Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2022-10-17

Sadzonki super polecam domisad

5 / 5 2022-10-07

Dwa lata temu zakupiłem kaki, jednak przyjechało w bardzo złym stanie - praktycznie nic nie dało się z niego użyć. Była to najgorsza firma, z jaką miałem do czynienia. Niestety, nie respondują na reklamacje. To jest absolutna masakra.

5 / 5 2022-10-02

Mój ulubiony sklep ogrodniczy to Dom i Sad. Zawsze spełnia moje oczekiwania, nigdy mnie nie zawodzi. Byłem mile zaskoczony jakością sadzonek malin i róż. Co więcej, sadzonki truskawek, które kupiłem w tym samym sezonie, okazały się bardzo owocne.

5 / 5 2022-10-02

Najbardziej lubię chodzić do sklepu ogrodniczego Dom i Sad. Zawsze spełnia moje oczekiwania. Ostatnio byłam zaskoczona dobrej jakości sadzonkami malin i róż. Co więcej, sadzonki truskawek, które zasadziłam w tym samym sezonie, dały mi obfite owoce.

5 / 5 2022-10-02

Wspaniały internetowy sklep ogrodniczy o nazwie www.domisad.pl dostarczył mi piękne rośliny. Teraz czekam na odpowiednie warunki atmosferyczne, żeby móc zasadzić moje nowe sadzonki w ziemi. Podczas oczekiwania, postanawiam pozostawić róże w doniczkach, gdzie prezentują się niezwykle efektownie.

5 / 5 2022-10-02

Strona internetowa sklepu ogrodniczego www.domisad.pl przysłała mi wyjątkowo piękne rośliny. Teraz czekam na optymalne warunki pogodowe, aby móc zasadzić sadzonki w ziemi. Natomiast róże na razie pozostawiam w doniczkach, gdyż prezentują się w nich naprawdę imponująco.

5 / 5 2022-09-09

Przed dwoma laty zamówiłem 4 sadzonki winorośli deserowych i innych roślin, w tym malin, ale żadne z nich nie spełniło opisu - były to drobne lub mini owoce dzikich winorośli. Uważam to za oszustwo, choć firma ma dobrze wykonaną stronę internetową. Nie polecam sklepu. Skontaktowałem się z przedstawicielami ochrony konsumentów, którzy podjęli działania w celu zamknięcia sklepu oraz naprawy szkód poszkodowanych.

5 / 5 2022-09-08

Nie polecam , zakupiłem drzewka , które "nie ożyły " i ze strony firmy jest milczenie na temat reklamacji !

1 / 5 2022-07-22

Winorośle

Przed dwoma laty zamówiłem 11 różnych sadzonek winorośli deserowych w celu wybrania najlepszego gatunku dla mojej działki i najlepszego smaku. Teraz, po trzecim roku, kiedy sadzonki są już wystarczająco silne, żeby wydać owoce, odkryłem, że wszystkie są tego samego gatunku. Mają takie same liście, kolor łodyg i owoce. To okazało się być zwykłym krzewem przemysłowym, a nie różną winoroślą deserową, którą zamówiłem. Mniej więcej myślę że to sauvignon, ale będę miał pewność dopiero jesienią. To był stracony czas i pieniądze, włożone w ich uprawę. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2022-07-22

Winorośl

Dwa lata temu dokonałem zamówienia na 11 różnych odmian sadzonek winorośli deserowych, aby przetestować, która z nich będzie najbardziej odpowiednia i smaczna na mojej działce. Teraz, w trzecim roku, kiedy sadzonki są wystarczająco silne, aby przynieść owoce, okazało się, że wszystkie należą do tego samego gatunku. Mają identyczne liście, czerwonawy kolor pędów i małe owoce. W rezultacie, zamiast różnorodności, otrzymałem zwykłą odmianę przemysłową. Mam nadzieję, że będzie to sauvignon, ale przekonam się dopiero jesienią. Szkoda wydanych pieniędzy, dwóch lat pracy i czasu. Nie polecam tego sklepu.

2 / 5 2022-07-22

Róże sadzonki

Nie polecam,sadzonki przyszły połamane,ciasno zapakowane,zmarnowane. Mam nadzieję że się przyjmą i będą takie kolory jak zamówiłam.

5 / 5 2022-07-10

Sadzonki malin

Zdecydowanie odradzam ich zakup. Podjęłam próbę posadzenia czterech różnych sadzonek malin, ale niestety żadna z nich nie wzrosła. Postanowiłam więc zamówić nowe sadzonki, lecz niestety również one nie przyjęły się. Sadzonki okazały się bardzo słabe jakościowo, a sprzedawca nie wywiązał się z umowy. Lepiej unikać takiego dostawcy.

5 / 5 2022-07-10

Sadzonki malin

Jestem zdecydowanie przeciwny polecaniu tego produktu. Kupiłem cztery różne sadzonki malin, ale żadna z nich się nie przyjęła. Nawet po otrzymaniu nowych sadzonek, problem ten się powtórzył. Sadzonki są bardzo słabe, a sprzedawca jest niegodny zaufania. Sugeruję unikanie zakupów u niego.

1 / 5 2022-06-28

Nie powinno być żadnej gwiazdki

Sytuacja jest tragiczna! Nie tylko termin wysyłki nie został dotrzymany, co dotyczyło tylko wysyłki nasion, ale również miejsce dostawy, co jest szokujące. Otrzymałam informację, że moja paczka czeka na mnie 40 kilometrów od zamówionego adresu. Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać. Tego już nigdy więcej! Brak profesjonalizmu był widoczny na każdym etapie. Nawet na czacie, gdzie podobno można uzyskać więcej informacji, trzeba czekać ponad 1,5 godziny na odpowiedź. Odpowiedzi są krótkie, nieprofesjonalne i nieprzychylne. Nie polecam korzystania z tej usługi, trzeba szukać innych, ponieważ wartość tych nieprzyjemności jest więcej niż ceny roślin i duży wybór.

5 / 5 2022-06-16

Nie polecam !!!

Kupiłem Kaki, ale gdy przyszedł, był suchy i wyglądał na martwy. Postanowiłem jednak posadzić go w ziemi i mieć nadzieję, że coś wyrośnie. Po dwóch miesiącach nie było żadnych oznak życia. Złożyłem reklamację, ale odpowiedź była taka, że muszę czekać trzy miesiące, ponieważ roślina wypuszcza liście dopiero po trzech miesiącach. Niestety, kolejny Kaki, który otrzymałem w ramach reklamacji, był również suchy i martwy. Kiedy ponownie złożyłem reklamację, znowu dostałem tę samą odpowiedź. Nie zamierzam się z tym pogodzić. To oczywiste oszustwo klientów.

1 / 5 2022-06-09

sadzonki reklamacja

Mamy tu do czynienia z łatwym do skontaktowania sklepem, który realizuje zamówienia bez problemu. Istnieje wiele atrakcyjnych promocji, choć początkowe ceny mogą być wysokie w porównaniu do konkurencji. Jednak niestety jakość produktów bywa słaba, a w przypadku reklamacji firma próbuje uniknąć odpowiedzialności. Właśnie zrezygnowałam z dalszej współpracy z powodu mojej reklamacji, i już nie będę polecać tej firmy. Jestem zawiedziona, że namówiłam kilka osób do zakupów w tym sklepie.

1 / 5 2022-06-02

Omijac oszustow

Sadzonki uschniete, gwarancji zero, niepochlebne opinie kasuja. Tą firemke krzak prowadzi typowy janusz biznesu. Omijac zlodzieji i oszustow szerokim lukiem

1 / 5 2021-12-09

Otrzymałem coś innego niż to, za co zapłaciłem. Zamiast zamówionego produktu dostałem niedobrej jakości cebulki kwiatowe. Komunikacja jest tragiczna, łatwiej jest się dodzwonić do ambasady Chińskiej w Kongo. Jedyny pozytyw to dobre zapakowanie.

1 / 5 2021-12-09

Nie otrzymałem tego, za co zapłaciłem. W zamian za niezamówiony produkt, dostałem niskiej jakości cebulki kwiatów. Komunikacja jest tragedią, łatwiej jest się dodzwonić do ambasady chińskiej w Kongo. Jedynym pozytywem jest dobre pakowanie.

5 / 5 2021-07-09

To jest moje pierwsze doświadczenie z pisaniem recenzji, ale muszę to zrobić w tym przypadku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu obsługi i zaangażowania Pani z infolinii. Potrzebowaliśmy porady dotyczącej wyboru sadzonek i krzaczków. Obsługa była bardzo miła, a nasze zamówienie dotarło do nas w ciągu 48 godzin. Zawartość paczki była zgodna z tym, czego oczekiwaliśmy.

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie