Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
2 / 5 2018-02-21

nie polecam, duze opoznienie w realizacji bez zadnej informacji ze strony sklepu, po telefonie na infolinie ksiazki mialy zostac wyslane w dniu wczorajszym, dzis ksiazki w dalszym ciagu nie wyslane, skonczylo sie anulowaniem zamowienia. pomimo bardzo konkurencyjnych cen, nie dotrzymywanie podanych terminow dyskwalifikuje.

1 / 5 2018-02-19

Niekompetentni oszuści. Księgarnia wybrana, ponieważ deklarowali najkrótszy termin dostarczenia książek. Oczywiście KŁAMALI. według nich 1-2 dni oczekiwania to 5 realnych dni. Zero informacji, zero jakiegokolwiek szacunku dla klienta. Jeśli ich pracownicy są aż tak niekompetentni to należy ich zwolnić i przy okazji zamknąć tę budę. Nie polecam żadnej osobie, która oczekuje profesjonalnej obsługi, wywiązywania się z własnych obietnic i szacunku dla klientów.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko ok, niskie ceny i szybka wysyłka.

2018-01-26

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-01-22

Świetna księgarnia. Dziękuję za szybką, sprawną transakcję i doskonałe książki. Paczka w Ruchu jako dostawca też - tym razem - spisała się na medal. Polecam innym.

5 / 5 2018-01-20

Bardzo dobre i tanie książki. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-18

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.Szybka realizacja .Towar zgodny z zamówieniem.Wszystko ok

5 / 5 2018-01-09

szybko , sprawnie i solidnie

5 / 5 2017-12-24

To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Produkty i dostawa bez zarzutu. Jedyny minus to taki, że ceny na stronie zmieniały się jak z kalejdoskopie. Już następnego dnia po zakupie ceny zakupionych prze ze mnie książek spadły o ok 10 %, by po jakimś czasie znów wzrosnąć. Reasumując sklep polecam :)

5 / 5 2017-12-14

Paczki dostarczane są szybko bez problemu, książki są tanie, firma dodaje dodatkowo zakładki, polecam

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie