Kategorie: / Ogród

Domisad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.83
opinie o Domisad.pl
5 / 5 2021-07-08

Wszystko jest w doskonałym porządku :) Sadzonki są piękne, dobrze utrzymane, paczka jest solidnie zapakowana i nic się nie wysypało (a było tego trochę). Mimo dużej ilości zamówienia firma zrealizowała je w ciągu trzech dni roboczych. Polecam.

5 / 5 2021-07-08

Wszystko jest w doskonałym porządku! Sadzonki są piękne i zadbane, a paczka została solidnie zapakowana, nic się nie rozsypało (choć było tego sporo). Pomimo dużej ilości zamówienia firma zdołała je zrealizować w ciągu 3 dni roboczych. Gorąco polecam!

5 / 5 2021-07-08

Wszystko w najlepszym porządku. Korzystne ceny.

1 / 5 2021-07-05

Chciałabym ostrzec przed tą firmą, ponieważ moje zamówienie było wadliwe i nie odpowiadają na moje reklamacje. Nie istnieje żadny telefon, aby skontaktować się z działem reklamacji. Rośliny, które otrzymałam, są bardzo złej jakości, a połowa z zamówionych nie została przyjęta. Ponadto, komentarze na ich profilu na Facebooku są usuwane!

1 / 5 2021-07-05

Chciałabym ostrzec przed tą firmą, ponieważ moje zamówienie było niezgodne z oczekiwaniami, a oni nie reagują na reklamacje. Nie można skontaktować się telefonicznie z działem reklamacji, co wskazuje na brak istnienia. Rośliny, które otrzymałem, są bardzo niskiej jakości, a połowa z zamówionych nie została przekazana. Dodatkowo, uwagi i komentarze na ich stronie na Facebooku są usuwane!

5 / 5 2021-07-04

Duży wybór sadzonek i drzewek w dobrej cenie. Dziękuję za szybką realizację i doradztwo. Pani na infolinii przemiła!

5 / 5 2021-06-30

Mam duży wybór roślinek, nasion i drzew do wybrania. Właśnie zrobiłem pierwsze zakupy w tym sklepie i z pewnością tam wrócę. Wszystko zostało odpowiednio zapakowane. Wydaje mi się, że nie warto już szukać sadzonek w lokalnych sklepach, bo mogę zamówić je taniej przez internet. Pozdrawiam.

5 / 5 2021-06-30

Mam do dyspozycji szeroki wybór sadzonek, nasion i drzew. Właśnie zrobiłem pierwsze zakupy w tym sklepie, ale na pewno tu wrócę. Wszystko zostało odpowiednio zapakowane. Wydaje mi się, że nie opłaca się szukać sadzonek w lokalnych sklepach, gdyż mogę zamówić je taniej przez internet. Pozdrawiam.

5 / 5 2021-06-29

Cierpliwie poczekałam na kwiaty, zanim wyraziłam swoją opinię. Nie zostałam zawiedziona. Mam różne odmiany róż i tulipanów z Państwa sklepu. Wszystkie zostały dostarczone w dobrym stanie, nie miałam trudności z ich zasadzeniem i, co najważniejsze, z powodzeniem się zaaklimatyzowały. Na jesień zamierzam złożyć kolejne zamówienie.

5 / 5 2021-06-28

Chciałbym wyrazić wielkie podziękowania dla sympatycznej Pani z linii informacyjnej za pomoc. Otrzymałem dzisiaj przesyłkę z sadzonkami, które zostały pięknie zapakowane, zdrowe i wyglądają wspaniale. Jutro zamierzamy je posadzić. Pozdrowienia. B.

5 / 5 2021-06-28

Korzystając z promocji, zakupiłam róże z 60% zniżką, wydając niewielką ilość pieniędzy. Rośliny przyszły w dobrym stanie i co najważniejsze, były zdrowe. Bardzo doceniam solidne opakowanie, które zapobiegło wypadaniu jakichkolwiek ziemi. Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu i teraz mogę zacząć sadzenie. Jeśli rośliny się przyjmą, na pewno będę do Was wracać. :) :) :)

5 / 5 2021-06-22

Zamówiłam kilkanaście sadzonek i skorzystałam z rabatu na pierwsze zamówienie. Jestem bardzo zadowolona. Niebawem wrócę po kolejne :)

5 / 5 2021-06-16

Po 3 dniach od zamówienia otrzymałam idealnie zabezpieczoną przesyłkę. Dziękuję pięknie! Pozdrawiam Lilianna z Chodzieży.

1 / 5 2021-06-15

Z mojego punktu widzenia to straszna katastrofa. Choć Pani jest bardzo uprzejma, to jednak nic to nie zmienia, skoro musiałam czekać prawie dwa tygodnie na sadzonki i nadal ich nie otrzymałam. Po raz kolejny Pani powiedziała mi, że zostaną wysłane w poniedziałek, a ja je otrzymam we wtorek. Kiedy jednak zadzwoniłam we wtorek, Pani uprzejmie poinformowała mnie, że zostaną wysłane dopiero w środę. Nie wiedziałam jak długo to jeszcze potrwa, więc zdecydowałam się zrezygnować z zamówienia i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Niestety, będę musiała czekać kolejne 14 dni, zanim pieniądze wrócą na moje konto. Całkowicie odradzam.

5 / 5 2021-06-14

Osoba, która lubi pracować w ogrodzie, zwraca dużą uwagę na jakość roślin. W przypadku sklepu Dom i Sad, jakość jest na bardzo wysokim poziomie. Co więcej, ceny w tym sklepie są korzystniejsze niż te, które znajdziemy w sklepach stacjonarnych w mieście.

5 / 5 2021-06-14

Osoba, która lubi pracować w ogrodzie, zwraca szczególną uwagę na jakość roślin. W sklepie Dom i Sad poziom tej jakości jest wysoki. Ponadto, ceny w tym sklepie są korzystniejsze niż w naszych lokalnych sklepach w mieście.

5 / 5 2021-06-11

Moje rośliny pnące się zostały przyjęte i dzisiaj otrzymałem kolejne zamówienie od Domisad.pl. Jestem wdzięczny za ekspresową wysyłkę. Moja żona zachęca mnie już do złożenia kolejnego zamówienia. Pozdrawiam.

5 / 5 2021-06-11

Różowe rośliny wspinające się, które zamówiłem od Domisad.pl, zostały dostarczone i dzisiaj przyszła do mnie kolejna paczka od tego sklepu. Bardzo cieszę się, że wysyłka była szybka. Moja żona już namawia mnie na kolejne zamówienie. Pozdrawiam.

5 / 5 2021-06-09

Duży wybór sadzonek. To na pewno nie będą moje ostatnie zakupy. Polecam sklep. Nie sądziłam, że mogę zamówić sadzonki przez internet z dostawą.

5 / 5 2021-06-08

Według mnie, ten sklep ma dużą różnorodność i interesujące promocje sezonowe i zasługuje na uwagę. Obsługa klienta również jest bardzo dobra - miałam drobny problem, ale udało się go rozwiązać przez telefon. Sadzonki dotarły w dobrym stanie, ale teraz zobaczymy, czy dobrze się przyjmą. Gorąco polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Domisad.pl

Domisad.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie