Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
5 / 5 2021-11-24

Brak towaru, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy... Tragedia!!!!!!

1 / 5 2021-09-17

DNO!!! Pobierają pieniądze za towar którego nie mają, brak kontaktu, brak wysyłki, Oszuści!!! Uważajcie!!!

3 / 5 2021-07-16

Czy ktoś wie co się teraz dzieje w tej księgarni? Telefon wygłasza komunikat ,żeby kontaktować się mailowo i kończy połączenie, na maile odpowiada tylko automat a zamówienie jest OPÓŹNIONE PRAWIE MIESIĄC !

2 / 5 2019-03-14

Zakupy w tym sklepie to koszmar. Sklep podaje informacje, że towar zostanie wysłany w przeciągu 2 dni roboczych, jednak w moim przypadku to wielka bzdura. Zamówienie złożyłem w poniedziałek a przesyłka dotarła do mnie dopiero w następnym tygodniu również w poniedziałek. I to ma być czas realizacji zamówienia 2 dni robocze. Chcąc odebrać zamówioną książkę musiałem wydzwaniać i dopytywać się o kod , który upoważnia do odbioru zamówionej przesyłki. W dniach kiedy próbowałem się skontaktować ze sklepem w ogóle nikt nie odbierał telefonu. NIE POLECAM TEGO SKLEPU. Uważam , że jak płace to wymagam, a 2 dni robocze to nie tydzień. Pieniądze przesili natychmiast a produkt zamówiony odbież za tydzień. Karol

5 / 5 2019-03-09

Szybko, zgodnie z zamowieniem

2019-03-05

Wszystko byłoby w porządku, gdyby książki były nie uszkodzone. Z zewnątrz wszystko było w idealnym stanie, lecz po rozpakowaniu, cztery książki z sześciu, były uszkodzone. Fakt, że książki były dla mnie i jestem w stanie przymknąć na to oko, ale nie wyobrażam sobie dać komuś taką książkę w prezencie.

2019-02-13

Bardzo lubiłam tę księgarnię, ale bo ostatnim zamówieniu zmieniam zdanie. Specjalnie wybrałam wszystkie książki z dostępnością ''od ręki'', wybrałam najszybszą dostawę, niestety pokazało się, że dojdzie dopiero w piątek a zamawiałam we wtorek o 7 rano. Dzisiaj przychodzi wiadomość, że nie uda im się tego zrealizować i muszę jeszcze czekać. Jestem zawiedziona i zdegustowana tą sytuacją!!!

2 / 5 2019-02-13

Chciałam napisać opinię na temat sklepu nieprzeczytane.pl. Składając zamówienie na większa ilość książek najpierw zadzwoniłam, żeby się upewnić czy księgarnia ma taką ilość na stanie. Pan potwierdził ilość po czym natychmiast zamówiłam ilość książek o której była mowa. Za jakąś godzinę dostałam telefon, że książki zostały sprzedane. Zgodziłam się na wysyłkę mniejszej ilość książek jednak wtedy już firma nie chciała ich wysłać darmową wysyłką. Ogólnie nie polecam.

5 / 5 2019-01-09

Zamawiałam w tym sklepie nie pierwszy raz i za kazdym razem jestem zadowolona z realizacji zamowienia i dostarczenia . Polecam gorąco

1 / 5 2018-12-30

Księgarnia sprzedaje produkty, których nie posiada, oczywiście przed zakupem o tym nie wiedziałem - towar miał status "dostępny". Po złożeniu zamówienia następuje oczekiwanie na zapłatę (przelew). Moje pieniądze wpłynęły następnego dnia, ale towar nadal nie był wysyłany. Po czterech dniach otrzymałem telefoniczną informację, że towar jest niedostępny u zewnętrznego dostawcy. Mam nadzieję, że chociaż pieniądze do mnie wrócą - ciekawe po jakim czasie. Dla mnie takie praktyki są niedopuszczalne a wręcz powinny być zakazane i karane. Zdecydowany negatyw.

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie