Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry

Euro.com.pl Opinie Klientów

4.07/5.00 - ilość ocen: 232
opinie o Euro.com.pl
1 / 5 2021-12-22

Nie otrzymałem dostawy mojego zamówienia i nie potwierdziłem odbioru towaru. Już kilka razy skarżyłem się dostawcy, że nie otrzymałem towaru i żądam zwrotu pieniędzy. Firma Euro.com.pl zwróciła mi wtedy 44,99 zł z 842,28 zł. Pomimo wielokrotnych próśb, żadna z pozostałych kwot nie została spłacona. Dla mnie to kradzież

5 / 5 2019-03-24

NAJLEPSZY SKLEP ELEKTRONICZNY W POLSCE !

5 / 5 2019-03-21

POLECAM!!!!

5 / 5 2019-03-21

Wszystko przebieglo sprawnie i szynko polecam

4 / 5 2019-03-20

Brakowało mi troszkę większego zainteresowania Klientem w sklepie. Reszta wszystko OK.

5 / 5 2019-03-14

Bardzo dobry zakup

4 / 5 2019-03-14

Ceny atrakcyjne choć nie najniższe, ale raty 0% na każdy towar robią swoje, polecam sklep w 100%

5 / 5 2019-03-09

wszystko ok

5 / 5 2019-03-08

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-25

Zmywarka zgodna z opisem. Usługa montażu na najwyższym poziomie. Polecam:)

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobry zakup

4 / 5 2019-02-21

Szanowni Państwo, stosujcie Państwo mniej opakowań, ilość styropianu oraz folii jest przerażająca.

4 / 5 2019-02-18

polecam sklep

5 / 5 2019-02-18

Sprawnie i kompetenie.

1 / 5 2019-02-08

Witam. Nie polecam tego sklepu, wręcz zachęcam do omijania szerokim łukiem. Bardzo krótki opis tego, co się wydażyło. Zakupiłem towar, który został do mnie dostarczony uszkodzony. Zgłosiłem to w sklepie i na infolinii. Musiałem jeździć do sklepu 3 razy. Dzwonić do nich 7 razy, napisać 3 maile i 1 dokument reklamacyjny. Zrobić i przesłać do nich około 10 zdjęć uszkodzonego przez nich produktu, a i tak dostałem odmowę, uznania reklamacji. Powód... Zobaczyłem uszkodzenie po odjechaniu kierowcy. Jeśli otrzymacie nieuszkodzony towar, to Wam się udało. Jeszcze raz. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

1 / 5 2019-02-04

Sklep się u mnie zdyskwalifikował. Od miesiąca brak odpowiedzi na: 1) reklamację zmywarki z tytułu rękojmi (co do której zaznaczyłam, że zależy mi na czasie), 2) dwukrotny kontakt telefoniczny w tej sprawie, 3) maila w sprawie tejże samej reklamacji. Obecnie wysłałam odstąpienie od umowy będące jednocześnie pismem przedprocesowym - również brak reakcji. Dodam tylko, że obecnie w Sądzie złożona został pozew również odnośnie tego sklepu i nieuwzględnionej reklamacji nowego, nie działającego prawidłowo towaru. Żenujący poziom obsługi - dopóki sprzęt działa, jest ok, potem nikogo to nie interesuje. Nikomu nie polecam, nic więcej nie kupię.

1 / 5 2019-02-01

Chciałem kupić taniej telefon w wyprzedaży powystawowej. Pojechałem do najbliższego sklepu oddalonego o 50 km w Nowym Dworze Mazowieckiem po sprawdzeniu dostępności. Na miejscu miły Pan zakomunikował ,że telefon jest zablokowany, leży w magazynie i nie nadaje się do sprzedaży . Nie interesuje mnie kto zawinił ale nabijają ludzi w butelkę . Nierzetelność nie polecam , omijać szerokim łukiem .

5 / 5 2019-02-01

Jakość sklepu RTVEuroAGD jest jak zwykle ok. Produkt - maszyna Łucznik Mini - spełniła moje oczekiwania. To maszyna do drobnych przeróbek i do nauki szycia dla młodzieży. W tej roli sprawdza się bardzo dobrze.

3 / 5 2019-01-31

Do tej pory kupowałem w tym sklepie kilkanaście razy i byłem b.zadowolony, aż do 12.02.2019 r a mianowicie zamówiłem w tym sklepie w dniu 10.02.2019 r ekspres do kawy Siemens EQ.6 plus s300 TE653311RW w ofercie było że ma ciśnienie robocze 19 bar. Po nadejściu ekspresu do sklepu - przestudiowałem dokładnie instrukcję tego ekspresu i okazało się że ekspres ten posiada ciśnienie robocze 15 bar. Zadzwoniłem dniu 11.02.2019 r do centrum sklepu internetowego i zgłosiłem im że oferta jest nieprawdziwa bo ekspres posiada ciśnienie 15 bar a nie tak jak w ofercie 19 bar, pan przyjął zgłoszenie i powiedział że zgłosi sprawę do działu technicznego i ktoś się do mnie odezwie , na drugi dzień rano zadzwoniłem ponownie do działu obsługi klienta odebrała pani i na moje pytanie co z moim zgłoszeniem odpowiedziała że pytanie jest w dziale technicznym i czekają na wyjaśnienie , i ktoś się do mnie odezwie. Nikt do mnie nie zadzwonił !!! , skutkiem mojej interwencji jest poprawienie w ofercie tego ekspresu iż posiada ciśnienie 15 bar. Ponadto stwierdzam że oferta w tej cenie z takimi parametrami nie jest wcale tak atrakcyjna jak jest w tej ofercie bo taki sam ekspres można kupić w wielu innych sklepach w tej samej cenie bez żadnych promocji !!!!. Ponadto stwierdzam że instrukcja obsługi jest napisana dla wszystkich ekspresów serii Q6 TE 651.. ,TE 653.., TE 654.. , TE 655.. ,TE657.. i nie ma w niej zaznaczone który ekspres posiada jakie funkcje a moim zdaniem powinno to być pokazane , bo wszystkie funkcje posiada tylko ekspres z nr TE 657.. i ktoś kto kupuje inny model to nie wie dokładnie co kupuje bo w opisie ogólnym w ofertach nie wszystko jest wyszczególnione. Dla wszystkich chętnych do zakupu ekspresu tej serii podaję które ekspresy mają jakie ciśnienie robocze w/g specyfikacji to modele : TE651.., TE653... , TE 654 ... mają ciśnienie robocze 15 bar , a modele TE655... , TE 657 .. 19 bar. W końcu kupiłem ten ekspres bo mi odpowiadał jego wygląd i funkcje które posiada ale czuję się częściowo oszukany , trochę jestem rozczarowany bo nie posiada funkcji ustawienia % proporcji ustawienia kawa - mleko ( mają modele TE655 i TE657) ale jakoś to przeżyję. Moja opinia jest długa ale chciałem ostrzec innych żeby byli zorientowani co kupują. kerik

4 / 5 2019-01-29

Szybka dostawa i możliwość odbioru w sklepie. Polecam

5 / 5 2019-01-21

Wszystko na odpowiednim wysokim poziomie. To nie moj pierwszy i zapewne nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam.

4 / 5 2019-01-18

Dysk USB znajdował się w otwieranym wcześniej opakowaniu, co było widoczne w postaci rozerwanych okrągłych naklejek-zabezpieczeń. Kupowałem go dla siebie, więc nie było problemu, ale gdyby miałby być to prezent, odrzuciłbym dostawę i wnioskował o dostarczenie go w opakowaniu bez śladów otwarcia.

5 / 5 2019-01-17

Towar rewelacyjny za małe pieniądze polecam

5 / 5 2019-01-14

Sprawnie i kompetenie.

5 / 5 2019-01-13

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-05

Zakupy Rtveuroagd w Piotrkowie Tryb. to sama przyjemność. Miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-31

Wszystko przebiegło pomyślnie,polecam.

4 / 5 2018-12-28

Sprawnie, produkt zgodny, super.

4 / 5 2018-12-27

Szybkość i łatwość zakupów przez internet świetna. Niestety przesyłka mogłaby być lepiej zabezpieczona. Fabryczne pudełko z telefonem za ponad 2000 zł włożone do zwykłego worka foliowego.

5 / 5 2018-12-24

Polecam sklep jak najbardziej!

4 / 5 2018-12-18

Polecam.

5 / 5 2018-12-17

polecam

1 / 5 2018-12-16

Towar zamówiony, opłacony i mailowo potwierdzona dostawa na 15.03.2019 a tutaj niespodzianka - dostawy brak a na infolinii nic Pani nie wie na temat zamówienia. Sklep to jedno wielkie dno i należy go omijać szerokim łukiem.

5 / 5 2018-12-14

Polecam sklep.

1 / 5 2018-12-06

Euro to sklep jak sklep. Ale poziom obsługi po zakupie to żenada. Nie polecam ich transportu. Chamy i buraki.

4 / 5 2018-11-25

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam ten sklep.

3 / 5 2018-11-19

Zakup tego co wybrałem sobie sam więc zwyczajnie złożyłem zamówienie. Niby dostawa na drugi dzień, ale extra płatna a tak dostawa najwcześniej była chyba za ok 5 dni w przedziale godzin 10-20. Na dzisiejsze warunki to słaby wynik jak na taką firmę. Towar natomiast zapakowany i dostarczony bardzo dobrze. Niestety miałem tak, że przyszedł nie kompletny, co odnotowałem na dokumentach. Ze strony firmy zero zainteresowania, pracownik nie wiedział nawet co dalej, tylko odparł tu jest nr na infolinię. Na drugi dzień (niech dotrą do nich dokumenty potwierdzające braki) wysyłam mail do nich z reklamacją. czekam....czekam.... po blisko tygodniu zapytanie "czy kontaktował się po dane adresowe?". Odpowiadam, że nie i dosyłam w tym samym mailu z prośbą o nr listu do monitoringu. czekam....czekam...dzwonię na infolinię z ponagleniem, ponieważ od prawie 2 tyg nie mogę używać produktu... i czekam czekam... dostaję upragnioną wiadomość, że towar wysłano a nr listu już nie. Towaru nie mam jeszcze, ale już brak kontaktu i dopominanie i się o swoje jest przykre i denerujące.

2018-11-19

Nie do końca przejrzysta oraz intuicyjna strona przy zakupie na raty: każdy produkt z osobna przed włożeniem do koszyka trzeba zadeklarować w opcji zakupu ratalnego. Nie można zbiorczo całego koszyka. Obsługa w serwisie telefonicznym bardzo uprzejma, rzeczowa i pomocna: bez zastrzeżeń. STANOWCZO GORZEJ Z REALIZACJĄ ZAMÓWIENIA. Przekonałem się o tym dwukrotnie. Po raz pierwszy płatna dostawa w terminie nie została zrealizowana i przełożona została na inny dzień. Bez względu na to musiałem za nią zapłacić, tak jakby została doręczona w pierwszym terminie. Jedyna opcja to reklamować, ale kurierowi gotówka do ręki i nie ma dyskusji. DRUGIM RAZEM zamówienie przyjechało niekompletne, brakowało trzech elementów. Do tej porty (już trzy tygodnie) zmagam się z niekompetentnym pracownikiem, który sporadycznie i zdawkowo raczy (lub też i nie) odpisywać na moje wiadomości. Kontaktu żadnego, czarna rozpacz i poczucie całkowitej bezsilności. Telefony na infolinie nic nie pomagają. Całkowita niemoc i brak zaangażowania personelu w rozwiązanie problemu. Obsluga posprzedażowa na tragicznym poziomie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! Pięknie tylko do momentu, gdy wszystko idzie gładko. Przy najmniejszym problemie zaczynają się piętrzyć niekończące schody!!

4 / 5 2018-11-13

wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Jak zawsze.

5 / 5 2018-11-11

Jestem zadowolony z obsługi dlatego w pierwszej kolejności wybieram ten sklep a dopiero później konkurencje.

5 / 5 2018-11-03

Szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-11-03

Wszystko byłoby ok,gdyby przy pakowaniu towaru nie pomylono naklejki z zamówieniem.Sprzedawca zachował się profesjonalnie i naprawił cudzą pomyłkę i otrzymałam telefon w tym kolorze,który zamawiałam.

5 / 5 2018-10-30

Od kilku lat kupuję w tym sklepie różne rzeczy. I od kilku lat jest wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-10-30

Zakupy przebiegały sprawnie, przesyłka dotarła w określonym czasie, dostarczona z uwzględnieniem moich godzin pracy, pralka spełnia moje oczekiwania, jest to już drugi produkt tej samej firmy i sklepu, plusem jest także opcja odbioru starego sprzętu.

2018-10-30

Polecam

5 / 5 2018-10-29

Polecam!

5 / 5 2018-10-27

Zadowolony klient.

5 / 5 2018-10-24

Wszystko sprawnie ,miła obsługa bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-19

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam !!!

4 / 5 2018-10-18

Zamówiony towar dostarczony w terminie ustalonym, choć pozostaje niesmak za pobranie opłaty za pięciogodzinny przedział czasowy dostawy. Cóż, za dostawę w normalnych godzinach pracy (10.00 - 15.00) trzeba dodatkowo zapłacić.

4 / 5 2018-10-17

Sprawnie i terminowo, łatwy sposób dokonania zakupu towaru

5 / 5 2018-10-16

Wszystko OK

5 / 5 2018-10-16

Polecam

5 / 5 2018-10-15

SUPER OBSŁUGA, DOBRE CENY

5 / 5 2018-10-15

Super sklep, polecam!

4 / 5 2018-10-12

Wszystko w porządku. Polecam

3 / 5 2018-10-12

Zakupiłłem Suszarkę Candy dnia 7 marca ( w nocy) i nie zostałem poinformowany, że od dnia 8 marca na ten produkt będzie promocja 150 zł. Z pewnością nie polecę już nikomu tego sklepu. Żerowanie na kliencie oby kupił drożej.

4 / 5 2018-10-11

wszystko na najlepszym poziomie

4 / 5 2018-10-04

Niestety nie załączyliście papierowej faktury, o którą prosiłam. Pani w obsłudze klienta naprawiła Wasz błąd. Była bardzo miła i załatwiła sprawę od ręki. Na przyszłość proponuję jednak zwracać na to uwagę, mniej wyrozumiały klient może nie być zadowolony z tego, że musi gdzieś wydzwaniać i prosić o fakturę.

4 / 5 2018-09-30

Sklep Euro Agd, mogę polecić go jak klient wchodzi do sklepu i ktoś idzie oglądać towar to odrazu podchodzi ktoś z obsługi i zawsze się uśmiechają do klientów co jest bardzo miłe. Warto kupować w tym sklepie :)

1 / 5 2018-09-28

Pełna satysfakcja!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-26

Ok, polecam

5 / 5 2018-09-21

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-19

Kolejny mój zakup w tym sklepie i wszystko ok.

5 / 5 2018-09-13

Kierownik sklepu jak i zmiana, na którą trafiłem wykazała się po raz kolejny zaangażowaniem oraz bardzo miłą obsługą. Polecam sklep w CH Rondo w Bydgoszczy

4 / 5 2018-09-07

spoko. nie najgorzej. choć chusteczki zamówiłam do telewizora to opakowanie przyjechało złamane

5 / 5 2018-09-05

Polecam ten sklep

1 / 5 2018-08-29

Jakość sklepu RTVEuroAGD jest jak zwykle ok. Produkt - maszyna Łucznik Mini - spełniła moje oczekiwania. To maszyna do drobnych przeróbek i do nauki szycia dla młodzieży. W tej roli sprawdza się bardzo dobrze.

4 / 5 2018-08-25

Jestem naprawdę bardzo zadowolona

1 / 5 2018-08-18

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-08-13

Wszystko przebiegło pomyślnie, z czystym sumieniem mogę polecic

5 / 5 2018-08-08

Wszystkie etapy przebiegły bardzo sprawnie.

4 / 5 2018-08-04

Błyskawiczna dostawa, sprzęt porządnie zapakowany, odbiór w sklepie stacjonarnym bez zbędnego oczekiwania.

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna i bardzo miła oraz szybka obsługa.polecam sklep

5 / 5 2018-08-01

Wszystko przebiegło bardzo dobrze , jestem zadowolony z zakupu przez internet.

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt z klientem

1 / 5 2018-07-12

Nie potrafię opisać swojego rozczarowania ,płakać mi się chce. Zamówiłam kilka produktów i z jednej rzeczy chciałam zrezygnować,a druga był uszkodzona ,ale powiedziano mi ,że muszę oddać wszystkie produkty ,bo były w promocji nawet pralkę ,której nie chcę oddać i jest już rozpakowana i nawet jeśli brałabym ją osobno byłaby w tej samej cenie ,pomimo to muszę ją zwrócić płacąc za dowóz do odległego Pruszkowa-kompletny bezsens-nie dajcie się nabrać ,najpierw dobrze czytajcie umowy ,bo widzę ,że firma ta nie życzy już sobie ponownego powrotu klienta ,tylko raz i byle jak.Zrozpaczona.

1 / 5 2018-07-10

Notebook Kiano otwarty w dniu urodzin dziecka (22.02.2019). Okazało się, że spacja się zacina (po jednym naciśnięciu komputer zachowywał się tak, jakby spacja była cały czas naciskana). 23.02.2019 notebook oddany do sklepu w ramach reklamacji (sklep odmówił wymiany na sprawny produkt, mimo iż posiadał taki sam egzemplarz na stanie). Fakt istnienia wady potwierdził przyjmujący reklamację kierownik sklepu. 5.03.2019 obsługa klienta wysłała informację listem poleconym, że reklamacja odrzucona, bo nie stwierdzono wady. 9.03.2019 zadzwoniłem na podany numer sklepu Euro RTV AGD, żeby się dowiedzieć gdzie jest komputer i jako go mogę odebrać. Konsultant nie miał pojęcia. Jedyne co wiedział to, że 1.03.2019 był w serwisie producenta. Odradzam korzystanie z usług Euro RTV AGD. Nie dość, że nie potrafią dostrzec ewidentnej i opisanej wady sprzętu, to jeszcze nie są w stanie określić gdzie znajduje się reklamowany produkt oraz kiedy będzie do odbioru. Konsultant twierdzi, że prawo nie narzuca na nich żadnej konkretnej daty oddania sprzętu.

1 / 5 2018-07-09

Otrzymałem 1 uszkodzona rzecz i 1 niezgodna z zamówieniem. Od miesiąca próbuję odzyskać pieniądze i dział obsługi reklamacji totalnie nie ogarnia. Sklep ma wewnętrzny problem z obsługą klientów. Tą samą reklamacje za każdym razem obsługuje inny konsultant prawdopodobnie nie mający wglądu w historię reklamacji. Sklep chyba rozwiązuje reklamacje czekając aż klient zapomni o temacie. Pozdrawiam konkurencję.

1 / 5 2018-07-09

Witam. Chciałem tu opisać jakość reklamacji tego sklepu, gdyż to co napisałem na stronie internetowej tego sklepu nie zostało udostępnione opinii publicznej, żadnych bluzgów tam nie było. XXI i taka jest wolność słowa i demokracja. Otóż zakupiłem soundbar komputerowy Creative Katana online. Soundbar okazał się wadliwy, wydobywają się z niego trzaski a przy głośniejszym odsłuchu (wystarczy 1/3 max poziomu) i słuchani określonej muzyki, coś jak by się w nim w środku tłukło. Odesłałem więc soundbar pod wskazany mi adres i po odczekaniu około miesiąca otrzymałem zwrot sprzętu. już sam sposób zapakowania niczego dobrego nie wróżył, gorzej aniżeli przeze mnie przed wysłaniem. Niestety nic ale to nic nie zostało naprawione. A w tej chwili jest nawet gorzej. Nie zamierzam nawet tego reklamować ponownie, śruby ewidentnie tak niechlubnie naruszone żeby tylko może jeszcze na mnie zgonić że to ja przy tym grzebałem, szkoda czasu i pieniędzy na wysyłkę. pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam tego sklepu nikomu wszystko ładnie i pięknie póki działa. Inaczej potraktują cię jak powietrze.

5 / 5 2018-07-07

Polecam! W RTV euro AGD kupujemy od lat.

5 / 5 2018-06-29

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-06-28

profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-06-27

Mogę się tylko przyczepić do sposobu zapakowania telefonu, został wrzucony tylko w foliopak i tak wysłany.

3 / 5 2018-06-25

Nie przekonuje mnie czerwony przewód do białego ekspresu do kawy. Zabrakło takiej informacji w opisie produktu. Brak też oddzielnej oceny montażystów dlatego uwzględniłem to w ocenie sklepu.

4 / 5 2018-06-18

Wszystko na szczęscie OK ale wysyłka dwóch telefonów zapakowanych tylko w folię kurierską a nie w żaden karton to nieporozumienie. Jeden z oryginalnych kartoników telefonu miał wgnicenie, na folii kurierskiej po analizie też to było widać, ale telefon na szczęście bez uszczerbku.

5 / 5 2018-06-05

Polecam

5 / 5 2018-06-04

Zdecydowałem się na zakup, ponieważ towar zamówiony przez internet mogłem osobiście odebrać w sklepie i zapłacić kartą. Nie musiałem czekać na kuriera i dostosowywać się do jego trasy. Jeśli ktoś ma sklep stacjonarny "po drodze", to bardzo polecam taką formę zakupów.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko szybko sprawnie! Polecam!

5 / 5 2018-05-29

Przebieg zakupu bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-24

Wszystko super. Bardzo uprzejmy sprzedawca. Polecam! :)

1 / 5 2018-05-23

Zakupy przebiegały sprawnie, przesyłka dotarła w określonym czasie, dostarczona z uwzględnieniem moich godzin pracy, pralka spełnia moje oczekiwania, jest to już drugi produkt tej samej firmy i sklepu, plusem jest także opcja odbioru starego sprzętu.

1 / 5 2018-05-23

Zakupiłem lodówkę Amica FK2515.4UTX przez internet. W umówiony dzień przyjechali dostawcy i wnieśli ją do mieszkania. Ich zaleceniem było zostawić lodówkę na parę godzin, aby pozwolić płynom chłodniczym spokojnie opaść na dno po przebytym transporcie. Zamówiłem opcję z poziomowaniem lodówki - jednym słowem dramat. Zapłacilem ale i tak musiałem sam to poprawić, bo Panowie nie potrafili tego zrobić prawidłowo. Następnego dnia, bo warto napomknąć, że dostawcy późnym popołudniem przywieźli lodówkę, wziąłem się za przygotowywanie lodówki do użycia. Zacząłem zrywać taśmy i wyjmować kartony z środka. Gdy to robiłem to zauważyłem, że obudowa wewnątrz lodówki jest uszkodzona. Nie zastanawiając się ani chwili dłużej zadzwoniłem na infolinię. Zgodnie z zaleceniami konsultanta zgłosiłem sprawę przez formularz reklamacyjny. W swoim zgłoszeniu wspomniałem o tym, że chcę skorzystać z rękojmy. Od tego momentu firma zaczęła pracować na swoją tragiczna reputację. Moje odczucia związane z komunikacją z tą firmą są megatywne, poczynając od bardzo długiego czasu oczekiwania na rozmowę a kończąc na rozmowach z konsultantami. Żaden z nich nie był w stanie mi powiedzieć kiedy moje zgłoszenie zostanie rozpatrzone. Dzwonilem 4 razy i dopiero ostatni był na tyle kompetentny, aby mi powiedzieć, że firma ma 2 tygodnie na ustosonkowanie się do zzgłoszenia. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że firma ta prawdopodobnie oczekuje momemtu, aż minie 2 tygodnie od chwili, gdy zakupiłem lodówkę. Wówczas nie będę miał prawa wypowiedzieć umowę kupna bez podania przyczyny. Kolejnym złym doświadczeniem związanym z tą firmą jest kupno płyty indukcyjnej, do której ostatecznie nie doszło z powodu zwykłego niechlujstwa i braku odpowiedzialności pracowników tego sklepu. Płytę zamówiłem telefonicznie w sklepie we Wrocławiu Centrum Borek. Według sprzedawcy miała być w przeciągu godziny gotowa do odbioru. Po 4 godzinach dostałem wiadomość SMS, że towar jest niekompletny i zapraszają za parę dni po odbiór. Poszedłem do konkurencji i z miejsca wydali mi towar, którego szukałem. Odradzam zakupów w tym sklepie. Firma sprzedaje wadliwy towar i robi problemy z uznaniem reklamacji. U konkurencji można dostać ten sam produkt, lecz z lepszą obsługą. Już nigdy nie kupię żadnego sprzętu w tym sklepie. Moja sprawa prawdopodobnie skończy się u rzecznika praw konsumenta.

5 / 5 2018-05-22

Lubię robić zakupy na euro.com Przejrzystość strony, pomocne opinie innych osób, szybka realizacja.

5 / 5 2018-05-21

Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-12

jak zwykle szybko i profesjonalnie, zawsze korzystam z tego sklepu i polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Istnieje możliwość wyboru dnia dostawy. Polecam bardzo.

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-05-09

Sprzet zgodny ze specyfikacją

5 / 5 2018-05-06

Super obsługa,polecam

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna obsługa, szybki odbiór, przesyłka bardzo solidnie zapakowana, zdecydowanie polecam sklep w Sosnowcu. Natomiast nie polecam załatwiania czegokolwiek w sklepie internetowym tej firmy. Niekompetentna obsługa, zła informacja, przedłużający się okres realizacji ( wynikający z tych błędów). Moja ocena ( 0 ).

5 / 5 2018-05-03

Wszystko ok.

1 / 5 2018-04-28

Warto go sobie kupić

1 / 5 2018-04-25

Zamówienie zostało anulowane, bo "nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobisz" ? Jako powód podano brak towaru u naszych dostawców, z tym, że przedmiotem zamówienia była obudowa komputerowa, a nie hieroglify z piramid z Egiptu, więc nie powinno być żadnego problemu z dostępnością zamówionego przedmiotu. Obudowa komputerowa cały czas jest dostępna u innych firm. Niepoważna firma, unikać jak ognia, janusze biznesu itp. itd.

1 / 5 2018-04-23

Nie potrafię opisać swojego rozczarowania ,płakać mi się chce. Zamówiłam kilka produktów i z jednej rzeczy chciałam zrezygnować,a druga był uszkodzona ,ale powiedziano mi ,że muszę oddać wszystkie produkty ,bo były w promocji nawet pralkę ,której nie chcę oddać i jest już rozpakowana i nawet jeśli brałabym ją osobno byłaby w tej samej cenie ,pomimo to muszę ją zwrócić płacąc za dowóz do odległego Pruszkowa-kompletny bezsens-nie dajcie się nabrać ,najpierw dobrze czytajcie umowy ,bo widzę ,że firma ta nie życzy już sobie ponownego powrotu klienta ,tylko raz i byle jak.Zrozpaczona.

5 / 5 2018-04-22

Ekspres przyszedł bardzo szybko na drugi dzień roboczy, sam ekspres super szybka bardzo dobra kawa, W promocji spieniacz do mleka za złotówkę też już doszedł i robi super mleko. Polecam ekspress

5 / 5 2018-04-21

polecam zakupy w tej firmie, solidne podejście do klienta

5 / 5 2018-04-20

Profesjonalna i szybka obsługa, wszystko przebiegło bardzo sprawnie, pomocne osoby na infolinii, szybkie rozpatrzenie wniosku. Wszystko na plus zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-04-19

Świetna i szybka obsługa, polecam!

5 / 5 2018-04-18

szybko i sprawnie, pobranie na nastepny dzien

5 / 5 2018-04-17

Wazystko zamknęło się przed 24 godzinami od zanówienia. Jeżeli chodzi o samą ibudowę, to bardzo dobry produkt. Tunel pizwala schować zasilacz, talerzowy dysk i kable. Obudowa przestronna jak również nie za droga za to co oferuje. Szczerze pilecam i sklei i produkt.

5 / 5 2018-04-17

Zakupiłem w sklepie RTVEUROAGD pralkę Whirlpool TDLR 65230 z której jestem bardzo zadowolony. Szczerze mogę polecić sklep i towar który jest dostępny. Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2018-04-17

Ok, super

4 / 5 2018-04-16

Mój ulubiony Eurosklep.

5 / 5 2018-04-13

Bez uwag, wszystko w bardzo dobrym tempie, po prostu poezja !

5 / 5 2018-04-12

Polecam

5 / 5 2018-04-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa zarówno na infolinii jak i w sklepie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pani Paulina z obsługi ratalnej zawsze uśmiechnięta, bardzo miła i pomocna.

5 / 5 2018-04-01

Zakup tonera przebiegał bez problemu. Zamówienie przez telefon. Ostatnio kupowałem w EURO AGD RTV: 2 telewizory i suszarkę. Zakupy, obsługa i termin na medal. Polecam

5 / 5 2018-03-31

Sklep Super

5 / 5 2018-03-28

transakcja szybka i sprawna

5 / 5 2018-03-24

Super:)

5 / 5 2018-03-24

Profesjonalna obsługa,pełna informacja,kurier dostarczający zamówiony towar wie za co mu płacą- bardzo uczynny.Polecam każdemu zainteresowanemu kupowanie w sieci sklepów RTV euro AGD.

4 / 5 2018-03-23

polecam

1 / 5 2018-03-18

Przejrzyście zrobiona strona www, szybka realizacja, wiele potencjalnych punktów odbioru osobistego, dla kupionego przeze mnie produktu w danym momencie najniższa cena.

5 / 5 2018-03-17

Fachowo, szybko i solidnie.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-27

Szybko, sprawnie i bez problemòw. Polecam w 100 %.

4 / 5 2018-02-22

Sklep internetowy ok, realizacja niestety nie następuje w kolejnym dniu roboczym ale termin jest podawany od razu przy zamówieniu, sprzęt ok. Jedyny problem to otrzymanie faktury w formie papierowej, zaznaczyłam taką opcję przy składaniu zamówienie w sklepie internetowym, niestety wybór tej opcji skutkuje tym, że nie otrzymałam żadnego dokumentu sprzedaży. Panie w sklepie stacjonarnym nie były w stanie wydrukować mi faktury, upierały się, że otrzymam na e-mail, co oczywiście nie nastąpiło, ponieważ zaznaczyłam opcję "faktura papierowa". Po telefonie na infolinię mam podobno otrzymać pocztą.

5 / 5 2018-02-20

Szybka reazliacja i sprawna komunikacja. Polecam i na pewno będe korzystać ;)

4 / 5 2018-02-16

Wszystko w porządku choć jedno z opakowań było trochę wgniecione. W tym przypadku nie miało to wpływu na produkt, ale przy innych produktach może być problem...

1 / 5 2018-02-09

Nie polecam nikomu. Nie potrafią porządny zapakować produktu co skutkuje reklamacja reklamacji gdyż produkt przychodzi ponownie uszkodzony. Do tego poziom obsługi-DRAMAT !!! Nikt nic nie wie. Od dwóch miesięcy nie mogę się doczekać zamówienia. Weźcie się do roboty !

5 / 5 2018-02-09

Szybko, sprawnie i baaardzo miło.

2018-02-08

Kupiłem niedziałający towar (opaska Mi Band 3) w piątek. W poniedziałek byłem w tym samym sklepie (Warszawa Złote Tarasy) z nadzieją na wymianę na działający egzemplarz lub zwrot. Niestety pracownicy sklepu informują, że nie ma takiej możliwości i opaska musi trafic do serwisu w ramach reklamacji! Na stronie reklamują zakupy bez ryzyka i nawet do 30 dni na zwrot. Oszukują klienta - albo na stronie albo w sklepie. To był na pewno mój ostatni zakup w EURO RTV AGD

5 / 5 2018-02-05

Bardzo szybka obsługa, dziękuję

5 / 5 2018-02-04

polecam

5 / 5 2018-02-02

Wszystko ok, dostawcy sympatyczni.

5 / 5 2018-02-01

Kulturalnie, szybko, sprawnie, gorąco polecam.

4 / 5 2018-01-29

Byłem świadomy ze to sprzęt z outletu, ale i tak wypadałoby aby system był zainstalowany poprawnie i aby były zainstalowane podstawowe sterowniki, na szczęście po kontakcie z serwisem i instrukcji serwisu Acer można sprzęt doprowadzić do stanu użytkowego bez problemu, niestety osoby które mogą mieć kontakt z formatowaniem systemu po raz pierwszy mogą uznać sprzęt za zepsuty.

5 / 5 2018-01-26

wszystko ok, polecam

4 / 5 2018-01-18

Jestem zadowolona , chociaż o pracy urządzenia na razie nic nie mogę powiedzieć,

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalna obsługa , super promocja, szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-15

Kupiłem obiektyw Sigma 30 1.4, oczywiście chciałem go otrzymać następnego dnia, rzeczywistość okazała się trochę bardziej brutalna i nie byłoby to dużym problemem, gdyby nie fakt iż decydowałem się na zakup prawie last minute przed kilkudniowym wyjazdem. Jak każdy hobbysta nie myślę racjonalnie. Obiektyw przyszedł za późno, mimo, że w normalnie akceptowalnym to 4 dni. Niestety, zapłaciłem jak za nowy, 'niemacany'. Po rozpakowaniu okazało się, że na pierścieniu ostrości znajdują się jakieś paprochy, a na przedniej soczewce tłuste ślady po palcach! Na nowej optyce! Zgroza! Z usług sklepu jestem zadowolony, ale ta sytuacja mnie rozczarowała. Obiektyw pochodził prawdopodobnie że zwrotu, bo nawet karton nie był fabrycznie zapieczętowany. Lekki niesmak pozostał...

5 / 5 2018-01-11

Przejrzyście zrobiona strona www, szybka realizacja, wiele potencjalnych punktów odbioru osobistego, dla kupionego przeze mnie produktu w danym momencie najniższa cena.

1 / 5 2018-01-11

Nie dość, że czekałam cały dzień to ostatecznie kierowca transportu firmowego nie zgodził się jej przywieźć (dojechał on niby do drogi ale gdy mam wyszedł zobaczyć to nikogo tam nie było - więc musiał dojechać do drogi i od razu zawrócić) - odmówił dostawy ze względu na stan drogi wiejskiej po odwilży i opadach :/ do tego sama musiałam poinformować infolinię o zaistniałej sytuacji. Jedynym plusem była anulacja zamówienia przez konsultanta po uprzednich przeprosinach za zachowanie kierowcy.

2 / 5 2018-01-05

Nie polecam - zakupiłem okap za 1300zł który okazała się popękany. Sklep odmówił wymiany, bo powinienem go sprawdzić w placówce - ciekawe czy to samo miałem zrobić z Piekarnikiem, płytą indukcyjną i zmywarką które tez zakupiłem??? Żenująca obsługa - nastawieni tylko na sprzedaż - potem olewają Klienta

5 / 5 2018-01-01

10/10 polecam

5 / 5 2017-12-27

Dobra obsługa klienta, szybko. Promenada. Polecam.

1 / 5 2017-12-18

Nie polecę nigdy tego sklepu jak nigdy już nie zrobię tam żadnych zakupów.W dniu 18 01 2029 złożyłam reklamację na żelazko powiedziano mi że będę czekać 14 dni więc w 15 dniu poszłam do sklepu aby dowiedzieć się co z nim powiedziano mi abym przyszla za dwa dni to powinno być jeśli nie będzie to dostanę nowe lub zwrot kasy i co byłam tylko dowiedziałam się od kolejnego sprzedawcy że reklamacja jest liczona od dotarcia do serwisu i że dopiero moje żelazko dotarło tam 28 01 20119 .Dziesięć dni szło do tego serwisu chyba na nogach i tak dalej czekam już miesiąc mija a mojego żelazka jak nie było tak nie ma .Nigdy w żadnym innym sklepie mi sie to jeszcze nie zdążyło naj gorsza firma pod słońcem NIE POLECAM I JUŻ NIC TAM NIE KUPIĘ CHOĆ MIALAM TAKI ZAMIAR BO WPROWADZAM SIĘ DO NOWEGO DOMU I BĘDĘ KUPOWAĆ NOWY SPRZĘT ALE NA PEWNO NIE TAM

5 / 5 2017-12-18

Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona!

4 / 5 2017-12-17

Jedyna rzecza jaka wydaje mi sie powinni Panstwo sie zajac to sposob obslugi przy kasie, bieganie z punktu obslugi do kasy, bo tutaj dostane towar a tutaj jest kasa jest wedlug mnie malo komfortowe.

4 / 5 2017-12-15

profesjonalna obsługa zgodnie z zamówieniem wszystko okey

5 / 5 2017-12-15

wszystko ok

5 / 5 2017-12-07

Szybka i sprawna realizacja

5 / 5 2017-12-05

Przejrzyście zrobiona strona www, szybka realizacja, wiele potencjalnych punktów odbioru osobistego, dla kupionego przeze mnie produktu w danym momencie najniższa cena.

5 / 5 2017-11-29

B.dobra obsługa, na pewno skorzystam ponownie .

5 / 5 2017-11-20

Poziom obsługi super. Szybko, spr, profesjonalnie.POLECAM

4 / 5 2017-11-15

Szybka dostawa towaru do sklepu. Opakowanie przedmiotu oceniam słabo lecz to nie wina sklepu a producenta.

4 / 5 2017-11-15

Ok! :)

5 / 5 2017-11-15

Wszystko sprawnie szybko

1 / 5 2017-11-13

Wszystko sprawnie ,miła obsługa bez żadnych zastrzeżeń.

1 / 5 2017-11-10

Nie polecam nikomu. Nie potrafią porządny zapakować produktu co skutkuje reklamacja reklamacji gdyż produkt przychodzi ponownie uszkodzony. Do tego poziom obsługi-DRAMAT !!! Nikt nic nie wie. Od dwóch miesięcy nie mogę się doczekać zamówienia. Weźcie się do roboty !

5 / 5 2017-11-08

Polecam po raz kolejny, bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-07

Wszystko przebiegło zgodnie z naszymi oczekiwaniami

5 / 5 2017-11-06

Polecam

4 / 5 2017-11-06

Obsługa profesjonalna, dostawa OK i nie ma problemów z dostawą. Przy odbiorze towaru sam dostarczający podpowiada co należy sprawdzić w dostawie. POLECAM!!!!

5 / 5 2017-11-03

Wszystko zgodne z opisem

1 / 5 2017-10-29

Mam opinie na temat sklepu internetowego, niestety negatywną. Od dwóch miesięcy śledzę kilka produktów które chciałbym kupić w tym sklepie. I to co mnie wkurza najbardziej to dostępność. Przykład : ekspres do kawy DeLonghi od ponad 1,5 miesiąca tylko z ekspozycji. Do cholery mamy 21 wiek i nie potraficie na głównym magazynie utrzymać stanów??!!! To samo się tyczy kilku produktów, np kamerki sportowe, ta sama sytuacja. Dzisiaj patrzyłem o na 8 produktów z kolei 6 jest z ekspozycji bez możliwości zakupu przez internet. No SKLEP INTERNETOWY jak nie wiem co.....

1 / 5 2017-10-28

Sprzet zgodny ze specyfikacją

5 / 5 2017-10-27

Trzymajcie tak dalej !!!

1 / 5 2017-10-24

Najgorszy sklep jaki można sobie wyobrazić. Za każdym razem problemy, obsługa arogancka. Sklep internetowy również nieciekawy- wyprzedawane egzemplarze niby są dostępne a za chwilę okazuje się ze już kilka dni temu je sprzedano lub o dziwo zarezerwowano mimo że na stronie informacja o braku możliwości rezerwacji. Omijać. Reklamacje lub gwarancja małego agd- koszmar i jak walka z wiatrakami.

3 / 5 2017-10-20

Chciałam skorzystać z promocji - przy 4 produktach najtańszy gratis. Chciałam z dostawą do domu - jeden z produktów, depilator nie miał możliwości dostawy. Więc odbiór w sklepie. 50 kilometrów drogi w jedną stronę. Część produktów nie było na stanie więc trzeba było zamówić do sklepu, natomiast depilatora nie dało się nawet przez infolinię sprawdzić, czy jest inny niż na wystawie i zaklepać. Pani na infolinii powiedziała, że już muszę przy zaklepywaniu produktów podać wszystkie 4,bo już musi być naliczony rabat. Ale nie mogłam podać depilatora,który chciałam,bo nie można zaklepać go...Pani na infolinii miło doradziła i zaproponowała,żeby podać inny, zbliżony model, może nie ten mój wymarzony ale funkcje zbliżone. Zgodziłam się, bo bałam się, że pojadę po inne rzeczy a mojego wymarzonego nie będzie...Pani na infolinii wyliczyła mi 20rat 0% na kwotę 85zł miesięcznie. Na sklepie psikus-mój wymarzony depilator jest na stanie,ale nie mogę podmienić go z tym zamówieniem. To proszę o cofnięcie zamówienia i złożenie nowego. Nie można,bo produkty,które sprowadzono dla mnie nie mogą być zaraz dodane do innego zamówienia. Więc żeby kupić malakser i mikrofalówkę musiałam kupić depilator o niższym modelu, choć mój leżał na półce! Pomimo,że Pani przemiła robiła co mogła. Gorzej z tą grzecznością obsługi na ratach...Pani przesłuchiwała mnie jak na posterunku. Jak przez tłum i szum czegoś nie usłyszałam - traktowała mnie jak człowieka specjalnej troski,któremu trzeba dwa razy powtarzać i była nieprzyjemna,wręcz obrażona. Podała mi kwotę rat - 20rat - ok.118 zł miesięcznie. Jak zapytałam skąd taka kwota, skoro 0% a przy składaniu zamówienia podano mi inną - parskła śmiechem, że kto mi takich bzdur nagadał, że ma być mniejsza. Nie miałam możliwości sprawdzić produkty przed załatwieniem rat, choć ich na żywo nie widziałam. Załatwiłam raty i dopiero dostałam paczki. A nie ukrywam, że chciałam zobaczyć produkt, który tylko widziałam na stronie, bo nie było go też na wystawie w sklepie. A pod sklepem syn mnie pyta " Mamo, czy ta Pani na Ciebie krzyczała?". Wyszłam zła, z produktem, którego nie chciałam, choć mój wymarzony leżał na półce i z większą ratą niż mi mówiono.... Realizacja zamówienia szybka. Obsługa "w żółtych koszulkach" na sklepie - pełen profesjonalizm, kultura i bardzo mili ludzie. Infolinia też pomocna i sympatyczna za każdym razem jak dzwoniłam, ale jednak nie wszystko co mówi infolinia sprawdza się w praktyce.

5 / 5 2017-10-12

Juz ktoras z kolejnych transakcji w tym sklepie ,ale zawsze jestem usakcjonowany obsluga oraz zakupami .Polecam

5 / 5 2017-10-09

Pełna satysfakcja!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-08

Warto go sobie kupić

5 / 5 2017-10-05

profesjonalna , szybka i kompetentna obsługa

4 / 5 2017-09-26

Tym razem szybkość realizacji zamówienia coś zwolniła, ale i tak polecam.

4 / 5 2017-09-22

Paczka elegancko i konkretnie zapakowana , czas realizacji bardzo dobry. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.

4 / 5 2017-09-19

Ok! :)

5 / 5 2017-09-18

Profesjonalna i szybka obsługa.

1 / 5 2017-09-18

Fajne jest to, że można zamówić dostawę na konkretny dzień. Doszło na czas. Polecam

2017-09-16

spoko. nie najgorzej. choć chusteczki zamówiłam do telewizora to opakowanie przyjechało złamane

5 / 5 2017-09-15

Polecam zakupy! Jestem zawsze obsłużona z uśmiechem na twarzy, bardzo miła obsługa!!!

5 / 5 2017-09-15

Naprawdę polecam!

5 / 5 2017-09-09

Transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem, bez żadnych uszkodzeń mimo transportu.

5 / 5 2017-08-23

wszystko ok, polecam

1 / 5 2017-08-21

NAJLEPSZY SKLEP ELEKTRONICZNY W POLSCE !

5 / 5 2017-08-20

Świetna i szybka obsługa, polecam!

3 / 5 2017-08-19

Opakowanie miało obite rogi, a jego przeźroczyste elementy były po obcierane.

4 / 5 2017-08-15

Obsługa dobra, szybkość realizacji zamówienia również na dobrym poziomie. Towar zgodny z opisem.

2017-08-11

Nie przekonuje mnie czerwony przewód do białego ekspresu do kawy. Zabrakło takiej informacji w opisie produktu. Brak też oddzielnej oceny montażystów dlatego uwzględniłem to w ocenie sklepu.

5 / 5 2017-08-11

Zamówienie gotowe do odbioru w niecałe pół godziny. Obsługa w sklepie miła i pomocna :)

5 / 5 2017-08-10

Bardzo dobry pendrive, zwłaszcza jego pojemność

5 / 5 2017-08-06

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie . Polecam RTVeuroAGD.

1 / 5 2017-08-02

Wystawiają produkt w promocji po czym w trakcie zamówienia zawiesza się, próbuję jeszcze raz ale okazuje się że produktu już nie ma. Dzwonię na infolinię i Pani łaskawie proponuje mi ten sam produkt w innym kolorze no i oczywiście w innej WYŻSZEJ cenie.

5 / 5 2017-07-28

Profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Polecam !

1 / 5 2017-07-23

Żeby nie być gołosłownym odnośnie braków magazynowych. Właśnie patrzyłem na kamerki sportowe (stan na 13.02.2019 - godz. 23:20). Na 41 wszystkich na stronie RTV euro , dostępnych od ręki jest 6, słownie: SZEŚĆ. TO JEST JAKIS ŻART!!!! Nie chce mi się sprawdzać ale podejrzewam że podobnie jest z innymi pozycjami.

Rzetelne opinie o Euro.com.pl

Euro.com.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.euro.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
855 855 855

Komórka
-

Infolinia
855 855 855

Logowanie