Kategorie: / Książki

Megaksiazki.pl Opinie Klientów

2.90/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Megaksiazki.pl
1 / 5 2018-02-19

NIE KUPUJCIE NIC W TYM SKLEPIE, JEST TO NAJBARDZIEJ NIEPROFESJONALNA KSIEGARNIA INTERNETOWA Z JAKA MIALEM STYCZNOSC. Zamiast mojego zamowienia otrzymalem katechizmy (SIC!). Procedura reklamacyjna tylko i wyłącznie przez e-mail, trwala prawie 40 dni. Sredni czas reakcji na maila to 2-3 dni, jeżeli w ogóle ktoś raczył odpisać. Udało mi się w końcu odzyskać pieniądza za zamówienie, ale jeszcze nie odzyskałem pieniędzy za odesłanie błędnego zamówienia. ŻENADA.

2 / 5 2018-01-24

ten sklep to jedna wielka KATASTROFA!! sprzedają książki, których nie mają na stanie!!! Kontakt - poniżej poziomu. Czas - masakra!!! Są perfekcyjni w odstraszaniu klienta...nie wróżę im świetlanej przyszłości. Nie polecam po stokroć!!!!

2017-12-23

Jedna wielka katastrofa. Pierwszy ostatni raz cokolwiek u nich zamówiłam.

3 / 5 2017-12-23

Totalnie odradzam jakichkolwiek zakupow w tym sklepie. Zamówiłem ksiazke ktora pilnie potrzebowalem. Wplate pieniedzy zaksiegowano po tygodniu, a pare dni po tymm dostaje wiadomosc ze ksiazki nie ma nigdzie na stanie. Radze omijac ten sklep szerokim łukiem

5 / 5 2017-12-10

Polecam, zamówienie zrealizowane szybko i tanio; jeden minus, to ukryte-nie od razu widoczne, dodane- koszta pakowania towaru, z czym dotąd się nie spotkałem. W sumie jednak najtaniej.

2017-11-12

Faktycznie.Nikt nie napisal ze w momencie,kiedy zamawiam ksiazke ona zaczynaja ja pisac dopiero. Trzeci email z przeprosinami za opoznienie.Trzecia osoba.Kazdy co innego pisze.Drugi tydzien czekam na skompletowanie wysylki z ksiazek,ktore byly dostepne w momencie gdy je zamawialam. Porazka

2 / 5 2017-11-10

Zamówiłam książki w czwartek, a w środę następną dopiero były wysłane, chodź na stronie było napisane realizacja zamówienia max. 2 dni robocze. Także jeśli ktoś potrzebuje na już, radzę udać się gdzieś indziej. Nie polecam.

2 / 5 2017-10-31

Nie polecam pod żadnym względem ! Fatalna obsługa ,która potrafi tylko przepraszać. Firma powinna się nazywać " wybacz mi , ale nie zrealizujemy twojego zamówienia ". Wystawiają rzeczy ,których nie mają na magazynie. Samo księgowanie wpłaty trwa 3 dni , a wysyłka zamówionego towaru ponad tydzień. Przestrzegam przed mega ( go****nymi)książkami .

1 / 5 2017-10-23

Dopisuję się do negatywnych opinii. Dostałem książkę, której wcale nie zamawiałem, więcej - NIGDY nie zamawiałem w tym sklepie (zamawiałem w innym i tą książkę już posiadam)! Stąd pytanie - skąd mają moje dane? To jest ewidentnie sprawa dla policji. Wszystkich Państwa przestrzegam przed odbieraniem tajemniczych przesyłek - należy przesyłkę otworzyć przy kurierze i sprawdzić - nie zgadza się - spisać protokół i natychmiast oddać.

5 / 5 2017-10-16

Kontakt ok.Przesyłka dotarła właściwa i szybko.

Rzetelne opinie o Megaksiazki.pl

Megaksiazki.pl

Siedziba
Praha

WWW
http://www.megaksiazki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie