Kategorie: / Firmy kurierskie

Geis PL Opinie Klientów

2.96/5.00 - ilość ocen: 202
opinie o Geis PL
5 / 5 2019-01-19

Świetna obsługa i kontakt telefoniczny z wyprzedzeniem. Polecam :)

5 / 5 2019-01-19

Wszystko przebiegło sprawie. Nie mam zastrzeżeń.

1 / 5 2019-01-16

Beznadziejna firma kurierska! Kurier firmy Geis PL Sp. z.o,o dostarczając paczkę z meblem ze sklepu internetowego Abra pomimo wcześniejszego ustalenia terminu pojawił się z przesyłką dzień wcześniej, bez uprzedniego informowania o tym fakcie i zostawił mebel na klatce schodowej kłamiąc osobie odbierającej (lokatorce lokalu), że otrzymał od zamawiającego zgodę na pozostawienie przesyłki. Przesyłka została pozostawiona w klatce bloku bez nadzworu, bo kurier się zmył. Numer przesyłki: 5155000151526.

4 / 5 2019-01-08

Z firmą Geis bywało różnie, ale nie wynikało to z pracy kurierów. Tym razem dostawa była szybka /poprzednio czekałam 2 tygodnie/ .

1 / 5 2019-01-06

Beznadzieja paczka nadana 01.02.2019 do dzisiaj nie dostarczona. infolinia nic nie może zrobić.

3 / 5 2019-01-05

Moja paczka dotarła 29 grudnia do Wałbrzycha, skąd zostanie rozwieziona, no właśnie "zostanie", pozostaje spytać, kiedy? Rozumiem, że 29 grudnia to sobota, a 1 stycznia jest dniem z reguły wolnym, aczkolwiek uważam, że paczka powinna 2 stycznia do mnie trafić, niestety tak się nie stało.

4 / 5 2019-01-04

miał przyjechać przed świętami ale też nie zdążył. A poźniej był o umówionej godzinie i oczywiście dzwonił przez przyjazdem.

2019-01-02

Firma tragedia. Co z tego, że można w internecie śledzić przesyłkę, jeżeli informacje tam zawarte nie są zgodne z prawdą. "Odbiorca nieosiągalny" oznacza "nie zdążyliśmy w danym dniu dostarczyć przesyłkę". A konsultant na infolinii mówi, aby się tym nieprzejmować. Na przesyłkę, która powinna być dostarczona w 24h czeka sie 3 dni. Zero sprecyzowania w jakich godzinach można spodziewać się kuriera a kontakt z ni jest niemożliwy. Nikt nie odbiera telefonu. I nikt na koniec nie powie klientowi zwyczajnego "przepraszam".

5 / 5 2018-12-31

Kurier kontaktował się przed przyjazdem.

4 / 5 2018-12-27

tak ok

Rzetelne opinie o Geis PL

Geis PL

Siedziba
Sosnowiec- Pieńki 7

WWW
https://www.geis.pl/pl

Email
[email protected]

Telefon
(041) 310 68 00

Komórka
-

Infolinia
+48 22 212 28 00

Logowanie