Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o GreenMax
5 / 5 2023-12-06

Serdecznie polecam! Jakość doradztwa i montażu bardzo dobra. Dziękuje za pomoc i fachową obsługę :)

5 / 5 2023-12-06

Super, firma nie ostaje na laurach i oferuje najwyższą jakość usługi. Jeśli ktoś ceni sobie spokój i pewność to bardzo polecam.

5 / 5 2023-12-06

Solidni ludzie, pompa zamontowana w terminie i póki co odpukać - działa super.

5 / 5 2023-12-06

Jestem już szczęśliwym posiadaczem pieca pelletowego kotłospaw. Świetna sprawa super wygoda i wydajność na bardzo fajnym poziomie. Firma swoją postawą udowadnia pozycje na rynku, bardzo polecam.

5 / 5 2023-12-06

Praca wykonana z zapałem i chęcią aby efekt był nie tylko dobrze zrobiony ale i estetyczny. Pierwszy raz się spotkałam aby wykonawca przy takiej usłudze pozostawił po sobie porządek, dwa razy się upewnił o poprawności podłączenia pompy i zostawił kontakt w razie jakichkolwiek problemów. Z takimi ludźmi chce sie współpracować :)

5 / 5 2023-12-06

Widać że pracownicy znają się na swojej pracy, fachowe i szybkie załatwienie sprawy, serdecznie polecamy firme greenmax!

5 / 5 2023-12-06

Firma greenmax jest godną polecenia. Od samego zakupu przez montaż po pierwsze uruchomienie wszystko w jak najlepszym porządku. Zawsze można liczyć na wsparcie.

5 / 5 2023-12-06

Usługa montażu pompy ciepła wykonana na szóstkę, staranność i jakość to najwyższy poziom.

5 / 5 2023-12-06

Polecam!! Wiedza doświadczenie i zachowany profesjonalizm, po prostu wow! Pracownicy pomocni bardzo mili, jesteśmy bardzo zadowoleni.

5 / 5 2023-12-06

Kupiłem piec super sie pali bardzo polecam, wygodne i oszczedne zródło ciepła

5 / 5 2023-12-06

Wszystko w porządku i jak w zegarku. Nie trzeba sie prosić o kontakt a praca wykonana jest terminowo. Polecam

5 / 5 2023-12-06

Pan Jakub okazał się bardzo dobrym konsultantem, super doradzał i nie urwał kontaktu po montażu zawsze mogłam na niego liczyć! Rzetelna firma fajni i bardzo kulturalni ludzie

5 / 5 2023-12-06

Polecam firmę, dba o swoich klientów, słucha potrzeb i wykonuje genialną robotę

5 / 5 2023-12-06

Firma godna uwagi, obsługa i realizacja na najwyższym poziomie.

5 / 5 2023-12-05

Zakupiony piec peletowy wydajność i wygoda korzystania bije wszystko inne na głowę :D

5 / 5 2023-12-05

Polecam, świetna obsługa

5 / 5 2023-12-05

Dobra obsługa, dbają o klientów. Gorąco polecam.

5 / 5 2023-12-05

Polecam firmę GreenMax, zachowanie profesjonalizmu przez cały proces trwania usługi. Pomoc w złożeniu wniosku o dofinansowanie nieoceniona bo nie wiedzieliśmy o tym praktycznie nic.

5 / 5 2023-12-05

Kontakt świetny, ukłony dla pracowników za wykonanie solidnej pracy. Kocioł stoi i cieszy.

5 / 5 2023-12-05

Wysoka kultura osobista obsługi z dobrym doradztwem. Porządnie wykonany montaż pompy. Wszystko się tutaj zgadza :)

5 / 5 2023-12-05

Rzetelnie, konkretnie. Odpowiedni ludzie z zapleczem teoretycznym i praktycznym.

5 / 5 2023-12-05

Usługa wykonana fachowo. Szczerze polecam!!

5 / 5 2023-12-05

Zdecydowaliśmy się na firmę przez polecenie znajomego i jesteśmy zadowoleni. Praca wykonana bardzo dobrze z dbałością o szczegóły.

5 / 5 2023-12-05

Usługa wykonana profesjonalnie i zgodnie z ustaleniami. Wszystkie aspekty zostały szczegółowo wyjaśnione. Polecam

5 / 5 2023-12-03

Druga umowa podpisana z greenmaxem i drugi raz nie zawiedli, zachowany wysoki poziom i etyka pracy. Polecam.

5 / 5 2023-12-03

Zrobione dobrze i bez ściemniania, piec na pelet bardzo wygodne rozwiązanie polecam kazdemu

5 / 5 2023-12-03

Jak ktoś się wacha nad instalacja to polecam zadzwonić. Wszystko wytłumaczą doradza i przedstawia dostępne rozwiązania dobrane indywidualnie.

5 / 5 2023-12-03

Rewelacyjna obsługa, wykonano porządnie i z respektowaniem ustalonego terminu.

5 / 5 2023-12-03

Zamontowano u mnie pompę ciepła z zbiornikiem buforowym. Umowa wypełniona w pełni bez żadnych dopłat czy prób naciągania. Firma u której klient może czuć się pewny ze wszystko będzie dobrze.

5 / 5 2023-12-03

Polecam firmę, piec mocny i wydajny. Obsługa super.

5 / 5 2023-12-03

Pierwsza klasa obsługi i produktów.

5 / 5 2023-12-03

Indywidualne podejście do klienta, obsługa mega. Montaż czysty i szybki.

5 / 5 2023-12-03

Pracownicy to kompetentni fachowcy zdolni do pomocy i rozwiązania wszelkich problemów. Doświadczenie bije na kilometr.

5 / 5 2023-12-03

Polecam. Fachowi ludzie na odpowiednim miejscu. Brak zastrzeżeń.

5 / 5 2023-12-03

Wykonanie warte swojej ceny, zrobiono wszystko bardzo porządnie.

5 / 5 2023-12-02

Polecam, fachowa robota. Bardzo miła i pomoca obsługa.

5 / 5 2023-12-01

Obsługa teoretyczna i praktyczna zna się na pracy która wykonują. Polecam fachowa firma

5 / 5 2023-12-01

Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2023-12-01

Firma do polecenia. Wszystko w terminie, obsługa chętnie odpowiada na wszelkie pytania, dobrze doradza.

5 / 5 2023-12-01

Obsługa pełen profesionalizm, monterzy i serwis tez. Po pierwszym rozpaleniu można spokojnie obsługiwać samemu.

5 / 5 2023-12-01

Wymieniono starego kopciucha na pompę ciepła, kontakt od początku do końca na medal. Polecam.

5 / 5 2023-12-01

Bardzo profesjonalnie. Bez naciągania. Duży wybór

5 / 5 2023-12-01

Firma w której klient czuje się zaopiekowany. Kontakt bardzo profesjonalny a montujący fachowcy wykonali prace na 100%.

5 / 5 2023-12-01

U Pana Rafała zakupiłem piec pelletowy, doradztwo na poziomie i wsparcie w całym procesie. Sprawdzeni ludzie i sprawdzona firma, polecam.

5 / 5 2023-12-01

Smiało możemy polecić. serwis montujący na poziomie. Rozmowy kulturalne i rzeczowe.

5 / 5 2023-12-01

Obsługa sklepu super, piec niedużych rozmiarów a grzeje bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2023-11-30

Genialna i profesjonalna obsługa zlecenia. Zgrany i rzetelny zespół. Godni polecenia.

5 / 5 2023-11-30

Fachowcy w swojej dziedzinie. Montaż szybki, bezproblemowy. Kontakt z firmą zawsze dostępny co daje dużo spokoju. Jakbym miała wybrać jeszcze raz, to nic bym nie zmieniła.

5 / 5 2023-11-30

Pompa ciepła ze zbiornikiem zamontowana i troche już hula, serwis nie był jeszcze potrzeby ale dobrze wiedzieć że jest. Dołożono wszelkich starań żeby było zrobione to dobrze, polecam.

5 / 5 2023-11-30

Brakuje takich firm na rynku. Płacisz i masz, bezproblemowo szybko i dokładnie.

5 / 5 2023-11-30

Jakość broni się sama, wykonanie jak za milion dolarów. Jestem bardzo zadowolony i polecam w 100%

5 / 5 2023-11-30

Wspierający zespół, nigdy nie odmówiono pomocy i odpowiedzi na pytania. Piec pelletowy PRECO działa super, same plusy.

5 / 5 2023-11-30

Ludzie bardzo pomocni, mili tak samo na początku i końcu prac. Jestem zadowolony z wykonanej usługi, pozostawiono sobie porządek co dołożyło wisienkę na tort.

5 / 5 2023-11-30

Jak najbardziej polecam. Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2023-11-30

Doradztwo i realizacja poparte doświadczeniem, polecam.

5 / 5 2023-11-30

Ze względu na chorobę prac doglądał sąsiad i skończyło się tak że sam zamówił pompę, co świadczy samo za siebie. Wykonanie fachowe i zgodne ze sztuką. Pozdrawiam.

5 / 5 2023-11-30

Fajny miły i kulturalny przedstawiciel, nie wciskał nic na siłe, mówił jak jest. Podsunięte rozwiązania mają sens i zapewne się zdecyduje w najbliższym czasie, ale póki co ocena wystawiona za ludzkie podejście do sprzedaży.

5 / 5 2023-11-30

Cenowo wypadają dobrze, warto wybrać firmę bo robią profesjonalnie i o wszystkim informują, nie trzeba się dopraszać o kontakt w sprawie inwestycji co jest dużym plusem przy budowie i tysiącu innych spraw na głowie.

5 / 5 2023-11-30

Polecam. Zadziałano ekspresowo, usterka usunięta "od ręki".

5 / 5 2023-11-30

Bardzo miła obsługa, bardzo profesjonalna i zdecydowana w działaniach, wszelkie problemy i wątpliwości rozwiązywane na bieżąco.

5 / 5 2023-11-30

Miła obsługa i profesjonalne rzetelne wykonanie usługi. Polecam

5 / 5 2023-11-30

Firma wykonała podłączenie pompy ciepła Heatux w domu o powierzchni użytkowej 170 metrów. Urządzenie jest zdecydowanie wystarczające, montaż profesjonalny i w terminie.

5 / 5 2023-11-29

Wiedza na szerokim poziomie, Pan Patryk wiele pomógł i załatwił w sprawie montażu. Polecam korzystanie z usług firmy.

5 / 5 2023-11-29

Jako inwestor mogę czuć się spokojny, po pierwsze widać że montaż wykonano profesjonalnie a po drugie, panowie sami oferowali wiele pomocy w przypadku pierwszego uruchomienia i objaśnienia funkcjonowania.

5 / 5 2023-11-29

Zawodowo i bezproblemowo. Dołożony bufor mimo niewielkiej inwestycji zmienia naprawdę wiele, rachunki są niższe a stały dostęp do ciepłej wody daje dużo wygody.

5 / 5 2023-11-29

Modernizacja domu sprawna i pomyślna, z czystym powietrzem wychodzi względnie tanio a przy takiej obsłudze to w ogóle czysta przyjemność :D

5 / 5 2023-11-29

W każdym calu - super. Rozwiązania wydajne i trwałe, zamontowano to tak że wiele lat eksploatacji nie będzie problemem.

5 / 5 2023-11-29

Zakup można zdecydowanie zakwalifikować jako udany. Piec ze zbiornikiem to przeskok ciężki do opisania słowami, dziękuje za sprawną realizacje.

5 / 5 2023-11-29

Jeśli system grzewczy to tylko tutaj. Można cały proces zostawić firmie i bez pilnowania zostanie wykonany.

5 / 5 2023-11-29

Wszystko czego oczekiwaliśmy od firmy zostało nam dostarczone, pomoc w wyborze produktów i synchronizacji z całym systemem grzewczym, wyliczenia oraz trzymanie się umowy. Polecamy!

5 / 5 2023-11-29

Dołączyłem go grona zadowolonych klientów z naszej miejscowości, głównym atutem jest spora pomoc w kwestii dofinansowania i rzetelność w podjętym zadaniu.

5 / 5 2023-11-29

Instalacja wykonana w ciągu dwóch dni. Dobrze i estetycznie, umiejscowienie paneli nie koliduje z eksploatacją podwórka co było jednym z głownych wymogów.

5 / 5 2023-11-29

Dobre wykonanie, bez kompromisów i w uczciwej cenie.

5 / 5 2023-11-29

Spośród różnych testowanych firm greenmax wypadał najlepiej dlatego wybór padł właśnie na nich, nie zawiodłem się, w terminie i bez ukrytych kosztów.

5 / 5 2023-11-29

Polecam! Prace wykonane starannie i w dobrym tempie, komunikacja bardzo dobra.

5 / 5 2023-11-29

Firma skazana na sukces, czuć koleżenską atmosfere i misje aby klient pozostał zadowolony. U mnie była pompa ciepła Heatux razem z zbiornikiem buforowym

5 / 5 2023-11-29

Firm na rynku jest dużo, dużo "przygód" też słyszałem. Z greenmax było inaczej, to znaczy w miłej atmosferze dogadane szczegóły, ustalenie terminu podpisania dokumentów i montażu potem dobrze wykonana instalacja i można się cieszyć. Polecam

5 / 5 2023-11-29

Po zgłoszeniu serwis szybko usunął usterkę z automatyką i nie zostawili nas w potrzebie. Pozytywnym zaskoczeniem była wizyta następnego dnia.

5 / 5 2023-11-29

Świetna obsługa, Pani Emilia dopilnowała każdego aspektu w inwestycji, 10 paneli od początku lata działa sprawnie i nie sprawia żadnych kłopotów.

2 / 5 2023-11-29

Ta firma byłaby normalna bez dwóch osób.. Zakompleksionego małego wielkiego człowieka i jego przy***sa wiecznie zaćmionej Pani Menager.

5 / 5 2023-11-29

Wycena konkretna bez żadnych dodatkowych kosztów. Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2023-11-28

Polecam w 101%. Kultura, punktualność, fachowość. Wymieniono u mnie kocioł, wydajność sporo podskoczyła wiec rachunki będą zdecydowanie mniejsze.

5 / 5 2023-11-28

Czuć ze na pracownikach można polegać, jak powiedzą tak zrobią. Termin realizacji dosyć szybki, rozsądna cena.

5 / 5 2023-11-28

Chciałbym oficjalnie podziękować firmie za porządne wykonanie swojego zadania. Zamontowano u mnie pompę ciepła ze zbiornikiem 800L w profesjonalny sposob.

5 / 5 2023-11-28

Spędziliśmy sporo czasu na rozmowach podejmując decyzje o wyborze produktu, pracownicy wykazali się cierpliwością i chęcią pompy. Polecam

5 / 5 2023-11-28

Dobre podejście do klienta szczere przedstawienie oferty, dobry i terminowy montaż, firma zasługuje na 6*

5 / 5 2023-11-28

Kontakt telefoniczny ok, osobiście super. Oferta dopasowana pod moje warunki i potrzeby, zamontowano pompe w zeszłym tygodniu. Dziękuje i polecam.

5 / 5 2023-11-28

Top of the top! Najlepszy wykonawca z którym współpracowaliśmy przy budowie, bezproblemowi, skupieni na pracy. Inwestycja postawiona w ciągu 2 dni.

5 / 5 2023-11-28

Profesjonalna firma z odpowiednim podejściem do klienta i oferowanych produktów. Umowa została dopełniona od deski do deski.

5 / 5 2023-11-28

Naprawdę dobra pompa. Nie słyszałem wcześniej o producencie Heatux ale wybór okazał się trafiony, nie mam żadnych zastrzeżeń do pracowników i sprzętu.

5 / 5 2023-11-28

Polecam firmę, kontakt dobry przed zakupem ale co ważniejsze po nic się nie zmieniło. Wiem że mogę liczyć na wsparcie i pomoc. Montaż na wysokim poziomie pieca PRECO.

5 / 5 2023-11-28

Pełna profeska, dogodny termin realizacji. Polecam współprace z Panią Anną.

5 / 5 2023-11-28

Rzeczowa firma, porady odnośnie wyboru sprzętu i rozwiązań w przyszłości bardzo ułatwiły podjęcie decyzji i nauczyły czegoś nowego. Polecam

5 / 5 2023-11-28

Zakupiłem zbiornik buforowy 1000L. Działa poprawnie, można mieć wygodę jak w bloku mając spokój i ciszę.

5 / 5 2023-11-28

Dawno nie spotkałam firmy wykonawczej która przyjdzie, zrobi co trzeba i zostawi po sobie porządek. Uwinięto się szybko i nie zgłaszam żadnych komplikacji.

5 / 5 2023-11-28

Mega fajny i spokojny kontakt z wykonawcą, instalacja wykonana w terminie. Piec Stalmark, moc 21kw

5 / 5 2023-11-27

polecam

5 / 5 2023-11-27

Podejście do klienta na poziomie, szybka realizacja zamówienia i dobrze sprawujący sie zbiornik buforowy. Inwestycja zakończona złożeniem dokumentów do dofinansowania, wszystko na piątkę.

5 / 5 2023-11-27

Kompleksowa usługa od rozmowy przez indywidualny dobór produktu i rzetelny montaż. Doświadczony zespół załatwił wszystko jak powinien beż żadnego ale

5 / 5 2023-11-27

Polecam firmę greemnax. Duża wiedza branżowa razem z miłą rozmową przekonały nas do wyboru firmy. Nie zawiedliśmy się, montaż kotła przebiegł poprawnie i można cieszyć się z efektów.

5 / 5 2023-11-27

Bardzo dobry wykonawca instalacji fotowoltaicznych. Rzetelny i dokładny montaż, pomocni i mili pracownicy. Nie mam żadnych zastrzeżeń wobec firmy.

5 / 5 2023-11-27

Warunki panujące w kotłowni zostały gruntownie sprawdzone przed podjęciem jakichkolwiek działań, upewnienie się w możliwościach a następnie dobór indywidualnie pode mnie sprawia że daje 5/5. Pompa ciepła sprawuje się super

5 / 5 2023-11-27

Dobrze wykonana praca, szybko i czysto. Polecam

5 / 5 2023-11-27

Jakość wykonanej usługi na najwyższym poziomie, dobry kontakt z przedstawicielem. Usługa wykonana sprawnie i dobrze. Szczerze polecamy.

5 / 5 2023-11-27

Inwestycja polegająca na montażu pompy ciepła i podłączeniu ich do paneli fotowoltaicznych przebiegła bezproblemowo, wszystkie wizyty na czas POLECAM

5 / 5 2023-11-27

Wszystko przebiegło zgodnie z zapisem w umowie

5 / 5 2023-11-27

Panowie znają się na robocie, względnie szybka i profesjonalna usługa!

3 / 5 2023-11-27

Oszuści i krętacze. *** tą firmę. *** wam wszystkim w ryj ***y

5 / 5 2023-11-27

Zdrowa współpraca, szczególne podziękowania Panu Adamowi :)

5 / 5 2023-11-27

Gdyby było można oceniłbym na więcej jak 5 gwiazdek. Kontakt bardzo dobry, cała obsługa konsultant i monterzy dbali o nas i o jakość wykonanej usługi. Warto zdecydować się na tą firme.

5 / 5 2023-11-26

Dobre rozwiązania w cenie która nie szokuje. Dofinansowanie jest w trakcie realizacji więc polecam składać wnioski, tym bardziej że firma w tym pomaga.

5 / 5 2023-11-26

Panowie z GreenMax to prawdziwi zawodowcy, myślałem że roboty będzie na tydzień a tu dwa dni i po sprawie. Pompa ciepła wygląda solidnie a wiem już ze solidnie działa. Polecam.

5 / 5 2023-11-26

To pierwszy kontrakt w którym nie musiałem zabiegać o informacje, realizacja rzetelna a ludzie mili. Warto się przekonać na własnej skórze.

5 / 5 2023-11-26

Skorzystałem z oferty firmy w zakresie zakupu i montażu pieca pelletowego. Jestem zadowolony z rezultatu, podejście do klienta zdrowe a wykonanie spełniające oczekiwania.

5 / 5 2023-11-26

Szybko i dobrze wykonany montaż pompy ciepła. Bardzo polecam zainteresowanym.

5 / 5 2023-11-26

Solidnie wykonana robota, zgodność w pierwotną wyceną i informacje o podejmowanych krokach. Terminowa praca na poziomie, polecam.

5 / 5 2023-11-26

Wszystko ok. Instalacja działa bezproblemowo.

5 / 5 2023-11-26

Ze względu na prace nie mogłem pilnować ekipy, ale jak się okazało nie było takiej potrzeby. Żaden z późniejszych wykonawców nie zgłaszał nieprawidłowości.

5 / 5 2023-11-26

Większa połową sukcesu to dobry kontakt, przygotowano u mnie kotłownie pod montaż i wykonano go ze sztuką. Moje preferencje były wzięte pod uwagę i dziś piec działa jak złoto :)

5 / 5 2023-11-26

Pierwsze uruchomienie miało miejsce 3 miesiące temu, dziś ciężko sobie wyobrazić powrót do palenia w piecu i tego traconego co dzień czasu. Wygoda jest jednak nie do zastąpienia.

5 / 5 2023-11-26

Duża wiedza poparta doświadczeniem to coś czego trzeba szukać w takich inwestycjach. Omówiona cena została do samego końca, nie wyszły żadne kwiatki a relacje zachowane w nienaganny sposób. Polecam.

5 / 5 2023-11-26

Już miałem jedno podejście do fotowoltaiki, z naganiaczy oczywiście i nic nie wyszło. Dopiero w greenmax wytłumaczyli mi wszystkie zawiłości prawne, sposób działania i opłacalność tego wszystkiego. Warto sprawdzić ich ofertę.

5 / 5 2023-11-26

Życzę każdemu żeby spotykał takich ludzi. Praca dla Pana Damiana jest misją, zostaliśmy przeprowadzeni za rękę od A do Z co znacząco poprawiło doświadczenia inwestycji.

5 / 5 2023-11-26

Obsługa wykonanie, wszystko na piątkę. Fachowcy pełną gębą.

5 / 5 2023-11-26

Pośród wszystkich pracowników których dane było mi poznać, każdy charakteryzował się wiedzą i dostępnością. Nawet ekipa montująca pompę bezproblemowo odpowiadała na pytania i przekazała kilka rad. Polecam.

5 / 5 2023-11-26

Fachowcy godni zaufania, korzystam z firmy jako swojego wykonawcy przy budowach i nigdy nie zawiedli.

5 / 5 2023-11-26

Szybko profesjonalnie i dobrze. Polecam firmę.

5 / 5 2023-11-26

Bardzo polecam, przyjemna obsługa szybki czas realizacji i jakość na poziomie.

5 / 5 2023-11-26

Firma jest jak dla mnie gwarantem dobrze wykonanej pracy bez zbędnego stresu i niepewności. Bardzo przyjemna współpraca.

5 / 5 2023-11-26

Jakość oferowanych usług jest warta swojej ceny. Panowie bardzo konkretni i życzliwi.

5 / 5 2023-11-26

Perfekcyjne wykonanie z mała inwazyjnością.

5 / 5 2023-11-26

Jeśli ktoś szuka konkretnych wykonawców to dobrze trafił, fajny kontakt i zaangażowanie od strony przedstawiciela

5 / 5 2023-11-25

Z czystym sumieniem polecam, profesjonalna i uprzejma usługa. Prace wykonane w terminie.

5 / 5 2023-11-25

Wymienili u mnie stary piec na nowy, pozostawili po sobie porządek, umowa została dopełniona. Polecam

5 / 5 2023-11-25

Polecam, od wizji lokalnej po montaż pompy wszystko przebiegło bezproblemowo,

5 / 5 2023-11-25

Chciałabym podziękować firmie za sprawne rozwiązanie umowy oraz wsparcie przy składanie wniosku o dofinansownie, polecam usługę

5 / 5 2023-11-25

Profesjonalne doradztwo, dbają o klientów. Praca wykonana na poziomie.

5 / 5 2023-11-25

Robota wykonana tak jak należy, polecam firmę

5 / 5 2023-11-25

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i montażu kotła pelletowego. Dostępny kontakt ułatwił wiele spraw.

5 / 5 2023-11-25

Fajny kontakt, sensowne ceny i ludzie z cierpliwością do nowych w temacie.

5 / 5 2023-11-25

Polecam firme greenmax. Wsparcie i profesjonalizm od początku po montaż, wszystko bezproblemowo. Do tego pomoc w dofinansowaniu, dziękuje.

5 / 5 2023-11-25

Rzetelni ludzie, których celem jest zadowolenie klienta. Byłem informowany o każdym kroku w kwestii mojej inwestycji i zostało wszystko zrobione jak należy.

5 / 5 2023-11-25

Profesjonalna obsługa i doradztwo! Bardzo polecam ludzie kompetentni!

5 / 5 2023-11-25

Piec ok. Można liczyć na wsparcie.

5 / 5 2023-11-25

Pan Michał uratował nas z opresji, awaria pieca okazała się złym ustawieniem, dziękuje za szybka reakcje :D

5 / 5 2023-11-25

Bez obijania robota wykonana i do widzenia, szybko dobrze i fajnie. Tak to można współpracować

5 / 5 2023-11-25

Bardzo życzliwy przedstawiciel, przestawił ofertę ale nie wciskał nic na sile. Dobralismy odpowiedni kocioł i wszystko później poszło jak po maśle, polecam.

5 / 5 2023-11-24

Jak najbardziej polecam, fajne miejsce, mili ludzie i wybór pośród produktów ze każdy znajdzie coś dla siebie

5 / 5 2023-11-24

Pompa Heatux bardzo dobra, super się sprawuje, poczekałem chwile zanim podjęliśmy decyzje ale było warto, super

5 / 5 2023-11-24

Jestem zadowolony ze współpracy z Panem Rafałem, na bierząco reaguje na moje pytania i potrzeby. Dobrze czuć ze nie jesteśmy pozostawieni sami sobie przy takiej inwestycji.

5 / 5 2023-11-24

Piec działa jak bajka polecam. Odrazu mówię żeby przy uruchomieniu zadawać tyle pytań ile wpadnie do głowy, dla mnie to była czarna magia ale wytłumaczyli wszystko jak dziecku.

5 / 5 2023-11-24

Postanowiłem zaufać w pełni firmie, oni dobierali sprzęt, robili pomiary i wizje. Nie ma co, wszystko zrobione jakby produkty były produkowane specjalnie do mojego domu. Pompa i bufor stoją schowane, estetyka została zachowana a my cieszymy się z wygodnego ogrzewania.

5 / 5 2023-11-24

Bardzo dobry kontakt i przyjazne rozmowy. Taka współpraca to czysta przyjemność.

5 / 5 2023-11-24

Firma godna polecenia! Profesjonalne podejście połączone z fachowym wykonaniem.

5 / 5 2023-11-24

Dzięki zrozumieniu ze strony pracowników udało się skoordynować pierwsze uruchomienie z zakończeniem prac nad instalacja podłogową. Profesjonalna robota, dziękuje

5 / 5 2023-11-24

Podziękowania dla Pana Damiana za pilnowanie całego procesu inwestycji, ze swojej strony nie musieliśmy się niczym stresować. Montaż na dobrym poziomie.

5 / 5 2023-11-24

Spotkało mnie to czego oczekuje jako klient, szacunek i pomoc w razie potrzeby. Ceny są ok.

5 / 5 2023-11-24

Godni polecenia, fachowa robota w podejściu i jakości. Czekamy na papiery do dofinansowania i cieszymy się nowiutkim piecem :)

5 / 5 2023-11-24

Umowa podpisana, ekipa pojawiła się o ustalonej godzinie bach bach i załatwione. Oby więcej takich firm w moim życiu, krótko i na temat.

5 / 5 2023-11-24

Profesjonalna i sprawna realizacja. Widać ze pracują ludzie wykwalifikowani do swojego zadania.

5 / 5 2023-11-24

Obsługa zasłużone 5 gwiazdek, jak pompa będzie się sprawować to jeszcze zobaczymy ale zapowiada się super :)

5 / 5 2023-11-24

Ludzie z pojęciem, nękałem pytaniami i na każde otrzymałem odpowiedz. Montaż i pierwsze rozpalenie odbyło się bez problemu

5 / 5 2023-11-24

Super doradztwo z zachowaną kulturą, przedstawiciel wykazał się zaangażowaniem i pomocą. Wybór firmy był jedną z lepszych decyzji w tym roku.

5 / 5 2023-11-24

Firm dużo, ale dobrych dobrych niewiele, po niedogadanej umowie z konkurencją poszedłem do greenmax z polecenia i inna bajka. Piec już stoi, żadne zgrzyty w trakcie procesu się nie pojawiły. Umowa dopełniona i teraz tylko czekam na dofinansowanie. Polecam

5 / 5 2023-11-24

Kompleksowa obsługa z realizacją w terminie, wiedzą o czym mówią i robią to w przyjemnej atmosferze

5 / 5 2023-11-24

Dobry kontakt i wiedza na poziomie, ludzi którzy w takiej branży chcą dobrze dla klienta jest teraz jak na lekarstwo.

5 / 5 2023-11-24

Pan Michał wytłumaczył cały proces realizacji inwestycji, przeprowadził przez odpowiednie modele oraz zaproponował miejsce w którym finalnie stanęła pompa. Ludzie byli bardzo pomocni i profesjonalni w swoim zadaniu, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2023-11-24

Pompa ciepła z Modernizacji w prefinansowaniu. U nas zrobili wszytsko bardzo dobrze

5 / 5 2023-11-24

Bardzo dobra komunikacja z Panem Rafałem. Dofinansowanie otrzymaliśmy szybko, 3 miesiące od podpisania umowy pieniądze znalazły się na koncie

5 / 5 2023-11-24

Montaz zrobiony poprawnie Polecam

1 / 5 2023-11-24

Ten karakan P***ł nie powinien pracować z ludźmi, brak kręgosłupa moralnego i żadnych predyspozycji do kierowania zespołem

3 / 5 2023-11-24

Złodzieje i oszuści, zobaczyłem reportaż w Interwencji i juz wiem, że nie tylko ja zostałem oszukany, szykujemy się do pozwu zbiorowego na tych krętaczy!!!!!!!!

1 / 5 2023-11-24

obrzydliwi oszuści!!!!!!!!!

1 / 5 2023-11-24

Proszę się nie nabrać na te komentarze zapewne są pisane, przez osoby tam pracujące, nierzetelna firma gdzie nawet w interwencji na stronie Polsatu jest o tej firmie artykuł, nie 1 nie 2 osoby oszukane.

5 / 5 2023-11-24

Polecam, jestemy po montażu

5 / 5 2023-11-23

5 gwiazdek w pełni zasłużone. Dobrze i terminowo - czego więcej można chcieć.

5 / 5 2023-11-23

Solidna firma! Polecam!

5 / 5 2023-11-23

Najlepsza oferta na pompy ciepła jaką znalazłem w Warszawie :)

5 / 5 2023-11-23

Firma godna uwagi, proces przebiegł tak jak powinien czyli normalnie i bez udziwnień. Warunki umowy zostały spełnione i póki co nie ma żadnych zastrzeżeń do sprzętu czy jego podłączenia

5 / 5 2023-11-23

Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami, nie trzeba było ich ani pilnować ani poprawiać. Nawet sprzątanie po montażu pompy nie było za specjalnie potrzebne. Polecam

5 / 5 2023-11-23

Dwie cechy: solidnie i rzetelnie. Nie pojawiły się żadne zgrzyty, ani w trakcie ani po montażu. W mojej opinii ludzie warci podjęcia współpracy.

5 / 5 2023-11-23

Miła i pomocna obsługa, dobraliśmy piec zgodnie z moimi wymaganiami, ale dopasowany idealnie pod panujące warunki i metraż. Niespełna 170 metrów i 3 miesiące, różnice czuć odrazu - wydajność potrafi zaskoczyć.

5 / 5 2023-11-23

Serdecznie polecam. Czas realizacji zaskakująco szybki, kontakt z firmą nieograniczony. Instalacja zamontowana w ciągu 2 dni i była okraszona dużą dawką wiedzy przekazanej w przystępny dla laika sposób.

5 / 5 2023-11-23

Spory wybór produktów w niewygórowanych cenach. Jakość w każdym aspekcie stoi na pierwszym miejscu.

5 / 5 2023-11-23

Polecam, solidnie wykonana robota, podejście godne profesjonalistów i zachowanie miłej atmosfery. Warto spróbować.

5 / 5 2023-11-23

Dopełnienie projektu na wysokim poziomie, obsługa pieca pelletowego po turbulencjach z poprzednim piecem jest śmiesznie prosta. Cięzko sobie wyobrazić powrót do poprzedniego stanu rzeczy

5 / 5 2023-11-23

Przemiła obsługa i monterzy którzy przyjeżdżają zrobić swoją robotę dobrze a nie przedłużać prace byle wpadło więcej godzin. Pompa zmienia dom nie do poznania więc jeśli ktoś sie waha, to niech przestanie :)

5 / 5 2023-11-23

Byliśmy na stałym łączu od wyboru pieca po jego pierwsze uruchomienie, zdecydowanie polecam jeśli usługa ma być wykonana na tip top.

5 / 5 2023-11-23

Szybko, sprawnie terminowo a przede wszystkim porządnie. Zostaliśmy nawet poinstruowani jakie zmiany wprowadzić w "wynalazkach" poprzednich fachowców aby zmaksymalizować wydajność.

5 / 5 2023-11-23

Panele montowane rok temu. Nie pojawiły się żadne problemy. Ceny przystępne, polecam.

5 / 5 2023-11-23

Jestem zadowolony, założenie bufora przeszło gładko. Firma solidna bo... trzymają się zasad. Ważny jest klient i jego satysfakcja, a przez cały proces realizacji czułem że mogę sie zawsze odezwać celem wyjaśnienia niepewności które mnie nękały. Komfort psychiczny i dobrze wykonana usługa zasługują na 5tkę.

5 / 5 2023-11-23

Świetnie wykonana robota, kontakt profesjonalny, ale zachowany w przyjacielskiej atmosferze. Nikt nie starał mi się nic wcisnąć ani naciągnąć, umowa od deski do deski wypełniona.

5 / 5 2023-11-23

Piec firmy kotłospaw zostaw zamontowany u mnie miesiąc temu. Po tym czasie wszystko wciąż działa jak w zegarku i cieszy swoją wygodą i efektywnością. Państwo pracujący w doradztwie wykazali się cierpliwością i zrozumieniem bo zanim cokolwiek podpisaliśmy znałem niemal każdy szczegół odnośnie nowych form ogrzewania.

5 / 5 2023-11-23

Podczas pierwszych rozmów dało się odczuć że osoby z którymi się rozmawia posiadają nie tylko suchą wiedzę ale i doświadczenie. Dobór pompy ciepła nie był tak łatwym zadaniem jakby sie mogło wydawać zważywszy na pokrętną instalacje pozostawioną przez poprzedniego właściciela, ale osoby odpowiedzialne za montaż poradziły sobie z tym problemem. Jakbym mógł to bym dał 10 gwiazdek, zero zastrzeżeń.

5 / 5 2023-11-23

Z czystym sumieniem mogę polecić, podczas budowy bezproblemowo ustaliliśmy termin montażu pompy ciepła, pracownicy w porozumieniu z innymi wykonawcami ustalili dogodny termin a sam montaż został załatwiony w jeden dzień. Na pierwsze uruchomienie jeszcze chwilkę zapewne poczekam, jednak widać gołym okiem że firma wywiązała się z umowy wzorcowo.

5 / 5 2023-11-23

Pompa Ciepła heatux działa super. Mieszkamy pod krakowem -8 w nocy. Dofinansowanie otrzymaliśmy po 2 miesiącach od podpisania umowy.

5 / 5 2023-11-23

5kw Instalacja Fotowoltaiczna zrobiona na blachodachówce. Przyjechał mój elektryk i powiedział, że wszystko wykonane zgodnie ze sztuką.

5 / 5 2023-11-23

Prefinansowanie u mnie zrobili. Teraz czekam na wymianę okien i cieplenie. Piec działa, ekipa po sobie posprzątała.

5 / 5 2023-11-23

Umowa Podpisana 3 tygodnie temu, jesteśmy już po montażu. Wszystko działa wzorowo.

5 / 5 2023-11-23

U mnie wszystko zrobili bardzo dobrze. Polecam

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
https://www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie