Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2024-06-15

Dom i ogród ????Zamówiłam sadzonki hortensji, roślina pięknie zapakowana dotarła w całości , zdrowa zgodna z opisem , , przyjęła się w ogrodzie natychmiast , i już są drobne kwiatki pięknie rośnie , jak dla mnie super zakup

1 / 5 2024-06-10

To najgorsze sadzonki jakie kiedykolwiek kupiłem, truskawki zeschnięte na wiór, cena bardzo wysoka. Pozostałe sadzonki w kiepskim stanie i zapakowane słabo w jakąś gazetę. Na reklamację nie odpowiadają, Trzeba ich podać do e-sadu. W przyszłości unikajcie tej żałosnej firmy, która powinna się nazywać Drogoibyleco. Osoby oszukane powinny zgłosić tę firmę do e-sadu, żeby oduczyć przekrętów..

3 / 5 2024-05-29

I have bought ten (10) small trees from puieti24.ro which is a selling vehicle in Romania for domisad.pl, I paid for entire order at the delivery/courier but surprise was that in the box were only four (4) small trees. I have mailed them proving photos and the situation but not answer for more than a month. Probably it took so much because they have no Romanian speaking employee , no contact phone in Romania only an email address on which somebody from Poland answers if and when she/he wants ... After several other emails they answered that they will cash back the difference in money/value but this was still not happened and there are more than two months since the order arrival... I will never buy from them or from another polish online seller due to the lack of protection the online buyer/consumer has.

1 / 5 2024-05-16

Omijać szerokim łukiem! Zeschnięte sadzonki, ktróre wylądowały w śmieciach! Brak reakcji na reklamację, poza jakimś bzdurnym mailem, żeby posadzić i obserwować.

1 / 5 2024-05-11

Kupiłam rośliny w domisad.pl Drzewa kolumnowe jedno złamane drugie słabo zabezpieczone Truskawki w ogóle się nie przyjęły bo były tak kiepskie Złożyłam reklamację od razu ale powiedzieli posadzić pomimo jakości. Dziś wykopałam całość i musiałam wyrzucić

1 / 5 2024-05-06

Odradzam. Przez miesiąc odwlekają realizację. Na koniec na żądanie zwrotu pieniędzy zaczynają mnie zwodzić. Na dzień dzisiejszy mam status oszukany (okradziony)

5 / 5 2024-01-22

Sadzonki róż bardzo dobra jakość, sklep dom i sad polecam od zawsze , a dał mi ich stronę sasiad

5 / 5 2024-01-22

Domisad ma sadzonki z innej bajki . Najlepsza jakość , szybka wysyłka . Ogrodnicy którzy się znaja kupuja u nich, a w marketach kupuja glupcy . Sadzonki powinny byc przechowywane w dobrych warunkach a nie sklepie

5 / 5 2024-01-17

Tak polecam , sadzonki z Dom i Sad , ja tu kupuje od lat i jest ok , nie trzeba latac po ogrodnictwach wszystko w jednym miejscu

5 / 5 2024-01-17

Domisad to Najlepszy sklep ogrodniczy w Polsce . Zamawiam u nich sadzonki róż bo maja najwięcej odmian i szybko wysyłaja , kontakt z klientem

5 / 5 2024-01-15

Ja kupilam sadzonki w Domisad i ma cudowne róże pnące , szkoda że nie mogę dodać zdjęć

5 / 5 2024-01-15

Domisad to sklep internetowy ktory szybko dostarcza rosliny raz wyslali mi jedna sedzonke w prezencie . Za zamowienie powyżej 200 zl

5 / 5 2024-01-15

Domisad dobra jakość , szbko wysyłają sadzonki a cebule mam od nich zawsze najlepsze, na Dom i Sad kupuje od lat haha nawet rym mi wyszedl

5 / 5 2024-01-10

Moj brat zamowil dla mnie w www.domisad.pl na prezent sadzonki truskawek , wyjatkowe te odmiany

3 / 5 2024-01-10

Kup w domisad sadzonki a nie pożałujesz . Ja kupuję i kiedyś zamówiłam gdzie indziej bez sensu wysdałam siano . Tylko domisad z dostawa do domu , polecam ich cebulki

5 / 5 2024-01-10

Domisad to sklep ogrodniczy który dba o klienta tak jak o sadzonki

5 / 5 2024-01-10

Polecam dom i sad . Kupiłem na jesień i jest to najladniesza roślina jaka mam - róża Abrakadabra

3 / 5 2024-01-10

Domisad lubię za to , że jako sklep ogrodniczy nigdy mnie nie zawiedli i to już od 10 lat , polecam

5 / 5 2024-01-10

Domisad.pl to najlepszy sklep ogrodniczy online , ja nie kupuje roslin w sklepach stacjonarnych , po co się brudzić niech robia to inni za mnie . Sadzonki dobrane idealnie

3 / 5 2024-01-10

Zamawiam rośliny , nasiona , cebulki kwiatów tylko w Dom i Sad . Ich strona to www.domisad.pl . Nigdy się nie zawiodłem choć przyznam , że zdecydowalismy daz z żona , że sprawdzimy inne sklepy i niestety bez sensu zaliczyliśmy wtopę, dlatego polecam

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie