Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.20/5.00 - ilość ocen: 337
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
5 / 5 2021-07-06

Szanowna pani klientko czy to tak trudno podać numer zamówienia, chyba że nic pani u nas nie zamawiała. W takim przypadku trudno będzie rozwiązać pani problem.

5 / 5 2021-07-06

Przyznam że szczerze rozbawił mnie komentarz Dekorados sugerujący że negatywne opinie to hejt konkurencji. Szanowna pani Joanno właścicielko firmy [Pani dane widnieją w internecie wiec każdy może sobie sprawdzić Pani nazwisko] to nie hejt, nie jesteśmy Pani konkurencja ale oszukanymi klientami i mamy prawo przestrzegać innych przed Pani praktykami. I powinnismy przestrzegać i nagłaśniać te sprawę bo nie może Pani czuć się bezkarna w swoich podejrzanych praktykach. Chce mieć Pani dobre opinie w internecie? Ależ sposób na to jest bardzo prosty: UCZCIWOŚĆ ale takie zasady wynosi się z domu…

5 / 5 2021-07-06

Zamowienie nie dojechało, pieniędzy nie zwrócono. Przejrzałam opinie na temat firm pani Joanny T. i wyglada na to, że to stała praktyka. Planuje poinformować Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Planuje również zgłosić sprawę na policję, to ewidentne wyłudzanie pieniędzy od klientow. Proszę nie wierzyć w te pozytywne opinie, to sami właściciele je wpisują. Zwykle po negatywnych opiniach pojawia się zapytanie ze strony firmy o nr zamówienia a potem nic się nie dzieje.

5 / 5 2021-07-04

To jakaś lipa te komentarze u mnie było wszystko Ok.

5 / 5 2021-07-04

Proszę podać numer zamówienia bo tak anonimowo to nie możemy się odnieść do pani opinii ani załatwić problemu. Chyba ze to tylko hejt tak jak większość anonimowych opinii których ten cypryjski portal nie weryfikuje.

5 / 5 2021-07-02

Klika oszustów, właściciel, sprzedawca oraz księgowa to kłamcy i złodzieje. Niestety osoby zatrudnione w tym miejscu, na czele z właścicielem to bardzo nie uczciwi ludzie. Manager salonu\własciciel nigdy nie podejmuje osobistej rozmowy z klientem. Sprzedawca kłamie na polecenie pracodawcy, a księgowa wystawia bezprawne korekty do wystawionych faktur, które nigdy nie zostały zrealizowane. Sprawa trafi na policję, gdzie zostaną podane wszystkie nazwiska, które widnieją w dokumentach. Firmę Biselado, w tym sklep Dekorados polecam omijać szerokim łukiem, prowadzą to miejsce bardzo źli ludzie.

3 / 5 2021-07-02

Jeżeli ktoś ma cierpliwość. to warto bo wybór ogromny ale czekałam ponad miesiąc na płytki .

1 / 5 2021-07-01

Zamówienie do dnia dzisiejszego nie dojechało. W firmie nikt nie odbiera telefonu, nie odpisują też na maile. Pieniądze również nie zostały mi zwrócone. Przestrzegam przed tą firmą. Szkoda nerwów i pieniędzy.

1 / 5 2021-06-30

Numer zamówienia? Oczywiście, że podam w rozmowie telefonicznej. Proszę odebrać telefon.

5 / 5 2021-06-29

nie kupujcie u nich tylko w sklepie Terradeco drożej ale tez maja fajny wybór

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie