Kategorie: / Firmy kurierskie

Geis PL Opinie Klientów

2.96/5.00 - ilość ocen: 202
opinie o Geis PL
5 / 5 2018-11-28

jestem bardzo zadowolony

1 / 5 2018-11-27

17 grudnia dostałam sms, że tego samego dnia odebrana będzie ode mnie przesyłka dla sklepu internetowego, gdzie reklamowałam towar. W sms-ie, który był napisany w jakimś dziwnym języku - chyba pisał jakiś tumaneszti - były podane godziny, w których miał przybyć kurier ( między 9.00 - 17.00) .Dziś jest 11 stycznia, godzina 23.00 i ze sklepu , w którym reklamowałam wadliwy towar - po raz trzeci było wysłanie ponaglenie odbioru tej przesyłki ode mnie, ale niestety firma ta ma to gdzieś...a paczka leży u mnie już prawie miesiąc.Żenada, ręce poadają, i co zrobisz,? NIC! CZEKAM, CZEKAM, aż szkoda słów na indolencję tej ''firmeczki za dychę''...

1 / 5 2018-11-27

Nie, kompletna porazka , informacja, ze bedzie dostawa, rano w piatek, paczka dostarczona we wtorek....

2018-11-26

ok wszystko

1 / 5 2018-11-22

Nierzetelna firma! Nie kontaktują się z klientem, zmieniają termin dostarczenia paczki, która leży już trzeci dzień w magazynie w docelowym mieście. Nieuprzejma infolinia. Generalnie typowy kurier- lepiej omijać szerokim łukiem.

5 / 5 2018-11-18

Kontakt Kuriera przed przyjazdem był wszystko odbyło się szybko i sprawnie polecam

1 / 5 2018-11-12

Dzisiaj jest 23 stycznia w przesyłka została nadana 16 stycznia i leży sobie w oddziale - brak jakichkolwiek informacji o dostawie - nie polecam stanowczo.

1 / 5 2018-11-10

Beznadzieja, beznadzieja i jeszcze raz beznadzieja! Kłamstwo, oszustwo i tyle! Przesyłka niby doręczona, ale tak naprawdę kurier nawet się nie pojawił! Dwa dni dzwonienia -przynajmniej pół godziny na linii, bo oczywiście wszyscy konsultanci zajęci! W końcu się dodzwoniłam i co ... I mogę sobie podjechać po paczkę 30 km, bo Pan kurier próbował dostarczyć (kłamstwo!) i mu się nie udało. Gdybym się nie dodzwoniła na infolinię, to bym nawet nie wiedziała, że paczka jest do odbioru (bo na stronie informacja, że przecież paczka odebrana, a nikt nie ma w zwyczaju informować, ze nie będzie więcej dostarczana!!! Może gdyby chociaż system śledzenia zadziałał, to bym wiedziała, co się dzieje z przesyłką. A tak , se podjedziesz to se odbierzesz!! Szkoda mi tylko sklepu, bo zakupy zrobię w innym miejscu z innym dostawcą! Porażka, beznadzieja i odradzam. Nie życzę nikomu! Jak się nie potrafi być porządnym kurierem, to się nie bierze za taką działalność. Gdyby była skala minusowa, dałabym - 100!!!

5 / 5 2018-11-06

Polecam. Błyskawiczna dostawa, po kilku godzinach od przyjęcia przesyłki. Jestem bardzo mile zaskoczona.

5 / 5 2018-10-27

Szybko i bez problemów.

Rzetelne opinie o Geis PL

Geis PL

Siedziba
Sosnowiec- Pieńki 7

WWW
https://www.geis.pl/pl

Email
[email protected]

Telefon
(041) 310 68 00

Komórka
-

Infolinia
+48 22 212 28 00

Logowanie