Kategorie: / Dom

mebloo Opinie Klientów

1.67/5.00 - ilość ocen: 6
opinie o mebloo
1 / 5 2022-09-22

Nie polecam omijajcie ta firme z daleka !!!!!!!!Zamowilam lawe rozkladana.Mebel przyjechal poobijany uszkodzony do tego stopnia ze nie mozna go bylo rozlozyc.Nie mam pojecia czy ktos kto pakowal byl niewidomy bo w nogach lawy byly dziury.Kontakt zerowy w pierwszych dniach nikt nie odbieral tel.JAk juz sie dodzwonilam kazano mi odeslac paczke na magazyn.Paczka dotarla 13/09/2022.Do dnia dzisiejszego nie odzyskalam zwrotu pieniedzy.

1 / 5 2022-09-19

Był to mój pierwszy zakup w tym salonie i przyznam że ostatni. Złożyłam zamówienie w salonie w Jankach na kanapę wybraną na ekspozycji z funkcją spania. Wybrałam tkaninę, zapłaciłam 3800 zł, zostałam poinformowana że będę czekać 6 tygodni na dostawę. Po 6 tygodniach zadzwoniła pani z salonu że kanapa jest do odbioru tylko najpierw muszę wpłacić resztę kwoty. Zatem wszystkie formalności zostały dopełnione, kanapa dojechała do mnie do domu i okazało się że jest bez funkcji spania. Złożyłam reklamacje i po kilku dniach dowiedziałam się że może w ramach rabatu którego mi salon udzieli (500zł) jednak nie zostawiłabym sobie kanapy bez funkcji spania. Druga opcja to że za dopłatę ponad 50% wartości kanapy mogą mi wyprodukować nową kanapę. I ostatnia opcja hit że mogą mi za 4792 zł sprzedać kanapę z ekspozycji która uwaga w salonie jest wystawiona za 3600 zł. Podczas mojej wizyty w salonie usłyszałam że to moja wina bo złe zamówienie podpisałam ( bo jakby ktoś nie wiedział to powinniście znać te wszystkie cyferki, literki z kodów cennikowych, co która oznacza i że akurat ten zestaw z mojego zamówienia to nie jest kanapa z funkcją spania) . Okazało się że pracownik salonu źle skonfigurował i wycenił mebel. Finalnie stanęło na tym że bez dodatkowych rozliczeń zamienię kanapę na tą z ekspozycji. Kanapa dziś dojechała i okazało się że biznesmenki roku z salonu podmieniły materac na jakąś szmatę która pewnie po dwóch spaniach będzie do wymiany. Szmatławy sklep, szmatława obsługa i szkoda na nich czasu. Szkoda bo meble które oferują są naprawdę ładne ale techniki oszukiwania jakie stosują nadają się tylko do zgłoszenia w UOKIK. I kto wie może niebawem zajrzy do nich kontrola bo poziom mojej frustracji osiągnął pułap w którym chyba już nie odpuszczę.

1 / 5 2022-04-20

stół simon

Tragicznie, takiego Sprzedawce trzeba omijać. Od roku trwa walka o felerny stół i doszliśmy do momentu, gdzie nawet nie odpowiadają na maile czyniąc problemy ze złożeniem kolejnej reklamacji. Stół za 3 tys miał w1 miejscu inną oskrzynie, pomijając fakt, że go w ogóle przywieźli ( tacy fachowcy!) Dziś już wiem, że po prostu liczyli na to, że się uda, jak zawsze. Wieki trwało naprawienie szkody - niestety źle okleili oskrzynie i po jakimś czasie element spuchł i popękał, zabrali jeszcze raz i jeszcze raz okleili tak niedbale, że gołym okiem widać rozwarstwienie. Nie odpowiadają na maile, unikają kontaktu. Przy poprzednich odbiorach i dowozach felernej części dzwonił tylko jakiś bezczelny typ podając z dnia na dzień w godzinach pracy termin "wizyty" "Jak Pani nie pasuje, to ja pisze, że Pani odmawia". Przy ostatniej wymianie zgodziliśmy się, żeby wysłali nam ta część, bo zależało mi na czasie( a oni przeciągają wizyty serwisowe baaardzo), miałam imprezę rodzinną. Niestety znowu plama. Święta również spędziliśmy przy wadliwym stole. Szczerze Państwu radzę, proszę omijać ta firmę, oszczędzając sobie nerwów i nie dorabiając napospolitszych w świecie partaczy. Jeśli już padli Państwo ich ofiarami, proszę nie tytułować maila "Reklamacja" bo wówczas nie wysyłają nawet Autorespondera, że mail do nich dotarł. Sporo muszą mieć reklamacji, skoro udają się do takich praktyk. I co poradziła nam Rzeczniczka TRZEBA takich usługodawców przy 1. wrażeniu, że proces realizacji zgłoszenia reklamacyjnego jest prowadzony niedbale na niekorzyść Klienta od razu zgłaszać do UOKiK.

1 / 5 2022-03-15

Sofa

Nie polecam. Będę odradzać każdemu, kto będzie chciał cokolwiek u nich zakupić. A dlaczego? Rok temu zakupiliśmy przez internet sofę. Wytrzymała - jak można domyślić się -dosłownie rok. Popsuł się mechanizm (była z funkcją spania). Reklamacja, przyjechał facet po ponad 14 dniach (jeszcze wpisał nam złą datę zgłoszenia reklamacji - chyba, żeby zmieścili się w widełkach, w których powinni rozpatrywać reklamację). Mąż otrzymał odpowiedź, że nie wiadomo jak będzie rozpatrzona reklamacja, ponieważ miał już takie podobne zgłoszenie i firma odrzuciła je, argumentując, że było niewłaściwie użytkowane (np składane z prześcieradłem itd.). Pojechał, a my czekaliśmy na decyzję w sprawie reklamacji. Tygodnie mijały. Zaczęłam dzwonić do mebloo, aby dowiedzieć się czegokolwiek. Za pierwszym razem odebrała kobieta, podała mi nr do działu reklamacji, a tam dostałam nr mężczyzny, który był u nas. Nie dało się do niego dodzwonić. Do firmy z resztą też było to mega ciężkie. Dzwoniłam kilkukrotnie, bez efektów. Któregoś dnia udało mi się, odebrał mężczyzna, który miał wystosować meila do działu reklamacji i miał oddzwonić. Oczywiście nigdy się to nie wydarzyło. Na jakiś czas daliśmy sobie spokój, dalej po prostu czekaliśmy. Znowu chyba po 3-4 tygodniach mężowi w końcu udało się dodzwonić na numer podany na druczku reklamacyjnym i wtedy doznaliśmy szoku.. okazało się, że już wtedy ten facet odrzucił naszą reklamację i wprowadził nas w błąd, twierdząc, że to firma odrzuca takie zgłoszenia. Ponadto straciliśmy masę czasu czekając na informację, których nie uzyskiwaliśmy ze strony firmy mebloo, ponieważ ja dzwoniłam do nich i dopytywałam jak się sprawy mają, a oni twierdzili, że jeszcze nic nie wiadomo. Nie mamy łóżka od października. Ponad 6000 wyrzucone w błoto. Jeszcze się waham, ale najprawdopodobniej udamy się do miejskiego rzecznika konsumentów, bo to jest kpina! NIE POLECAM!

1 / 5 2022-02-09

Wybrałem sie do sklepu w Warszawie na ul. Modlińska. Byłem zainteresowany zakupem wersalki firmy UNIMEBEL. Jak przegladałem internet -reklamy to jst ich okolo 15 szt. roznych radzaji. Natomiast w sklepie żadnej sztuki na wystawie. Jak mozna coś kupić( mebel )? nie ogladając go na zywo. Poza tym sklep bardzo drogi.w innych sklepach te same produkty o 20 % tansze. Podsumowując!!!! NIE POLECAM

5 / 5 2020-06-16

Wybrałem ten sklep na zakup mebli do nowego mieszkania i dobrze trafiłem, obsługa miła, bardzo rzetelna, a meble są bardzo dobrze wykonane :)

Rzetelne opinie o mebloo

mebloo

Siedziba
Warszawa

WWW
https://mebloo.pl/

Email
-

Telefon
22 349 28 47

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie