Kategorie: / Książki

Megaksiazki.pl Opinie Klientów

2.90/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Megaksiazki.pl
2018-06-28

Witam. o księgarni Megaksiążka.pl - Podobne doświadczenia jak u innych przedpłata wpłacona i mail po 3 dniach, że nie mogą zrealizować bo nie ma na stanie, po prośbie o kontakt GŁUCHA CISZA

5 / 5 2018-06-03

Sprawma realizacja zamowienia - ksiazki zamówiłam w niedzielę, dziś do mnie dotarły. Kontakt że sprzedawca również super. Po przeczytanych opiniach bardzo się bałam zwlaszcza, że przelalam pieniążki za zamówienie z czystym sumieniem jednak mogę polecić wszystkim zakupy w tej księgarni internetowej.

2 / 5 2018-05-29

OSZUŚCI!!! Sprzedają produkty, których nie mają na stanie! Zero kontaktu z klientem. Telefon jest tylko żeby był, dzwoniłam ze 100 razy i nikt nie odebrał. Na wiadomości Mailowe nikt nie odpisywał poza tym że zaksięgowali przelew. Zakupiłam książkę na prezent. Po tygodniu próby kontaktu (w dniu uroczystości na która potrzebowałam książkę) łaskawie dostałam DRUGIEGO maila, że produktu nie mogą dostać u żadnego z dostawców. Anulowałam zamówienie, jedynym plusem było, że zwrot kosztów został wysłany i dostarczony w tym samym dniu. Nikomu nie polecam, chyba że ktoś ma ochotę szarpać się z tą niekompetentną "firmą". Na rynku jest ogromna konkurencja, które szanują czas i oczekiwania klienta. Ta niestety nie...

2 / 5 2018-05-24

Nie polecam nikomu, miesiąc czekam na książkę wciąż jej nie dostałem i żadnej rekompensaty za jej brak nie dostałem.

2 / 5 2018-05-19

Zamówiłam książki ze sklepu nie czytając wcześniej żadnych opinii. Rozczarowałam się bardzo. Przepływ informacji -żaden. Zamówiłam chyba 6 książek pieniądze przelałam na konto. Po tygodniu wysłałam wiadomość z zapytaniem na jakim etapie jest moje zamówienie otrzymałam inf zwrotne ze nie maja paru pozycji ale je ściągną i na pewno za piec dni będzie wysyłka. Po sześciu dniach znowu kieruje pytanie i znowu odpowiedz ze nie ma książek. Pytanie czy realizujemy niekompletne zamówienie czy anulujemy. Zdecydowałam o anulowaniu i poprosiłam z zwrot pieniędzy - to była środa. Pani mnie poinformowała ze wydala już zlecenie. W piątek się kontaktuje ze nie ma jeszcze zwrotu dostałam inf. ze przelew idzie pięć dni. Dziś jest środa i dostałam inf. o zwrocie pieniędzy na moje konto i ze zrealizują to w przeciągu pięciu dni. ŻENADA maja moje pieniądze ponad dwa tygodnie. Nic nie informują kupującego tylko cały czas przepraszają. Trzy osoby się ze mną kontaktowały i nikt nie udzielał rzetelnych informacji. NIE POLECAM tego sklepu.

2 / 5 2018-05-13

Książki zamówione 6 września br. z informacją " dostępne na magazynie - wysyłka natychmiastowa", chyba jednak ich nie było , ponieważ do tej pory otrzymałam tylko maila z informacją, że jednej pozycji nie mają, ale resztę mogą wysłać (było to 9 września br. p wysłaniu do nich 3 maili), do tej pory książek nie ma , a mojej przedpłaty też nie ma :(( Nikomu NIE POLECAM. TA KSIĘGARNIA TO INTERNETOWI NACIĄGACZE I OSZUŚCI!!!

2018-03-31

Ja zamówiłam 7 i do dziś nie mam książki wzięłam za pobraniem żeby było szybciej!!! Zamawiam gdzie indziej a paczkę im odeślę:) Dziecko chce pracować na książce w przedszkolu a tu książki brak!!!! NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2018-03-20

Zamówienie przyszło w ciągu tygodnia od informacji ze sklepu że wpłata została zaksięgowana. Księgarnia ma bardzo dużo negatywnych opini, ale w moim przypadku wszystko przebiegło bez problemu. Najważniejsze że "polowałam " na książkę kilka tygodni i tu mi się udało zamówić- także rewelacja

5 / 5 2018-02-28

Szukałam książek po różnych sklepach, niestety były one tylko na tej stronie. Nie zastanawiałam się za wiele nad księgarnią i zamówiłam książki. Po zamówieniu i opłaceniu, obejrzałam opinie i miałam wiele wątpliwości. Napisałam do nich kiedy otrzymam paczkę, tego samego dnia dostałam odpowiedz iż czeka na obieranie przez kuriera. Paczka przyszła w przeciągu 2-3 dni roboczych, produkty są nowe, i nie posiadają żadnych uszkodzeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2 / 5 2018-02-26

NIE POLECAM!! Przesyłka zamówiona ponad tydzień temu nadal nie została wysłana. Na maile nie odpowiadają, po kontakcie telefonicznym dowiedziałam się, że przelew nadal nie został zaksięgowany, co jest bzdurą, ponieważ zamówienie zostało od razu opłacone. Pani na infolinii powiedziała żeby przesłać potwierdzenie przelewu, co również od razu zrobiłam. Po kolejnym telefonie otrzymałam informację, że księgowe muszą przepiąć mój przelew do mojego zamówienia, gdyż został przypięty do innego (!). Zamówienie miało zostać wysłane, co oczywiście nie zostało zrobione. Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie!

Rzetelne opinie o Megaksiazki.pl

Megaksiazki.pl

Siedziba
Praha

WWW
http://www.megaksiazki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie