Kategorie: / Pozostałe

Nieprzeczytane.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Nieprzeczytane.pl
5 / 5 2018-07-04

Wspaniała księgarnia. Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, na pewno będę korzystać w przyszłości. Polecam

5 / 5 2018-06-17

jestem bardzo zadowolna, książki przyszły bardzo szybko,w dobrej cenie ...pomimo przedświątecznego czasu , polecam te księgarnie

2018-05-23

Książki doszły po tygodniu oczekiwania na realizację zamówienia, choć to można zrozumieć; najgorsze natomiast jest to, że przyszły w złym stanie. Nie przypominam sobie, żeby sklep zaznaczał, że sprzedaje książki z wadami / uszkodzone / towar drugiej kategorii, a taki otrzymałam. Ceny z pewnością konkurencyjne, ale moim zdaniem lepiej dopłacić ~2 zł i otrzymać książki bez pogniecionych, porysowanych i uszkodzonych okładek oraz w szybszym terminie. Nie skorzystam ponownie z oferty sklepu.

2018-05-13

Zrobiłam w tym sklepie sporo zamówień, ciągle dawałam szansę, bo ceny są naprawdę niskie i robiące wrażenie, szczególnie dla kogoś kto zamawia książek bardzo dużo. Paczka często nie przychodziła na czas, ale to akurat nie jest dla mnie takie ważne. Ważniejszy jest stan w jakim książki przychodzą. Często dostawałam przybrudzone, z uszkodzoną okładką, pozaginanymi stronami, źle zapakowane. Ostatnio miarka się przebrała, kiedy dostałam trzy na osiem zamówionych pozycji brudnych i uszkodzonych oraz w paczce wepchnięty pognieciony papier oklejony taśmą, która przyczepiła się do okładki książki. Jak można wysyłać coś takiego? Szczerze to wolę te kilka złotych wydać więcej na książkę, ale żeby dostać ją w dobrym stanie. Jeżeli ktoś sprzedaje książki nowe to one powinny być nowe, a nie wyglądać na używane i ziszczone.

5 / 5 2018-05-11

Zamówiłam po raz pierwszy książkę na: nieprzeczytane.pl. Jestem mile zaskoczona, ponieważ przesyłka przyszła błyskawicznie, kontakt świetny, książka dobrze zapakowana, ceny dobre. Mega pozytyw. Polecam.

5 / 5 2018-05-03

Polecam zakupy w Nieprzeczytane.pl. Otrzymałam zamówienie dość szybko,a zawartość w stanie nienaruszonym.

5 / 5 2018-04-19

bardzo szybka transakcja, polecam :)

5 / 5 2018-04-11

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie. Wybrałam go ze względu na niskie ceny w porównaniu do innych tego typu sklepów internetowych. Ciesze się, że dokonałem tego wyboru. Nie dość, że ceny są najniższe to dodatkowo sprawnie przebiegła realizacja całego procesu wysyłkowego. Książki w bardzo dobrym stanie dotarły do mnie w trybie ekspresowym. Polecam.

2018-03-18

strona nie działa prawidłowo, zmusza to zaznaczenia wszystkich opcji , które nie są wymagane przy zamówieniu w celu spamowania poczty. Doradzca też nie pomoże, rozłącza się

2 / 5 2018-02-25

Zamówiłam kilka książek z dostawą kurierską. Od razu opłaciłam zamówienie przelewem. Planowana data dostawy już minęła, a książek ,,ni widu, ni słychu''. Księgarnia nie odpowiada na próby kontaktu poprzez e-maila i formularz kontaktowy. Nie polecam. Żałuję, że przed złożeniem zamówienia i OPŁACENIA go, nie poczytałam opinii na temat księgarni. Już nigdy więcej nic tutaj nie zamówię. Zaznaczę, że zamówienie wisi od kilku dni jako skompletowane i opłacone.

Rzetelne opinie o Nieprzeczytane.pl

Nieprzeczytane.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.nieprzeczytane.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie