Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

3.34/5.00 - ilość ocen: 118
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2021-02-22

Mają ładne sadzonki hortensji

5 / 5 2021-02-19

Zamawiałem sadzonki drzewek kolumnowych - przyjęły się, więc chyba mogę powiedzieć, że wszystko w porządku i polecam ten sklep.

5 / 5 2021-02-18

Transakcja przeprowadzona wzorowo. Polecam.

5 / 5 2021-02-17

Jestem zadowolony z zakupów. Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2021-02-16

Mam pozytywne doświadczenia związane z tym sklepem. Jedna sadzonka ucierpiała w transporcie, ale nie było problemu z reklamacją, zaraz wysłali mi nową na swój koszt. Jak dla mnie - super!

5 / 5 2021-02-15

Zarówno cebulki kwiatów, jak i nasiona czy sadzonki roślin ozdobnych - moim zdaniem można ocenić na 5+. W przypadku moich zamówień nigdy nie zdarzyło się nic, co wymagałoby reklamacji itp.

5 / 5 2021-01-20

Zamówione jeszcze w tamtym roku cebulki właśnie zaczynają rosnąć. Także myślę, że można polecić sklep.

5 / 5 2020-12-10

Zdecydowanie jestem na tak. Cebulki nieco droższe niż u konkurencji, ale warto.

5 / 5 2020-11-28

Kupiłem dwa drzewka, sadzonki duże jak aż sam się zdziwiłem. Dodatkowo zakupiłem 2 krzewy borówki, przyszły dość małe ale zobaczymy jak wystartują na wiosnę. Póki co jestem zadowolony zarówno z towaru jak i przesyłki

5 / 5 2020-11-27

Zdecydowanie polecam. Sadzonki młode, dobrze zapakowane. Szybka realizacja zamówienia.

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie