Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych Opinie Klientów

3.62/5.00 - ilość ocen: 137
opinie o Laboratorium Danych
5 / 5 2021-12-09

POLECAM

5 / 5 2021-12-08

Współpraca przebiegłą pomyślnie. Polecam

5 / 5 2021-12-08

Polecam!

5 / 5 2021-12-07

Fachowcy pomogli mi odzyskać zdjęcia z zalanego telefonu. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc. Dziękuje

5 / 5 2021-12-07

Polecam!

5 / 5 2021-11-30

Straciłam zdjęcia z podróży. Dysk był po upadku. W dwóch miejscach powiedzieli mi, że nie da się odzyskać danych, a Laboratorium Danych poradziło sobie w 2 tygodnie!

5 / 5 2021-11-30

Odzyskałem dane z karty micro SD. Miła obsługa, pełen profeskonalizm.

1 / 5 2021-08-23

UWAGA WSZYSCY KTÓRZY CHCĄ SKORZYSTAĆ Z USŁUG TEJ PSEUDO FIRMY!! NIE WARTO STRACICIE PIENIĄDZE, BĘDZIECIE SIĘ SĄDZIĆ. JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY> Być może potrafią odzyskać utracone zdjęcie z telefonu ale nic więcej. Na pewno nie potrafią rozszyfrować zaszyfrowanych plików. Ani ich odzyskać. WYSTAWIŁ MI PAN RAFAŁ FAKTURĘ NA 15 TYS PLN Za usługę, która nie miała miejsca!! Pan Rafał Krawczyk jest po prostu oszustem i złodziejem!! Żeruje na ludziach, którzy są w potrzebie i nie wiedzą co robić.

1 / 5 2021-08-02

Odradzam!!!!! Oszuści, nie odzyskali nic, dostałam tylko dane które były dostępne na telefonie!!!! za ponad 3000!!!!!! Czas oczekiwania na zwrot sprzętu nawet kilka miesięcy!!!!!

5 / 5 2021-08-02

Odradzam!!!!! Oszuści, nie odzyskali nic, dostałam tylko dane które były dostępne na telefonie!!!! za ponad 3000!!!!!! Czas oczekiwania na zwrot sprzętu nawet kilka miesięcy!!!!!

Rzetelne opinie o Laboratorium Danych

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie