Kategorie: / Książki

Megaksiazki.pl Opinie Klientów

2.90/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Megaksiazki.pl
1 / 5 2021-07-20

Złożenie zamówienia i opłacenie , nie gwarantuje otrzymanie zamówionego towaru. Zmiana dostawce na inpost, a w zamówieniu dpd. Żądanie numeru rachunku klienta, po co ??? Przesłanie zdjecia potwiedzenia i nic.

5 / 5 2021-06-15

Moje trzecie zamówienie zostało zrealizowane bez jakichkolwiek problemów.Bardzo zachęcające są ceny produktów,jakość zapakowania przesyłki i termin realizacji,w moim wypadku zgodnie z informacją na stronie.Polecam ten sklep internetowy

5 / 5 2021-03-05

Masakra żeby na książkę czekać tyle dni. Ciągle przepraszają a książki jak nie ma tak nie ma. Przestrzegam innych żeby nie płacić im kasy chyba że za pobraniem a takiej opcji u nich nie ma. Wiadomo z jakich przyczyn.

5 / 5 2020-10-15

Kochani to fatalna księgarnia w której okłamuje się nawet centralę kurierów. Należy natychmiast powiadomić policję oraz wspólnie z Firmą kurierską założyć sprawę w UOKIK.

5 / 5 2020-07-06

Naczytałam się dużo złych opinii ale kontakt ze strony sklepu był dobry a zamówienie doszło bezproblemowo.

1 / 5 2020-06-04

Kompletny brak profesjonalizmu. Oferują książki, których nie mają na stanie i potem mają problem z realizacją zamówienia. Finalnie tylko przetrzymali pieniądza, a po tygodniu stwierdzili, że jednak nie mają tej pozycji w ofercie. Zdecydowanie nie polecam!

2020-04-11

Kompletny brak profesjonalizmu. Książki przychodzą co prawda, ale nigdy tak, jak się zamówiło. Zamawia się kuriera do domu - przychodzą do paczkomatu lub sklepu, zamawia się do paczkomatu - jest inaczej. Informacja dopiero wtedy, kiedy napisze się do sklepu. W biurze obsługi kontaktują się z klientem niezbyt dobrze znający język polski Turcy, Arabowie i inni dość egzotyczni ludzie, którzy pojęcia o zakupach nie mają. Kompletny bałagan. Należy od złożenia zamówienia ciągle patrzeć im na ręce i pilnować co się dzieje. Nie opłacajcie w tym sklepie towaru wcześniej - zrobią z nim co chcą. Jedynie wysyłka za pobraniem -wtedy naprawdę się starają.

1 / 5 2019-03-20

To oszuści nie kupujcie tam nic a już na pewno nie róbcie przedpłaty przestrzegam Mega książki to oszukańcy

5 / 5 2019-02-20

mnie przyszly szybko.ale jak czytalam te komentarze to troche sie obawialam

2019-02-17

Miesiąc czekam na książkę. Zero odpowiedzi na e-maila,telefon jakby nieaktywny.

Rzetelne opinie o Megaksiazki.pl

Megaksiazki.pl

Siedziba
Praha

WWW
http://www.megaksiazki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie