Kategorie: / Usługi

VESTRA Sp.z o.o. Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o VESTRA Sp.z o.o.
5 / 5 2022-01-21

Zdecydowanie polecam firmę VESTRA. Współpraca z nimi to naprawdę wartość dodana. Pragnę szczególnie podkreślić moje podziękowania dla Pani Agnieszki Kaludzi. Jest ona prawdziwą profesjonalistką, zawsze dokładnie wykonuje swoje obowiązki i jest niezwykle sympatyczną osobą. Bardzo dziękuję i gorąco polecam.

5 / 5 2022-01-19

Firma Vestra jest ekspertem w swojej dziedzinie, zawsze gotowym do udzielenia profesjonalnej i pomocnej pomocy. Chciałbym szczególnie podziękować Pani Angelice Małeckiej za jej ogromne zaangażowanie i trud w staraniach o uzyskanie dla mnie świadczenia pielęgnacyjnego. Z całego serca polecam ich usługi. Andrzej

5 / 5 2022-01-19

Vestra jest firmą, która jest profesjonalna i zawsze gotowa do pomocy, a przede wszystkim jest skuteczna. Chciałbym szczególnie podziękować Pani Angelice Małeckiej, która wykazała się ogromnym zaangażowaniem w uzyskanie dla mnie świadczenia pielęgnacyjnego. Szczerze polecam. Andrzej.

5 / 5 2022-01-11

Polecam tę firmę.Po czterech miesiąca oczekiwania uzyskałem pomoc.Serdeczne podziękowania dla Pani Agnieszki i Pana Arkadiusza.

5 / 5 2022-01-05

Firma Vestra jest profesjonalna, pomocna i przede wszystkim skuteczna. To właśnie skuteczność jest najważniejsza. Chciałbym szczególnie podziękować Pani Eugenii Żuk, która była moim opiekunem w sukcesie uzyskania świadczenia pielęgnacyjnego. Szczerym sercem polecam firmę Vestra. Edmund.

5 / 5 2021-12-27

Chciałabym serdecznie podziękować firmie Vestra, a przede wszystkim Pani Justynie Machowskiej, za profesjonalną pomoc w załatwieniu zasiłku pielęgnacyjnego. Gorąco polecam skorzystanie z usług tej firmy - są to rzetelni, fachowi, pomocni i pełni empatii ludzie tworzący tę firmę. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Barbara

5 / 5 2021-11-14

Od września ubiegłego roku Vestra zajmuje się moją sprawą, ale muszę sama pytać o wszelkie informacje. W czerwcu tego roku wysłano wniosek do sądu okręgowego, ale firma nawet w październiku nie jest w stanie powiedzieć, czy nadano sygnaturę. Za każdym razem, gdy dzwonię, informują mnie, że mój prawnik ma dużo klientów?! A kim ja jestem od ponad roku?! Według mnie, ta firma to kompletna porażka.

5 / 5 2021-10-25

polecam. Dzięki pomocy Vestry i p.Agnieszki Hendrich uzyskałem zasiłek już w 3 miesiące.Jestem zadowolony.

5 / 5 2021-10-20

Ta kancelaria jest godna polecenia! Moja żona osobiście starała się o opiekę nad moim niepełnosprawnym mężem, ale różne Ośrodki Pomocy odrzucały jej wnioski o jakiekolwiek świadczenia. Na szczęście, dzięki pomocy Vestry, udało nam się wywalczyć świadczenie w wysokości 1971 złotych! Jestem im niezmiernie wdzięczny. Gorąco polecam tę kancelarię każdemu, kto potrzebuje pomocy i sprawdzonego adwokata!

5 / 5 2021-08-24

W gorących słowach polecam Kancelarię Vestra wszystkim. Jest to solidna firma, która angażuje się w pełni, aby klient był usatysfakcjonowany. Chciałbym również wyrazić szczególne podziękowania dla Pani Angeliki Małeckiej za błyskawiczne załatwienie powierzonej sprawy.

5 / 5 2021-08-24

Z całego serca polecam Kancelarię Vestra wszystkim. Firma jest godna zaufania. Robią wszystko, co w ich mocy, by klient był zadowolony. Szczególnie chciałbym podziękować Pani Angelice Małeckiej za szybkie załatwienie mojej sprawy.

5 / 5 2021-07-22

Serdecznie polecam firmę Vestra, która pomogła mi uzyskać wyższe świadczenia dla mojego niepełnosprawnego męża. Wcześniej otrzymywałam 620 zł, a obecnie kwota wynosi 1971 zł. Obsługa była rzetelna i profesjonalna, a szczególne podziękowania kieruję do Pani Andżeliki, która sprawnie poprowadziła moją sprawę. Teraz, po skorzystaniu z ich usług, jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam współpracę z tą firmą!

5 / 5 2021-07-22

Uwaga! Nie zalecamy korzystania z usług tej firmy! Dlaczego? W umowie, którą oferują, pobierają wielokrotność opłaty za opiekę, czyli około 6000 złotych, mimo że inny uczciwy adwokat pobiera maksymalnie 1000 złotych za to samo. Ponadto, nie prowadzą sprawy profesjonalnie i nie przekazują odpowiednich dokumentów do MOPS, SKO i Sądu, co jest ich obowiązkiem. Pozytywne opinie na stronie internetowej firmy są fałszywe, a sami pracownicy z różnych komputerów i pod różnymi nazwami udzielają zmanipulowanej informacji, by przyciągnąć naiwnych klientów. Warto zwrócić uwagę, że w każdym mieście dostępni są darmowi adwokaci oraz stowarzyszenia, które z chęcią pomogą w takich sprawach, na przykład Stowarzyszenie na Rzecz Niepełnosprawnych SPES. Nie dajcie się nabrać na fałszywe reklamy tejże firmy.

5 / 5 2021-03-12

Z całego serca polecam przedsiębiorstwo Vestra! Udzielili pomocy mojej rodzinie w odzyskaniu zasiłku opiekuńczego dla osoby niepełnosprawnej, co zgodnie z przepisami powinno wynosić 1830 zł, ale Państwo wypłaca tylko 620 zł i uzasadnia to własnymi regułami. Bardzo dziękuję Panu Arkadiuszowi Kaludze za zainteresowanie się tą sprawą. Mimo wielu trudności w załatwianiu formalności, wykazał się determinacją i razem z firmą Vestra wywalczył pełną kwotę, jaką opiekunom chorych i niepełnosprawnych przysługuje.

5 / 5 2021-02-24

Gorąco rekomenduję Kancelarie Vestra każdemu. Ich sposób współpracy jest przejrzysty i klarowny. Warto zaufać im swoje sprawy, ponieważ są to prawdziwi profesjonaliści. Ta firma zasługuje na polecenie.

5 / 5 2021-02-18

Polecam współpracę z tą firmą. Udało mi się uzyskać wyższe świadczenie o którym nie wiedziałam. Obsługa jest miła i kompetenta.

5 / 5 2021-02-17

Polecam. Rzeczowe i merytoryczne wsparcie. Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2021-02-16

Ta firma prawnicza zasługuje na polecenie! Moja mama przez wiele lat pobierała 520zł, a później 620zł za opiekę nad moim niepełnosprawnym ojcem. Dzięki pomocy Vestry, udało się uzyskać dla niej wyższe świadczenie w wysokości 1971zł! Gorąco polecam ich usługi wszystkim, którzy potrzebują pomocy sprawdzonego adwokata!

5 / 5 2021-02-16

W kancelarii pracują osoby, które są bardzo pomocne i posiadają rozległą wiedzę. Udało mi się otrzymać niezbędne informacje dotyczące ubiegania się o grupę niepełnosprawności, a moje pytania zostały skrupulatnie i precyzyjnie odpowiedziane przez osobę, z którą się kontaktowałam. Nie otrzymałam odprawienia z kwitkiem, co było dla mnie bardzo ważne. Obecnie jestem w trakcie starania się o świadczenie i wszystko przebiega zgodnie z planem.

5 / 5 2021-02-16

Polecam, firma godna zaufania.

Rzetelne opinie o VESTRA Sp.z o.o.

VESTRA Sp.z o.o.

Siedziba
Lębork

WWW
http://vestra.info

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie