Kategorie: / Firmy kurierskie

Geis PL Opinie Klientów

2.95/5.00 - ilość ocen: 205
opinie o Geis PL
5 / 5 2022-01-07

Kurier nie kontaktuje sie ze mna wczesniej o 7 rano dzwoni ze zostawia pod blokiem palette z zamowieniem i do widzenia. Jak mowie mu ze mnie nie ma w domu jestem w pracy jak ta paleta ma caly dzien pod blokiem sobie tak lezec zeby mi ktos ja zabral? Nie mozna poinformowac wczesniej ze kurier bedzie np od 6 godziny rozwozil towar I podac jego number zeby chociaz ustalic cokolwiek? Przesylki nie odebralam no bo jak? Kurier powiedzial ze pracuje do 15 i w mojej dzielnicy jest raz na 6 miesiecy a za innych kurierow nie odpowiada ale przesylke przekaze komus...coz, jesli towar wroci do nadawcy ja na pewni za transport placic nie bede.

1 / 5 2021-12-11

Trzy dni oczekiwania na kuriera, który działa w takim przedziale czasowym że dezorganizuje cały dzień. Dodam tylko , że wciąż czekamy na dowóz zamówienia na kilkanaście tysięcy i lipa. Kpina nie kurier. Omijać szerokim łukiem, szkoda nerwów

1 / 5 2021-12-06

Totalna porażka!!! Najgorsza firma kurierska na rynku. trzeci raz, nie z mojego wyboru kontrahent wysyła mi zamówiony towar z tym spedytorem i za każdym razem są problemy. To kurier podpisał się za mnie i nie dostarczył przesyłki, to znów czas dostarczenia jest długi i nie można się doprosić jakiejkolwiek informacji. Taką firmę powinno się banować i nie używać jej do wysyłki. Sklepy, które używają Geis powinny się zastanowić jaką sobie robią reklamę.

5 / 5 2021-11-24

Jeśli tak wygląda logistyka w XXI wieku to szacunek dla firmy GEIS, która chyba jako jedyna zachwyca się sama sobą. Zamówienie złożone w dużej sieci agd (która WŁĄCZA NISKIE CENY) w dniu 20 listopada i zamówieniem dostawy na 23 listopada. W dniu dostawy zostaję w domu czekam i NIC. Co odpowiada GEIS ... "my mieliśmy tylko zaplanowany termin dostawy nic nie gwarantowaliśmy". Dobra czekam dzisiaj 24 listopada na pewno przyjadą - zostawiam sąsiadowi pilota żeby otworzył bramę i wpuścił kuriera na posesję w celu rozładunku (2 paczki razem 133 kg) . I co znowu wielkie NIC. Informacja z infolinii GEIS . Przesyłka dzisiaj nie wyjechała jest "zaplanowana" na jutro. Ponieważ Pani z infolinii mi wczoraj wytłumaczyła, że oni tylko "planują" dostawy ale nie gwarantują terminu to nie wiem co będzie jutro. Porażka .... Nigdy nie zamawiajcie produktów jeśli za dostawę odpowiada firma GEIS. Powinni się reklamować jako logistyka z XIX wieku ... chociaż jestem przekonany, że furmanką byłoby szybciej dojechać z magazynu w Łodzi do podwarszawskiego miasteczka przez 2 dni. I na koniec zakup był za kwotę niemal 7 tyś. Myślę, że spożywcze zakupy warte 300 zł dojechałaby znacznie szybciej.

1 / 5 2021-11-17

Najgorsza firma kurierska. Szczerze im życzę by jak najszybciej zniknęli z rynku. Zero elastycznego podejścia do klienta i nawet próby wyjścia mu naprzeciw. Kurier książę kazał na siebie czekać cały dzień po czym nie dało się go przekonać by pomógł z ciężką paczką 70-letniej kobiecie. Mają swoje procedury i wszystko pozostałe w tyłku.

1 / 5 2021-11-08

Totalne dno a nie firma kurierska.To co piszą użytkownicy w opiniach jest całą prawdą o tej firmie. W 100% nie polecam tej firmy.

5 / 5 2021-11-04

Geis najgorsza firma wśród firm kurierskich przesyłka idzie tydzień

5 / 5 2021-11-03

Kiepsko, kierowca za przesunięcie pralki o metr !!!zażądał od ciężarnej pieniędzy!!!bo mało zarabia i nie jest jeleń.

5 / 5 2021-07-12

Firma DNO. Paczka niedostarczana w umawianym terminie, kurier z przypadku dzwoni spod drzwi jakby ludzi nic innego nie robi poza czekaniem na niego, odmawia poczekalnia 15 min na dojazd pod dom, odwozi paczkę na magazyn. Pani z infolinii po interwencji informuje, że paczka będzie w kolejnym dniu roboczym po godz. 15.Przesylki brak, po kolejnej rozmowie na infolinii, kolejna niedouczona Pani informuje, że nie ma możliwości na dostawę bo kurier o tej porze już nie rozwozi!!!! :-) i obecnie gabaryt znajduje się na magazynie i nikt nie wie kiedy wyjedzie i czy w ogóle jest szansa, bo o 15 to już kurierzy nie pracują. Kosmos, kurierzy i obsługa tefoniczna, to chyba ledzie z łapaki po szkołach specjalnych, bo innej opcji nie widzę. Teraz już wiem, że firmy współpracujące z tą "firmą kurierską" nie będą moimi współpracownikami.

5 / 5 2021-06-21

Najgorsza z możliwych firm kurierskich!!!!! Na przesyłkę czekam już ponad tydzień, a za każdym razem jak dzwonię na infolinię (dodam, że kontakt jest mega utrudniony, a panie które tam odbierają są nieuprzejme) dostaję inne informacje. Termin dostawy jest wiecznie przekładany, a kiedy pytam o powód to nikt nic nie wie. Straszne jak przy dzisiejszej konkurencji można być tak niekompetentnym.

Rzetelne opinie o Geis PL

Geis PL

Siedziba
Sosnowiec- Pieńki 7

WWW
https://www.geis.pl/pl

Email
[email protected]

Telefon
(041) 310 68 00

Komórka
-

Infolinia
+48 22 212 28 00

Logowanie