Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.05/5.00 - ilość ocen: 111
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-04-08

dzien dobry jestem kolejnym oszukanym jestem po kontakcie z kilkoma rowniez okradzionymi osobami i do reszty oszukanych: staramy sie odzyskac pieniądze wszystkich pokrzywdzonych.Wiemy juz spoko o tych oszustach - joanna i krzysztof trochim tak jak wiadomo działali wcześniej jako alekafelki. jestesmy w kontakcie z oszukanymi rozniez z ich poprzedniej złodziejskiej działalności. To parszywe malzenstwo nie jest bezkarne i oczywiscie prawo jest po naszej stronie. DO OSZUSTOW : JEST JUZ ZA POZNO,JUZ NIE MOZECIE ZAPASC SIE POD ZIEMIE GDYZ MAMY O WAS ZBYT WIELE INFORMACJI!!!!

1 / 5 2021-04-08

coś sie pani asia i pan krzysio trochim nie udzielają tu od wczoraj pisząc sobie pozytywne komentarze ... co sie stało krzysiu ???? strach obleciał bo nagle zaczęło docierać ze oszukani ludzie ze kontaktują sie ze sobą i organizują by razem odzyskać SWOJE UKRADZIONE PRZEZ WAS PIENIADZE??? oddacie nam co do grosza w majestacie prawa tylko czy nie przeszkadza wam fala wstydu jaka na was spadnie gdy najblizsze otoczenie uslyszy ze wokol nich sa zlodzieje tacy jak wy ????

1 / 5 2021-04-08

witam ilość oszukanych osob ktore sie tu wypowiadają motywuje mnie by sprawy nie odpuszczać.niesamowite jest ze ci oszusci myslą ze są aż tak bezkarni. PRZELICZYLISCIE SIE

1 / 5 2021-04-08

Brak płytek, brak pieniędzy, brak kontaktu. Tyle o tej bandzie.

1 / 5 2021-04-08

Połączenie telefoniczne aktualnie niemożliwe, ale dziewczyna na infolinii wyjątkowo bezczelna, kłamie w żywe oczy, a w jej głosie słychać, że ją to bawi. Z każdym telefonem obiecuje sprawdzenie, oddzwonienie, dopilnowanie, weryfikację sprawy, wysyłkę jutro, wysyłkę dzisiaj, wysyłkę w poniedziałek. Są w tym co robią niesamowicie bezczelni, bo do ostatniego momentu paskudnie kłamią, że zamówienie zrealizują. Schemat zawsze jest ten sam tj. zapomniano załadować towar w Hiszpanii, producent odmówił załadunku, płytki nie przyjechały do nas na czas. Trzeba czekać kolejne 2 tygodnie, 3 tygodnie, kolejny tydzień i tak w nieskończoność. Ludzie, chrońcie siebie i swoje pieniądze. A oszukanych proszę, aby nie odpuszczać tej sprawy. Nie można pozwolić, aby takie szambo pozostało bezkarne. To najobrzydliwsza firma z jaką miałam do czynienia. Doigracie się.. już za chwilę i jeszcze raz. Zbraknie Wam członków rodziny pod nowe szyldy...

5 / 5 2021-04-08

Polecam poczytać więcej o ten firmie pod hasłem alekafelki.pl - opinie. Można zebrać więcej informacji.

1 / 5 2021-04-08

Nie wiem jakim prawem ta strona jeszcze funkcjonuje.... oszukali dziesiątki osób. Mam nadzieję, że poniosą za to srogą karę.

1 / 5 2021-04-08

Jestem tuż przed podjęciem prawnych kroków względem tej obrzydliwej firmy. Jeśli ktoś z Was ma jakieś wskazówki, co najlepiej jest zrobić w tej sytuacji lub udało mu się coś wskórać uprzejmie proszę o wiadomość na mój adres mailowy: [email protected] Mam pewien plan, jednak może jest coś bardziej dobitnego.

1 / 5 2021-04-07

wszystko było fajnie do momentu gdy do grona oszukanych dołączyli młodzi ludzie z wiedzą informatyczną,prawną i determinacją by spowodować aby wszyscy pokrzywdzeni otrzymali swoje pieniądze. krzysztofie i joanno jestescie po prostu gnojami i jestescie skonczeni.

1 / 5 2021-04-07

wszyscy widzimy,ze wlasciciele tego sklepiku pisza pozytywne komentarze sobie, wiemy ze czytacie nasze opinie,ze jestescie dzis tu i czy poprostu NIE WSTYD WAM????? pokrzywdzeni komunikują sie ze sobą i wiemy juz o was naprawde duzo , myslicie z poradzicie sobie prawnie z tak dużą i zorganizowaną grupą oszukanych i wkurzonych ludzi ???? juz raz robiliscie wały pod innym szyldem, kolejny raz sie nie uda

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie