świętach a dostałem jeszcze przed

5 / 5 2018-12-03

Fatalny kontakt z firmą Decomania ws. reklamacji, a dokładnie brak kontaktu. Od ponad dwóch miesięcy jestem notorycznie odsyłany do kogoś innego i ignorowany. Bardzo cwanie ten sklep jest zorganizowany: nikt nie odbiera telefonu, a jeśli ktoś już odbierze to "nie jest odpowiedzialny za te zamówienia" i odsyła aby mailowo skontaktować się z inną osobą, która to pracuje zdalnie. Osoba pracująca zdalnie nigdy nie odbiera telefonu, na maile nie odpisuje. Przy kolejnej wizycie w "showroomie" (który nota bene po 2 miesiącach od otwarcia na Wilanowie wygląda jak chlew: wiszące kable, brak jakiejkolwiek ekspozycji, wszystko rzucone na jedną kupę, folia malarska zasłaniająca niedoróbki - oby nie było to celowe działanie umożliwiające sprawne i szybkie opuszczenie lokalu w razie zwinięcia interesu) i namolnej próbie wyegzekwowania swoich praw odnośnie reklamacji tragicznie wydrukowanej fototapety, miła pani po raz kolejny rozłożyła ręce mówiąc "ja za to nie odpowiadam, a koleżanka która się tym zajmuje pracuje zdalnie - proszę się z nią porozumieć mailowo". Nie dałem za wygraną i z naciskiem w głosie poprosiłem o kontakt z właścicielem/menedżerem. Jeden z pracowników bardzo niechętnie przystał na to i "zadzwonił do szefa", szef podobno obiecał, że "jutro na 100% się tym zajmie i na pewno ktoś się ze mną skontaktuje" - od tego czasu minęło kolejne 2 tygodnie i ani słuchu po tym "100% kontakcie", nikt nie odbiera ode mnie telefonów i nie odpisuje na maile. Sprawa najprawdopodobniej zakończy się u rzecznika praw konsumenta i jeśli zajdzie taka potrzeba, zostanie skierowana do sądu. Podsumowując, PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W DECOMANIA.PL - biznes jest traktowany przez właściciela po macoszemu, nie szanuje się w żaden sposób klienta, brak jest jakiejkolwiek dobrej woli załatwienia reklamacji, klient jest ignorowany. PROSZĘ MIEĆ SIĘ NA BACZNOŚCI, w końcu było już wiele przypadków szybko zakładanych sklepów internetowych i jeszcze szybciej się zwijających.

5 / 5 2018-11-27

Polecam

2018-11-16

Cegła została dostarczona błyskawicznie. W przeciągu 5 dni od złożenia zamówienia była już u nas w mieszkaniu. Jest idealna jak w ofercie, śnieżnobiała, trwała. Serdecznie polecam zakupy w DecoMania.pl.

5 / 5 2018-11-13

Nie wiem skąd takie opinie. Kupiła ostatnio przepiękny zegar Leff Amsterdam i jestem zachwycona zarówno produktem jak i obsługą. Szybko otrzymałam zamówienie, kontaktując się z obsługą, również nie mam nic do zarzucenia :)

5 / 5 2018-10-14

Wczoraj dotarła do mnie fototapeta. Trochę długo czekałam, ale było warto. Jest cudowna, córka bardzo się cieszy! Polecam :)

5 / 5 2018-10-12

Zamówilam kocyk. Zamowienie dotarło przed czasem z czego sie ucieszylam. Polecam zakupy, nie mam nic do zarzucenia

5 / 5 2018-10-09

Kupiłam w decomania.pl fototapetę winylową na flizelinie i jestem z niej bardzo zadowolona. Wygląda identycznie jak na zdjęciu a montaż był dziecinie prosty, sama ją położyłam. Przez cały czas realizacji zamówienia byłam w kontakcie z grafikiem, który ją dla mnie przygotowywał i odpowiadał na wszystkie moje pytania. Polecam

2 / 5 2018-09-27

Również nie polecam, Tandetne produkty które spełniają oczekiwania chyba tylko samego P. Jacka B.

2018-09-07

Fatalny kontakt, a właściwie jego brak. Infolinia nie odpowiada, na maile nie odpisują, są już kilka dni po terminie dostawy... Już 3 dzień ekipa remontowa czeka bezczynnie na to żeby mogli położyć zamówioną cegłę, a ja nawet nie wiem kiedy ona będzie. Niepoważne traktowanie klientów.

2 / 5 2018-08-23

Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry. Fototapeta samoprzylepna, jeśli chodzi o jakość-rozdzielczość wydruku również nie pozostawia zastrzeżeń. Niestety fototapeta była naklejana zgodnie z zaleceniami sprzedawcy, powierzchnia była czysta i równa i bezpośrednio po naklejeniu wyglądała idealnie, ale po kilku tygodniach zaczęły tworzyć się pęcherze i teraz wygląda jak krajobraz górski. Po zgłoszeniu sytuacji do sklepu usłyszałem tylko, że wcześniej takich problemów nie mieli. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-22

Serdecznie wszystkim polecam! Miła obsługa i krótki czas realizacji zamówienia

2 / 5 2018-08-10

Wydruk w mega słabej jakośći , widać łączenia na szkle.Szkło do kuchni które miało być ozdobą szpeci.Firma nie odpisuje teraz na maile i generalnie olali reklamacje.Zdecydowanie szkoda tak dużych pieniedzy NIE POLECAM !!!!

5 / 5 2018-07-13

Na stronie sklepu duży wybór produktów różnych znanych marek, obsługa kompetentna, czas realizacji dopuszczalny, jestem zadowolony z zakupu na decomanii.

5 / 5 2018-06-21

Wczoraj dotarła do mnie przesyłka. Fototapeta jest prześliczna, dobrej jakości i za niewielką cenę. Czekałam krócej na paczkę niż mi mówiono, więc też duży plus. Ponadto, Pani z obsługi klienta okazała się bardzo pomocna i z cierpliwością pomagała mi przy wyborze. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-06-16

Wszystko super! Czasami ciężko się skontaktować z obsługą, ale całość oceniam na plus

5 / 5 2018-05-31

Kupiłam przepiękną fototapetę z końmi. Zarówno produkt jak i obsługa - bez zarzutu, na życzenie nieco zmieniono dla mnie kolorystykę i przygotowano wizualizację :) Polecam

5 / 5 2018-05-28

Super sklep! Nie mam nic do zarzucenia. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i miałam przyjemność kontaktować się z przesympatyczną Panią z obsługi klienta, która mi bardzo pomogła. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-24

Szybko i sprawnie, bardzo miła i pomocna obsługa. Do tego zakupy z dobrym rabatem i w konkurencyjnej cenie. Meble bardzo dobrej jakości. Polecam

2018-05-13

Nie wiem jak w przypadku innych towarów, jednakże co się tyczy rattanowych osłon balkonowych sklep najwyraźniej nie radzi sobie z realizacją zamówień i, odnoszę wrażenie, nie jest zainteresowany informowaniem Klientów o pojawiających się trudnościach i mogących nastąpić w ich wyniku opóźnieniach. Po kilku dniach od upłynięcia terminu realizacji (nota bene b. długiego) nadal nie mam towaru a z uzyskanej informacji wynika, że upłynie jeszcze prawie tydzień. Może miałem pecha, niemniej to mój pierwszy i ostatni kontakt ze sklepem jako jego klientem.

5 / 5 2018-05-09

Już kilka razy robiłam zakupy w sklepie DecoMania.pl. Jestem bardzo zadowolona. Jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie, pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam!!!

2018-04-29

Mnie również oszukano, Zamówiłam panele ścienne i niestety nie zrealizowano zamówienia. Za towar oczywiście zapłaciłam prawie 800 zł. Wystawiono mi fakturę korygującą i po 5 dniach od potwierdzenia otrzymania faktury miałam otrzymać zwrot pieniędzy. Oczywiście ich nie otrzymałam. Od tamtej pory nikt nie odpowiada na maile i telefon też milczy. Czy w ogóle istnieje jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy...?

5 / 5 2018-04-28

Wszystko super, nie rozumiem opinii innych. Pani przez telefon doradziła mi co kupić i złożyła zamówienie. Wszystko przebiegło jak należy

2018-04-24

Prezes tego burdelu, Jacek Bieliński, już założył kolejny niznes - goodideas.pl - sprawdziłem w krs. Na fejsie już funkocjonuje strona. Ten złodziej nie odpowiada na wiadomości. W pomiedziałek wybieram się zawiadomić odpowiednie organa.Dodatkowo proponuję zrobić antyfunpejdż na fejsie...może czarny PR tego kanciarza nauczy uczciwości w biznesie.

5 / 5 2018-04-23

Nie wiem skąd tu tyle negatywnych opinii, wiele razy kupowałam produkty z decomanii i zawsze jestem zadowolona. Cały remont mieszkania zrobiłam korzystając z ich produktów.

5 / 5 2018-04-21

Kupiłam ostatnio w DecoManii wiszącą lampę i jest śliczna. Precyzyję wykonanie widać w każdym najmniejszym detalu. Obsługa sklepu miła, czas realizacji zamówienia nie za długi, przystępna cena. Polecam

2018-02-23

Zamówienia realizowane są dopiero po potwierdzeniu drogą mailową, a więc po wielu sesjach przed komputerem. Firma nie uwzględnia potwierdzenia w rozmowie telefonicznej, ani też osobiście w sklepie. Nie wystarcza też firmie dowód wpłaty za zamówienie. Trzeba wrócić do domu lub znaleźć jakiś komputer, żeby sprostać chorym wymogom. Bez mailowego potwierdzenia zamówienia można czekać do końca świata, bo nikt z firmy nawet nie zadzwoni, że coś jest nie tak. To jest firma tylko dla cierpliwych i dla osób spędzających życie przed przed komputerem. Zwrot wpłaconych pieniędzy także nie należy do krótkotrwałych i łatwych czynności. Osobiście miałem kontakt z tą firmą 1-szy i ostatni raz. To nie jest firma dla ludzi posiadających honor i godność osobistą.

2018-01-26

Super sklep! Bardzo dużo produktów, ogromny wybór wzorów. Pani z obsługi przesympatyczna i ogromna wiedzą. Przesyłka dotarła wcześniej niż zapowiadano. Zdecydowanie Polecam!

2 / 5 2018-01-15

Beznadziejny sklep. Czekam 2 tygodnie na reaizację zamóienia. Cisza. Kontakt beznadziejny... NIE POLECAM

1 / 5 2017-12-20

Niestety również zostałem oszukany. W dniu 11.11.16r. zakupiłem poprzez stronę w/w firmy obraz na płótnie - przesyła oczywiście nie doszła aż do dziś (30.11.16r.). Zabawne jest to, że przed zakupem prowadziłem konwersacje dot. jaki typ obrazu będzie odpowiedni z Panią Małgorzata Jankowską – prawdopodobnie pracownikiem. Po wykonaniu przelewu otrzymałem (w odpowiedzi na moje zapytanie co z obrazem ponieważ tydzień minął a przesyłki brak) z opóźnieniem fakturę oraz informację że w/w pani jest na urlopie i kontakt będzie utrudniony. Oczywiście po upływie tego terminu jakikolwiek kontakt tel. oraz mailowy z nimi jest niemożliwy. Napisałem odpowiednie pisma już na policję oraz do rzecznika konsumentów w tej sprawie. Tak tego pozostawić nie można. Firma działa dalej i ma nowe ciekawe oferty świąteczne. Skandal!!!

2017-11-28

Drugie zamówienie, tym razem jeszcze szybciej

3 / 5 2017-11-07

Towar który kupiłam okazał się tandetną namiastka tego co było w opisie i na zdjęciach, oczywiście dokonałam zwrotu i to osobiście! żeby usprawnić całą procedurę i... i nic od dwóch miesięcy nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy. 14 dni to fikcja , kontakt beznadziejny i zdawkowy . Ja ze swojej strony zawiadamiam policje o wyłudzeniu gdyż suma jest na tyle wysoka abym mogła złożyć zawiadomienie .Wszystkim szczerze odradzam zakupów .w tym sklepie , a najdelikatniejsze słowo jakie nasuwa mi się na myśl to NIEUCZCIWI !!!

5 / 5 2017-10-27

towar dostałem szybciej niż w opisie, jestem bardzo zadowolony, miła obsługa

2017-10-22

Kupiłam wycieraczkę - bez problemów, zamówiłam, po kliku dniach przyszło.

5 / 5 2017-10-02

Hmmm... po przeczytaniu poniższych opinii chyba bym nie skorzystał, ale patrząc po datach chyba już są bardzo nieaktualne.. Zamówiłem fototapetę, dostałem projekt i nawet wizualizację na moim zdjęciu ściany jeszcze tego samego dnia, po tygodniu fototapeta już była na ścianie - wygląda super. Szybka obłsuga, świetny wydruk, po prostu super!

2 / 5 2017-09-15

Pierwszy raz realizowałem zakup w decomanii, moje pierwsze wrażenie było bardzo dobre do momentu kontaktu ze sprzedawcą, który na prośbę o pomoc w doborze tapety pokazał nam , gdzie leżą katalogi a tak najlepiej to żeby wrócić do domu i przejrzeć ofertę na stronie internetowej. Tylko dzięki mojej żonie tam zostaliśmy żeby na żywo obejrzeć tapety i w końcu wybraliśmy i złożyliśmy zamówienie. Poinformowano nas , że czas realizacji zamówienia nie przekroczy 5 dni roboczych. Po 1,5 tyg. próbowałem się dodzwonić do sklepu(telefon nie był aktywny)więc po kontakcie mailowym okazało się, że musimy jeszcze 1,5 tyg. czekać na zamówienie(MASAKRA). Ogólnie fajny sklep ale obsługa w sklepie fatalna, zero zorientowania na Klienta. NIE POLECAM, był to nasz pierwszy i ostatni zakup...

2017-09-09

Sprzedają byle co za ciężkie pieniądze. O zwrocie towaru i pieniądzach można zapomnieć.

5 / 5 2017-08-11

Polecam w 100%. Jest ok

2017-07-31

Zamówiłem szkło do kuchni. Jak zobaczyłem co przywieźli wygnałem towarzystwo z domu. Słaba rozdzielczość. Jednym słowem tandeta. Do tej pory nie otrzymałem zwrotu zaliczki. Odnośnie czasu realizacji, zwodzono mnie około 6 tygodni. Myślę że jednym z głównych dochodów tej formy to pobieranie zaliczek.

5 / 5 2017-06-30

Zamawiałam w sklepie fototapetę, kontakt z grafikiem był bardzo sprawny, towar przyszedł po 5 dniach. Jestem zadowolona.

1 / 5 2017-06-19

Uważajcie ja również zostałem oszukany. W dniu 10.11.2016r. zamówiłem panele ścienne zapłaciłem od razu 1200zł. no i sami wiecie co się stało. Z tego co ustaliłem u ich dostawców firma zawinęła się w jeden dzień, Cóż można zrobić zgłaszajcie swoje sprawy na Policję.

5 / 5 2017-06-05

Przemiła obsługa.Dobry towar i szybka przesyłka.Polecam

5 / 5 2017-05-29

Jestem pod wrażeniem obsługi klienta. Osoba, która się ze mną kontaktowała, nie tylko sprzedawała mi produktu ale przede wszystkim doradzała który wzór panelu będzie najlepiej pasował do mojej sypialni. Rada świetna, panele najwyższej jakości. Polecam, klientka z mazowieckiego.

2017-05-02

mnie tez oszukano juz miesiac temu zamowilam fototapete zaplacilam i jej nie otrzymalam czy tacy oszusci moga byc bezkarni?!!

5 / 5 2017-04-29

Tapetę zamówiłam w poniedziałek a już pod koniec tygodnia była u mnie w domu, tak szybkiej realizacji się nie spodziewałam :)

2017-04-26

Przestrzegam. Jestem totalnie niezadowolona z obsługi tego sklepu. Mimo, że produkt ma wadę to sprzedawca uchyla się od jego wymiany i demontażu na jego koszt choć ma taki obowiązek zgodnie z przepisami dotyczącymi reklamacji. Sprzedawca wykorzystuje swoją dominującą pozycję i zrzuca odpowiedzialność za wadę towaru na kuriera i producenta. Po zaproponowaniu obniżenia ceny sklep zaproponował śmieszną kwotę zwrotu tj. 67,00 zł w porównaniu do kwoty którą wydałam tj 1.200,00 zł. Z TEGO ZAPROPONOWANEGO RABATU TEŻ SIĘ WYCOFAŁ. W starciu ze sprzedawcą klient jeśli jest niezadowolony może iść ewentualnie do sądu. Postanowiłam SKIEROWAĆ SPRAWĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA I DO SĄDU POLUBOWNEGO i ocenić sklep stosownie do tego jak mnie potraktowali. Dlatego zamieszczam tą opinię ku przestrodze innych.

3 / 5 2017-04-03

Dokonałam zakupu 27.10.2016. Towaru nie było na stanie. Na jego sprowadzenie miałam czekać 10-14 dni roboczych. Na zwrot wpłaty - 5 dni. Zdecydowałam że poczekam na dostawę. 15.11.2016 wyslalam mail z zapytaniem co sie dzieje. Dostałam info że towar najprawdopodobniej pojawi się w następnym tygodniu. Odpowiedziałam że jeśli nie będzie mógł być wysłany w nast. tyg. proszę o niezwłoczny zwrot wpłaty. Po upływie paru dni próbowałam się dodzwonić na kilka numerów - nikt nie odnierał. Na witrynie sklepu obwieszczono urlop. 21 listopada napisałam info że wycofuję się z transakcji z racji fatalnej obsługi. Nikt nie odpowiedział - pieniędzy wciąż brak. Nie były małe, jak dla mnie. STANOWCZO ODRADZAM!

Rzetelne opinie o Decomania.pl

Decomania.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://decomania.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie