Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
5 / 5 2018-12-18

rewelacyjne ceny, szybka przesyłka, polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-11

Sklep zdecydowanie warty polecenia. Ceny bardzo konkurencyjne. Książki dotarły do mnie bardzo szybko (zamówione w poniedziałek wieczorem, w środę od rana były do odebrania w kiosku Ruchu). Opakowane dobrze. To było moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2018-12-07

Opinia Super Pozytywna. Książki wysłane szybko ,dobrze zabezpieczone w paczce.Ceny atrakcyjne.Duży wybór podręczników. POLECAM.

5 / 5 2018-11-22

Ekspresowa dostawa - książka była w paczkomacie po 16 godzinach od zamówienia! Ucieszyło mnie to bardzo, bo zależało mi, żeby szybko ją mieć u siebie. Jedyny drobny minus to odklejający się lekko grzbiet. Ale cena była konkurencyjna, więc mimo tego drobnego uszkodzenia było warto.

2018-10-15

Firma nierzetelna , na książki oczekiwałam bezskutecznie dwa tygodnie, po rezygnacji ze złożonego zamówienia , bezskutecznie oczekuję zwrotu pieniędzy.

5 / 5 2018-09-23

Polecam sklep. Super kontakt, ekspresowa realiacja (wybrałam dostawę przesyłka w ruchu). Zamówienie w 100% zgodne z dostawą oraz bez żadnych uszkodzeń. Mega pozytyw.

2018-08-30

Postanowiłem zaufać sklepowi. Tym bardziej, że miał dość niskie ceny książek w porównaniu z konkurencjami. Kupiłem 11 książek (ilość która przerosła nie jeden sklep). Wszystko dotarło przed czasem i w dodatku w idealnym stanie. Co do kontaktu, to nie próbowałem gdyż nie czułem takiej potrzeby. Każdy krok był relacjonowany drogą mailową. Jedyne czego można się przyczepić, to jakość zapakowania książek. Karton w którym wszystko było przewożone był niezbyt dokładnie poklejony taśmą i jedna ze stron była niemalże otwarta. Ale to malutki minus. Sklep zdecydowanie warty polecenia

5 / 5 2018-08-16

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolony. Poprosiłem o dobre zapakowanie przesyłki - kupowałem 2 komiksy dla mnie więc ważne było by się nie poniszczyły podczas transportu. Towar bardzo dobrze zapakowany, komiksy w świetnym stanie, terminowość na bardzo dobrym poziomie pomimo, że nie było żadnego ciśnienia z mojej strony. Wszystko pięknie ładnie :). Pozdrawiam ekipę nieprzeczytane - jeszcze do Was zaglądnę.

5 / 5 2018-08-03

Polecam sklep. Atrakcyjne ceny, szybkie terminy realizacji.

5 / 5 2018-08-02

Dziś kolejna dostawa od nieprzeczytane.pl super szybko bardzo dobra cena, eleganckie zapakowanie wysyłki polecam ja napewno wracam !

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie