Kategorie: / Dom

Dedekor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o Dedekor.pl
5 / 5 2019-03-22

Bardzo gorąco polecam sklep internetowy Dedekor.pl. Moje zamówienie zostało wykonane szybciej niż przewidywałam. Obsługa była niezwykle przyjazna, a kontakt ze sklepem przebiegał bez żadnych problemów. Produkt zgodny był z moimi oczekiwaniami. Na pewno będę często odwiedzać ich stronę. Dodatkowo, niewątpliwym plusem jest atrakcyjna cena!

5 / 5 2019-03-08

Perfekcja w każdym calu, polecam jak najbardziej

2019-03-05

Wszystko w jak najlepszym porzadku produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-24

Sklep super, expresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam, bo warto:)

5 / 5 2019-02-16

Z chęcią polecam zakupy w sklepie dedekor.pl. Obsługa jest bardzo uprzejma i profesjonalna. Towar jest zgodny z opisem. Na poziomie jest także jakość zapakowania przesyłki, której standardy są bardzo wysokie. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin. Dużym plusem był fakt, że dostałam kupon rabatowy na przyszłe zakupy oraz darmowy dodatek. Wszystkie wymienione czynniki przyczyniły się do tego, że moja opinia jest korzystna. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-12

Polecam ten sklep z uwagi na wyjątkowo profesjonalną i miłą obsługę.

0 / 5 2019-02-11

Przedmioty w dedekor są piękne! Odkąd zaczęłam tam robić zakupy, stałam się uzależniona. Zawsze znajduję drobiazgi, które idealnie pasują do mojego domu lub które mogę podarować przyjaciołom. Kontakt ze sklepem jest świetny, nigdy nie miałam żadnych problemów z uzyskaniem informacji o interesującym mnie produkcie. Moje oceny zakupów to jednoznacznie pięć plusów!

5 / 5 2019-02-07

Szybka obsługa, produkty zamówione ładnie opakowane i dobrze zabezpieczone; gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-02

Ja polecam stronę dedekor.pl, ze względu na kilka powodów: 1) Oferta jest bardzo atrakcyjna cenowo. 2) Zamówione produkty są wysyłane już następnego dnia. 3) Kontakt z obsługą sklepu jest wzorowy. 4) Sklep posiada szeroki asortyment, co pozwala zaoszczędzić na kosztach dostawy, kupując wiele rzeczy jednocześnie.

5 / 5 2019-02-02

Ja osobiście polecam stronę dedekor.pl z następujących powodów: 1) Tutaj ceny są niskie. 2) Zamówienia są wysyłane na następny dzień. 3) Komunikacja z obsługą klienta jest wzorowa. 4) Na tej stronie jest ogromny wybór produktów, co pozwala zaoszczędzić na kosztach kuriera przy zakupie wielu rzeczy.

5 / 5 2019-01-30

Szybko, sprawnie i profesjonalnie- bardzo polecam!

5 / 5 2019-01-26

Sklep wywiązał się z umowy kupna sprzedaży w czasie określonym na ich stronie. Nie mam do czego się doczepić i polecam ten sklep.

3 / 5 2019-01-20

Postanowiłem zakupić kosze z wikliny i dokonałem opłaty. Niestety, okazało się, że sklep nie miał wszystkich modeli na stanie. Zdecydowaliśmy, że jeden kosz zostanie wysłany w późniejszym terminie, a pozostałe będą dostarczone w połowie października. Otrzymaliśmy kosz, ale w innej kolorystyce, niż którą zamówiliśmy. Po skontaktowaniu się ze służbą obsługi klienta, spotkaliśmy się z niegrzeczną krytyką, że to bezsprzecznie właściwy kolor. Jednakże, w rzeczywistości, kolor nie zgadzał się z zamówieniem, a etykieta na koszu potwierdzała, że to nie ten kolor. Firma musiała sprawdzić stan magazynu, a w przypadku wymiany, mieliśmy zapłacić za przesyłkę. Odmówiliśmy, ponieważ błąd był ich winą. Nie były dostępne kosze w odpowiednim kolorze, więc zdecydowaliśmy poczekać na całą dostawę do połowy października. Po tym czasie skontaktowaliśmy się z firmą, ale znowu się okazało, że nie ma koszy, a być może ich nie będą dostawać wcale lub dopiero za miesiąc. W końcu zdecydowaliśmy, że chcemy otrzymać zwrot pieniędzy. Nie polecam tego sklepu.

2019-01-09

Sklep sprostał zadaniu i wysłał towar bardzo dobrze spakowany w ciągu 2 dni.

2 / 5 2018-12-25

Nie polecam tego sklepu z całego serca, ponieważ traktują klientów bez szacunku i wprowadzają ich w błąd. Mimo informacji na ich stronie internetowej mówiącej o wysyłce towaru w ciągu 3-4 dni, po 9 dniach od złożenia zamówienia i opłacenia, przesyłki nadal nie otrzymałam. Po kontakcie telefonicznym okazało się, że nie mają mojego zamówionego produktu i nie powiadomili mnie o tym wcześniej. Zaproponowali inny produkt, ale był droższy i musiałam dopłacić. Zgodziłam się na to, ponieważ była to prezent na Wigilię. Powiedziano mi, że jeśli dopłacę brakującą kwotę, towar zostanie wysłany natychmiastowo, ale otrzymałam maila z potwierdzeniem wysyłki dopiero we wtorek. Link do śledzenia przesyłki przestał działać, ale myślę, że był to problem z serwerami. Okazało się jednak, że przesyłka została wysłana dopiero we wtorek, a nie wcześniej, jak mi powiedziano. Niestety, pomimo złożenia i opłacenia zamówienia 10 grudnia, kurier dostarczył przesyłkę dopiero 29 grudnia, co uniemożliwiło mi otrzymanie prezentu na Wigilię.

5 / 5 2018-12-20

Szybko sprawnie - OK!

5 / 5 2018-12-16

Sklep zrealizował moje zamówienie szybko, zaraz po wpłacie otrzymałem maila z informacją o czasie kiedy towar zostanie wysłany. Tak też się stało.

5 / 5 2018-12-15

Polecam w 100%. Bardzo pozytywne wrażenia.

3 / 5 2018-11-29

Prawdopodobnie opinie pozytywne zostają wystawione przez pracowników sklepu. Sklep nie informuje o braku towarów na stanie. Obietnica wysyłki w 3-7 dni jest fałszywa i wprowadzająca w błąd. Po oczekiwaniu na zamówienie, skontaktowałam się z nimi, ponieważ termin dostawy minął. Otrzymałam tylko lakoniczną wiadomość, że towaru nie było i że zostanie wysłany pod koniec tygodnia. Nie polecam tego sklepu. Ich kontakt z klientami jest poniżej krytyki. Niestety, brak towarów jest częstym problemem w tym sklepie i dlatego unikam go. Najwyraźniej, sklep ten skutecznie wprowadza w błąd klientów.

5 / 5 2018-11-23

Transakcja przebiegła wzorowo i bardzo szybko,sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-11-16

Transakcja ok,towar (chlebak satyna) śliczny ,lepiej wygląda niź na zdjęciu

5 / 5 2018-10-31

Super sklep. Miła obsługa. Towar otrzymałem w niecałe 24h.

0 / 5 2018-10-23

Młode, niekompetentne osoby prowadzą sklep, które ignoruje klienta i nie wykazuje kultury oraz rzetelności. Nie potrafią usunąć telefonu podczas rozmowy o kliencie, co skutkuje przekręcaniem jego nazwiska oraz niestosownymi komentarzami. Kontakt mailowy jest na bardzo niskim poziomie, gdyż panie nie odpowiadały na maile, a rozpatrzenie reklamacji trwało ponad miesiąc. Kolejna osoba, która zajęła się reklamacją, również nie miała wiedzy na ten temat. Gdyby niekurier nie chciał odebrać wadliwego mebla, Panie obiecały zwrot pieniędzy na konto, ale czynią to wciąż do tej pory. Szefowa unika kontaktu, a więc nie polecam dokonywania zakupów na tej stronie.

2 / 5 2018-10-21

Sklep oferuje do sprzedaży produkty, które aktualnie nie są dostępne. Dowiedziałem się o braku towaru dopiero po 3 dniach od złożenia zamówienia. Jedynym pozytywnym aspektem jest zwrot pieniędzy na moje konto. Nie radzę kupować w tym sklepie.

2 / 5 2018-10-21

W sklepie oferują różnorodne produkty, które aktualnie nie są dostępne. Dopiero po upływie trzech dni od złożenia zamówienia zostałem poinformowany o braku towaru. Jedyną pozytywną sytuacją jest to, że pieniądze za zamówienie zostały zwrócone na moje konto. Nie polecam dokonywania zakupów w tym sklepie.

0 / 5 2018-09-20

Kupiłam w tym sklepie zegar wykonany ze skóry. Po jego dostawie pod wskazany adres okazało się, że zegar ma całkowicie uszkodzony mechanizm oraz trochę uszkodzonej skóry. Napisłam mail do sklepu, aby zgłosić problem, jednak otrzymałam absolutnie żadną odpowiedź. Jest to lekceważące traktowanie klienta. To było moje pierwsze i na pewno ostatnie zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-19

solidna firma polecam

2 / 5 2018-09-16

W tym sklepie sprzedaje się produkty, których nie ma na składzie. Dowiedziałem się o braku towaru dopiero po 3 dniach od złożenia zamówienia. Jedynym pozytywem jest fakt, że przelane pieniądze zostały zwrócone na moje konto. Nie radzę robić zakupów w tym sklepie.

2 / 5 2018-09-16

Sklep oferuje produkty, których nie ma w magazynie. Dopiero po 3 dniach od zamówienia dowiedziałem się, że nie mają ich na stanie. Jedyną dobrą stroną jest to, że pieniądze zostały zwrócone na konto. Nie rekomenduję robienia zakupów w tym sklepie.

0 / 5 2018-09-13

Sprawdziłam już trzy razy ten sklep internetowy i na pewno nie przestanę z niego korzystać, ponieważ mają dużo różnorodnych produktów, przystępne ceny oraz świetną obsługę.

5 / 5 2018-09-07

Ten sklep wyróżnia się spośród niewielu dostępnych na rynku, ponieważ oferuje interesujące produkty w atrakcyjnych cenach. Pracownicy sklepu są kompletnie profesjonalni. Przesyłka, którą zamówiłem, dotarła do mnie niesamowicie szybko.

5 / 5 2018-09-07

W tym sklepie, w porównaniu do innych, można znaleźć unikalne przedmioty po atrakcyjnych cenach. Obsługa sklepu jest wyjątkowo profesjonalna. Moja przesyłka dotarła do mnie niezwłocznie i bardzo szybko.

5 / 5 2018-09-07

Bogata oferta, konkurencyjne ceny, fachowa obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-02

Mój ulubiony sklep online to Dedekor.pl. To miejsce, gdzie można znaleźć wiele przydatnych przedmiotów do domu w bardzo atrakcyjnych cenach. Obsługa sklepu jest bardzo przyjazna, a także profesjonalna w stu procentach. Nawet przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, już na drugi dzień po dokonaniu płatności. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-08-31

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-31

Bardzo dobra współpraca ze sklepem. Piękny towar, szybko dostarczony.

5 / 5 2018-08-30

Wystąpiłem do tego sklepu, aby znaleźć odpowiedni prezent dla mojej mamy z okazji jej urodzin. Przyjazna pani z obsługi była bardzo cierpliwa i wysłuchała moich wątpliwości. Naprawdę pomogła mi w dokonaniu wyboru. Przesyłka przyszła szybko i była starannie zapakowana. Mama jest zadowolona z otrzymanego prezentu :-) Chciałbym podziękować za pomoc i polecam tego sprzedawcę innym.

5 / 5 2018-08-29

Bardzo solidna firma. Polecam.

5 / 5 2018-08-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupów jakie dokonałam u Państwa. Szybka realizacja zakupów.

2018-08-05

Serdecznie polecam

2018-08-02

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Firma stanęła na wysokości zadania, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2018-07-29

W sklepie zamówiłam krzesła i dodatkowo dołożyłam stół. Pracownicy sklepu zadbali, aby całe zamówienie przyszło w jednej dostawie. Meble dotarły do mnie znacznie szybciej, niż się spodziewałam, a osoby odpowiedzialne za moje zamówienie okazały się bardzo profesjonalne i kompetentne. Jestem zadowolona z zakupów i z pewnością będę tu ponownie. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-07-23

Wiarygodny. Sprawnie działający. Łatwa nawigacja strony internetowej, czytelny opis produktów oraz regulamin. Super kontakt.

5 / 5 2018-07-23

Postanowiłam podzielić się moimi przeżyciami związanymi ze współpracą ze sklepem Dedekor, ponieważ moja kilkumiesięczna znajomość z nimi obfitowała w wiele chwytających za serce i pełnych wzruszeń momentów. Kilka miesięcy temu zamówiłam w Dedekorze dwie przesyłki, jedną zawierająca naczynia, a drugą stół do jadalni. Stół nie był z najtańszych(cena ponad 1000 zł), dość duży. Generalnie całe zamówienie na sporą kwotę. Niestety, już podczas dostawy zaczęły się problemy. Sklep zapewniał, że obie paczki zostały wysłane razem tego samego dnia, więc specjalnie wzięłam urlop w pracy aby spokojnie odebrać bądź co bądź dużą przesyłkę. Ale przyjechały tylko talerze. Jak to stwierdził sklep, „Stół musiał nie zmieścić się kurierowi na samochód”. W efekcie aby odebrać stół konieczny był kolejny urlop w pracy. Stół przyjechał, ale problemy wcale się nie skończyły. Rozmowę ze sklepem Dedekor powinno rozpoczynać się stwierdzeniem: "wiem, że moją sprawą zajmowała się koleżanka, ale...". Bo przecież nie wiemy z kim prowadzimy korespondencję ani rozmawiamy, nikt się nie przedstawia odbierając telefon, nikt się pod mailami nazwiskiem nie podpisuje a przy próbie wyjaśnienia czegokolwiek usłyszymy, że to koleżanka zajmuje się sprawą i oddzwoni. Czasem oddzwania. Częściej nie. Wracając do stołu, dotarł uszkodzony (obicia i zarysowania), poza tym okazało się, że części blatu w ogóle do siebie nie pasują. Sklep bardzo szybko reklamację uznał, ale to był dopiero początek zmagań. Oczekiwanie na przysłanie nowego stołu i odebranie starego trwało dobrych kilka tygodni. Za każdym razem dostawałam informację, że „już w następnym tygodniu stół będzie”. I tłumaczenie, że towar jest zamówiony u producenta a producent „chwilowo” go nie ma. Co ciekawe, na stronie Dedekoru stół widniał cały czas jako dostępny w ciągu 7 dni. Ostatecznie się udało! Stół miał przyjechać a kurier miał jednocześnie zabrać stary, nienadający się go niczego egzemplarz (info otrzymane od Dedekoru). Kurier dzwoni do mnie, mówi, że będzie. Radość!!!! Po chwili dzwoni jeszcze raz z pytaniem czy ja zdaję sobie sprawę, że waga zadeklarowana przesyłki to 100 kg, jest ona na palecie a on nie ma obowiązku wniesienia (mieszkam na 5 piętrze). Świetnie! Stół przyjeżdża, kurier jest miły i próbuje wózkiem widłowym zawieźć paletę pod drzwi. Ale winda do palet nie przeznaczona, nie mieści się. Klient zostaje więc z paletą pod windami i dwoma paczkami ważącymi ok 50 kg. Dedekorze, dzięki Wam znalazłam świetnego rehabilitanta, bo jak się okazało podnoszenie takich ciężarów nie służy kręgosłupom. Kurier stwierdza dodatkowo, że nie ma zlecenia na zabieranie czegokolwiek i nie bierze. Zostaję z ogromną paczką ze starym stołem i równie wielką z nowym. Po takich przygodach człowiek myśli, że już nic nie może pójść źle, że wyrobił limit pecha. Otóż nie! Okazuje się, że nowy stół nie ma zestawu śrub, kołków itp a także posiada tylko lewe nogi... Szczęście w nieszczęściu przecież mam jeszcze drugi z którego mogę zabrać potrzebne elementy, na co Dedekor łaskawie zgodę wyraził. Dzwonię do Dedekoru z pytaniem czy wiedzą jakim sposobem realizowana jest reklamacja („wie Pani, to koleżanka się zajmowała, oddzwoni do pani)”. Oczywiście nie wiedzą, dowiadujemy się tylko, że to producent organizuje dostawę a firma nie czuje się za to odpowiedzialna. Próba zwrócenia starego stołu trwa od połowy lipca. Mamy drugą połowę października... 4 - krotnie próbowałam umówić się ze sklepem na zamówienie kuriera, za żadnym razem się nie pojawił albo odmówił zabrania paczki, argumentując, że jest za ciężka. Obecnie posiadam ogromną paczkę ze starym stołem, którego Dedekor nie potrafi odebrać od połowy lipca. Argument jest taki, że w mojej lokalizacji kurier może przyjechać tylko do 16, kiedy ja jestem w pracy. Oczywiście, mogę wziąć urlop i czekać na kuriera wcześniej, ale w sumie już 4 razy czekałam bez celu, bo kuriera nie było. Poinformowany o tym Dedekor nawet nie odpowiada na maile przez prawie 2 tygodnie. Polecam unikać jak ognia tego sklepu. Wiadomo, że przy zamówieniach zdarzają się różne trudne sytuacje, Ale sposób rozwiązania jej przez Dedekor to brak profesjonalizmu jaki trudno gdzie indziej spotkać. Szkoda czasu i energii.

0 / 5 2018-07-20

Zakupiłam na stronie dedekor.pl kilka małych rzeczy do mojego domu, takich jak gazetnik, koc i obraz. Wszystko zostało natychmiastowo dostarczone i było dostępne od razu. Nie zostałam zawiedziona!

0 / 5 2018-07-20

W sklepie online dedekor.pl zakupiłam kilka małych rzeczy do swojego domu, takich jak gazetownik, koc i obraz. Wszystko zostało natychmiastową dostawą skompletowane, więc nie było problemów z dostępnością. Sklep spełnił moje oczekiwania i nie zawiodłam się na nim.

5 / 5 2018-07-03

Bardzo pozytywnie oceniam ten sklep i polecam go wszystkim. Sprzedawcy utrzymują świetny kontakt, są szybcy w udzielaniu pomocy i rozwiązywaniu problemów. Zamówioną paczkę otrzymałam błyskawicznie, produkt był doskonale zapakowany i nie uszkodzony w żaden sposób.

5 / 5 2018-07-03

Sklep ten jest godny polecenia, ponieważ doświadczenie zakupów było bardzo pozytywne. Zauważyłam bardzo dobrą współpracę sprzedawców, którzy szybko pomogli mi w rozwiązaniu ewentualnych problemów. Ponadto, paczka dotarła do mnie w niesamowicie krótkim czasie, a produkt był doskonale zapakowany i nie uszkodzony w żaden sposób.

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, całkowite zrozumienie potrzeb klienta oraz doskonały kontakt (reklamacja została rozpatrzona na podstawie dostarczonego zdjęcia uszkodzonego przedmiotu, bez konieczności jego odsyłania i ponoszenia dodatkowych kosztów). Z całego serca polecam.

5 / 5 2018-06-28

Mogę całkowicie polecić tę firmę, ponieważ są absolutnie profesjonalni w swojej pracy. Mają pełne zrozumienie potrzeb klienta i utrzymują świetny kontakt. Reklamację zaakceptowali na podstawie przesłanego zdjęcia uszkodzonego przedmiotu, dzięki czemu nie było konieczności odsyłania go ani ponoszenia dodatkowych kosztów. Jestem bardzo zadowolony/a z ich usług.

5 / 5 2018-06-19

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-18

Fajny sklep - Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka, oryginalny produkt.

5 / 5 2018-06-16

Szafki są super, wysyłka szybka, szczerze polecam! :)

5 / 5 2018-06-11

W tym sklepie złożyłam wiele zamówień, ostatnio nabyłam 6 krzeseł do jadalni. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ dostałam specjalną zniżkę jako stały klient. Serdeczne pozdrowienia dla sympatycznych pań z obsługi klienta oraz dla właścicielki, która dba o wszystko. ;-)

5 / 5 2018-06-11

Wielokrotnie składałam zamówienia w tym konkretnym sklepie i niedawno zakupiłam zestaw sześciu krzeseł do jadalni. Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu, a co więcej, otrzymałam atrakcyjny rabat jako stały klient. Chciałabym przesłać serdeczne pozdrowienia miłym Paniom z działu obsługi klienta oraz właścicielce sklepu, która sprawuje pieczę nad wszystkim. ;-)

5 / 5 2018-05-26

Proste i jasne zamawianie, szybka wysyłka. Polecam.

1 / 5 2018-05-24

Przez ostatnie 10 lat nie spotkałem się z tak niedobrą obsługą ze strony firmy sprzedającej przez internet. Nie otrzymałem odpowiedniej informacji o paczce w Paczkomatach i nie byłam w stanie jej odebrać. To oczywiście wpisuje się w ryzyko wyboru sposobu dystrybucji i Dedekor nie był zobowiązany do obwiniania się. Jednak, zapłaciłem za kolejną przesyłkę i już od miesiąca otrzymałem ani paczki, ani odpowiedzi na moje emaile. Z pewnością nie polecam takiej firmy nikomu.

5 / 5 2018-05-22

Zakupiłam pakiet składający się z stołu i czterech krzeseł za 600zł. Produkt był starannie zapakowany, świadczący o profesjonalizmie sklepu. Jestem bardzo zadowolona z usługi i serdecznie polecam go każdemu. Obsługa była miła i kompleksowa, a wysyłka błyskawiczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam takich sprzedawców każdemu.

5 / 5 2018-05-22

Kupiłam pakiet składający się z sofy oraz czterech krzeseł za 600zł. Produkt był starannie zapakowany, co dodaje mu profesjonalizmu. Ten sklep jest naprawdę świetny, gorąco go polecam każdemu. Obsługa była miła i kompleksowa, a wysyłka błyskawiczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę każdemu.

2018-05-22

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-05-15

solidna firma polecam

5 / 5 2018-04-05

Zdecydowanie zachęcam do skorzystania z tego sklepu, czas wykonania zamówienia jest zgodny z podanym opisem. Produkt jest wysokiej jakości, a obsługa sklepu jest bardzo miła i pomocna. Już kilka razy robiłam tu zakupy i na pewno będę korzystać z tego sklepu również w przyszłości.

5 / 5 2018-04-05

Serdecznie rekomenduję ten sklep, ponieważ czas oczekiwania na realizację zamówienia jest zgodny z informacją podaną na stronie. Produkty, które tam kupiłam, są wysokiej jakości. Jestem zadowolona z komunikacji i pomocy ze strony obsługi sklepu. Przez kilka razy robiłam tam zakupy i na pewno będę korzystać z niego również w przyszłości.

5 / 5 2018-04-03

Gorąco polecam sklep. Bardzo szybka dostawa, profesjonalna obsługa i ogromna dbałość o klienta. Towar (fotelik) w porównaniu z konkurencją tańszy.

0 / 5 2018-03-14

Mogę określić ten tzw. sklep jako pełen nieporozumień. Zakupiłem tam towar 27 grudnia, który został wysłany dopiero 9 stycznia. Mimo że to jeszcze wezmę na klatę, to zaczyna się problem w związku z firmą kurierską. Kurier ciągle kłamie tylko po to, żeby uniknąć dostarczenia paczki na wskazany adres (ponieważ nikt mu nie płaci za dźwiganie). Czterokrotnie próbowałem skontaktować się z firmą kurierską i sklepem, ale do tej pory nie otrzymałem zamówionego towaru.

5 / 5 2018-03-04

Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-26

Piękne przedmioty z klasą. Sporo funkcjonalnych dodatków do domu, pasujących do różnych stylów wystroju. Przyjemność zakupów. Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo polecam! Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Niestety, przez przypadek wysłałam dwa identyczne zamówienia, ale w różne dni. Mimo to, firma zadzwoniła do mnie i sympatyczna pani bez problemu anulowała drugie zamówienie na moje potwierdzenie. Naprawdę polecam!

5 / 5 2018-02-13

Bardzo polecam! Obsługa jest przyjemna i profesjonalna. Przez przypadek wysłałam dwa identyczne zamówienia, ale innego dnia, jednak firma skontaktowała się ze mną i przemiła pani anulowała drugie zamówienie za moim potwierdzeniem. Serdecznie polecam!

0 / 5 2018-01-25

Sklep jest bardzo zaniedbany i chaotyczny! Prezentują produkty, które w rzeczywistości nie są dostępne w magazynie. Niestety, pomimo moich upewnień, że zamówiłam właściwy produkt, otrzymałam inny. Zawiodłam się na tym chlebaku i też czajnik, który dostałam był bardzo cienki i nieprzydatny. Firma nie zrekompensowała mi za problemy, jakie miałam z nimi i za długi czas oczekiwania. Nie polecam tego sklepu nikomu. To naprawdę beznadziejna firma!

0 / 5 2018-01-22

Kiedy dokonujesz zakupów w sklepie, możesz odkryć, że produkty, które są widoczne na stronie internetowej, nie są dostępne w magazynie sklepu. Dlatego zdecydowałem się zamówić pojemniki bez odpowietrznika, ale niestety otrzymałem produkty z odpowietrznikami. Okazuje się, że strona z asortymentem nie jest aktualizowana regularnie. Podsumowując, jeśli planujesz coś kupić, lepiej zadzwoń najpierw i upewnij się, czy to, czego szukasz, jest dokładnie tym, co oferują.

5 / 5 2018-01-13

Polecam

5 / 5 2018-01-08

Nie spełnili naszego zamówienia, twierdząc że produkt jest niedostępny i nie mogą go sprowadzić od producenta (jednak po tygodniu od otrzymania tej informacji produkt wciąż jest dostępny, więc może jednak jest dostępny?). Przykro, ale nie zasługują na pozytywną opinię ze względu na wprowadzenie w błąd i poinformowanie nas o niedostępności dopiero po kilku dniach. Jednakże, szybko zwrócili nam pieniądze.

5 / 5 2017-12-30

Sklep DEDEKOR.PL cieszy się moim wysokim uznaniem. Kolejny raz mnie nie zawiodł. Tutaj robię zakupy prezentowe dla wszystkich moich znajomych i rodziny, i wszyscy są zachwyceni. Gorąco polecam! Obsługa zamówień jest profesjonalna, oferta jest atrakcyjna, a informacje o produktach są rzetelne. Towar jest starannie zabezpieczony przed wysyłką. Z przyjemnością poleciłam ten sklep moim znajomym.

2017-12-28

Pozytyw to za mało, ale innej oceny niestety nie ma ;), do tego sprzedawcy chce się wracać!

2017-12-26

raczej w porządku...

0 / 5 2017-12-25

Sklep mnie mile zaskoczył. Natychmiast po dokonaniu wpłaty otrzymałam powiadomienie o terminie wysyłki towaru. Nie zostałam zawiedziona, gdyż towar został wysłany następnego dnia. Był idealnie zapakowany i nie mógł się uszkodzić podczas transportu - wydaje się, że kurier również o to zadbał.

5 / 5 2017-12-16

Duży asortyment, dobre ceny, świetny kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2017-12-14

Chętnie rekomenduję sklep dedekor.pl, gdzie obsługa jest bardzo miła, kulturalna oraz profesjonalna. Pani Ewelina zrobiła wszystko, aby dostarczyć mi zamówiony towar, nawet gdy nie było go już na magazynie. Po pewnym czasie udało się jej jednak znaleźć ostatnią sztukę, na której mi bardzo zależało. Towar zgodny z opisem, a przesyłka dobrze zapakowana i zrealizowana w 24h. Ogromnym plusem był otrzymany przeze mnie kupon rabatowy na kolejne zakupy. Takie czynniki przyczyniły się do mojej pozytywnej opinii o tym sklepie i gorąco go polecam!

2017-12-10

WIELKI POZYTYW dla sprzedającego, świetny kontakt. Błyskawiczna odpowiedź na każde pytanie. Błyskawiczna przesyłka. Towar pierwsza klasa. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-09

Zamówiłam materac w sklepie internetowym Dedekor. Dostarczono go do mnie po 7 dniach na podany adres, ale po otwarciu okazało się, że jest zbyt duży. Mimo poprawności danych w zamówieniu, sklep zgodził się na reklamację i miał przysłać mi nowy materac. Pierwszy kurier nie przyjął go z uwagi na rozmiar, a drugi zwrócił mi go, uznając, że jest zbyt duży. Dopiero trzeci kurier odebrał materac i przysłano mi ten właściwy. Cały proces zajęło około 3 tygodni i na koniec firma kurierska zwróciła towar. Mimo to otrzymałam dobry materac, ale już nie zamówię niczego w Dedekorze w przyszłości.

2 / 5 2017-11-12

W sklepie internetowym spotkała mnie niedługa obsługa podczas zakupów i od dłuższego czasu próbuję dowiedzieć się, gdzie jest moje zamówienie. Tydzień temu usłyszałam, że zostanie wysłane do końca tygodnia, ale dzisiaj firma kurierska potwierdziła, że paczka nadal jest u nadawcy. Zapłaciłam ponad 300 zł i nie jestem pewna, czy otrzymam to, za co zapłaciłam. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-11-03

Bombastycznie! Jestem mega zadowolony!

2 / 5 2017-11-02

Ten sklep oferuje produkty, których nie ma w magazynie. Dowiaduję się o braku towaru dopiero trzy dni po złożeniu zamówienia. Jedna dobra strona tego jest taka, że pieniądze zostały mi zwrócone na konto. Nie polecam dokonywania zakupów w tym sklepie.

2 / 5 2017-11-02

Ten sklep oferuje produkty, które nie są dostępne. Dowiedziałem się o tym dopiero trzy dni po złożeniu zamówienia. Jedynym pozytywnym aspektem jest to, że pieniądze zostały zwrócone na moje konto. Nie zalecam robienia zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-30

Szczerze polecam. Szybka realizacja , dostępność produktów od razu, atrakcyjne ceny !

5 / 5 2017-10-30

100 % profesjonalizmu!

2017-10-12

Zamawiasz I później się dowiadujesz że sklep niczego nie posiada tylko zamawia u producenta dopiero towar. Czas oczekiwania to ponad tydzień!

2017-10-08

Życzliwość, kompetencja, stały kontakt z klientem.

0 / 5 2017-10-01

W sklepie występują nieuczciwe praktyki wobec klientów. Po złożeniu zapytania otrzymałam email, w którym poinformowano mnie, że zakup on-line towaru byłby tańszy. Sprawdziłam koszt produktu wraz z kosztem wysyłki i czekałam na ofertę drogą mailową. Jednak oferta, którą otrzymałam była identyczna jak ta na stronie internetowej, choć wcześniej obniżono cenę towaru. Co więcej, cena wysyłki wzrosła 3 razy na produkt, którego zamówienie planowałam. Poza tym, inne produkty o takich samych wymiarach miały zupełnie różne ceny. Zadzwoniłam, by wyjaśnić sytuację, ale zostałam przerwana i poinformowana, że to problem z połączeniem. Nie polecam tego sklepu.

3 / 5 2017-09-25

Jest prawdopodobne, że pozytywne recenzje są pisane przez pracowników firmy. Sklep nie informuje, że nie ma produktów na stanie. Obietnica dostawy w ciągu 3-7 dni jest błędna. Po oczekiwaniu na dostawę i skontaktowaniu się ze sklepem, otrzymałam krótką wiadomość o braku towaru. Status zamówienia się nie zmienił i towar miał być wysłany pod koniec tygodnia. Nie polecam tego sklepu, ponieważ kontakt z klientem jest niezadowalający. Wiele sklepów boryka się z tym problemem braku towaru na stanie, więc unikam takich miejsc. Niestety, ten sklep celowo wprowadza klientów w błąd.

5 / 5 2017-09-09

Super sklep, super kontakt, polecam

5 / 5 2017-09-05

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-02

Chciałbym serdecznie podziękować rodzicom za piękne zegary, które są naprawdę przepiękne. Nie potrafię nawet opisać ich urody! Zdecydowanie polecam wszystkim, kontakt ze sprzedającym był również wspaniały. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko.

5 / 5 2017-09-02

Bardzo podoba mi się pomysł podziękowania dla rodziców w formie zegara, wyglądają one naprawdę pięknie. Trudno nawet opisać, jak są cudowne! Zdecydowanie polecam, a sprzedający był również świetny w kontakcie. Dostawa była szybka.

5 / 5 2017-09-01

Piękna porcelana jest już u mnie. Super udane zakupy, świetny sklep.POLECAM.

2017-08-30

Pełne zadowolenie z czasu realizacji, ceny oraz obsługi telefonicznej. Tak trzymać.

5 / 5 2017-08-28

Produkty są bez zarzutu, złożyłam kilka zamówień, niektóre z nich jeszcze nie zostały zrealizowane. Komunikacja jest stosunkowo dobra, jednak czas realizacji stanowi dużą wadę. Polecam ten sklep, ale tylko dla tych, którzy nie mają pośpiechu.

5 / 5 2017-08-28

Wszystko w porządku z towarem, złożyłam kilka zamówień, ale niektóre jeszcze czekają na realizację. Kontakt był akceptowalny, ale czas oczekiwania na przesyłkę był bardzo długi. Mogę polecić ten sklep, o ile komuś nie zależy na szybkim dostaniu towaru.

5 / 5 2017-08-17

Polecam

2017-08-15

Wysłanie jednego produktu zajęło dokładnie dwa tygodnie, trochę długo. Towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-14

Pełen profesjonalizm, dobry kontakt, polecam jak najbardziej!

0 / 5 2017-07-16

Sklep Dedekor jest moim ulubionym miejscem do zakupów online. Mają szeroki wybór produktów dostępnych w atrakcyjnych cenach. Obsługa jest bardzo przyjazna i zawsze służy dobrą radą. Co do czasu realizacji zamówienia, dotarło do mnie w ekspresowym tempie.

0 / 5 2017-07-16

Moim ulubionym sklepem internetowym jest Dedekor. Posiada szeroki wybór produktów w atrakcyjnych cenach. Obsługa jest bardzo przyjazna i zawsze udziela dobrej porady. Zamówienie zostało dostarczone do mnie bardzo szybko.

2017-07-11

Ok!

5 / 5 2017-07-09

Miła, fachowa obsługa, słuchają Klienta. Polecam!

5 / 5 2017-07-04

Super sklep z wyposażeniem do domu. Mnóstwo fajnych rzeczy, Świetne miejsce na poszukiwanie prezentów.

5 / 5 2017-06-18

Bardzo dobry sklep internetowy. Zakupy w nim to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony i z ceny i z obsługi.

2017-06-07

Wszystko na stronie internetowej jest przejrzyste i bardzo łatwo dokonać dobrego zakupu.

5 / 5 2017-05-07

Jestem niezwykle zadowolona z mojego zakupu na stronie Dedekor.pl. Obsługa była miła, przesyłka szybka, a towar dokładnie taki jak opisany lub nawet lepszy ;D Bardzo im dziękuję i zdecydowanie polecam, ponieważ nie zawiedli mnie w żadnym stopniu.

5 / 5 2017-05-07

Bardzo ładne, gustowne przedmioty. Spory wybór. Bezproblemowa, szybka dostawa. Bezpiecznie zapakowana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-27

Realizacja zamówienia błyskawiczna, wybór w sklepie przeogromny. Gorąco polecam.

2017-04-20

Zamawiasz I później się dowiadujesz że sklep niczego nie posiada tylko zamawia u producenta dopiero towar. Czas oczekiwania to ponad tydzień!

2017-04-16

Suuper!

2017-04-11

Godny zaufania, bezpieczne zakupy.

1 / 5 2017-04-07

Hej, niestety mam bardzo złe doświadczenia z tym sklepem. Zamówiłem huśtawkę ogrodową 6 tygodni temu, ale do dzisiaj nie otrzymałem przesyłki. Nikt z obsługi nie zainteresował się tym problemem i nie poinformował mnie o jakiejkolwiek sytuacji. Muszę regularnie dzwonić i pytać o status mojego zamówienia, ale stale otrzymuję odpowiedzi typu "jutro", "wysyłamy jutro" lub "oddzwonimy za 5-10 minut, po sprawdzeniu stanu magazynowego" (ale nigdy się nie dzwonią). Nie udało mi się nawiązać kontaktu z właścicielem sklepu. Wszyscy wiemy, że zakupy przez internet mają swoje problemy, ale nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś tak nierealnym. Zdarza mi się kupować w różnych sklepach online i nigdy nie pisałem negatywnej opinii, ale tym razem muszę.

2017-04-05

Bardzo dobry sklep, towar na prawdę wysokiej jakości. Godny polecenia.

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna obsługa klienta. Dobry kontakt. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-03-26

super obsługa pełen profesjonalizm polecam

Rzetelne opinie o Dedekor.pl

Dedekor.pl

Siedziba
Biłgoraj

WWW
http://www.dedekor.pl

Email
[email protected]

Telefon
728128780

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie