Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

2.76/5.00 - ilość ocen: 218
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-04-01

OSZUŚCI!! Niestety zostałem naciągnięty na sporą kwotę. Mimo rezygnacji z zamówienia nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Kontakt obecnie na poziomie ZERO, nikt nie odbiera telefonu, nie odpisuje na e-maile. Niestety sklep internetowy nadal działa, mimo wielu poszkodowanych. Unikajcie jak ognia i nie dajcie się naciągnąć.

5 / 5 2021-03-31

Negatywne Opinie są wystawiane przez jedna osobę pod różnymi nickami i nie są do końca zgodne z prawdą. Firma ma opóźnienia związane z obecna sytuacją ale stara się wywiązywać ze swoich zobowiązań jak tylko to możliwe. W tej chwili większość personelu przebywa na kwarantannie w związku z tym moze być utrudniony kontakt. Za utrudnienia przepraszamy .

1 / 5 2021-03-31

Przestrzegam potencjalnych klientów!!!! OSZUŚCI pobierają zaliczki, nie realizują zamówień, ściemniają, że fabryka nie wydała płytek, że opóźniony transport i tak tygodniami zwodzą klientów. Anulują zamówienie, a pieniędzy nie raczą zwrócić. Ja właśnie składam pozew do sądu. Rzecznik Praw Konsumenta w Szczecinie też zna już tego przedsiębiorcę. Jest wiele poszkodowanych osób w Szczecinie i w Polsce.Przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2021-03-31

To prawda, właścicielka Pani JOANNA TROCHIM !!!!!!!!!! oszukuje swoich klientów, zbiera pieniądze i nie realizuje zamówień, oczywiście nie zwracając pieniędzy. Komisariat Pogodno prowadzi dochodzenie w sprawie oszustw finansowych jest wielu poszkodowanych, ostatnio nawet zarekwirowali im komputery. Ja również czekam na pieniądze, ale oni mają wszystkich w d.... nawet policję i sobie dalej tak funkcjonują i oszukują. Wczesnej to sklep ale kafelki.pl, ale już tyle osób oszukali, że musieli zmienić nazwę.

5 / 5 2021-03-31

To prawda, właścicielka Pani JOANNA TROCHIM !!!!!!!!!! oszukuje swoich klientów, zbiera pieniądze i nie realizuje zamówień, oczywiście nie zwracając pieniędzy. Komisariat Pogodno prowadzi dochodzenie w sprawie oszustw finansowych jest wielu poszkodowanych, ostatnio nawet zarekwirowali im komputery. Ja również czekam na pieniądze, ale oni mają wszystkich w d.... nawet policję i sobie dalej tak funkcjonują i oszukują. Wczesnej to sklep ale kafelki.pl, ale już tyle osób oszukali, że musieli zmienić nazwę.

5 / 5 2021-03-31

Miałem obawy przy zakupie płytek przez internet. Miłe zaskoczenie. Wszystko sprawnie i szybko. Fachowa obsługa. Pozdrawiam

5 / 5 2021-03-31

Kupiłam płytki Classic.Blanco. Wyglądają rewelacyjnie. Dziękuję i Polecam.

5 / 5 2021-03-30

Wybrałam płytki Mayolica w salonie na Santockiej. Realizacja w ciągu tygodnia. Wybór rewelacja. Naprawdę warto. Polecam.

4 / 5 2021-03-30

Z opóźnieniem ale w końcu dotarły zamówione płytki. Mino wszystko polecam. Warto było poczekać.

1 / 5 2021-03-29

Nie dajcie się oszukać! Wszystkie pozytywne opinie są wystawione przez firmę!!!! To oszuści! Brak zamówienia, brak pieniędzy, brak kontaktu!!!

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie