Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2021-06-07

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, super firma. Świetny kontakt a sadzonki zadbane! Nawet nie zniszczone w transporcie

5 / 5 2021-05-29

Dziękuję za szybką dostawę. Sadzonki w idealnym stanie, przesyłka dobrze zabezpieczona. Czekamy aż będą kwitnąć :) Pozdrowienia!

5 / 5 2021-05-25

Każdy ogrodnik może znaleźć coś dla siebie w bogatym wyborze produktów. Pracownicy sklepu są nie tylko uroczy, ale także służą radą i wskażą odpowiedni produkt. Dodatkowo często podzielają istotne informacje dotyczące konkretnych produktów.

5 / 5 2021-05-25

Asortyment sklepów ogrodniczych jest różnorodny, aby każdy ogrodnik mógł znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Pracownicy są przyjaźni i pomocni, z chęcią doradzą i wskażą odpowiedni produkt, a także często podzielą się istotnymi informacjami dotyczącymi konkretnego produktu.

5 / 5 2021-05-24

Rośliny bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa

4 / 5 2021-05-24

Duży wybór krzewów i drzew dobrej jakości, z fachową obsługą.

5 / 5 2021-05-24

Rośliny bardzo dobrej jakości, przyszły bezpiecznie zapakowane kurierem. Jakość obsługi oceniam 5/5, szybka wysyłka

4 / 5 2021-05-23

Polecam ten sklep ze względu na atrakcyjne ceny oraz szeroki wybór produktów. Często odwiedzam go jako stały klient i naprawdę doceniam profesjonalną obsługę. Zawsze mogę liczyć na fachowe porady, które trafnie odpowiadają na moje potrzeby. Nie miałem nigdy problemów z zamawianiem, nawet korzystając z zamówień online.

4 / 5 2021-05-23

Chciałbym polecić to miejsce. Mają atrakcyjne ceny i przede wszystkim szeroki wybór produktów. Regularnie tu zaglądam jako stały klient. Największym plusem jest obsługa. Zawsze profesjonalnie doradzą i trafią w sedno. Nigdy nie miałem problemów z zamówieniami, zawsze zamawiam przez internet.

5 / 5 2021-05-23

W ofercie tej placówki znajdziesz szeroki wybór roślin tradycyjnych oraz wiele nowości, które będą idealne zarówno do ogrodu, jak i do domu. Wybór roślin doniczkowych jest naprawdę wyjątkowy, a każda wizyta w tym miejscu sprawia ogromną przyjemność. Właściciele są bardzo uprzejmi i zawsze na bieżąco z nowościami, co dodatkowo podnosi atrakcyjność tego miejsca. Ponadto, można tutaj znaleźć szeroki wybór akcesoriów ogrodowych. Serdecznie polecam! ❤

5 / 5 2021-05-22

Rewelacja!!! Rośliny pięknie kwitną, mój ogród wygląda bajkowo :)

5 / 5 2021-05-21

Obsługa w sklepie jest doskonała i profesjonalna, a wybór sadzonek oraz nasion jest ogromny. Każda roślina, którą zamówiłem, dotarła w doskonałym stanie i teraz upiększa mój ogród. Komunikacja z sklepem jest bardzo dobra, zawsze chętnie tam wracam.

5 / 5 2021-05-21

Obsługa w sklepie była doskonała i pełna profesjonalizmu, a wybór sadzonek oraz nasion był ogromny. Każda roślina, którą zamówiłem, przyszła w doskonałym stanie i teraz wspaniale udekorowała mój ogród. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry, dlatego zawsze chętnie tam wracam.

5 / 5 2021-05-20

Mogę z czystym sercem polecić. Nasiona w bardzo dobrym stanie, świetny kontakt ze sprzedającym. Fajna jakość obsługi.

5 / 5 2021-05-19

Personel był niezwykle miły, zadając dokładne pytania dotyczące sadzonek przez telefon, a Pani obsłużyła mnie należycie. Pomogła mi podjąć decyzję. Zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych zastrzeżeń, szybko i sprawnie. Sadzonki są w doskonałym stanie, teraz czekam na efekty!

5 / 5 2021-05-19

Obsługa była bardzo przyjemna, kiedy dzwoniłam aby dowiedzieć się więcej o sadzonkach. Pani, która mnie obsługiwała, była bardzo pomocna i udzieliła mi wszystkich potrzebnych informacji. Pomogła mi w podjęciu decyzji. Zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych problemów, szybko i sprawnie. Sadzonki dotarły w doskonałym stanie, teraz czekam z niecierpliwością na efekty, jakie przyniosą.

5 / 5 2021-05-19

Bardzo fajne miejsce. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Najlepsze sadzonki oraz cebulki!

5 / 5 2021-05-18

Rzetelne doradztwo i bardzo duży wybór roślin ogrodowych. Każdy znajdzie coś dla siebie!

5 / 5 2021-05-18

Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia jak i ekspresowa dostawa. Wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2021-05-18

Dobre sadzonki, polecam, jakość bardzo dobra.

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie