Kategorie: / Foto

e-fotojoker.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o e-fotojoker.pl
5 / 5 2019-03-23

Nie jestem zadowolony z wywołanych zdjęć. Zamówiłem pakiet 1tys., na papierze premium. Generalnie wszystkie wyszły ciemniejsze, ze zwiększonym kontrastem i nasyceniem barw. Przez to zdjęcia straciły głębię i stały się takie...sztuczne;p W dodatku obraz był przycięty po 0,5-1mm z każdej strony, co rzadko, ale czasem psuło zdjęcie, gdy główny element był blisko krawędzi. A specjalnie zamówiłem kadrowanie oryginalne, w którym zdjęcia są krótsze, ale przez to miały nie być ucinane! Plusem firmy w sumie była obsługa. Była możliwość zamówienia próbek zdjęć, modyfikacji zamówienia. Szybko odpisywali na e-maile. Niestety widocznie źle dobrałem zdjęcia na próbki, co nie zaalarmowało jak mogą wyglądać następne.

5 / 5 2019-03-17

Bardzo szybka realizacja zamówienia, już następnego dnia fotoksiążka była do odebrania w salonie. Jakość również na najwyższym poziomie. Zdarzyło mi się wywoływać albumy w innych firmach fotograficznych i nie byłem zadowolony. Polecam!

5 / 5 2019-03-14

Fachowo, szybko. Odbiór natychmiastowy. Polecam

5 / 5 2019-03-13

Bardzo dobra obsługa. Fachowe doradztwo.

5 / 5 2019-03-02

Naprawdę super. Nie dość że zamówione przeze mnie obiektywy Nikkor 50mm/1.8 G oraz Nikkor 35mm/1.8 G były tańsze w serwisie internetowym niż fizycznie w sklepie to ich odbiór był błyskawiczny (zamówienie 17 o 00.30, odbiór na 10.00 tego samego dnia!). Bardzo miła i fachowa obsługa. Nic tylko polecać :)

5 / 5 2019-02-23

/dotyczy zwłaszcza punktu w Galerii Bronowice/ - polecam jak najbardziej

5 / 5 2019-02-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Błyskawiczna realizacja w okresie przedświatecznym - tego oczekiwałem i nie zawiodłem się. POLECAM !

3 / 5 2019-02-06

Zamówiłam na stronie internetowej trzy fotoplakaty wymiar 40x60 cm Jeżeli ktoś czeka na potwierdzenie ze produkt jest już gotowy do odbioru w punkcie fotojoker to się bardzo zdziwi - takie czegoś nie ma Od tygodnia wisiał status wysłane w końcu pojechał dowiedzieć się na miejscu czy produkt już "przypadkiem" jest gotowy do odbioru - okazało się że oczywiście czeka od 5 dni. Co do samych fotoplakatów produkt nie mogę powiedzieć jest dobrze zrobiony Ale jak można było się tego spodziewać FORMAT FOTOPLAKATÓW JUZ NIE Nie wiem kto to docinał ale każdy z nich ma zupełnie inny wymiar ... Jutro wybieram sie z reklamacją - zobaczymy co bedzie dalej :P

5 / 5 2019-02-01

Pan w Lodzkim oddziale w Tescko na Balutach, mily i profesionalny. Polecam.

5 / 5 2019-01-30

Jestem mega zadowolona!!! Aparat szedł ze Śląska na podkarpacie, po 24 godzinach od zamówienia trzymam go w rękach i cieszę się udanym zkaupem. Polecam!!! super kontakt, dobre ceny!

2019-01-27

Fatalnie. Bardzo słaby kontakt mailowy. Obiektyw brudny, zapaćkany. Inny przedmiot niezgodny z opisem. Zrobiłem zwrot i dostałem pismo, które jest niezgodne z prawem - wystawiono mi korektę faktury i żądają podpisanie i przesłanie pocztą, i dopiero później mam otrzymać zwrot na konto. Wprost wprowadzanie w błąd klientów. Zwrot ma nastąpić bezwarunkowo w ciągu 14 dni. Nie prosiłem o fakturę i korektę, a nawet jeśli już wystawiono, to wystarczającą formą zgodnie z prawem i urzędami skarbowymi jest potwierdzenie mailem.

1 / 5 2019-01-27

Złożyłem zamówienie na dostępny – według strony – aparat, z koniecznością zapłaty przy odbiorze. Gdy po 24-ech godzinach moje zamówienie wciąż "oczekiwało na zatwierdzenie", napisałem maila z pytaniem kiedy mogę spodziewać się "zatwierdzenia". Kolejnego dnia, nie otrzymawszy odpowiedzi, zadzwoniłem na infolinię. Tutaj się dowiedziałem, że apratu nie ma na stanie, więc status o dostępności po prostu okłamuje klientów, by składali zamówienia (na bądź co bądź, bardzo popularny produkt, zaraz po premierze – Fujifilm X-T3). Poprosiłem o anulowanie zamówienia. Minęło 9 dni. Zamówienie wciąż nieanulowane, a mail bez odpowiedzi. Nigdy zakupów w Fotojokerze.

5 / 5 2019-01-26

termin realizacji w 1 dzień nic dodać , nic ująć .

5 / 5 2019-01-23

Witam, co do sklepu internetowego to rewelacja, bez żadnego zarzutu. Odbiór osobisty w sklepie podobnie; miła obsługa, w każdej kwestii doradzą co i jak. Z przyjemnością dokupiłem również super torbę na aparat. Polecam wszystkim kto jeszcze nie kupował przez neta :)

2019-01-22

Zdecydowanie odradzam Aparat sprzedawany jako nowy był powystawowy i używany. Darmowa "fotoksiążka cewe" to też kiepski żart nie wiadomo gdzie wpisać kod. Dzwoniąc na infolinie słyszymy muzyczkę która celowo się przerywa aby zniechęcić do dzwonienia udając problemy z połączeniem (dokładnie taki sam schemat przerwań z komórki i stacjonarnego). Po połączeniu do operatora nikt nie odbiera... Szkoda słów...

5 / 5 2019-01-16

Polecam bardzo gorąco Łódź,ul.Pojezierska(Tesco).

4 / 5 2019-01-15

Bardzo dobra obsługa. Fachowe doradztwo.

5 / 5 2018-12-26

Rewelacja. Szybka transakcja, miła obsługa.

4 / 5 2018-12-19

gdyby czas przesyłki z magazynu do sklepu był szybszy....

5 / 5 2018-12-11

Rewelacyjny sklep, atrakcyjna cenowo oferta i szybka realizacja zamówienia. Profesjonalne podejście do obsługi klienta i jego oczekiwań. Pomimo iż dostarczony mi aparat miał wadę i konieczna była jego reklamacja to w moim przypadku nie ma to jakiegokolwiek wpływu na ocenę sklepu. Reklamacja została załatwiona bez żadnych zbędnych problemów, równie szybko jak realizacja zamówienia, a moje obawy w tym względzie okazały się bezpodstawne. Przysłano mi nowy aparat wolny od wad. Naprawdę miłe zaskoczenie. Gratuluję rzetelnego podejścia do obsługi nie tylko sprzedaży, ale również sytuacji budzących pewne emocje. Szczerze polecam ten sklep wszystkim, którzy chcą uniknać niepotrzebnych problemów i zakupić wybrany towar w atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2018-12-09

Zamówienie na foto-kalendarz zrobiłam 21 grudnia o godzinie 22.30... w dniu 23 grudniu wczesnym popołudniem odebrałam wydrukowany kalendarz w sklepie :) w Wigilię był pod choinką ;)

5 / 5 2018-11-05

Miła i precyzyjna obsługa. Rzetelna informacja. Realizacja zamówienia ekspresowa. Zamówienie złożyłam w poniedziałek późnym wieczorem a we wtorek po 7 rano wysłano już produkt. Firma UPS dostarczyła z samego rana dnia następnego.

1 / 5 2018-10-07

Obsługa Klienta na żenująco niskim poziomie . W CH . Riviera w Gdyni obsługa na bardzo niskim poziomie ,wręcz chamska i o totalnym niskim poziomie wiedzy o fotografii i aparatach tam sprzedawanych,zrezygnowałem tam z kupna aparatu i kupiłem w saturnie ,nigdy więcej tam nic nie kupie. Radzę omijać ten sklep szerokim łukiem .

3 / 5 2018-09-14

Totalne dno. Obsługa jest bezczelna, na fakt że zrealizowali błędnie zamówienie śmieje się w twarz. Z DALA!

5 / 5 2018-08-31

polecam sklep

1 / 5 2018-08-31

Ja jestem tego zdania, ze to najgorszy sklep jaki tylko odwiedziłem, i zrobiłem zakup:( zareklamowany towar. Odsylaja z dopiskiemuszkodzenie mechaniczne spowodowane przez użytkownika:( Nie róbcie ludzie zakupów w tym sklepie:( totalna pora z tym sklepem:(

2018-08-29

Sklep nie przyjmuje zamówień przez telefon zmusza przy zakupie do podania swoich danych i dodatkowo zabrania blokowania wyskakujących okienek. Czyżby niska cena była dla gromadzenia danych i zarabianie na sprzedaży ich dla firm marketingowych?

5 / 5 2018-08-28

Fantastyczni. Szybka, kompetentna porada w sklepie, tempo wykonania idealne- dostosowane do moich potrzeb, jakosc i realizacja produktu bez zarzutu. Polecam goraco !

4 / 5 2018-08-18

Sprzęt odebrałem osobiście. Na linii sklep-klient wszystko przebiega sprawnie. Zastrzeżenia budzi stosunkowo długi czas jaki zajmuję transport z magazynu do sklepu w którym następuje odbiór osobisty (dla kupującego dostępny jest monitoring tych czynności). Niezrozumiałym jest również opłata za dostawę: odbiór w sklepie o 10zł droższy niż dostawa kurierska do domu (ale pozwoliło mi to otrzymać kupon na 25 odbitek gratis i inne dodatkowe upusty).

1 / 5 2018-08-17

Dzień dobry. Potrzebowałam zdjęcia do dyplomu... Co mam na ten temat powiedzieć. Brak słów. Pani zrobiła 3 zdjęcia, powiedziała, ze więcej nie można. Miałam wybrać z 3 zdjęć, które niczym się nie wyróżniały. Na zdjęci siebie po prostu nie wpoznalam. Masakryczna obsługa, masakryczne podejście do Klienta, zero szacunku. Klient przychodzi , płaci i chyba chce, żeby zdjęcia zostały wykonane na wysokim poziome. Niestety. Muszę teraz znowu iść i robić sobie zdjsecie, bo coś takiego co Pani z Riverii Gdynia zrobiła-tylko do śmietnika.

5 / 5 2018-08-10

Witam, obiektyw który zamówień był na stanie sklepu w którym miałem zamiar go odebrać, w związku z tym wydano mi go z zasobów sklepu 10 minut po złożeniu zamówienia ( kupowałem przez komórkę). Obsługa rewelacyjna mogłem przymierzyć dostępne sztuki by wybrać najlepszą. A do tego dostałem zniżki 50% na 2 foto książki, okres darmowych odbitek i coś jeszcze. Nie żałuje że wybrałem odbiór w sklepie. jeżeli komuś się śpieszy polecam najpierw zadzwonić do sklepu stacjonarnego i zapytać czy mają dany sprzęt na stanie, jeśli tak to wystarczy złożyć zamówienie i od razu odebrać u nich.

5 / 5 2018-08-09

Wybierałem przez ponad tydzień aparat fotograficzny. Odwiedziłem ten i inne sklepy po kilka razy. W końcu podjąłem decyzję i.....Zonk....Cena na stronie o 500 pln wyższa niż była..:( Szybki telefon. Okazuje się, że cena którą widziałem wcześniej, to był błąd cenowy.... Wielka była moja rozpacz. Miła Pani obiecała, że skontaktuje się z centralą, ale nie robiła mi zbyt wielkich nadziei.....Zdesperowany i zasmucony przeglądałem już inne oferty... Aż tu nagle dzwonek po ok. 2 godz....Mogę kupić aparat w cenie którą widziałem wcześniej!! Wielki profesjonalizm! Dzięki Fotojoker i dziękuję miłej Pani ze sklepu w Bielsku-Białej!

2018-08-06

Zamowilem z odbiorem w sklepie (Zielona Gora, Auchan): nikon-d5200-z-ob-18-55mm-vr--nikkor-55-200-mm-f-4-56g-if-ed-af-s-vr-dx- ze strony e-fotojoker. Napisalem do e-fotojoker komentarz o transakcji: Sprzet nie zostal przeze mnie odebrany bo: - zaoferowano mi sprzet zle zapakowany i okazalo sie ze jest z wystawy, czyli nie nowy (od jednego ze sprzedawcow uslyszalem ze tak przyszedl zapakowany, a od drugiego ze jest z wystawy) - jeden z obiektywow byl brudny (skaza na szkle) - sprzedawca zaproponowal zebym kupil srodek do czyszczenia soczewek, ale podziekowalem bo nowy sprzet powinien byc czysty - na pytanie co jezeli znajde wade ukryta uslyszalem ze sprzet zostanie odeslany do producenta i jezeli producent potwierdzi zostanie on naprawiony/wymieniony na nowy - jezeli jednak producent stwierdzi uszkodzenie nie podlegajace gwarancji (nawet jezeli jest to wada ukryta) bede mogl naprawic na swoj koszt. Poza tym zaczeto sie zaslaniac decyzyjnoscia producenta. Jest to niezgodne z prawem. Sprzedawca ma obowiazek uznac zwrot jezeli zostala stwierdzona wada ukryta + uznac sprzet na gwarancji w okresie 2 lat (nawet jezeli producent takiej gwarancji nie daje). Do tego zenada w samej jakosci obslugi klienta. Wszystko inne wazne tylko nie klient. Byle upchnac szmelc i do widzenia. Skandal!

5 / 5 2018-07-31

Szybko, sprawnie, informacje na bieżąco o każdej zmianie. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-09

Mam wielkie zaufanie do sklepu FOTOJOKER.Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie,pierwszy internetowy.Po uzyskaniu wszystkich informacji i załatwieniu formalności spokojnie czekałem na przesyłkę.Obiektyw, zgodnie z umową, odebrałem w sklepie firmowym Fotojoker w Słupsku (CH-Jantar).Sprzedawca jest profesjonalistą w swoim fachu. Dziękuje. Jacek.

5 / 5 2018-07-01

Perfekcyjna obsluga i doradzenie zarowno aparatu fotograficznego jak i dodatkow do niego.

5 / 5 2018-06-23

Sklep bez zarzutu. Towar dostarczony w ciągu 2 dni, w doskonałym stanie. Dobra komunikacja ze sklepem. Polecam!

2018-06-21

Jestem bardzo zawiedziony z usług fotojoker i Wszystkim serdecznie odradzam! Zakupiłem kartę uprawniającą mnie do rabatu na grouponie i zamówiłem 100 odbitek 10x15- szkoda że wszystkie były mniejsze o około 2 cm niż ten sam rozmiar z innego sklepu nie wspominając o znaczącą gorszej jakości kolorach i ostrości!!! Szczerze odradzam- za jakość trzeba jednak zapłacić

1 / 5 2018-06-17

Zamówiłem w sklepie lampę błyskową Nikon SB-5000 po czym dzwoniłem i prosiłem, żeby była fabrycznie nowa, nie wystawowa, nie pochodząca ze zwrotu, fabrycznie nowa nie otwierana przez nikogo. I oczywiście otrzymałem lampę pochodzącą z wystawy. Tak więc sklep na prośby klienta w czterech literach. Odradzam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2018-06-15

Zamówiłem plecak z opcją odbioru w sklepie. Miało być szybko, ale do po 3 dniach status "oczekujące na zatwierdzenie". Na maile odpisują z ociąganiem. Nie polecam - omijajcie szerokim łukiem.

3 / 5 2018-06-06

Przeciętny i niczym się nie wyróżniający, słaba i niekompetentna obsługa.

5 / 5 2018-05-31

Obsługa bardzo miła, szybko i fachowo polecili mi sprzęt do moich potrzeb. Aparat sprawuje się idealnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-13

Swoją przygodę z tym sklepem rozpoczęłam już dość dawno, ale dopiero w tym roku miałam większą interakcję. Najpierw zamówiłam obiektyw do mojej ukochanej lustrzanki i przyznam,że dość szybko mogłam w/w obiektyw odebrać:) Wszystko poszło sprawnie, miła Pani w salonie (Mowa o salonie w CH Reduta w Warszawie). Dostałam wtedy do wykorzystania kartę rabatową (tak to się poważniej nazywa?) na FotoKsiążkę i tutaj zaczął się mój problem.... Niestety przez moją nieuwagę pogmatwałam w zamówieniu, ale szybko napisałam maila gdzie trzeba, dostałam szybką odpowiedź i moja sprawa została w 100% wyjaśniona i udało się rozwiązać sprawę na moją korzyść, z czego jestem bardzo zadowolona! Takie podejście do klienta to SKARB! Zatem polecam gorąco!

5 / 5 2018-05-09

Fachowe doradztwo, miła obsługa. Filtr dostałem od ręki więc nie oceniam szybkości realizacji zamówienia oni jakości zapakowania przesyłki gdyż mnie to nie dotyczy.

5 / 5 2018-05-05

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, niska cena.

4 / 5 2018-04-12

Super kontakt , bardzo szybka dostawa. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam gorąco.

5 / 5 2018-04-06

Kupilem w sklepie Nikona D 5100 zamowienie oraz realizacja bez uwag.Obsluga bardzo sympatyczna i fachowa.Termin realizacji tez bardzo szybki.Pozdrawiam

1 / 5 2018-04-05

Usługa fatalna. Zdjęcia nadają się tylko na podpałkę. Brak kontaktu i informacji.

1 / 5 2018-03-20

nie polecam nie mila obsluga

1 / 5 2018-03-14

Zdjecia w tej firmie wywolywalem 2 razy. Rok temu i 3 tygodnie temu. Za pierwszym razem kazano mi zredukowac ilosc zdjec do wywolania z 209 do 200 bo niby takie warunki promocji. Pozniej okazalo sie ze promocja dotyczy ilosci 200 i wiecej a ze z moich zdjec na plyte prawidlowo maszyna nagrała tylko 195 promocja mnie nie dotyczyla. Po negocjacjach i odczekaniu dodatkowych 4 dni uwzglednili obnizke. Zeby zaplacic za te zdjecia kazano mi najpierw przelac wiekszą niż opłata kwote na "karte podarunkową" ktora w tym momencie mi wcisnieto a nastepnie pobrano z tej karty opłatę za zdjęcia mimo ze wyraźnie mówilem ze karty nie chce. Teraz wywołano mi zdjęcia w nieprawidłowym formacie obcinając brzegi z połową daty wykonania, umieszczonej na zdjęciu. Wysłałem 3 e-maile z pytaniem o ta sprawę i od ponad tygodnia nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. W kolejce czeka list polecony za potwierdzeniem odbioru, na ten na pewno odpowiedzą;-).

2018-03-04

Data złożenia zamówienia: 27.07.2013 , wierzyć mi sie nie chce ze do dziś nie przysłali sprzętu,mimo tego ze na magazynie kilkadziesiąt sztuk) czekają na to aż będzie jakaś wysyłka innego towaru do sklepu/punktu...?? coz ale za kuriera to ja ponoszę koszt,i jeszcze na to czekam, nawet na tym da sie zarobić... bardzo dziękuje za taki czas realizacji --- chcecie cos sprzedając to dostarczcie to klientom a nie żeby tydzień czekali !!!! a tak w regulaminie jest 10 dni...;))) to trzymajcie sobie nawet 100 dni ja już dziękuję.!

5 / 5 2018-02-21

Sklep super. Zamówiony przeze mnie aparat Nikon D5100 z obiektywem 18-105mm DX VR był o ok. 600 zł tańszy w sklepie internetowym niż w sklepie stacjonarnym, w którym odbierałem sprzęt. Informacja o możliwości odbioru - błyskawiczna (zamówienie złożone ok. 9, telefon ze sklepu stacjonarnego ok. 11 w tym samym dniu). Bardzo fachowa i miła obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-16

Polecam gorąco ten sklep. Realizacja błyskawiczna. Zamówiłem towar późnym wieczorem, a następnego dnia był już do odbioru.

5 / 5 2018-01-01

Chciałam kupić siostrze aparat na urodziny, jednak w ostatniej chwili okazało się, że moje zamówienie złożone w innym sklepie nie zostanie zrealizowane. W Internecie sprawdziłam, że ten sam sprzęt jest również w Fotojokerze i trochę w ostatniej chwili (2 dni przed urodzinami) złożyłam zamówienie. Pani z salonu dołożyła wszelkich starań, żeby się udało. Kilka razy dzwoniła z zapytaniem o lokalizację przesyłki i ponaglała kuriera. Paczka doszło na czas. Jestem bardzo zadowolona zarówno z profesjonalnej obsługi jak i samego sprzętu. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-12-30

Kupilem aparat foto Nikon N5100. W sklepie internetowym bylo taniej niz w sklepie Fotojocker + karta pamieci 16G gratis. Przysylka wyslana kurierem nastepnego dnia po zamowieniu, czyli od zamowienia to odbioru minelo mniej niz 48h. Jestem zadowolony.

3 / 5 2017-12-24

Ciekawe promocje i propozycje cenowe.

5 / 5 2017-12-23

Polecam sprzedającego. Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo profesjonalny poziom obsługi. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-13

Świetna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-12-05

Obiektyw zamówiłem około godziny 19.00.Nastepnego dnia przed południem otrzymałem wiadość, że jest on już do odebrania w sklepie który wybrałem. Cena dobra.W sklepie bardzo sympatyczna obsługa.

5 / 5 2017-11-23

Dla mnie zakupy w sklepie internetowym to pełen profesjonalizm :) 1. Na zadane pytanie dot. oferowanych produktów w sklepie internetowym odpowiedź miałam zaraz na następny dzień 2. Po złożeniu zamówienia oraz zapłacie za zakupiony aparat zaledwie dwa dni później aparat był już u mnie w domu :) 3. po odpakowaniu przesyłki (o dziwo kartonik był większy niż myślałam) przekonałam się o profesjonalizmie - w opakowaniu były specjalne "poduszeczki powietrze" w celu zamortyzowania wszelkich wstrząsów podczas podróży nic więcej chyba już dodać nie trzeba :)

1 / 5 2017-11-05

Dnia 15.05.2018 (poniedziałek) zadzwoniłem do sklepu w Galerii Bronowice w Krakowie, czy dostępny jest pewien model lampy błyskowej. Bardzo miła Pani odpowiedziała mi, że jeżeli złożę dzisiaj zamówienie, to lampa będzie do odbioru w sklepie w środę. Tak zrobiłem. W piątek nie mogąc doczekać się na telefon wstąpiłem do sklepu zapytać o moją przesyłkę. W sklepie już mniej miły pan pokazał mi monitor z moim zamówieniem i zapytał: "proszę mi pokazać, gdzie pan tu wpisał, że to pilne". Szok. Po krótkim wyjaśnieniu o rozmowie telefonicznej z panią, padło takie zdanie "a skąd ta pani miała wiedzieć z kim rozmawia" Szok. (nie jestem małolatem, tylko emerytem). Lampę musiałem wypożyczyć. Po tygodniu zadzwoniłem jeszcze raz do sklepu. Odebrał inny pan (uprzejmy) i poinformował mnie, że nie rozumie co się dzieje, gdyż dokumenty są wystawione, a lampy nie ma. Obiecał, że się zorientuje i do mnie zadzwoni. Piszę to 27.07.2018r nie otrzymując do tej pory żadnej wiadomości ani ze sklepu, ani z firmy co się dzieje z moim zamówieniem.

1 / 5 2017-11-01

Usługa fotokiosk wydruk zdjęć na miejscu jest beznadziejna! Format 13x18 z ramką to jest masakra! ramka to raczej ramiszcze!!!! Zdjęcie 15x21 obcięło mi przy bokach (wybrałem format 15x20) oczywiście niestety "nie zauważyłem" że zdjęcie się nie przeskalowało tylko będzie obcięte. Nie dość że straciłem czas i nerwy to jeszcze musiałem zapłacić za dwa zdjęcia które trafiły do kosza. W dodatku pani stwierdziła że nie ma możliwości żeby ponownie wydrukować zdjęcia w innym formacie bo muszę zapłacić za wszystkie. DZIADOSTWO!!!! szkoda czasu lepiej było pójść od razu do fotografa i zrobić odbitki dokładnie takie jakie chcę! Oczywiście to moja wina bo przecież pani pytała "czy mi pomóc" a ja nie chciałem-idiotyczne tłumaczenie sprzedawczyni w sklepie stacjonarnym w Zabrzu.

3 / 5 2017-10-15

Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że zarówno aparat, jak i obiektyw, który dodatkowo zamówiłem, otrzymałem w pudełkach z rozerwaną naklejką producenta. Sprzęt działa, ale mogę się jedynie zastanawiać co robił wcześniej. Niestety nie odbierałem przesyłki osobiście, a szkoda, bo wróciłaby do sklepu... Na całą resztę przeprowadzenia zamówienia nie mogę narzekać. Jeśli chcecie kupić coś w Fotojoker, to zamiast kuriera zamówcie sprzęt do punku Fotojoker - będziecie mogli go ocenić przed odbiorem.

2017-10-06

nie rozumiem dlaczego firma robi promocje i daje punkty ( trzeba oczywiście się upomnieć bo obsługa sama nie zaproponuje, jeżeli później nie można odebrać np. kubków ponieważ nigdy ich nie ma!!!

1 / 5 2017-10-02

Napisałem do tego "sklepu" emaila z zapytaniem co znajduje się na wyposażeniu jednego aparatu, który mnie interesował. Oczywiście stosowanej informacji na ich stronie internetowej nie było - sprawdziłem zanim zapytałem. Odpisali następnego dnia, cytuję: "Wszystko to co daje producent, poza kartą pamięci i futerałem.". Odpowiedział oczywiście anonim - bez podpisu. Fantastycznie, ale nadal nie wiem czy jest akumulator, ładowarka, lampa, jakie są przewody. Odpisałem więc z prośbą o to aby pracownik wymienił co fabrycznie producent daje. Do dziś nie dostałem odpowiedzi. Może i ceny mają najlepsze ale co jeżeli sprzęt się zepsuje - skoro milczą w prostej sprawie jak sprawdzenie co jest w pudełku to obawiam się że będą milczeli w sprawie ewentualnej reklamacji lub problemów ze zrealizowaniem zamówienia...JA NIE BĘDĘ RYZYKOWAŁ.

5 / 5 2017-09-22

Szybko i profesjonalnie. Zamówienie złożone w piątek o 17.00 - zrealizowane w ok 2 godz. Rewela!!!

5 / 5 2017-09-22

Polecam sklep :)

5 / 5 2017-09-21

Polecam sklep. Wprawdzie moje zamówienie ze sklepu internetowego zostało anulowane, ale tylko dlatego, że gdy zgłosiłem się po odbiór towaru zaproponowano mi korzystniejsza ofertę.

4 / 5 2017-09-01

Sklep bez zarzutu. Towar dostarczony w ciągu tygodnia, w doskonałym stanie. Dobra komunikacja ze sklepem. Polecam!

4 / 5 2017-08-24

Wszystko OK, polecam zakupy foto.

2017-08-22

Sklep w porządku - zawsze miła obsługa. Niestety kupiłem sprzęt nowy egzemplarz z wystawy na którym było kliknięte kilkaset zdjęć !!!. Dzień wcześniej zamówiłem sprzęt w sklepie internetowym bo było taniej. Zapłaciłem za przesyłkę 25 zł. Przesyłki oczywiście nie było żadnej bo sprzęt odebrałem drugiego dnia i to ten , który ogladałem z wystawy dzień wcześniej(zapamietałem numery body). Chyba nie tak sie traktuje klientów - może sprzedawca powinien uprzedzić że sprzęt jest z wystawy wymacany przez iluś tam klientów i przeklikany. A ja płacę za nowy.

5 / 5 2017-08-16

Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna odpowiedź na zapytanie. Konkretnie, klarownie i pozytywnie. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-07-31

Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam!

4 / 5 2017-07-18

Cena minimalnie wyższa niż na allegro ale masz towar nowy, przez nikogo nie używany, gwarancja od dnia w którym kupiłeś towar. Obsługa w salonie Fotojoker miła i kompetentna. Mogą jeszcze poprawić szybkość dostawy. Ja dostałem info. ze telefon jest do odbioru szóstego dnia roboczego(jeżeli liczyć sobotę jako dzień roboczy).

5 / 5 2017-07-14

Super sklep, dostałam kolaż zdjęć od reki, trzech fotografów odprawiło mnie z kwitkiem, że zdjęcie dopiero na następny dzień, a w FOTOJOKER zrobili mi wszystko super w 2 minuty to na co inni potrzebowali dobe

5 / 5 2017-06-25

profesjonalna obsluga w sklepie. doradza jezeli chodzi o zakup zarowno aparatu jak i akcesoriow. najtaniej i szybko zrealizowane zamowienie wysylkowe. dla mnie rewelacja :) kupilem juz tam nie pierwszy raz no i na pewno kupie ponownie :) polecam i pozdrawiam :)

1 / 5 2017-06-20

NEGATYWNA!!!!!! Obsługa Klienta na żęnująco niskim poziomie. Poinformowali, że można odebrać towar, nadrobiłam trady 30km, zeby się dowiedzieć na miejscu, ze jednak zamowienie nie jest gotowe. Banda niekompetentnych ludzi. Unikajcie stresu i znajdzie inny sklep. Dostaniecie wtedy rzeczywyiscie towar, który zamawiacie i na czas.

1 / 5 2017-06-20

czas realizacji ragedia, rozmowy i maile "tak dzis wysylamy" i tak od kilku dni, ale kase sciagnac z konta to w pierwszy dzien! dno

5 / 5 2017-06-03

Za towar zapłaciłem we wtorek w nocy (praktycznie w środę) a w piątek przed południem został doręczony. Bardzo fajnie zapakowany: w kartonie takie poduszki foliowe, żeby uniknąć uszkodzeń. Drugi mój zakup u nich i drugi raz mogę polecić.

1 / 5 2017-05-30

Jestem niezadowolona. Robiłam zdjęcia do dowodu i wizy, wyszły fatalnie. Pan z obsługi był niemiły i zniecierpliwiony. Fakt, że chciałam żeby zdjęcie wyszło dobrze więc prosiłam o kilka prób, ale takiego podejścia to nigdy nie doświadczyłam. Po zrobieniu zdjęć nawet nie zapytano mnie które zdjęcie chcę wybrać, wzięto pierwsze lepsze. Na dodatek 70 zł za dwa zestawy fatalnych zdjęć to zdecydowanie za dużo. Nie polecam

5 / 5 2017-05-22

Polecam...gorąco i szczerze !!!! Już kolejny raz korzystam z usług fotojoker Tesco Gorzów Wlkp. ul. Górczyńska i moja opinia tylko została potwierdzona....Ci ludzie są rewelacyjni !!! ....odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu ...to Ci ludzie chce się tam wracać ! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-05-08

Wszystko zgodnie z umowa i opisem Polecam ten sklep

1 / 5 2017-05-02

FOTOJOKER - SKLEP INTERNETOWY I OPINIA O NIM. PRZESTRZEGAM ZARÓWNO KONSUMENTÓW JAK I KLIENTÓW. PRZEDMIOT ZAKUPU - OLYMPUS M-10 - ZACHWALANY PRZEZ SPRZEDAJĄCEGO I OLYMPUSA. OBSŁUGA - Konsultanci mili jednak nie posiadają wystarczającej wiedzy o produkcie, generalnie nie wiedzą nic. producent wychwala i oni również. Można się nabrać i zaufać i ostatecznie wydać ponad 3 100,00- PLN na aparat, który jest nie wiele więcej wart od funta kłaków. TAK WIĘC OBSŁUGA W SKALI OD 1-10 DAJĘ 1 (ZA UPRZEJMOŚĆ). APARAT OLYMPUS M-10: nie prawdą jest, że to cud techniki, nie dorasta lustrzankom cyfrowym, analogowym do pięt, wydaje niepokojące szumy i dźwięki elektroniczne, które są naprawdę niemiłe dla ucha, aparat jest mały i nieporęczny; dekielek bez smyczy co przy jego małej budowie skutkuje zagubieniem; wizjer - to prawdziwa tragedia ... jest nieczytelny, nie przedstawia rzeczywistości (inne kolory, inne kadrowanie) dane wyświetlają się w agresywnych kolorach; aparat a raczej chyba program notorycznie się zawiesza więc aparat trzeba notorycznie wyłączać/włączać; aparat zawiesza się przy -2 stopniach; praktycznie bez ciągłego doświetlania dobre zdjęcie jest niemożliwe do wykonania; kłopotliwy i nieczytelny oraz mało intuicyjny interfejs. ZDJĘCIA - nieczytelne, nienaturalne, zmazane, nienaturalne kolory ........ jedna wielka tragedia. JAKOŚĆ DOSTAWY I OBSŁUGA PO ZAPŁACIE - znika wszelka uprzejmość i zrozumienie, transport trwał od około 19-20 grudnia 2014 do 31 grudnia 2014. Oczywiście to wina przewoźnika. PRAWA KONSUMENTA - TAK SĄ W TEJ FIRMIE ŁAMANE - po noweli każdy Konsument przy takim zakupie online ma prawo do odstąpienia od Umowy w terminie do 14 dni. Co uczyniliśmy - pisemnie z odesłaniem sprzętu w nienaruszonym stanie. Po 9 dniach Aparat został odesłany a do niego załączono OŚWIADCZENIE O ODSTĄPIENIU OD UMOWY w wzwiazku z wprowadzeniem w błąd. Aby "pójść" tej firmie na rękę, postanowiliśmy, że zamienimy ten Aparat na inny z dopłatą. Wybór padł na Aparat Nikon a dopłata ok 500,00- PLN Ponieważ firma nie odzywała się to postanowiliśmy zadzwonić, i co? - otóż jedna z dyrektorek oświadczyła, że Aparat został odesłany w cytuję "NIEFAJNYM STANIE" z uwagi na zainstalowanie smyczy do jego noszenia. FAKT TEN SUGERUJE ZE APARAT BYŁ UŻYWANY A ZATEM NIE UZNAJEMY ZWROTU ANI ZAMIANY. PRZY TYM - SKANDALICZNA JAKOŚĆ OBSŁUGI, PODNIESIONY GŁOS NA MNIE JAKO KONSUMENTA, NIE SŁUCHAJĄ CO SIĘ DO NICH MÓWI, NIE SĄ PRO KLIENCCY. ŁAMIĄ USTAWOWE PRZEPISY W ZAKRESIE MOŻLIWOŚCI ODSTĄPIENIA OD UMOWY. NIE ODPOWIADAJĄ NA KORESPONDENCJĘ. NA DZIŚ: NIE MAMY ŻADNEGO APARATU, NIE MA ZWROTU PIENIĘDZY.

5 / 5 2017-04-28

Rewelacyjna cena aparatu. Bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Na pewno będę częściej zaglądał do tego sklepu :)

4 / 5 2017-04-23

Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie. Wywołanie zdjęć na miejscu błyskawiczne. Obsługa klienta bez zarzutu. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-21

Nie mam żadnych zastrzeżeń do sklepu, produkt zgodny z opisem, nieużywany jak to się czasem zdarza, solidnie zapakowany. Cenę również uważam za przystępną. Zamówienie złożyłam 2 lipca, przesyłkę dostałam 4 lipca, więc była bardzo szybka. Ze swojej strony polecam. Nie mam powodów do negatywnej oceny.

5 / 5 2017-04-02

Szybka realizacja zamuwienia,fachowa obsługa. Jerstem bardzo zadowolony!!!Polecam!!

5 / 5 2017-04-01

bardzo mie zaskoczenie.Wczoraj zlozone zamowienie a juz dzisiaj przesylka.Super.Polecam

Rzetelne opinie o e-fotojoker.pl

e-fotojoker.pl

Siedziba
Kędzierzyn-Koźle

WWW
http://www.e-fotojoker.pl

Email
[email protected]

Telefon
(077) 40 63 245

Komórka
-

Infolinia
(077) 40 63 245

Logowanie