Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.05/5.00 - ilość ocen: 111
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-04-07

UWAGA!!!!! Nie raelizuja zamówienia, nie oddają pieniędzy! Zamówiłem płytki na początku stycznia, kontakt się urwał nie odbierają telefonu i odpisują ma maila. Sprawa jest na policji. Sklep ciągle działa, codziennie oszukiwani są nowe osoby.

5 / 5 2021-04-07

Negatywne opinie pisane przez tą samą osobę bez żadnej weryfikacji.

5 / 5 2021-04-07

Oszuści! Schemat działania standardowy: zamówienie, ściemnianie dlaczego są opóżnienia (kurier, transport, fabryka nie działa), brak zwrotu pieniędzy, brak towaru! AleKafelki, dekorados i coś jeszcze. Działają na zasadzie oszustwa.

1 / 5 2021-04-07

OSZUSCI!!!!!!!

5 / 5 2021-04-07

Zamówienie składane przez internet trzy tygodnie temu, dotarło przedwczoraj, wszystko jest ok. Generalnie to polecam.

5 / 5 2021-04-07

Sprawnie, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2021-04-07

Polecam

5 / 5 2021-04-07

Kupiłam piękne płytki w stylu marokańskim. Wyglądają rewelacyjnie. Wszyscy zachwyceni. Dziękuje i pozdrawiam.

5 / 5 2021-04-07

sklep godny polecenia szybka i sprawna transakcja

5 / 5 2021-04-06

Po płytki jechałam z Poznania do Szczecina - sklep jako jedyny w Polsce miał w swojej ofercie interesujący mnie model płytek Mainzu. Sprzedawcy pomocni. Jesteśmy zadowoleni. Na zamówienie czekaliśmy niecałe 2 tygodnie, mimo że informowano nas o 3 tygodniowym czasie realizacji. Polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie