Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

2.95/5.00 - ilość ocen: 279
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-04-08

witam ilość oszukanych osob ktore sie tu wypowiadają motywuje mnie by sprawy nie odpuszczać.niesamowite jest ze ci oszusci myslą ze są aż tak bezkarni. PRZELICZYLISCIE SIE

1 / 5 2021-04-08

Brak płytek, brak pieniędzy, brak kontaktu. Tyle o tej bandzie.

1 / 5 2021-04-08

Połączenie telefoniczne aktualnie niemożliwe, ale dziewczyna na infolinii wyjątkowo bezczelna, kłamie w żywe oczy, a w jej głosie słychać, że ją to bawi. Z każdym telefonem obiecuje sprawdzenie, oddzwonienie, dopilnowanie, weryfikację sprawy, wysyłkę jutro, wysyłkę dzisiaj, wysyłkę w poniedziałek. Są w tym co robią niesamowicie bezczelni, bo do ostatniego momentu paskudnie kłamią, że zamówienie zrealizują. Schemat zawsze jest ten sam tj. zapomniano załadować towar w Hiszpanii, producent odmówił załadunku, płytki nie przyjechały do nas na czas. Trzeba czekać kolejne 2 tygodnie, 3 tygodnie, kolejny tydzień i tak w nieskończoność. Ludzie, chrońcie siebie i swoje pieniądze. A oszukanych proszę, aby nie odpuszczać tej sprawy. Nie można pozwolić, aby takie szambo pozostało bezkarne. To najobrzydliwsza firma z jaką miałam do czynienia. Doigracie się.. już za chwilę i jeszcze raz. Zbraknie Wam członków rodziny pod nowe szyldy...

5 / 5 2021-04-08

Polecam poczytać więcej o ten firmie pod hasłem alekafelki.pl - opinie. Można zebrać więcej informacji.

1 / 5 2021-04-08

Nie wiem jakim prawem ta strona jeszcze funkcjonuje.... oszukali dziesiątki osób. Mam nadzieję, że poniosą za to srogą karę.

1 / 5 2021-04-08

Jestem tuż przed podjęciem prawnych kroków względem tej obrzydliwej firmy. Jeśli ktoś z Was ma jakieś wskazówki, co najlepiej jest zrobić w tej sytuacji lub udało mu się coś wskórać uprzejmie proszę o wiadomość na mój adres mailowy: [email protected] Mam pewien plan, jednak może jest coś bardziej dobitnego.

1 / 5 2021-04-07

wszystko było fajnie do momentu gdy do grona oszukanych dołączyli młodzi ludzie z wiedzą informatyczną,prawną i determinacją by spowodować aby wszyscy pokrzywdzeni otrzymali swoje pieniądze. krzysztofie i joanno jestescie po prostu gnojami i jestescie skonczeni.

1 / 5 2021-04-07

wszyscy widzimy,ze wlasciciele tego sklepiku pisza pozytywne komentarze sobie, wiemy ze czytacie nasze opinie,ze jestescie dzis tu i czy poprostu NIE WSTYD WAM????? pokrzywdzeni komunikują sie ze sobą i wiemy juz o was naprawde duzo , myslicie z poradzicie sobie prawnie z tak dużą i zorganizowaną grupą oszukanych i wkurzonych ludzi ???? juz raz robiliscie wały pod innym szyldem, kolejny raz sie nie uda

1 / 5 2021-04-07

Panie Mateuszu z chęcią wezmę udział w zdemaskowaniu tych skurwys**** . Znajomi i rodzina muszą dowiedzieć się jakie chwasty mają w swoim otoczeniu. gwarantuję ,że tego tak nie zostawie bo jestescie kur** i złodzieje , i każdy o tym będzie wiedział.

5 / 5 2021-04-07

Skurwysyny i złodzieje. Ta sama sytuacja co u innych pieniądze zabrane towaru brak kłamstwa i ściema. Dzisiaj się dodzwonilem się do tej ku..wy i na pytanie " czy u was pracują sami debile i idioci i nie ma nikogo kompetentnego" ta szmata opowiedziała mi śmiejąc się "Tak". W związku z tym i formuje że my oszukani już się na was szykujemy. Prawnie owszem was dojedziemy , ale wasze mordy i dane personalne wraz z opisem waszego kurestwa znajdą się na wszystkich popularnych serwisach internetowych i będziemy te i formacje po usuwaniu aktualizować do skutku. Myślę że wasze dzieci będą zachwycone jak na ulicy ktoś powie do tatusia i mamusi " o to te skurw....yny co ludzi okradają" . Zaznaczam jest nas dużo i się organizujemy. Zjeb...my wam życie zjedzieje. Powodzenia.

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie