Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry

Domsary.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.30
opinie o Domsary.eu
5 / 5 2021-02-19

Niestety, wystawiam opinię negatywną. Co prawda realizacja zamówienia dość szybka, ale słaby kontakt ze sklepem. Sprzedający zupełnie nie bierze pod uwagę informacji dodanych w komentarzu do składanego zamówienia! Zresztą, nie widzi w tym żadnego problemu. Nie polecam.

1 / 5 2021-02-19

Niestety, wystawiam opinię negatywną. Co prawda realizacja zamówienia dość szybka, ale słaby kontakt ze sklepem. Sprzedający zupełnie nie bierze pod uwagę informacji dodanych w komentarzu do składanego zamówienia! Zresztą, nie widzi w tym żadnego problemu. Nie polecam.

5 / 5 2019-03-14

Polecam sklep w 100%. Kupuje na internecie od kilku dobrych lat, nieraz kilka razy w miesiącu. I na prawdę rzadko zdarza się tak świetny sprzedawca. Moja przesyłka zabłądziła i nie było już szans na jej dostarczenie po telefonach do firmy kurierskiej miałam jechać na Sylwestra bez aparatu. Napisałam maila do Pana po czym w przeciągu 15 minut poinformował mnie, że dzisiaj kurier przyjedzie. Nie wiem jak to zrobił ale to pierwszy sprzedawca, który interesuje się paczką od początku do końca. Oczywiście aparat jest już w moich rękach. Polecam w 100% i dziękuję :)

5 / 5 2019-02-07

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo polecam. Towar dotarł w ciągu 24 h, został już zamontowany i wszystko działa jak należy W przyszłości ponownie zajrzę do tego sklepu.

3 / 5 2019-02-06

jednym słowem tragedia... Zaplacilem za towar przedpłatą przesyłka kurierska... Przyszło pocztą... po 2 tygodniach! Odradzam

5 / 5 2018-12-28

Wszystko super, bardzo miła obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2018-12-14

Gorąco polecam. Wszystkie tranzakcje dokonywane w bardzo miłej atmosferze i wysokiej kulturze osobistej. W takim sklepie zakupy to przyjemność.

5 / 5 2018-10-15

Piszę tę opinię dla wszystkich użytkowników, którzy chcieliby dokonać zakupu w sklepie Domsary.eu Czas realizacji zamówienia był bardzo szybki. Dnia 13.05.2013r. zamówiłam okap Akpo WK-4 Neva 60 Eco, a już dwa dni później miałam go w domu. Na uwagę zasługuje szybka komunikacja sklepu z klientem. Pracownicy Domusary bardzo szybko odpowiadają na wysyłane e-maile. Wszystkim kupującym polecam ten sklep.

3 / 5 2018-10-05

Zamówienie i dostawa całkiem sprawnie, ale schodki zaczęły się w momencie awarii myszki. Zadzwoniłem do nich, pan poprosił abym myszkę wysłał, oczywiście na własny koszt z dopiskiem na paczce "reklamacja". Po trzech tygodniach paczka wróciła, nie odebrali jej a za drogę powrotną musiałem zapłacić kolejne 10zł(koszt myszki 70zł). Dzwonie, pan mi tłumaczy,że napis "reklamacja" powinien być na liście przewozowym, a nie paczce co się ma nijak do tego co mówił wcześniej i prosi mnie o ponowne wysłanie paczki oczywiście znowu ma mój koszt. Grzecznie wytłumaczyłem panu,że nie mam zamiaru narażać się na kolejne koszty, a w necie znalazłem dużo opinii o nieodbieraniu przez nich paczek z reklamacjami, gdzie w odpowiedzi tłumaczą się, że to oni wysyłają kuriera po zepsuty sprzęt (nijak się ma do mojej sytuacji) pan troszkę zmięk i obiecał że porozmawia z szefem i może wyślą kuriera. Na odpowiedz czekałem dwa tygodnie po kilku mailach i telefonach dowiedziałem się, że jednak nie wyślą kuriera! Nie chcę ryzykować kolejnej nieodebranej wysyłki i kosztów przekraczających wartość sprzętu. Myszkę wyrzucam do śmietnika, a zakupy w tym sklepie stanowczo odradzam.

5 / 5 2018-09-29

Super. Błyskawiczna przesyłka, mimo braku obowiązku logowania i posiadania konta. Dosłownie z dnia na dzień! Zapewne pomogło to, że mam konto w tym samym banku, ale rodzaj zakupu już nie... Ponieważ kupiłem dość egzotyczny produkt (podstawka pod monitor Zalman DS1000 x2) spodziewałem się najgorszego, tj.: braku w magazynie, zmian cen, anulacji transakcji, etc. A tu tymczasem, nie dość że najtaniej, to jeszcze nadspodziewanie szybko! Oczywiście produkt zgodny z opisem i sprawny... Brawo! Polecam wszystkim, jeśli oczywiście będą trzymać poziom mojego przypadku... ;) Aha... Świetny system mailowego powiadamiania o statusie przesyłki. I zgodny z rzeczywistością...

2 / 5 2018-08-23

O ile paczka doszła dość szybko tak wymiana towaru to istny koszmar... Minął ponad miesiąc, pieniędzy nadal nie mam na koncie. Jeżeli jesteście pewni swoich zakupów to śmiało można coś kupić, jeżeli w grę wchodzi wymiana to NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-29

Wielki pozytyw, tak można to najkrócej określić. Miły kontakt telefoniczny oraz szybka dostawa (16h od momentu zamówienia) masakra byłem wielce zaskoczony :)

5 / 5 2018-07-28

Niestety, o ile samo zamówienie i dostawa nie odbiega od standardów w sklepach internetowych (tzn. jest wygodnie i szybko) to niestety ten sklep nie dorósł do profesjonalnej po sprzedażowej obsługi klienta - przynajmniej w mojej sytuacji. Towar, który otrzymałem - podzespół do komputera - dotarł do mnie niesprawny (nie z winy sklepu, był był nadany z hurtowni, a zapakowany fabrycznie). Niestety, pomimo rozmowy telefonicznej i pisma, które wystosowałem, sklep domsary.eu ograniczył się jedynie do przeciągania reklamacji do maksymalnych ustawowych terminów... W rezultacie, dwa razy zapłaciłem za przesyłkę - mimo, że zgodnie z prawem należy się klientowi zwrot poniesionych kosztów reklamacji *), czekałem na realizację reklamacji dwa tygodnie, a w tym czasie nie mogłem zakupić części gdzie indziej. Gdybym kupił w międzyczasie gdzie indziej, to pewnie z domusary.eu otrzymałbym drugą, już zupełnie niepotrzebną taką samą część zamiast zwrotu kosztów zakupu. Z komunikacją z klientem aby np. rozwiać jego wątpliwości albo chociaż poinformować o statusie reklamacji lub odnieść się do roszczeń - słabiutko, tzn. zero, null, nada... Pewnie sklep nie ma sobie nic do zarzucenia: towar wysłany, reklamacja (w końcu) uwzględniona.. Ale... jakby zabrakło w sklepie odrobiny wyobraźni, jak na taki obrót sprawy spojrzy klient (tzn. czy będzie miał pozytywne, czy raczej negatywne doświadczenia z zakupów w tym sklepie) Rezultat po tej "transakcji": JA: -40 zł za przesyłanie w tę i nazad produktu, który w końcu musiałem zakupić gdzie indziej SKLEP: -1 klient DOMU SARY.EU!!!, ja się do ciebie zraziłem. ale dam ci dobrą radę gratis: Konkurencję masz ogromną i jeśli nie chcesz tracić kolejnych klientów, popraw standardy obsługi klienta. Pamiętaj: jeden zadowolony klient powie o tym trzem innym osobom. Jeden niezadowolony, powie o tym 10-ciu... ----- *) Art.8 pkt. 2 ustawy z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego: „Nieodpłatność naprawy i wymiany w rozumieniu ust. 1 oznacza, że sprzedawca ma również obowiązek zwrotu kosztów poniesionych przez kupującego, w szczególności kosztów demontażu, dostarczenia, robocizny, materiałów oraz ponownego zamontowania i uruchomienia”

3 / 5 2018-07-18

ODRADZAM!!! Fatalny kontakt! Brak jakiejkolwiek wiedzy o sprzedawanym sprzęcie i błędne informacje na stronie. Póki co mój najgorszy wybór, nie dajcie się nabrać na ten "sklep". Szkoda nerwów!

5 / 5 2018-05-20

Miałem pewne wątpliwości po przeczytaniu opinii dotyczących reklamacji, Jednak podjąłem ryzyko i zamówiłem słuchawki Senheiser. Po złożeniu zamówienia w okresie ok 30 minut zadzwoniono do mnie ze sklepu z prośbą o przesłanie potwierdzenia dokonania wpłaty. Po otrzymaniu żądanej informacji poinformowano mnie o wysyłce towaru. Faktycznie ok 10 dnia następnego towar dojechał. POLECAM SKLEP. Jedyna uwaga to taka, że nie rozumiem po co zostałem uraczony opowieścią dotyczącą podróbek na rynku. :)?

5 / 5 2018-04-20

Transakcja przebiegała bardzo szybko i sprawnie. Szczerze polecam!

3 / 5 2018-02-26

Zamówiony towar: OK Obsługa sklepu: fatalna. Telefon odebrał bardzo nieprzyjemny gość, którego sposobem na załatwienie sprawy było nakrzyczenie na mnie i wmówienie mi popełnionych przez sklep błędów. Wszystkim zainteresowanym zakupami w tym sklepie: nim zapłacicie proponuję najpierw kontakt ze sklepem w celu omówienia szczegółów zakupów, gdyż po dokonaniu płatności traktują klienta jak zło konieczne. Odradzam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-04

Szybka dostawa, towar był na prezent, super spakowany tak, że nikt nie wiedział co to :D. Dziękuje i pozdrawiam 10/10 realizacja zamówienia

2018-01-17

Mega Pozytywnie, pozdrawiam

5 / 5 2018-01-16

Ja akurat jestem zadowolona. Towar dostałam następnego dnia, wysyłane informacje o przesyłce, Pan z obsługi troszkę zbyt obcesowy, ale wytłumaczył mi o co chodzi, gdyż były to moje pierwsze zakupy przez internet.Miałam obawy czy wszystko dotrze i czy to co trzeba, ale udało się i jestem zadowolona :)

5 / 5 2018-01-15

Polecam ten sklep. Profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-01-02

Magdalena:Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru, świetny kontakt ze sprzedawcą. jak najbardziej polecam ten sklep internetowy GODNY ZAUFANIA

2017-12-04

Naciągacze !!!! Zamówiła 15 szt. ładowarek z kosztem przesyłki 22,67 pln. Po dokonaniu zakupu, przyszedł mail potwierdzający zamówienie na 15 sztuk. Dotarła 1 sztuka z całym kosztem przesyłki (przy cenie jednej sztuki ładowarki 11,75) Po kontakcie ze sprzedawcą, z prośbą o propozycję rozwiązania problemu, dostałam informację, ze maile wysyła automat,a sklep nie widzi ile sztuk zostało zamówionych -przy braku asortymentu w magazynie (przecież to chore). Bardzo często dokonuję zakupów przez internet i w takiej sytuacji, przed wysłaniem zamówienia, ZAWSZE kontaktuje się ze mną sprzedawca w celu zapytania o dalszą chęć realizowania zamówienia, w miarę dostępności produktu i przy zmniejszeniu kosztu dostawy. Tymczasem rozmowa ze sprzedawcą DOM SARY pl była bardzo niemiła, sprzedawca opryskliwy bez jakiejkolwiek chęci pomocy w rozwiązaniu problemu. NIE POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-10-25

Towar zamówiłem w niedzielę. Jako, że również mam konto w Mbanku to pieniądze sklep miał zaksięgowane w ciągu 5 minut. Paczka dotarła do mnie w środę. Nie była niczym zabezpieczona, nawet nie oklejona streczem. Dobrze, że nic się nie uszkodziło. Towar dotarł sprawny, także z samego towaru jestem zadowolony. Zerowy kontakt ze sklepem, nie odpisują na e-maile. Nie podają nr listu przewozowego a status wpłaty na ich stronie jest nieaktualny.

3 / 5 2017-09-22

masakra!!!! zero kontaktu, zero mozliwosci negocjacji, wmawia kupujacemu wlasne bledy. szczerze odradzam.

5 / 5 2017-08-13

Super, bardzo polecam! Świetny kontakt. Zamówiłam telefon w środę wieczorem a dziś już go otrzymałam. Przesyłka zapakowana bardzo dokładnie i z głową.

2017-06-24

Zamówiony towar i zapłacony został we wtorek dziś sobota a przesyłki nie ma . Brak numeru listu przewozowego i kontaktu z firmą która nie odpisuje na e-maile i nie odbiera telefonów.

2017-06-14

Do zakupionej wagi nie dołączono baterii mimo, że była na zdjęciu i taki jest opis produktu w ulotce producenta. Zignorowano zgłoszoną przeze mnie uwagę. Odniosłam wrażenie, że firmie nie zależy na kliencie.

5 / 5 2017-06-05

Super sklep! Bardzo szybko wysyłają paczki, które są bardzo bezpiecznie zapakowane, kontakt też jest świetny.

5 / 5 2017-06-05

Bardzo rzetelny sprzedawca. Kupiłem parownicę Karcher, dostarczoną w przeciągu dwóch dni z kompletem dokumentów: faktura, oryginalna gwarancja Karcher. bardzo polecam.

5 / 5 2017-05-27

Polecam. Mily kontakt telefoniczny, fachowo doradzili w wyborze towaru. Towar miałem następnego dnia w rekach!

2017-05-14

Fatalna obsluga. Gdzies sie pomylili w systemi i zamiast to jakos zalatwic kulturalnie to na dzien dobry: "my tego nie zrealizujemy", a potem tylko, ze jak mi nie odpowiada to moge isc do sadu. Nie mily czlowiek, bezczelny, nawet sie nie przedstawil.

1 / 5 2017-05-14

Roda Sp. z o o Naciągacze i oszuści

5 / 5 2017-05-10

Pozytywna. Wszystko idealnie, szybko miałem paczke w domu :)

5 / 5 2017-05-09

Bardzo szybka dostawa, fachowa obsługa, informacje o dostawie towaru przesyłane na bieżąco. Polecam!

Rzetelne opinie o Domsary.eu

Domsary.eu

Siedziba
Giżycko

WWW
http://www.domsary.eu

Email
[email protected]

Telefon
0 665 019 995

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie