Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 34
opinie o GreenMax
5 / 5 2021-11-16

Pompa Ciepła sprawdza się doskonale. Wreszcie nie muszę bawić się z tym kotłem.

5 / 5 2021-11-13

Witam te opinie to chyba jakiś żart domokrążca to nie ma pojęcia tym co mówi montaż byle jak aby po kosztach , a po podpisaniu umowy i wzięciu kasy to już bd wasz problem u mnie instalacja stojąca na gruncie zmienia kąt nachylenia od byle powiewu wiatru kabel wkopany w ziemię bez zabezpieczenia i jeszcze biały no super fachowcy w super cenie brak słów

5 / 5 2021-10-07

Kocioł działa zgodnie z opisem handlowca. Zamontowali w dwa tygodnie od podpisania umowy. Wreszcie nie trzeba łopatować

5 / 5 2021-09-20

Znakomita obsługa, przystępne ceny no i można skorzystać z programu lojalnościowego. Nie ma na co narzekać.

5 / 5 2021-09-13

polecam

5 / 5 2021-09-08

polecam firme greenmax

5 / 5 2021-09-03

Najlepsze doradztwo na jakie można liczyć Nie polecam wycen online czy przez telefon. Zdecydowanie lepiej jest się spotkać wszystko wspólnie wyliczyć Instalacja fotowoltaiczna z dobrym finansowaniem i odroczeniem płatności Montaż wykonali w jeden dzien jakies 2 tygodnie od podpisania umowy

1 / 5 2021-09-02

Firma dziad umawiają się na spotkanie na konkretną godzinę i nie przychodzą. Nie szanują naszego czasu (czekałem prze całą godzinę, nie powiadomiono mnie o odwołaniu spotkania) Nie polecam Franciszek.

5 / 5 2021-08-31

firma godna zaufania

5 / 5 2021-08-30

Kontakt z firmą jest bardzo przyjemny. Bez problemu udzielają wszystkich informacji. Współpracę oceniam bardzo wysoko.

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie