Kategorie: / Dom / Pozostałe

Podusia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.10
opinie o Podusia.pl
1 / 5 2024-02-12

Przestrzegam przed zakupem w sklepie Podusia.pl. Nieuczciwość, brak kontaktu i perfidne kłamstwa jeśli już kontakt się pojawił. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile ani smsy. Proszę tam nic nie kupować gdyż raczej zwrotu kosztów Państwo nie otrzymacie. Sprawą powinna zająć się policja.

1 / 5 2023-04-26

Firma była niegodziwa, ponieważ zapłaciłam nią przez Blik, a oni poinformowali mnie, że już nie mają towaru w sklepie i poprosili mnie o podanie mojego numeru konta, aby zwrócić mi pieniądze. To wydawało mi się dziwne, ponieważ wcześniej chcieli, abym przesłała im numer konta przez e-mail, ale byli niedostępni. Postanowiłam zadzwonić do nich, ale kobieta, która odebrała telefon, była niegrzeczna i zażądała numeru mojego zamówienia. Byłam zszokowana ich zachowaniem. W końcu wysłałam im SMS-a z potwierdzeniem płatności, ale nie dostałam odpowiedzi od nich. Zagroziłam, że zgłoszę ich na policję, jeśli nie zwrócą mi pieniędzy. Każda osoba, która została oszukana, powinna zrobić to samo. W końcu usłyszałam, że otrzymam zwrot po 22 dniach od złożenia zamówienia. Czekam z niecierpliwością, aby zobaczyć, czy to prawda, ale mam nadzieję, że chcą uniknąć oskarżenia o nieuczciwe praktyki.

5 / 5 2023-04-26

Kiedy użyłam płatności blikiem w firmie, odkryłam, że są oni kradzieżowi. Powiedziano mi, że mój produkt jest niedostępny w sklepie i poproszono o numer konta, aby zwrócić mi pieniądze. Jest to absurdalne, ponieważ mieli już dostęp do mojego konta, ale nie odpowiadali na mój e-mail z numerem konta. Znalazłam numer telefonu, ale został odrzucony, a osoba na drugim końcu była niegrzeczna i wymagała numeru zamówienia. Wysłałam SMS z potwierdzeniem płatności, ale nadal nie otrzymałam odpowiedzi. Teraz powiadomiłam ich, że skontaktuję się z właściwymi organami, ponieważ to skandaliczne i niewłaściwe postępowanie. Jeśli doświadczyłeś czegoś podobnego, powinieneś poinformować policję, ponieważ jest to przestępstwo gospodarcze. Będę informować o wynikach tego incydentu, a każdy powinien walczyć z takimi oszustwami.

1 / 5 2023-04-16

To są ludzie oszukańczy i kradnący! Po przesłaniu pieniędzy firma znika! Nie ma żadnej możliwości kontaktu - jakby w ogóle nie istniała! Co gorsza, oni przyjmują nasze przelewy za zakupy... które nigdy nie otrzymamy!

1 / 5 2023-04-16

Oszustowie i kradzieje! Po przesłaniu pieniędzy firma znika! Nie można się z nią skontaktować - jakby w ogóle nie istniała! Najbardziej frustrujące jest to, że przyjmuje nasze przelewy jako opłatę za zakupy... Których nie otrzymamy!

1 / 5 2023-04-07

Porażką jest sytuacja, w której zapłaciłem za towar, ale nie otrzymałem żadnego kontaktu od sprzedawcy. Przez trzy tygodnie nie otrzymałem żadnych informacji, a telefon był przekierowany w inne miejsce. Nie otrzymałem towaru ani zwrotu pieniędzy, co jest po prostu oszustwem mającym na celu zdobycie moich danych i pieniędzy. Warto unikać tej sytuacji.

1 / 5 2023-04-07

Nie warto mieć do czynienia z porażką, która polega na tym, że zapłacimy za produkt, ale nie będziemy mieć z nim żadnego kontaktu. Przekierowują nas z telefonu na telefon, a przez trzy tygodnie nie dostajemy żadnych informacji. Nie otrzymujemy towaru ani zwrotu pieniędzy, a cała sytuacja sprowadza się do manipulacji i oszustwa. Najlepiej unikać takich sytuacji.

1 / 5 2022-12-06

Jedno gwiazdka to nadmiar! Już od trzech dni staram się skomunikować się ze sprzedawcą, ale jest to kompletna porażka. Na szczęście zdecydowałam się na dokonanie zakupów z opcją płatności przy odbiorze, więc jestem w komfortowej sytuacji. NIE ZALECAM!

1 / 5 2022-12-06

Jestem bardzo niezadowolony/a, ponieważ od trzech dni próbuję skontaktować się ze sprzedawcą i to jest kompletna porażka. Na szczęście, dokonałem/am zakupów i zapłaciłem/am za nie przy odbiorze, więc przynajmniej mam pewien komfort. Nie polecam tego sprzedawcy nawet w najmniejszym stopniu, ponieważ moje doświadczenie z nim/ją było bardzo negatywne.

1 / 5 2022-10-13

Chciałabym przestrzec wszystkich przed tą firmą. Absolutnie nie ma możliwości porozumienia, ani otrzymania jakiejkolwiek odpowiedzi dotyczącej mojego zamówienia. Osoba, która odbiera telefony, jest niegrzeczna i bezczelna. Gdy zdecydowałam się domagać zwrotu pieniędzy, otrzymałam obraźliwe wiadomości tekstowe. To pierwszy raz, kiedy spotkałam się z tak złym traktowaniem klienta. Świadomie zgłaszam tę sprawę na policję.

1 / 5 2022-10-04

Witam, Niestety, wszystkie negatywne opinie o sklepie są prawdziwe. Pozytywne komentarze są prawdopodobnie pisane w zamówieniu. Sklep jest nieosiągalny i trudno się z nimi skontaktować. Udało mi się znaleźć numer telefonu, ale sklep preferuje wiadomości tekstowe zamiast rozmowy telefonicznej, co jest dziwne, biorąc pod uwagę, że wpłaciliśmy pieniądze. Są bardzo bezczelni, a nawet odrzucają połączenia. Na szczęście udało mi się odzyskać pieniądze. Uwaga: właścicielka prowadzi identyczny sklep pod nazwą Vera Home, który oferuje ten sam asortyment, co budzi podejrzenia. Opinie o Vera Home również są negatywne. Zadzwoniłam do Vera Home, a przez przypadek udało mi się uzyskać numer telefonu podusia.pl, ponieważ tam przypadkiem odebrali telefon i zaskoczyły ich moje pytania. Odradzam zakupy w tym sklepie, aby uniknąć straty pieniędzy i nerwów.

1 / 5 2022-09-08

Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie, to kompletna porażka. Zamówione produkty są zupełnie inne niż zamówiłam, a do tego sklep nie odpowiada na moje próby kontaktu - nie odbierają telefonów i ignorują moje wiadomości i prośby o kontakt. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

1 / 5 2022-09-08

Nie polecam robienia zakupów w tym konkretnym sklepie, ponieważ to kompletna porażka. Zamówione produkty nie zgadzają się z moimi oczekiwaniami, a kontakt ze sklepem jest całkowicie zerowy - nie odbierają telefonów, ignorują wiadomości i moje prośby o kontakt. Nie warto tracić czasu i pieniędzy na ten sklep.

1 / 5 2022-06-28

ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

Ostrzegam z całego serca przed robieniem zakupów w tym sklepie. Zamówiłam produkty, opłaciłam je, ale nie otrzymałam żadnego kontaktu ani odpowiedzi na moje próby skontaktowania się z nimi. Kiedy w końcu udało mi się dodzwonić do właścicielki sklepu, ta zaczęła na mnie krzyczeć i straszyć. Na szczęście udało mi się odzyskać pieniądze po tym, jak groziłam zgłoszeniem tej sytuacji na policję. Ta firma to fikcja, która zupełnie ignoruje potrzeby swoich klientów. Nie polecam robienia tam zakupów, a osobom, które dostały się w podobną sytuację, życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu.

1 / 5 2022-05-05

Żenada

Poza pomysłem na sposób wiązania węzłów, który może być przydatny w prowadzeniu działalności handlowej, szczególnie w sprzedaży, kluczowe jest również zachowanie uczciwości, grzeczności i zrozumienia. Firmy skupione wyłącznie na zysku mogą lekceważyć jakość swoich produktów, co często prowadzi do błędów konstrukcyjnych i szybkiego zużycia wyrobów. W przypadku reklamacji, nie ma gwarancji, że zostaną one rozpatrzone rzetelnie, a przedstawiciele firmy często stosują agresywny ton oraz próbują wmawiać swoje racje bez oparcia na rzeczywistych argumentach. Mimo, że produkt może wydawać się estetyczny na zdjęciach, nie polecam ich ze względu na ryzyko zawodu i rozczarowania.

5 / 5 2022-05-05

Żenada

W prowadzeniu biznesu, zwłaszcza jeśli chodzi o sprzedaż, nie wystarczy tylko pomysł na zaplatanie supełków - trzeba być uczciwym, grzecznym i wykazywać zrozumienie dla klientów. Niektóre firmy skupiają się tylko na zarabianiu pieniędzy, zaniedbując jakość swoich produktów i popełniając błędy konstrukcyjne. W przypadku reklamacji, często trzeba walczyć, ponieważ firma nie chce się do niczego przyznać. Choć zdjęcia mogą być ładne, gorąco NIE POLECAM, ponieważ doświadczenie może być zawodem i źródłem frustracji.

1 / 5 2021-10-04

Zamówiłam ręcznik, ale dostałam inny kolor. Kilkukrotnie pisałam e-maile, jednak nie otrzymałam odpowiedzi. W końcu zadzwoniłam i rozmawiałam z nieprzyjemną Panią, która twierdziła, że dostałam właściwy ręcznik i groziła mi paragrafami. Za przesyłkę zapłaciłam 20 zł, co przekracza cennik firmy kurierskiej. Nie polecam tego sklepu ze względu na nieprofesjonalne podejście do klienta. Pomyłki się zdarzają, ale trzeba umieć się do nich przyznać. Ostrzegam!

1 / 5 2019-03-25

Ja też nacięłam się na ten sklep TRAGEDIA !!!! przysłali mi pościel za 84 zł a zapłaciłam 144 zł Nikt nie odbiera telefonu.

5 / 5 2019-03-20

Jestem bardzo zadowolona z mojego kolejnego zakupu w tym sklepie, który odkryłam pięć lat temu i polecam go swoim znajomym, ponieważ wszystkie opinie, które słyszałam, były pozytywne. Nie rozumiem, dlaczego ludzie piszą negatywne opinie - być może próbują tutaj rozładować swoje trudności z życia. Jestem zachwycona tym sklepem i zawsze kupuję tutaj pościel. Pracownicy są bardzo elastyczni i pomogą w doradzeniu i wymianie, a nawet są w stanie zrobić niestandardowe zamówienia. Wiem, że mają dużo zamówień i czasami ciężko się do nich dodzwonić, ale przyjemnie zaskakuje ich szybkość odrzwiadzywania na wiadomości. Z kolei dużym plusem jest bogate asortyment - chociaż może być trochę trudniej ogarnąć dla pracowników, to jednak warto, jeśli czegoś tutaj brakuje, to starają się sprowadzić to dla klienta. Podczas zakupów zawsze czuję się indywidualnie obsługiwana, co dla mnie jest bardzo ważne i dlatego uwielbiam robić tu zakupy.

5 / 5 2019-03-05

Jestem stałą klientką tego sklepu od wielu lat. Mogę całkowicie zapewnić o wysokiej jakości produktów do domu. Naprawdę możesz być pewny 100% gwarancji zadowolenia. Współpraca z pracownicami obsługi jest czystą przyjemnością. Wszystko zawsze przychodzi na czas. Ogólnie, rewelacyjne!

5 / 5 2019-03-05

Jestem stałą klientką tego sklepu od wielu lat. Mogę zupełnie pewnie powiedzieć, że produkty do domu, które tam kupuję, są wysokiej jakości. Zapewniam, że istnieje 100% gwarancji zadowolenia. Komunikacja z pracownicami obsługi jest przyjemna i miła. Zamówienia zawsze są realizowane punktualnie. Ogólnie rzecz biorąc, jest to niesamowity sklep!

0 / 5 2019-03-03

To było całkowite niepowodzenie. Dostarczono mi towar, który nie odpowiadał opisowi. Sklep zupełnie nie reaguje na moje próby kontaktu - nie odpowiadają na maile ani nie odbierają telefonu. Dodatkowo, sklep jest zlokalizowany daleko ode mnie.

3 / 5 2019-03-02

Opinia na temat sklepu jest bardzo negatywna, ponieważ po dokonaniu opłaty nie było kontaktu ze sklepem. Sprzedająca nie odpowiadała na maile i dopiero po ponagleniach informowała o niestosownym terminie wysyłki. Klient doświadczył niekompetencji, arogancji i braku kultury osobistej ze strony sprzedawcy. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu i sugeruję zapoznać się z innymi opiniami. Towar został otrzymany dopiero po telefonicznej interwencji i zagrożeniu skutkami prawnymi. Przestrzegam przed sklepem internetowym o nazwie podusia.pl.

5 / 5 2019-02-18

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Negatywne opinie mijają się z prawdą. Gorąco Polecam

0 / 5 2019-02-11

Produkt jest taki, jak został opisany, oraz jest dobrej jakości. Komunikacja ze sklepem odbywa się tylko za pośrednictwem e-maila, a realizacja zamówienia trwa długo, ale jest zgodna z regulaminem sklepu (czekałam 10 dni na otrzymanie paczki płacąc przy odbiorze).

0 / 5 2019-02-11

Produkt spełnia oczekiwania i jest wysokiej jakości. Komunikacja ze sklepem odbywała się tylko za pośrednictwem poczty elektronicznej, a czas realizacji zamówienia był długi, ale zgodny z zasadami regulaminu sklepu (zabrało mi 10 dni oczekiwać na przesyłkę przy wyborze opcji płatności przy odbiorze).

1 / 5 2019-01-29

UWAGA OSZUŚCI !!!! Zamówiłem, zapłaciłem, towaru nie otrzymałem !!!

2 / 5 2019-01-21

Sklep ten jest moim zdaniem bardzo niegodny polecenia. Już od czternastu dni oczekuję na zamówiony towar, jednak sklep ani nie odpowiada na moje e-maile, ani nie odbiera telefonów - rozmowy są po prostu przerywane. Na szczęście nie zdarzyło mi się wpłacić pieniędzy wcześniej. To naprawdę całkowita porażka.

2 / 5 2019-01-21

Nie mogę polecić tego sklepu. Czekam na moje zamówienie od 14 dni. Nie otrzymałem żadnych odpowiedzi na moje e-maile, a gdy dzwonię, telefon jest rozłączany. Mam jednak szczęście, że nie dokonałem wcześniej płatności. To totalna porażka.!!!!!

1 / 5 2019-01-07

Tragedia Omijajcie szerokim łukiem.Najgorsza moja transakcija w całym roku !!!

2 / 5 2019-01-04

Nie mogę polecić tej firmy! Po zakupie i zapłaceniu towaru, nie było żadnego kontaktu za pomocą e-maila i telefonu. Nie otrzymałem również numeru listu przewozowego, aby móc śledzić swoje zamówienie. Zamówiłem towar ponad tydzień przed świętami, a został wysłany dopiero tuż przed nimi. Powinni się zastanowić nad zmianą firmy kurierskiej, ponieważ współpraca z Siódemką to całkowita porażka!

1 / 5 2018-12-23

Pragnę ostrzec przed oszustami, którzy nie są kompetentni w zarządzaniu sklepem internetowym. Dokonany przeze mnie zakup nie odpowiadał opisowi, po tygodniu został zwrócony, lecz czekam na zwrot pieniędzy od dwóch miesięcy. Na próżno próbuję skontaktować się z nimi za pośrednictwem e-maila oraz telefonu. Uważam ich za oszustów i zamierzam w miarę dostępności czasu zgłosić sprawę na policję. Nie można bagatelizować takich nieuczciwych sklepów, trzeba działać, aby wyeliminować je z rynku.

0 / 5 2018-12-17

W dniu 1 maja 2014 złożyłam zamówienie, którego płatność dokonałam z góry. Dziś, tj. 20 maja 2014 minęły już 3 tygodnie, a do tej pory zamówienie nie zostało zrealizowane. Pomimo mojego wielokrotnego kontaktowania się z panią Gajewską drogą mailową oraz telefoniczną nie otrzymałam żadnej odpowiedzi ani informacji o statusie zamówienia. Co więcej, od kilku dni proszę o zwrot wpłaconej kwoty, ponieważ zaczynam mieć poważne wątpliwości co do realizacji mojego zamówienia. Mimo to, nadal nie otrzymałam żadnej reakcji ani potwierdzenia zwrotu pieniędzy. Czy jest to tylko moje odczucie, że zostałam oszukana? W regulaminie sklepu podano, że termin realizacji zamówienia wynosi od 3 do 14 dni.

5 / 5 2018-12-13

W tym sklepie kupiliśmy wszystkie prezenty na swieta, wszystko przyszlo na czas, wysokiej jakosci. Dostalismy rabat na nastepne zakupy i gratis. Bardzo polecam

5 / 5 2018-11-29

Serdecznie polecam ten sklep, kupiłam ręczniki na Dzień Dziecka i zostały dostarczone punktualnie. Moje dzieci są bardzo zadowolone, a ręczniki są naprawdę trwałe. Komunikacja z obsługą bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-08

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona faktem, że moje zamówienie zostało dostarczone w ciągu zaledwie dwóch dni od momentu złożenia. Wszystko spełniło moje oczekiwania i zgodne było z opisem podanym na stronie sklepu. Jestem tylko zawiedziona, że ludzie nie reagują na prośby sklepu o wystawianie opinii, ponieważ gdyby to zrobili, obraz całej sytuacji wyglądałby zupełnie inaczej. Nasza komunikacja była bardzo sprawna i otrzymałam odpowiedź na moje pytanie już po 10 minutach. Kurier również bez problemu dostarczył moje zamówienie. Bardzo gorąco polecam to miejsce.

1 / 5 2018-10-24

Jestem bardzo rozczarowany, że kiedy zamawiałem dwie komplety pościeli z satyny o rozmiarze 160x200, a potem jeszcze drogą mailową dokupiłem dwie kołdry o tym samym rozmiarze i materiale, otrzymałem tylko jeden komplet pościeli, który miał być wykonany z materiału o nazwie chaber, ale jest fioletowy. Drugiego kompletu nie otrzymałem wcale. Co do przesłanych przescieradeł, które zamówiłem w dobrej marce Eurofiran NOVA, nie otrzymałem paragonu ani faktury. Jest to bardzo niezadowalająca sytuacja.

5 / 5 2018-10-24

szybka i miła obsługa, informacje na bieżąco o stanie realizacji zamówienia. Komplet narzut na sofę plus fotele to idealny prezent na Dzień Matki! POLECAM

2 / 5 2018-10-22

Znam najgorszy sklep internetowy, których do tej pory używałem. Kupiłem narzutę, ale niestety nie spełniła moich oczekiwań, więc ją odesłałem na drugą stronę. Minęło już 19 dni od tego czasu, a ja nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Napisałem maila z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji, ale niestety nie dostałem na niego odpowiedzi. Próbowałem również zadzwonić, ale nikt nie odbiera. Nie polecam nikomu kupowania w tym sklepie. Jeśli ktoś ma podobne problemy, zachęcam do kontaktu i możliwości zbiorowego pozwu.

5 / 5 2018-10-17

Przeczytawszy opinie o poduszkach po złożeniu zamówienia i wykonaniu płatności, byłam przerażona. Jednakże, pomimo fali negatywnych komentarzy, wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Otrzymałam trzy komplety ręczników, marka była mi znana i wiedziałam, że wszystko jest w porządku. Chciałabym uspokoić innych czytelników, którzy mogli być zaniepokojeni wcześniejszymi negatywnymi opiniami.

5 / 5 2018-10-16

Łatwy kontakt telefoniczny i mailowy. Transakcja bez zastrzeżeń. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-05

pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona. Zadnych problemów z kontaktem zw sklepem.Zamierzam drugi raz zrobić zakup.

1 / 5 2018-10-02

To naprawdę niezrozumiałe i niepoważne, że muszę czekać dwa tygodnie, a potem otrzymuję mail informujący mnie, że moje zamówienie zostało anulowane. Nie mam pojęcia, dlaczego doszło do takiej sytuacji, a co gorsza, nie otrzymałem jeszcze zwrotu pieniędzy. Powinienem zgłosić tę sprawę policji, żeby się nimi zainteresowali!

1 / 5 2018-10-02

To absurdalne! Muszę odczekać aż dwa tygodnie, a następnie otrzymuję maila informującego, że moje zamówienie zostało anulowane. Nie mam pojęcia, dlaczego zostało to zrobione i na dodatek nie odzyskałem jeszcze swoich pieniędzy. Ta sprawa powinna być zgłoszona policji!

5 / 5 2018-09-29

Poszukiwałam ręczników i pościeli do mojego hotelu. Skontaktowałam się ze sklepem i w ciągu kilku minut otrzymałam ofertę. Jako hurtowy klient dostałam 5% zniżki i bezpłatną wysyłkę przy kolejnych zamówieniach. Bardzo polecam, warto skorzystać.

5 / 5 2018-09-29

Szukałam ręczników i pościeli do wyposażenia hotelowego. Skontaktowałam się z sklepem, który w kilka minut przesłał mi ofertę. Ze względu na moją status klienta hurtowego, otrzymałam 5% rabatu, a przy kolejnych zamówieniach wysyłka była darmowa. Gorąco polecam to miejsce, naprawdę warto.

1 / 5 2018-09-25

Otrzymałem towar zgodny z moim zamówieniem, jednak obsługa pozostawiała wiele do życzenia. Nie otrzymałem odpowiedzi na moje maile i nie zostałem poinformowany o zwrocie pieniędzy oraz planowanym terminie wysyłki towaru. Gdyby sklep po prostu powiedział: "Twoje pieniądze zostały zwrócone i wysyłamy towar w środę", byłoby to wystarczające. Jednak przez blisko dwa tygodnie nie miałem pojęcia, co się dzieje i czy nie zostałem oszukany. W dzisiejszych czasach kontakt mailowy jest standardem, więc nie rozumiem, dlaczego sklep nie dostrzega, jak to fatalnie wpływa na jego wizerunek.

2 / 5 2018-09-20

Nie polecam sklepu podusia.pl Zostałam przez nich oszukana. Pozytywne komentarze chyba piszą sobie sami.

5 / 5 2018-09-09

Kolejne zakupy i znowu rewelacja! , szybkie i rzeczowe odpowiedzi na maila, wysyłka bez zastrzeżeń polecam wrócę na pewno !

2018-08-10

Koce fajne, kontakt bardzo ciężki - ogólnie pozytywnie bo towar naprawdę fajny, żona z pewnością się ucieszy :)

5 / 5 2018-08-05

Bez wątpienia mogę polecić ten sklep - po raz kolejny dokonałam udanego zakupu i jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak i jakości produktu. Na pewno tu wrócę po następne zakupy i gorąco zachęcam również innych do skorzystania z jego usług.

5 / 5 2018-08-05

Polecam, bardzo duży wybór pościeli oraz ręczników. Jestem zadowolona z obsługi i z towarów.

0 / 5 2018-07-16

Aktualnie przeglądam komentarze, gdzie ktoś napisał: "Tak więc... zamówiłam dekoracje świąteczne trzy dni temu i już wpłaciłam pieniądze. Jak na razie nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej. Zobaczymy co się będzie działo dalej."

0 / 5 2018-07-16

Aktualnie przeglądam komentarze, a jedna osoba napisała: "Tak więc... zamówiłam dekoracje świąteczne trzy dni temu i już zapłaciłam. Jednakże, póki co, nie otrzymałam żadnych informacji lub aktualizacji. Ciekawe, co dalej się wydarzy."

3 / 5 2018-07-14

W zamówieniu z wtorku zapłacono poprzez wcześniejsze konsultacje mailowe i ustalono, że dostarczenie towaru nastąpi w czwartek. Mimo dokonania zapłaty, nie otrzymano potwierdzenia i mimo wielokrotnych prób kontaktu, nie uzyskano informacji od sprzedawcy. Dostarczenie towaru nastąpiło tydzień po planowanym terminie, po wielu trudnościach i problemach z brakiem odpowiedzi. Kontakt z klientem w tym sklepie pozostawia wiele do życzenia i zdecydowanie nie poleca się tego miejsca. Wskazuje to również na problem związany z nieaktualnymi dokumentami, takimi jak certyfikat Rzetelna Firma, które nie są aktualizowane przez sprzedawcę.

2018-07-10

zamówiony towar nie dotarł do mnie choć minęło 27 dni od zamówienia

2 / 5 2018-06-19

Towar, który otrzymałam, jest zgodny z moim zamówieniem, jednak nie polecam go. Odkryłam, że popełniłam błąd, ponieważ przeczytałam regulamin sklepu dopiero po dokonaniu zamówienia oraz zapłacie. Okazało się, że w regulaminie brakuje numeru telefonu, co oznacza, że nie można skontaktować się ze sklepem. Właścicielka nie odpowiada na moje maile, ale udało mi się znaleźć numer telefonu po numerze NIP. Ogólnie, sytuacja jest dziwna i nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-06-17

Artykuł spełnił moje oczekiwania, został wykonany z trwałych i wysokogatunkowych materiałów. Sklep oferuje szeroki wybór różnorodnych produktów, co jest ogromnym plusem. Z pewnością będę powracać do tego sklepu internetowego w przyszłości, ponieważ jestem bardzo zadowolona z moich zakupów. Polecam go wszelkim innym bez wahania.

2 / 5 2018-06-14

Ostrzegam przed tym sklepem! Złożyłem zamówienie 17 grudnia, ale przesyłka dotarła początkiem stycznia i niekompletna - brakowało części zamówionego towaru za prawie 300 zł. Dostarczyli pozostałe produkty po tygodniu, ale okazało się, że kilka rzeczy było na specjalne zamówienie, czego nie było wskazane na stronie internetowej. Nie otrzymałem też odpowiedzi na moje maile i informacji o stanie zamówienia. Kontakt telefoniczny jest bardzo trudny. Nie polecam tego sklepu, jeśli nie chcesz się martwić o swoje pieniądze i towary, omijaj go z daleka. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-08

Po złożeniu zamówienia zobaczyłam negatywne opinie i byłam przerażona, ale w moim przypadku wszystko poszło dobrze. Czekałam 5 dni roboczych, ale otrzymałam towar zgodny z opisem i dobrej jakości. Jednak kontakt ze sprzedającym był tylko przez jeden mail potwierdzający zamówienie, potem nic. Opinie na Allegro również były pozytywne, ale następnym razem wolałabym zamówić za pobraniem, aby uniknąć stresu czy towar dotrze.

2 / 5 2018-05-13

Nie zalecam! Brak jakiejkolwiek możliwości kontaktu - przez e-mail, telefon lub formularz, poza jednorazową automatyczną informacją zwrotną o przyjęciu zamówienia! Czekałem na dostawę przez dwa tygodnie. Sklep pobrał opłatę i nastąpiła cisza!

2 / 5 2018-05-13

Nie mogę polecić! Brak jakiejkolwiek formy kontaktu - ani mailowego, telefonicznego, ani za pomocą formularza, poza automatycznym powiadomieniem, że zamówienie zostało przyjęte! Oczekuję na dostawę towaru już od dwóch tygodni. Pieniądze zostały pobrane, ale nie otrzymuję żadnych informacji!

5 / 5 2018-04-25

Bez wątpienia mogę polecić ten sklep. Zazwyczaj składam zamówienia i osobiście je odbieram, ponieważ jestem blisko jego lokalizacji. Znajdują się tutaj pościele o wysokiej jakości, a ceny są również dość przystępne.

2 / 5 2018-04-18

Sklep o nazwie "podusia" jest bardzo nieodpowiedzialny i podejrzany. Nie sugeruję, aby ktokolwiek korzystał z ich usług. Zdecydowałam się na zakup towaru w ten sposób, że skonsultowałam się z pracownikiem przed dokonaniem transakcji. Poinformowała mnie o szczegółach i obiecała dostarczyć towar w ciągu trzech dni. Niestety, po siedmiu dniach produkt nadal nie dotarł, a po zebraniu informacji od obsługi klienta, dowiedziałam się, że towar został uszkodzony podczas kontroli wysyłki i nie zostanie dostarczony. Nie otrzymałam żadnej wiadomości w tej sprawie. Poprosiłam o zwrot pieniędzy, jednak przedsiębiorstwo nie było w stanie ich zwrócić, ponieważ pracownik odpowiedzialny za przesyłkę był na urlopie. Ostatecznie, po groźbie wprowadzenia skargi na linii konsument - sprzedawca, pieniądze zostały zwrócone na moje konto po 4 dniach. Obsługa klienta była szokująco niekompetentna i nieuprzejma. Nie polecam tego sklepu.

2 / 5 2018-04-10

Zamówiłam towar dokładnie 20 kwietnia 2014 roku i chociaż nie zapłaciłam z góry, jestem teraz bardzo zadowolona z tego faktu. Niestety, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani towaru, ani żadnej informacji na ten temat. Już dwukrotnie wysłałam e-mail z pytaniem, czy przesyłka zostanie dostarczona, a jeśli nie mają towaru, proszę, żeby dali mi znać. Do dnia dzisiejszego nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Ogólnie negatywne wrażenie, nie polecam tej firmy.

5 / 5 2018-04-08

Kupowanie w Podusi tylko za pobraniem oznacza zaoszczędzenie czasu, który normalnie tracilibyśmy na dzwonienie do nieodpowiadających telefonów, czekanie na nieodpowiedzi w mailach i czytanie opinii, z których dowiadujemy się, że najlepiej kontaktować się ze sklepem za pośrednictwem Facebooka. Po 22 dniach od zakupu, udało mi się odzyskać pieniądze i jestem zadowolonym klientem.

2018-03-31

Dostawa po jednym dniu od zamówienia, dobry kontakt mailowy.

1 / 5 2018-03-11

Nie ma sensu dokonywać zakupów w tej konkretnie sklepie! ! ! ! ! Otrzymałam towar, który nie zgadzał się z moim zamówieniem. Postanowiłam go odesłać i po kilku próbach kontaktu oraz informacji, że sprawę zgłaszam na Policję, ostatecznie otrzymałam zwrot pieniędzy, ale dopiero po 21 dniach. To naprawdę zawiodło mnie :( . Na moje maile odpowiada jedynie automatyczna odpowiedź.

2 / 5 2018-03-06

To jest katastrofa! Czekałam na ten towar przez półtora tygodnia, a gdy w końcu go otrzymałam, okazało się, że nie zgadza się z moim zamówieniem. Pani sama wybrała inny model pościeli. Nie polecam tego!

1 / 5 2018-02-08

Czekałam na zamówiony produkt przez dwa tygodnie i trzy dni, niestety musiałam kilkakrotnie do nich dzwonić i pisać e-maile przez ich stronę oraz bezpośrednio z poczty, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. W końcu dostałam towar, jednak okazało się, że dwa poszewki są w mniejszym rozmiarze niż zamówiłam, mimo że zapłaciłam więcej za większy rozmiar. Nie ma z nimi żadnego kontaktu, nawet na Facebooku, więc absolutnie nie polecam tego sklepu.

2 / 5 2018-02-08

Nie polecam ! Oszuści. Zwróciłam towar i do dziś nie otrzymałam pieniędzy

5 / 5 2018-02-05

Super sklep! Obsługa na najwyższym poziomie, negatywy to chyba jacyś głupcy piszą. POLECAM

1 / 5 2018-01-29

Dołączam do grona niezadowolonych klientów. Bardzo żałuję, że wcześniej nie zasięgnęłam opinii o sklepie PODUSIA.pl. Gdybym to zrobiła, uniknęłabym stresu, frustracji, straty czasu i pieniędzy. Teraz wiem, że wszystkie negatywne opinie były prawdziwe. Szczerze odradzam korzystanie z tego sklepu internetowego. Moim zdaniem, powinniście zmienić nazwę na coś w rodzaju KOSZMARY SEN po moim doświadczeniu z Wami.

0 / 5 2018-01-26

Trudno polecić ten sklep, ponieważ obsługa nie jest przyjemna. Otrzymałem pościel, która nie zgadza się z moim zamówieniem. Po złożeniu reklamacji przesłano mi pościel z odpowiednim wzorem, ale niestety w złym rozmiarze! To skandal! Dodatkowo, kiedy dzwonię, nikt nie odbiera telefonów, a na moje emaile nie ma żadnej odpowiedzi.

2 / 5 2018-01-22

W dniu 19 grudnia 2015 złożyłam zamówienie na pościel o długości 2,5 metra. Po kilku mailach z prośbą o przyspieszenie realizacji zamówienia, nie otrzymywałam odpowiedzi. Dopiero 13 stycznia 2016 przesyłka została dostarczona, ale okazało się, że długość nie była zgodna z moim zamówieniem - wynosiła tylko 2,2 metra. Co więcej, na dołączonym paragonie był napisany produkt jako koce, a nie prześcieradła. Po kolejnych dwóch mailach otrzymałam zwrot różnicy w cenie od właścicielki sklepu dopiero 22 stycznia, z wpisanym "rabatem" w przelewie. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-12-29

Wszystko jest w doskonałym stanie. Przesłałem pieniądze i w przeciągu siedmiu dni otrzymałem zamówiony towar. Jednakże, firma mogłaby poprawić swoją komunikację z klientami. Ogólnie rzecz biorąc, polecam dokonywanie zakupów w firmie "Podusia.pl".

5 / 5 2017-12-29

Wszystko jest w doskonałym stanie. Przelew został zrealizowany i w ciągu siedmiu dni otrzymałem zamówiony towar. Jednak oczywiście firma mogłaby poprawić swoją komunikację z klientami. Ogólnie rzecz biorąc, polecam zakupy w firmie "Podusia.pl".

2 / 5 2017-12-22

Nie polecam sklepu Podusia.pl, ponieważ miałam negatywne doświadczenia związane z zakupem zasłon. Musiałam odesłać trzy sztuki, ponieważ nie pasowały do pozostałych trzech, ale nie otrzymałam na moje maile żadnej odpowiedzi. Chciałam wymienić produkty, jednak moja prośba została zignorowana. Udało mi się odzyskać część pieniędzy, ale podejrzewam, że kwota została pomniejszona o koszt wysyłki, na którą nie płaciłam, ponieważ zamówienie przekraczało określoną kwotę. Nadal czekam na zwrot reszty pieniędzy i odpowiedź na moje maile.

1 / 5 2017-12-21

Obsługa jest naprawdę fatalna, zamówienie zostało pomyłkowo dostarczone. Pani nie odpowiada na nasze maile i nie wystawia faktury, o którą wyraźnie prosiliśmy. Jestem zszokowany brakiem słów. Brak jakiejkolwiek komunikacji, brak poczucia odpowiedzialności, brak uczciwości! To kompletna porażka.

1 / 5 2017-12-21

Obsługa jest bardzo tragiczna, dostawa została pomylona. Pani nie odpowiada na nasze emaile oraz nie wystawia faktury, którą prosiliśmy. Słowa nie są w stanie opisać tego, jak bardzo jest to niezadowalające. Brak jakiegokolwiek kontaktu, brak poczucia odpowiedzialności, brak uczciwości! Jest to absolutna porażka.

5 / 5 2017-12-07

Zamówienie zostało wykonane bardzo szybko, a także nie napotkałem żadnych trudności podczas pytania o szczegóły dotyczące produktu - pani obsługująca telefon wyczerpująco wyjaśniła wszystko. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-07

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a przy zamawianiu nie napotkałem żadnych trudności - pani, z którą rozmawiałem przez telefon, bardzo dokładnie wyjaśniła mi wszelkie szczegóły o produkcie. Gorąco polecam!

3 / 5 2017-12-05

Moja sytuacja była tragiczna. Zamówiłam towar i zapłaciłam z góry, jednak po 10 dniach nie otrzymałam ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Po wielu próbach udało mi się skontaktować z obsługą klienta, która powiedziała mi, że nie posiadają właściwego produktu i zwrócą mi pieniądze. Niestety, do dziś nie otrzymałam zwrotu. Stanowczo odradzam korzystanie z tego sklepu - doświadczenie było tragiczne.

3 / 5 2017-12-05

W efekcie katastrofy, zamówiłam towar, zapłaciłam z góry, a po 10 dniach nadal nie otrzymałam ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Po długim czasie prób udało mi się skontaktować z nimi, ale okazało się, że nie mają w magazynie żądanej pościeli i obiecali zwrócić mi pieniądze. Niestety, do tej pory nie otrzymałam żadnej sumy. Szczerze odradzam skorzystanie z ich usług w 100%.

5 / 5 2017-11-24

Planowałam kupić kilka rzeczy z tego sklepu, ale po przeczytaniu negatywnych recenzji, straciłam na to ochotę. Dlatego zdecydowałam się skontaktować z właścicielką sklepu (po kilku próbach) i potwierdziła, że wszystkie produkty, które mnie interesują, są dostępne. Ostatecznie zdecydowałam się zamówić za pobraniem w czwartek, ale kurier dostarczył paczkę już we wtorek. Wszystko było dobrze zabezpieczone, a poszczególne produkty były wysokiej jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam ten sklep. Z pewnością tu wrócę!

5 / 5 2017-11-24

Zamawianie i potwierdzanie przez e-mail przebiegło bez problemów, ale nie było żadnych informacji o potwierdzeniu wpłaty lub o dostawie paczki. Brak kontaktu i odpowiedzi na dwie próby kontaktu mailowego jest uderzający i może zaniepokoić klientów. Po pięciu dniach bez odpowiedzi, udało mi się dowiedzieć się o przesyłce poprzez Facebooka. Choć jakość produktu jest dobra, a opakowanie ładne, słaby kontakt i długi czas oczekiwania to jedyny minus.

0 / 5 2017-11-23

Chcę polecić sklep, w którym kupiłam ozdoby na choinkę w ostatniej chwili. Bałam się, że nie zdążę ich otrzymać przed świętami, ale na moje szczęście kurier dostarczył mi paczkę już następnego dnia. Jestem zadowolona z jakości obsługi, chociaż nie miałam potrzeby kontaktować się ze sklepem przez e-mail czy inny sposób.

0 / 5 2017-11-18

Nigdy nie doświadczyłam takiego traktowania klienta. Zamówiłam produkt 12 listopada i zapłaciłam przelewem tego samego dnia. Po tygodniu otrzymałam maila, informującego, że status mojego zamówienia oczekuje na płatność. Wysłałam kilka wiadomości, jednak bezskutecznie, otrzymując tylko automatyczne odpowiedzi. To muszą być jacyś oszuści! Lepiej trzymać się z daleka.

5 / 5 2017-11-12

Nie widziałam nigdy tak dużej gamy dostępnych pościeli. Zamówiłam sześć pościeli jako prezenty w przeciągu trzech miesięcy i jestem niesamowicie zadowolona. Kontakt jest natychmiastowy, a wysyłka również. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-12

Nie widziałam jeszcze tak wielkiego wyboru dostępnej pościeli jak ten, który zobaczyłam teraz. Zamówiłam sześć pościeli w ciągu trzech miesięcy jako prezenty i jestem absolutnie zachwycona. Kontakt z obsługą klienta był natychmiastowy, a także szybko otrzymałam wysyłkę. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-12

Szybko, profesjonalnie, szybkie odpowiedzi i doręczenie. Polecam!

5 / 5 2017-11-07

Chciałabym gorąco polecić robienie zakupów w tym sklepie. Przesyłka jest szybka, przedmioty są zgodne z tym, co widzimy na zdjęciach, a kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Jestem bardzo zadowolona z mojego doświadczenia i na pewno tu jeszcze wrócę. :)

5 / 5 2017-11-01

Zostałem zawiadomiony o sklepie za pośrednictwem reklamy na Facebooku. Postanowiłem kupić żonie pościel jako prezent urodzinowy. Była bardzo zadowolona z tego prezenty. Na moją prośbę pościel została starannie zapakowana w piękną torebkę ozdobną. Szczerze polecam ten sklep, jeśli chodzi o zakupy prezentowe to tylko tutaj.

5 / 5 2017-11-01

Znalazłem informację o tym sklepie na Facebooku i postanowiłem z niego skorzystać, aby kupić żonie prezent urodzinowy w postaci pościeli. Po otrzymaniu zamówienia byłem bardzo zadowolony, a jeszcze bardziej ucieszyłem się, gdy zobaczyłem, że pościel została pięknie zapakowana w ozdobną torbę na moją prośbę. Jeśli chcesz kupować prezenty, to gorąco polecam wybór właśnie tego sklepu.

2 / 5 2017-10-22

Nie polecam absolutnie tego sklepu! Musiałam czekać na przesyłkę przez ponad tydzień, a po ostatecznym otrzymaniu towaru okazało się, że nie odpowiadał on opisowi! Pani Gajewska Sylwia nie odbiera telefonów, nie odpowiada na smsy, a nawet jeśli je czyta, to wydaje się nie rozumieć ich treści! Lepiej unikać tego sklepu w jak największym zakresie.

2 / 5 2017-10-14

Nie polecam nikomu!!!! Tragedia. Najgorsza moja transakcja w zyciu!

5 / 5 2017-10-14

Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam.

2017-10-04

Zamówiłam poduszki oraz poszewki dekoracyjne. Przesyłkę otrzymałam po trzech dniach, zgodną z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.

2 / 5 2017-09-25

Sklep ten jest bardzo niezalecany. Gdy kupiłam zestawy pościeli, otrzymałam zupełnie inne rozmiary i kolory, które znacznie różniły się od zamawianych. Dodatkowo wzory również nie odpowiadały moim zamówieniom, a jakość produktów była bardzo słaba. Zwróciłam wszystko i na szczęście otrzymałam zwrot pieniędzy, jednak nie zwrotu za przesyłkę. Paczka była zapakowana niechlujnie, a pościel była pognieciona i znajdowała się w rozerwanych foliach. Co do kontaktu w sprawie zwrotów, nie było żadnego.

1 / 5 2017-09-24

Zostałam przerażona wejściem na tę stronę, ale wszystko jest w porządku z mojej strony. Po rozmowie z przedstawicielką firmy dowiedziałam się, że mają dużo zamówień, a ponieważ prowadzę własny sklep internetowy, wiem, na co klient zwraca uwagę. Na temat konkretnych rzeczy: - Jakość towaru - 10/10 - Obsługa - 9/10, jest trudno się dodzwonić - Dostawa - 9/10, wiedziałam, że czeka mnie trzydniowy czas oczekiwania, ale jednak jest to nieco długo jak na dzisiejsze czasy. Mimo to polecam tę firmę, i nie trzeba się bać negatywnych komentarzy, ponieważ są to zapewne wytwory frustracji. Pozdrawiam, Żaneta

2 / 5 2017-09-21

Nie zadowala mnie transakcja i odradzam zakupy w internetowym sklepie podusia.pl. Dopiero po tygodniu otrzymałam zamówienie, ale było to mieszające, ponieważ opakowanie było uszkodzone, koce były pokryte zmechaconymi tkaninami i nitkami, a mój otrzymany koc miał zgięcia, mimo że na stronie sklepu powiedziano inaczej. Współpraca z tym sklepem była źle zaplanowana. Nie otrzymałam żadnych informacji na temat mojego zamówienia i musiałam prosić o potwierdzenie przyjęcia. Nie dostałam też żadnych wiarygodnych informacji. W konsekwencji, to był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie internetowym.

5 / 5 2017-09-20

Złożyłam kolejne zamówienie w ciągu miesiąca, urzekły mnie poszewki oraz narzuty. Piękne i w przystępnej, adekwatnej do jakości cenie. Polecam

5 / 5 2017-09-14

Wszystko w najlepszym porządku - polecam

0 / 5 2017-09-13

Niestety nie mogę polecić sklepu Podusia.pl, ponieważ miałam nieprzyjemne doświadczenie związane z moim zamówieniem. Złożyłam zamówienie na pościel pod koniec kwietnia, ale do dzisiaj (30.05) nie otrzymałam jeszcze produktu. Próby skontaktowania się ze sklepem były bezskuteczne. Otrzymałam tylko jedną odpowiedź na mój mail, że pościel zostanie dostarczona za 3 dni. Jednakże, mimo upływu ponad 2 tygodni, towar nie został jeszcze dostarczony, a sklep nie zwrócił mi pieniędzy za zamówienie, choć o to prosiłam w moim ostatnim mailu.

5 / 5 2017-09-02

Z ręką na sercu mogę polecić firmę PODUSIA. Moja transakcja została przeprowadzona zgodnie z regulaminem strony, paczka szybko dotarła, a zakupiony towar był pierwszej klasy. Ich kocyki są bardzo miękkie, a narzuta wykonana została z najwyższej jakości materiałów. Wygląda ona niesamowicie w mojej sypialni. Nie jest to moje pierwsze zamówienie na stronie Podusia.pl i nigdy mnie jeszcze nie zawiedli. Strona internetowa jest bardzo oryginalna i łatwa w przeglądaniu oferty, a co więcej posiada bardzo szeroki asortyment produktów. W moim odczuciu firma jest godna zaufania i bezkonkurencyjna jeśli chodzi o wyposażenie wnętrz. Jest to nr 1 wśród sklepów internetowych! Serdecznie polecam tę firmę!

0 / 5 2017-08-25

Pierwszy raz robiłam zakupy w nowym sklepie. Wysłałam maila do właścicielki z prośbą o ustalenie daty nadania przesyłki, aby nie przegapić jej dostawy w dniach 19-24 grudnia. Otrzymałam pozytywną odpowiedź, ale niestety paczka została nadana tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie. Po tym brakowało jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Co więcej, sklep przysłał mi zupełnie inny wzór pościeli, niż ten, który zamówiłam, bez wcześniejszych uzgodnień.

5 / 5 2017-08-16

Transakcja przebiegła super.Towar doskonałej jakości, przesłany w ciągu 5 dni (w tym week).Polecam.!!!

3 / 5 2017-08-13

Bardzo żałuję, że nie zapoznałam się z negatywnymi opiniami na temat tego sklepu przed złożeniem zamówienia. Zwykle nie czytam opinii, ale zrobiłam wyjątek w tym przypadku i teraz tego bardzo żałuję. Nigdy wcześniej nie miałam problemów z zakupami online, ale w tym przypadku obsługa była naprawdę okropna. Spośród czterech produktów, zamówionych przeze mnie, dwa zostały wysłane z błędem - nie otrzymałam kompletu pościeli tego typu, jakiego chciałam. Niestety, mieszkając za granicą, musiałam poczekać na przesyłkę, którą otrzymałam dopiero po miesiącu dzięki pomocy przyjaciela. Dopiero wtedy zauważyłam pomyłki. Pracownica sklepu odmówiła mi wymiany twierdząc, że minęło już 14 dni od otrzymania przesyłki i że nie ponosi odpowiedzialności. Byłabym zniechęcona i zrezygnowana, gdyby nie fakt, że mam w rodzinie prawnika. W końcu, gdy wspomniałam o nim, ton pani zaczął się zmieniać nieco w jej e-mailach i zgodziła się wymienić towary. Jednak złośliwie przesłała mi zamówione komplety pościeli bardzo późno, tak że nie mogłam je zabrać ze sobą, kiedy byłem w kraju na święta i ponownie było to kłopotliwe z wysyłką. Byłam bardzo rozczarowana, ponieważ sklep był bardzo nieuczciwy w stosunku do klientów. Gdybym nie miała takiego doświadczenia, nie uwierzyłabym, że tacy ludzie decydują się na pracę, w której muszą mieć stały kontakt z klientami. Bez wątpienia odradzam wszystkim robienie zakupów w tym sklepie - jeśli wszystko idzie zgodnie z planem, jest dobrze, ale gdy pojawią się problemy, przygotuj się na nieprzyjemne doświadczenia.

1 / 5 2017-08-04

Nie polecam zakupów w tym miejscu. Nie odpowiadają na wiadomości, ignorują klientów i wysyłają produkty inne niż te zamówione. Wydaje się, że polegają na tym, że klient nie będzie chciał zwrócić towaru. Zwróciłam produkt i poprosiłam o zamianę na inny, ale zamiast tego zwrócili mi pieniądze. Nie mogę polegać na nich, ponieważ nie da się z nimi porozumieć - obsługa nie rozumie, o co się pytam. To prawdziwa katastrofa.

5 / 5 2017-08-04

Wysokiej jakości produkty, Pani ze sklepu doradziła mi co wybrać aby tworzyło jedną całość. Polecam, jestem bardzo zadowolona

1 / 5 2017-08-01

W sklepie zakupiłam dwa nakrycia na łóżko, za które zapłaciłam 306 złotych. Niestety, otrzymałam inny produkt niż ten przedstawiony na zdjęciu. Odesłałam towar po 11 dniach, ale nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Według mojego zdania, sprzedawcy są oszustami. Rzecznik Praw Konsumenta zajmuje się już tą sprawą. Jeżeli pieniądze nie zostaną zwrócone w ciągu 3 dni, Rzecznik podejmie odpowiednie kroki, a ja dodatkowo skieruję sprawę do sądu. Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na e-maile.

5 / 5 2017-07-21

Zamówienie złożyłam już dawno temu, ale dopiero teraz mam czas, aby podzielić się moją opinią na prośbę sklepu. Przeczytałam wszystkie opinie i nie mogę się zgodzić z negatywnymi. Ocena czasu realizacji to 10/10, tak samo jak poziom obsługi klienta. Gorąco polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-21

Zamówienie złożyłam już dawno temu, lecz dopiero teraz znalazłam czas, aby wyrazić swoją opinię na prośbę sklepu. Przeczytałam wszystkie opinie i nie mogę się zgodzić z tymi negatywnymi. Czas realizacji oceniam na 10, podobnie jak poziom obsługi klienta. Gorąco polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-17

Zamówiłam pościel i ręczniki dwudziestego lutego, dokonałam przelewu następnego dnia, a już trzeciego dnia przesyłka dotarła do mnie. W ten sposób, otrzymałam zamówione produkty w ciągu tylko dwóch dni. Przed zakupem otrzymałam szybką odpowiedź na pytanie dotyczące terminu dostawy. Towar jest zgodny z opisem i jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-17

Super sklep . Wygoda robienia zakupów przez internet to jest to! Pozdrawiam i Dziękuję za szybką realizację mojego zamówienia.

1 / 5 2017-07-12

Moja opinia jest całkowicie negatywna. Kupiłem produkt i przelałem wymaganą kwotę, ale po tygodniu nie otrzymałem go i napisałem e-maila z prośbą o informacje. Dowiedziałem się, że produkt ma uszkodzenia, których wcześniej nie zauważono i nie mogą go mi wysłać. Próbowano również nawiązać ze mną kontakt, ale nie widzę żadnych nieodebranych połączeń ani żadnych wiadomości. Poprosiłem więc o zwrot pieniędzy, ale otrzymałem je dopiero po 24 dniach od przesłania informacji o koncie i pięciu przypominających e-mailach. Nie udało mi się również połączyć z nimi telefonicznie.

2 / 5 2017-07-09

Tragedia!!! Nie polecam nikomu!!! Szkoda słów...

5 / 5 2017-06-17

Zamówiłam zasłony. Szybka dostawa i jakość zamówienia pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę zamawiać w tym sklepie.

0 / 5 2017-06-15

Zamówiłam produkt 3 tygodnie przed świętami i dostałam go dopiero dzień przed Wigilią, ale niestety otrzymałam inny model niż zamawiałam. Mimo złożenia reklamacji 40 dni temu, przeprowadzenia 7 rozmów telefonicznych i wielokrotnej wymiany maili, nadal nie otrzymałam odpowiedniego zamówienia. Jest to prawdziwe rozczarowanie.

5 / 5 2017-06-14

Wszystko ponownie na plus. Polecam

5 / 5 2017-06-06

Całkowicie polecam ten sklep każdemu! Nigdzie indziej nie znajdziesz tak szerokiego wyboru! Ostatnio zakupiłam pościel i została ona dostarczona już na kolejny dzień. Sklep regularnie mnie informował o postępie zamówienia i przekazał mi numer nadania paczki przez DPD. Naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń - opinie w ogóle nie odzwierciedlają rzeczywistości!

5 / 5 2017-06-06

Bardzo polecam ten sklep każdemu! Nie znajdziesz nigdzie takiego asortymentu! Niedawno zakupiłam pościel i została dostarczona już następnego dnia. Sklep regularnie mnie informował o postępach dostawy, otrzymałam nawet numer przesyłki od firmy DPD. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, opinie są zupełnie nieuzasadnione!

1 / 5 2017-06-03

W dacie 8 sierpnia 2018 roku dokonałam zamówienia, a następnego dnia dokonałam przelewu. Jednakże do tej pory nie otrzymałam żadnego towaru, ani zwrotu pieniędzy, a także nie posiadam numeru przesyłki. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi zarówno telefonicznej, jak i mailowej przez prawie 2 miesiące. W związku z powyższym, zamierzam zgłosić sprawę na policję oraz skorzystać z pomocy Rzecznika Praw Konsumenta.

1 / 5 2017-06-03

Zostałam oszukana! Zamówienie złożyłam 8 sierpnia 2018 roku, a dzień później dokonałam przelewu. Jednak do dzisiaj nie otrzymałam towaru, nie odzyskałam pieniędzy ani nie otrzymałam numeru przesyłki. Przez prawie 2 miesiące nie mogę się skontaktować telefonicznie ani mailowo. Ze względu na te okoliczności, postanawiam zgłosić sprawę na policję oraz skontaktować się z Rzecznikiem Praw Konsumenta.

5 / 5 2017-06-03

Obsługa jest bardzo efektywna i szybka. Mimo że nie odbierają telefonów, kontakt mailowy przebiega doskonale - szybko odpowiadają na wiadomości, więc nie mam żadnych zastrzeżeń co do sklepu. Kupuję już nie pierwszy raz w sklepie podusia.pl i nigdy jeszcze nie byłam rozczarowana. Gorąco polecam.

2017-05-24

Jestem zauroczona sklepem. Zostałam stałą klientką, otrzymuje gratisy lub rabaty. Ciągle nowości, piękne.

0 / 5 2017-05-15

Niepotrzebnie się pospieszyłam i zamówiłam pościel dla dziecka w sklepie Podusia. Niestety, nie przeczytałam opinii i popełniłam błąd. Mimo ponad dwóch tygodni oczekiwania, otrzymałam pościel, ale była inna niż zakładałam. W sklepie czytelnie widać, że sprzedawcy nie zwracają uwagi na szczegóły. Próba kontaktu nie przyniosła skutku, ponieważ telefon był nieodpowiedni. Nie wiem, jak ta firma działa, ale wątpię w jej długowieczność. Wydaje się, że właścicielka powinna zamknąć sklep dla dobra klientów. Życzę jej tego.

5 / 5 2017-05-10

Mimo zamieszania z otrzymaniem niepełnego zamówienia, opinia pozytywna ponieważ brakujący koc w szybkim czasie został dostarczony na koszt sklepu.

0 / 5 2017-05-04

Proszę unikać zakupów w tym miejscu, pomimo przesłania pieniędzy nie otrzymałem zamówionego towaru. Sklep nie udzielił żadnej odpowiedzi ani wyjaśnienia, a także nie zwrócił pieniędzy.

2 / 5 2017-05-04

Też odradzam! Zamówiłam pościel 14 grudnia, chociaż był to już dosyć późny termin. Otrzymałam e-mail informujący, że paczka powinna przyjść w środę, 19 grudnia. Jednakże paczka nie dotarła nawet do Wigilii, mimo że miała być prezentem pod choinkę. Nie otrzymałam żadnych informacji na temat paczki ani dlaczego jej nie otrzymałam, mimo że wysłałam wiele e-maili z zapytaniem o to, co się dzieje. Kilka dni później, 30 grudnia, napisałam kolejnego e-maila z zapytaniem o paczkę i otrzymałam odpowiedź, że pościel jest niedostępna i pieniądze zostaną oddane po świętach, jeśli zostały wcześniej wpłacone. Moje jedno pytanie brzmi - czy firma nie wiedziała, że produkt, który zamówiłam, już się nie znajduje w magazynie? Na szczęście, po tygodniu otrzymałam zwrot pieniędzy, co zatrzymało mnie przed składaniem dalszych skarg.

1 / 5 2017-05-04

Zwykle staram się unikać wyrażania negatywnych opinii, ponieważ każda transakcja jest uzależniona od subiektywnych odczuć obu stron. Jednakże, chcę ostrzec przed korzystaniem ze sklepu online podusia.pl. Sprzedawca nie odpowiada na telefony i jeśli już uda Ci się dodzwonić, osoba po drugiej stronie nie udziela informacji o postępie realizacji zamówienia i w końcu po prostu odkłada słuchawkę. Nie odpowiedział również na moje maile. Po ostatecznym czekaniu na tydzień, przesyłka dotarła, ale nie była kompletna i znowu nie otrzymałam informacji o brakujących elementach. Na szczęście, otrzymałam zwrot pieniędzy za brakujące towary, ale bez jakichkolwiek dalszych wyjaśnień. Radzę sobie oszczędzić nerwów i nie wybierać tego sklepu, ponieważ niektórzy nie są świadomi radzenia sobie w dzisiejszych realiach rynkowych.

5 / 5 2017-04-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. Kontakt mailowy bez zastrzeżeń. Informacja o zakończeniu zamówienia w dniu wysłania towaru. Polecam

2 / 5 2017-04-18

Nie mogę polecić tego. Jeszcze nigdy nie czekałam tak długo na zrealizowanie zamówienia. Nie ma żadnego kontaktu ze sprzedawcą. Gdy dzwonię, nie otrzymuję żadnych informacji na temat wysyłki zamówienia. Odpowiedź na maila jest zawsze tą samą, automatyczną wiadomością. Zamówiłam towar ponad tydzień temu i nie mam pojęcia, co się z nim dzieje.

1 / 5 2017-04-17

calkowita porazka, brak towaru, brak kontaktu, dopiero po groźbach zwrotu do policji zwrocili pieniądze

5 / 5 2017-04-16

Polecam, udany zakup, szybko i sprawnie - tak jak powinno być

Rzetelne opinie o Podusia.pl

Podusia.pl

Siedziba
Żabia-Wola

WWW
http://www.podusia.pl

Email
[email protected]

Telefon
696179187

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie