Kategorie: / Dom

Dedekor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.61
opinie o Dedekor.pl
5 / 5 2019-03-22

Szczerze polecam Dedekor.pl. Moje zamówienie zostało zrealizowane szybciej niż się spodziewałam. Przesympatyczna obsługa i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Na pewno jeszcze nie raz zawitam na ich stronę. Wielki plusem jest również cena!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-03-08

Perfekcja w każdym calu, polecam jak najbardziej

2019-03-05

Wszystko w jak najlepszym porzadku produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-24

Sklep super, expresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam, bo warto:)

5 / 5 2019-02-16

Z wielką przyjemnością polecam zakupy w sklepie dedekor.pl. Kulturalnam miła i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Jakość zapakowania przesyłki najwyższa. Zamówienie zrealizowane w 24h. Dużym plusem jest to, iż otrzymałam kupon rabatowy na kolejne zakupy oraz gratis. Wszystkie powyższe czynniki sprawiły, że moja opinia jest pozytywna. Polecam!

5 / 5 2019-02-12

Polecam ten sklep z uwagi na wyjątkowo profesjonalną i miłą obsługę.

2019-02-11

Piękne przedmioty !!! Jestem już uzależniona od zakupów w dedekor, ciągle znajduję w tym sklepie drobiazgi pasujące do mojego domu lub dla przyjaciół ;-) Dobry kontakt ze sklepem, nigdy nie miałam jakichkolwiek problemów z uzyskaniem informacji o interesującym mnie artykule. Zakupy na 5 + !!!

5 / 5 2019-02-07

Szybka obsługa, produkty zamówione ładnie opakowane i dobrze zabezpieczone; gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-02

Polecam dedekor.pl W moim przypadku: 1) Niska cena 2) Wysyłka na następny dzień 3) Kontakt @ wzorowy 4) Bardzo duży asortyment co pozwala przy zakupie wielu rzeczy zaoszczędzić na kurierze

5 / 5 2019-01-30

Szybko, sprawnie i profesjonalnie- bardzo polecam!

5 / 5 2019-01-26

Sklep wywiązał się z umowy kupna sprzedaży w czasie określonym na ich stronie. Nie mam do czego się doczepić i polecam ten sklep.

3 / 5 2019-01-20

Zamówiłem kosze wiklinowe, zapłaciłem. Dopiero wtedy dostałem informację, że nie mają wszystkich. Wybraliśmy opcję, że doślą jeden kosz resztę w połowie października. Przysłali jeden kosz ale w innym kolorze. Żona napisała i nic. Więc zadzwoniła i usłyszała od opryskliwej paniusi, że na pewno się pomyliła i jest właściwy kolor. Kolor cudownie się nie zmienił się od sprawdzania a metka na koszu potwierdzała, że nie jest to kolor jaki zamówiliśmy. Muszą to sprawdzić na magazynie. A towar jak chcemy wymienić to wysłać na swój koszt. Odmówiliśmy bo to jest błąd z ich strony a nie nam się zmieniła wizja. Koszy w tym kolorze nie ma - trudno poczekamy do połowy października na wszystkie razem. Mijał połowa października cisza. 20 w końcu kontaktuję się i co słyszę. Nie kontaktowali się z nami bo jeszcze nie mają tych koszy. A tak w ogóle to pewnie dopiero za miesiąc będą o ile w ogóle. Oczywiście w tej sytuacji już mogłem tylko poprosić o zwrot kasy. Zdecydowanie odradzam.

2019-01-09

Sklep sprostał zadaniu i wysłał towar bardzo dobrze spakowany w ciągu 2 dni.

2 / 5 2018-12-25

Z całego serca NIE polecam zakupów w tym sklepie! Brak szacunku dla klienta i do tego bezczelne kłamstwa! Deklarują na stronie, że towar wysyłają w ciągu 3-4 dni. Po 9 dniach od zamówienia i opłacenia przesyłki nadal nie było, po telefonie dowiaduję się, że zamówionego przeze mnie towaru nie mają i nie zdążyli jeszcze do mnie zadzwonić !? Pani proponuje wysyłkę innego towaru, ale trzeba dopłacić, bo jest droższy. Jest piątek, w środę Wigilia a to ma być prezent, więc się godzę. Pani mówi, że jak szybko wpłacę brakującą kwotę to ona natychmiast! wyśle towar. Tak też robię. Dostaję maila, że towar został wysłany jeszcze tego samego dnia. Link do śledzenia przesyłki nie działa, ale myślę, że może coś nie tak z serwerami. Link ten zaczyna działać dopiero we wtorek, ponieważ okazuje się, że moja przesyłka dopiero wtedy zostaje wysłana :/ Oczywiście prezent na Wigilię nie dociera do mnie! zamówienie dokonane i opłacone 10 grudnia kurier przywozi 29 grudnia !!

5 / 5 2018-12-20

Szybko sprawnie - OK!

5 / 5 2018-12-16

Sklep zrealizował moje zamówienie szybko, zaraz po wpłacie otrzymałem maila z informacją o czasie kiedy towar zostanie wysłany. Tak też się stało.

5 / 5 2018-12-15

Polecam w 100%. Bardzo pozytywne wrażenia.

3 / 5 2018-11-29

Pozytywne opinie chyba wystawiają sobie sami pracownicy firmy. Sklep nie posiadający towarów na stanie o czym nie informuje. Zapewnienie na stronie o wysyłce w ciągu 3-7dni jest niestety wprowadzające w błąd. Po Oczekiwaniu na zamówienie, gdy minął termin przewidywanej dostawy skontaktowałam się ze sklepem. Otrzymała lakoniczną wiadomość, że towaru nie było, i dlatego status zamówienia nie zmienił się, a towar zostanie mi wysłany pod koniec tygodnia. Odradzam. Kontakt z klientem poniżej krytyki. Sklep bez towaru to niestety częsty provlem, dlatego unikam takich miejsc. Niestety, ten sklep skutecznie wprowadza klientów w błąd.

5 / 5 2018-11-23

Transakcja przebiegła wzorowo i bardzo szybko,sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-11-16

Transakcja ok,towar (chlebak satyna) śliczny ,lepiej wygląda niź na zdjęciu

5 / 5 2018-10-31

Super sklep. Miła obsługa. Towar otrzymałem w niecałe 24h.

2018-10-23

Sklep prowadzony przez niekompetentne, nie mające pojęcia o rzetelności i kulturze młode osoby, Karygodne lekceważenie klienta- nie potrafią wyciszyć telefonu gdy rozmawiają o kliencie, dzięki czemu słyszałam moje nazwisko przekręcane, oraz komentarz: "Czego ona chce?".Kontakt mailowy także na zerowym poziomie. Panie nie odpisują na maile,na rozpatrzenie reklamacji czekałam ponad miesiąc ponieważ jedna z Pań w międzyczasie odeszła z pracy w Dedekor, kolejna, która po miesiącu zajęła się moją reklamacją, nie miała żadnej wiedzy na temat reklamacji. Gdy w końcu zgodziła się na to bym odesłała zakupiony mebel napisała, że gdy tylko kurier dostarczy przesyłkę zwróci pieniądze na konto. Gdy mebel był w drodze inna zadzwoniła, że nie kuriera nie przyjmie(!!!) 30 grudnia Panie otrzymały wadliwy mebel, dzwoniłam z ponagleniem, by dotrzymały umowy i odesłały pieniądze, lecz wciąż nie otrzymałam wpłaty. Szefowa unika kontaktu. Każdemu radzę zastanowić się zanim dokona jakiegokolwiek zakupu na tej stronie.

2 / 5 2018-10-21

Sklep handluje asortymentem, którego nie ma na stanie. Informacja o braku towaru dotarła do mnie dopiero po 3 dniach od złożenia zamówienia. Jedyny pozytyw jest taki, że przelane środki zostały zwrócone na konto. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

2018-09-20

Zakupiłam w tym sklepie zegar ze skóry.Po dostarczeniu pod wskazany adres okazało się że zegar ma cały mechanizm uszkodzony i trochę skóry.Napisałam maila do sklepu i co????Nic zero odzewu.Tak traktują klienta.Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i OSTATNI

5 / 5 2018-09-19

solidna firma polecam

2 / 5 2018-09-16

Sklep handluje asortymentem, którego nie ma na stanie. Informacja o braku towaru dotarła do mnie dopiero po 3 dniach od złożenia zamówienia. Jedyny pozytyw jest taki, że przelane środki zostały zwrócone na konto. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

2018-09-13

Trzykrotnie byłam klientką tego e-sklepu i z pewnością na tym nie stanie, ponieważ mają szeroki wybór asortymentu, ceny niskie a w tym wszystkim bardzo dobrą obsługę.

5 / 5 2018-09-07

Bogata oferta, konkurencyjne ceny, fachowa obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2018-09-07

W tym sklepie jako w jednym z niewielu można znaleźć ciekawe rzeczy w bardzo przystępnych cenach. Obsługa sklepu w pełni profesjonalna. Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo.

5 / 5 2018-09-02

Dedekor.pl to mój ulubiony sklep internetowy. Można w nim znaleźć mnóstwo potrzebnych rzeczy do domu w bardzo przystępnych cenach. Obsługa sklepu bardzo miła, w 100 % profesjonalne podejście. Przesyłka dotarła do mnie ekspresowo, bo już na drugi dzień po wpłacie. Polecam.

5 / 5 2018-08-31

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-31

Bardzo dobra współpraca ze sklepem. Piękny towar, szybko dostarczony.

5 / 5 2018-08-30

Kupowałam w tym sklepie prezent dla mamy na urodziny. Pani z obsługi cierpliwie wysłuchała moich wątpliwości i naprawdę bardzo pomogła mi w wyborze. Przesyłka dotarła szybko, starannie zapakowana. Mama zadowolona z otrzymanego prezentu :-) Dziekuję za pomoc i polecam.

5 / 5 2018-08-29

Bardzo solidna firma. Polecam.

5 / 5 2018-08-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupów jakie dokonałam u Państwa. Szybka realizacja zakupów.

2018-08-05

Serdecznie polecam

2018-08-02

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Firma stanęła na wysokości zadania, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2018-07-29

W sklepie miałam zamówione krzesła, domówiłam jeszcze stół. Obsługa sklepu postarała się, aby towar przyszedł w jednym zamówieniu. Meble miałam o wiele szybciej, niż bym się mogła spodziewać, a osoby zajmujące się moim zamówieniem okazały się bardzo profesjonalne i kompetentne. Jestem zadowolona z zakupów i na pewno wrócę. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-07-23

Wiarygodny. Sprawnie działający. Łatwa nawigacja strony internetowej, czytelny opis produktów oraz regulamin. Super kontakt.

5 / 5 2018-07-23

Postanowiłam podzielić się moimi przeżyciami związanymi ze współpracą ze sklepem Dedekor, ponieważ moja kilkumiesięczna znajomość z nimi obfitowała w wiele chwytających za serce i pełnych wzruszeń momentów. Kilka miesięcy temu zamówiłam w Dedekorze dwie przesyłki, jedną zawierająca naczynia, a drugą stół do jadalni. Stół nie był z najtańszych(cena ponad 1000 zł), dość duży. Generalnie całe zamówienie na sporą kwotę. Niestety, już podczas dostawy zaczęły się problemy. Sklep zapewniał, że obie paczki zostały wysłane razem tego samego dnia, więc specjalnie wzięłam urlop w pracy aby spokojnie odebrać bądź co bądź dużą przesyłkę. Ale przyjechały tylko talerze. Jak to stwierdził sklep, „Stół musiał nie zmieścić się kurierowi na samochód”. W efekcie aby odebrać stół konieczny był kolejny urlop w pracy. Stół przyjechał, ale problemy wcale się nie skończyły. Rozmowę ze sklepem Dedekor powinno rozpoczynać się stwierdzeniem: "wiem, że moją sprawą zajmowała się koleżanka, ale...". Bo przecież nie wiemy z kim prowadzimy korespondencję ani rozmawiamy, nikt się nie przedstawia odbierając telefon, nikt się pod mailami nazwiskiem nie podpisuje a przy próbie wyjaśnienia czegokolwiek usłyszymy, że to koleżanka zajmuje się sprawą i oddzwoni. Czasem oddzwania. Częściej nie. Wracając do stołu, dotarł uszkodzony (obicia i zarysowania), poza tym okazało się, że części blatu w ogóle do siebie nie pasują. Sklep bardzo szybko reklamację uznał, ale to był dopiero początek zmagań. Oczekiwanie na przysłanie nowego stołu i odebranie starego trwało dobrych kilka tygodni. Za każdym razem dostawałam informację, że „już w następnym tygodniu stół będzie”. I tłumaczenie, że towar jest zamówiony u producenta a producent „chwilowo” go nie ma. Co ciekawe, na stronie Dedekoru stół widniał cały czas jako dostępny w ciągu 7 dni. Ostatecznie się udało! Stół miał przyjechać a kurier miał jednocześnie zabrać stary, nienadający się go niczego egzemplarz (info otrzymane od Dedekoru). Kurier dzwoni do mnie, mówi, że będzie. Radość!!!! Po chwili dzwoni jeszcze raz z pytaniem czy ja zdaję sobie sprawę, że waga zadeklarowana przesyłki to 100 kg, jest ona na palecie a on nie ma obowiązku wniesienia (mieszkam na 5 piętrze). Świetnie! Stół przyjeżdża, kurier jest miły i próbuje wózkiem widłowym zawieźć paletę pod drzwi. Ale winda do palet nie przeznaczona, nie mieści się. Klient zostaje więc z paletą pod windami i dwoma paczkami ważącymi ok 50 kg. Dedekorze, dzięki Wam znalazłam świetnego rehabilitanta, bo jak się okazało podnoszenie takich ciężarów nie służy kręgosłupom. Kurier stwierdza dodatkowo, że nie ma zlecenia na zabieranie czegokolwiek i nie bierze. Zostaję z ogromną paczką ze starym stołem i równie wielką z nowym. Po takich przygodach człowiek myśli, że już nic nie może pójść źle, że wyrobił limit pecha. Otóż nie! Okazuje się, że nowy stół nie ma zestawu śrub, kołków itp a także posiada tylko lewe nogi... Szczęście w nieszczęściu przecież mam jeszcze drugi z którego mogę zabrać potrzebne elementy, na co Dedekor łaskawie zgodę wyraził. Dzwonię do Dedekoru z pytaniem czy wiedzą jakim sposobem realizowana jest reklamacja („wie Pani, to koleżanka się zajmowała, oddzwoni do pani)”. Oczywiście nie wiedzą, dowiadujemy się tylko, że to producent organizuje dostawę a firma nie czuje się za to odpowiedzialna. Próba zwrócenia starego stołu trwa od połowy lipca. Mamy drugą połowę października... 4 - krotnie próbowałam umówić się ze sklepem na zamówienie kuriera, za żadnym razem się nie pojawił albo odmówił zabrania paczki, argumentując, że jest za ciężka. Obecnie posiadam ogromną paczkę ze starym stołem, którego Dedekor nie potrafi odebrać od połowy lipca. Argument jest taki, że w mojej lokalizacji kurier może przyjechać tylko do 16, kiedy ja jestem w pracy. Oczywiście, mogę wziąć urlop i czekać na kuriera wcześniej, ale w sumie już 4 razy czekałam bez celu, bo kuriera nie było. Poinformowany o tym Dedekor nawet nie odpowiada na maile przez prawie 2 tygodnie. Polecam unikać jak ognia tego sklepu. Wiadomo, że przy zamówieniach zdarzają się różne trudne sytuacje, Ale sposób rozwiązania jej przez Dedekor to brak profesjonalizmu jaki trudno gdzie indziej spotkać. Szkoda czasu i energii.

2018-07-20

Kupiłam w sklepie dedekor.pl kilka drobiazgów do swojego domu ( w tym gazetownik, koc i obraz). Całość została skompletowana natychmiast co wiąże się z posiadaniem tego na stanie. Nie zawiedli mnie!

5 / 5 2018-07-03

Poleciłabym sklep każdemu, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami, szybka pomoc w rozwiązywaniu problemów; paczkę dostałam bardzo szybko, produkt świetnie zapakowany, nigdzie nie uszkodzony.

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalizm w 100%, pełne zrozumienie klienta i super kontakt (reklamacja przyjęta na podstawie zdjęcia uszkodzonego przedmiotu, bez konieczności odsyłania i ponoszenia dodatkowych kosztów). Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-19

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-18

Fajny sklep - Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka, oryginalny produkt.

5 / 5 2018-06-16

Szafki są super, wysyłka szybka, szczerze polecam! :)

5 / 5 2018-06-11

Złożyłam w tym sklepie kilkanaście zamówień, ostatnio kupiłam 6 krzeseł do jadalni. Jestem zadowolona, otrzymałam nawet rabat stałego klienta. Pozdrawiam miłe Panie z obsługi klienta i właścicielkę, która nad wszystkim czuwa. ;-)

5 / 5 2018-05-26

Proste i jasne zamawianie, szybka wysyłka. Polecam.

1 / 5 2018-05-24

Od dziesięciu lat nie spotkałem tak fatalnej obsługi przez firmę sprzedającą przez internet. Nie poinformowano mnie prawidłowo o przesyłce w Paczkomatach i nie mogłem jej odebrać. Co oczywiście jest wliczone w ryzyko wyboru sposobu dystrybucji i firma Dedekor nie musiała poczuwać się do winy. ALE - Zapłaciłem za kolejną wysyłkę i od miesiąca ani wysyłki ani odpowiedzi na emaile. Ja z pewnością nikomu nie polecę takiej firmy.

5 / 5 2018-05-22

Zakupiłam zestaw słół+4 krzesła za kwotę 600zł. Towat zapakowany był profesjonalnie. Super sklep, mogę go serdecznie polecić każdemu. Miła i kompleksowa obsługa, szybka wysyłka. Nic dodać nic ująć. Polecam każdemu takich sprzedawców

2018-05-22

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-05-15

solidna firma polecam

5 / 5 2018-04-05

Szczerze polecam ten sklep, czas realizacji zgodny z opisem. Towar dobrej jakości, kontakt obsługi sklepu oceniam pozytywnie. Zakupy w tym sklepie robiłam już kilkukrotnie, i na pewno będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-04-03

Gorąco polecam sklep. Bardzo szybka dostawa, profesjonalna obsługa i ogromna dbałość o klienta. Towar (fotelik) w porównaniu z konkurencją tańszy.

2018-03-14

Nieporozumienie - tak mogę określić ten pseudosklep. Towar zakupiłem 27.12. Wysłany został. 9.01. - to jestem w stanie jeszcze przełknąć, ale potem zaczyna się przeprawa z firmą kurierską. Kurier kłamie tylko dlatego że nie chce mu się dostarczyć paczki na wskazany adres (bo nikt mu za dźwiganie nie płaci) - od czterech dni pomimo wielu telefonów i do sklepu i do firmy kurierskiej nie powąchałem nawet zamówionego towaru.

5 / 5 2018-03-04

Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-26

Piękne przedmioty z klasą. Sporo funkcjonalnych dodatków do domu, pasujących do różnych stylów wystroju. Przyjemność zakupów. Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Polecam !!!!!.Obsługa miła ,profesjonalna.Wysłałam przez pomyłkę dwa takie same zamówienia ale innego dnia a mimo to z firmy zadzwoniono do mnie i przesympatyczna pani za moim potwierdzeniem bez problemu anulowała drugie zamówienie.Polecam!!!!!

2018-01-25

beznadziejny sklep, burdel na kolkach! wystawiaja produkty, których nie mają na stanie wysłali mi nie taki chlebak jak chcialam mimo iz dzwonialm i upewniałam sie czy wyslali ten co trzeba bo chwilę przed dzwonili do mnie i pytali czy nie chce innego czajnik tez wysłali mi inny bo nie bylo tego co chcialam, cienki i beznadziejny nie rekompensowali mi tego zameiszania ani długiego oczekiwania BEZNADZIEJNA FIRMA! NIKOMU NIE POELCAM!

2018-01-22

Kupując w sklepie okazuje się, że towary które są na stronie nie są na stanie magazynu samego sklepu. Dlatego szukając pojemników bez odpowietrznika skusiłem się i zamówiłem, a przyszły z odpowietrznikami. Strona z asortymentem nie jest aktualna. Podsumowując. Jeśli chcecie coś kupować - zadzwonić i upewnić się czy to jest dokładnie to co oferują.

5 / 5 2018-01-13

Polecam

5 / 5 2018-01-08

Nie zrealizowali zamówienia, z powodu rzekomej niedostępności towaru i niemożliwości sprowadzenia od producenta (od dnia maila z tą informacją minął tydzień i nadal produkt jest dostępny, więc jednak jest dostępny?). Za okłamywanie i poinformowanie o niedostępności dopiero po kilku dniach nie zasługują niestety na pozytywną opinię. Pieniądze zwrócili szybko.

5 / 5 2017-12-30

Sklep DEDEKOR.PL oceniam wysoko: Po raz kolejny nie zawiodłam się. W tym sklepie kupuję prezenty dla wszystkich znajomych i rodziny i wszyscy są zachwyceni. Polecam !!! profesjonalna realizacja zamówienia, atrakcyjna oferta, rzetelna informacja o produktach. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Z przyjemnością poleciłam Sklep znajomym.

2017-12-28

Pozytyw to za mało, ale innej oceny niestety nie ma ;), do tego sprzedawcy chce się wracać!

2017-12-26

raczej w porządku...

2017-12-25

Zostałam miło zaskoczona przez sklep. Zaraz po wpłacie otrzymałam powiadomienie kiedy towar zostanie wysłany. Nie zawiodłam się, towar został wysłany na następny dzień. Idealnie zapakowany, nie miało prawa się nic zniszczyć podczas transportu-z resztą kurier też chyba o to zadbał.

5 / 5 2017-12-16

Duży asortyment, dobre ceny, świetny kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2017-12-14

kamila310195 (2 opinie) 3 grudnia 2015 | 21:19 Z wielką przyjemnością polecam zakupy w sklepie dedekor.pl. Kulturalna miła i profesjonalna obsługa a w szczególności pani Ewelina która uczyniła wszystko żebym otrzymał towar którego już nie mieli na magazynie ,ale po nie długim oczekiwaniu udało się odnaleźć gdzieś ostatnią sztukę na której mi bardzo zależało. Towar zgodny z opisem. Jakość zapakowania przesyłki dobra. Zamówienie zrealizowane w 24h. Dużym plusem jest to, iż otrzymałem kupon rabatowy na kolejne zakupy. Wszystkie powyższe czynniki sprawiły, że moja opinia jest pozytywna. Polecam!

2017-12-10

WIELKI POZYTYW dla sprzedającego, świetny kontakt. Błyskawiczna odpowiedź na każde pytanie. Błyskawiczna przesyłka. Towar pierwsza klasa. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-09

Moja przygoda ze sklepem Dedekor: zamówiłam materac, opłaciłam i dostałam rzeczywiście w ciągu 7 dni na wskazany adres. W moim mieszkaniu trwał remont, który niezależnie ode mnie się opóźnil. Remont zakonczony, rozłożyłam materac na nowym łóżku a tu niespodzianka: materac za duży (niestety kartka z danymi była w środku zwinięta, nie było jej widać na złożonym materacu). Sprawdziłam wszystkie dane z zamówienia wszystkie e-maile i rozmiar był zamówiony i akceptowany przez sklep właściwy, jednak materac za duży. Opisałam problem w e-mailu i zadzwoniłam jeszcze potwierdzić. Zaznaczyłam, że zależy mi na czasie żeby wymienić niewłaściwy towar. Reklamację mi uznano i miał przyjechać kurier odebrać materac, a w momencie, gdy pojawi się informacja o odebraniu przez niego materaca - sklep wyślę mi mój dobry materac. Pierwszy kurier przyjechał samochodem osobowym i nie wziął materaca bo się nie zmieści. Miał przyjechać większym autem - pod koniec dnia zadzwoniłam zapytać kiedy bedzie: "nie bierzemy takich gabarytów", po kilku dniach następny kurier przyjechał i wziął materac po czym zwrócił mi go bo się okazało że za duży. Przy trzeciej próbie kurier zabrał materac i cierpliwie czekałam aż wysla mój zamowiony w dobrym rozmiarze. Okazało się że nie wystarczy że odebrał ode mnie ale sklep musi mieć jeszcze informacje ze materac do nich jest w drodze. Po ok 2 dniach zadzwoniłam i zapytałam kiedy dostanę mój materac i okazało się że status zamowienia w firmie kurierskiej to: zwrot do klienta. Moja cierpliwość się skonczyla. Na szczęście dostałam już dobry materac, a co się stało z tym "za dużym" nie wiem i nie chce wiedzieć! Cała sytuacja trwała jakieś 3 tygodnie! Nigdy więcej!

2 / 5 2017-11-12

dawno nie miałam nieprzyjemności z tak kiepska obsługą przy zakupie w sklepie internetowym..od kilku dni próbuję ustalić losy mojego zamówienia. w zeszłym tygodniu powiedziano mi ze będzie wysłane do końca tygodnia. dziś dowiaduje się od firmy kurierskiej, ze przesyłka ciągle jest u nadawcy..zapłaciłam ponad 300zl i wcale nie jestem pewna ze dostane to, za co zapłaciłam.. zdecydowanie NIE POLECAM

5 / 5 2017-11-03

Bombastycznie! Jestem mega zadowolony!

2 / 5 2017-11-02

Sklep handluje asortymentem, którego nie ma na stanie. Informacja o braku towaru dotarła do mnie dopiero po 3 dniach od złożenia zamówienia. Jedyny pozytyw jest taki, że przelane środki zostały zwrócone na konto. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-30

Szczerze polecam. Szybka realizacja , dostępność produktów od razu, atrakcyjne ceny !

5 / 5 2017-10-30

100 % profesjonalizmu!

2017-10-12

Zamawiasz I później się dowiadujesz że sklep niczego nie posiada tylko zamawia u producenta dopiero towar. Czas oczekiwania to ponad tydzień!

2017-10-08

Życzliwość, kompetencja, stały kontakt z klientem.

2017-10-01

Sklep który naciąga klientów. Przesłałam zapytanie do sklepu, po czym dostałam email z informacją ,że gdy zakupie towaru drogą mailową będzie taniej. Więc sprawdziłam jaki koszt z wysyłką byłby tego towaru i czekałam na propozycję drogą mailować. Po otrzymaniu propozycji zdziwiłam się, ponieważ była identyczna jak ta ze strony internetowej z tą różnicą ,że ta cena w między czasie została zmieniona. Akurat na towar, który chciałam zamówić koszt wysyłki wzrósł 3 krotnie,pozostałe towary o takich samych gabarytach miały zupełnie inną cenę. Zadzwoniłam chcąc wyjaśnić sytuacje, niestety pani urwała rozmowę tłumacząc to zakłóceniami na linii.Nie polecam!!!

3 / 5 2017-09-25

Pozytywne opinie chyba wystawiają sobie sami pracownicy firmy. Sklep nie posiadający towarów na stanie o czym nie informuje. Zapewnienie na stronie o wysyłce w ciągu 3-7dni jest niestety wprowadzające w błąd. Po Oczekiwaniu na zamówienie, gdy minął termin przewidywanej dostawy skontaktowałam się ze sklepem. Otrzymała lakoniczną wiadomość, że towaru nie było, i dlatego status zamówienia nie zmienił się, a towar zostanie mi wysłany pod koniec tygodnia. Odradzam. Kontakt z klientem poniżej krytyki. Sklep bez towaru to niestety częsty provlem, dlatego unikam takich miejsc. Niestety, ten sklep skutecznie wprowadza klientów w błąd.

5 / 5 2017-09-09

Super sklep, super kontakt, polecam

5 / 5 2017-09-05

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-02

Podziękowania dla rodziców w formie zegara są prześliczne, nie da się nawet tego opisać!! :) Zdecydowanie polecam, kontakt ze sprzedającym również wspaniały. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-09-01

Piękna porcelana jest już u mnie. Super udane zakupy, świetny sklep.POLECAM.

2017-08-30

Pełne zadowolenie z czasu realizacji, ceny oraz obsługi telefonicznej. Tak trzymać.

5 / 5 2017-08-28

Towar bez zastrzeżeń, złożyłam kilka zamówień, część jeszcze czeka na realizację. Kontakt relatywnie dobry ale czas realizacji to duży minus. Polecam sklep pod warunkiem, że komuś nie zależy na czasie.

5 / 5 2017-08-17

Polecam

2017-08-15

Wysłanie jednego produktu zajęło dokładnie dwa tygodnie, trochę długo. Towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-14

Pełen profesjonalizm, dobry kontakt, polecam jak najbardziej!

2017-07-16

Sklep Dedekor to mój ulubiony sklep internetowy. Szeroki asortyment sklepu w bardzo przystępnych cenach. Obsługa bardzo miła, zawsze dobrze doradzi. Jeśli chodzi o realizację zamówienia to dotarło do mnie błyskawicznie.

2017-07-11

Ok!

5 / 5 2017-07-09

Miła, fachowa obsługa, słuchają Klienta. Polecam!

5 / 5 2017-07-04

Super sklep z wyposażeniem do domu. Mnóstwo fajnych rzeczy, Świetne miejsce na poszukiwanie prezentów.

5 / 5 2017-06-18

Bardzo dobry sklep internetowy. Zakupy w nim to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony i z ceny i z obsługi.

2017-06-07

Wszystko na stronie internetowej jest przejrzyste i bardzo łatwo dokonać dobrego zakupu.

5 / 5 2017-05-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupu u Dedekor.pl. Miła obsługa, szybka przesyłka a towar zgodny z opisem albo jeszcze lepszy ;D Dziękuję i polecam w 100% mnie nie zawiedli

5 / 5 2017-05-07

Bardzo ładne, gustowne przedmioty. Spory wybór. Bezproblemowa, szybka dostawa. Bezpiecznie zapakowana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-27

Realizacja zamówienia błyskawiczna, wybór w sklepie przeogromny. Gorąco polecam.

2017-04-20

Zamawiasz I później się dowiadujesz że sklep niczego nie posiada tylko zamawia u producenta dopiero towar. Czas oczekiwania to ponad tydzień!

2017-04-16

Suuper!

2017-04-11

Godny zaufania, bezpieczne zakupy.

1 / 5 2017-04-07

Witam. Niestety moja opinia na temat tego sklepu jest dramatyczna. Huśtawka ogrodowa zamówiona 6 tygodni temu i do dzisiaj nie otrzymałem. Należy nadmienić, iż nikt z obsługi nie interesował się tym tematem i nie raczył zadzwonić poinformować o sytuacji. To ja systematycznie dzwonie i pytam kiedy będzie zrealizowane zamówienie i otrzymuje informację, że jutro będzie wysyłka albo Pani z obsługi do mnie zadzwoni za pięć-dziesięć minut po sprawdzeniu na magazynie(i oczywiście ku zdziwieniu nie dzwoni) i tak w kółko. Próba kontaktu z właścicielem sklepu zakończyła się niepowodzeniem. Przyznam szczerze, że dużo zamawiam przez internet w różnych sklepach ale z taką skrajną sytuacja nie spotkałem się nigdy. Tak naprawdę opinię negatywną piszę po raz pierwszy a mam swoje lata.

2017-04-05

Bardzo dobry sklep, towar na prawdę wysokiej jakości. Godny polecenia.

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna obsługa klienta. Dobry kontakt. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-03-26

super obsługa pełen profesjonalizm polecam

Rzetelne opinie o Dedekor.pl

Dedekor.pl

Siedziba
Biłgoraj

WWW
http://www.dedekor.pl

Email
[email protected]

Telefon
728128780

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie