Kategorie: / Usługi

VESTRA Sp.z o.o. Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o VESTRA Sp.z o.o.
1 / 5 2020-04-22

niekompetencja na pierwszym poziomie

4 / 5 2020-04-22

super the best

5 / 5 2018-11-07

Natychmiast po wypadku skontaktowałem się z Kancelarią VESTRA z Lęborka i byłem bardzo zadowolony, ponieważ mają niskie opłaty prowizyjne i skutecznie walczyli o moje pieniądze. Co więcej, nie pobierają żadnych dodatkowych opłat ani wymagają zaliczek. Brawo dla nich!

5 / 5 2018-10-06

Witam serdecznie. Polecam. Interesują się dobrem klienta. Za darmo przeanalizowali moją szkodę, a po pozytywnej weryfikacji dostałam odszkodowanie.

0 / 5 2018-10-02

Ja i moi rodzeństwo chcielibyśmy serdecznie podziękować Kancelarii Vestra za skuteczną pomoc w otrzymaniu odszkodowania za straconą przez nas bliską osobę! Ludzie tam pracujący są bardzo kulturalni i profesjonalni. Szczególne podziękowania dla pana Arkadiusza K. za jego wyrozumiałość i takt. Życzymy całemu zespołowi dalszych sukcesów.

5 / 5 2018-08-28

Cześć, postanowiłem podzielić się moim doświadczeniem dotyczącym otrzymywania odszkodowań. Niestety, przeżyłem straszną tragedię - utraciłem mojego jedynego syna w wypadku. Chciałbym zaznaczyć, że nie był on winny temu zdarzeniu. Dla mnie i mojej rodziny to bardzo traumatyczne wydarzenie, które ciągle nas boli i jest trudne do przetrawienia. Jednak chcę podzielić się z innymi moją historią, ponieważ zauważyłem, że wiele osób, podobnie jak ja, nie wie, jakie świadczenia przysługują nam w takich przypadkach. Kiedy przedstawiciel firmy rozmawiał ze mną o odszkodowaniu, początkowo nie chciałem z nim rozmawiać. Nie czułem się dotknięty, żeby mówić na temat tak osobistych spraw z nieznajomym. W końcu zdecydowałem się jednak dowiedzieć więcej na ten temat. Okazało się, że przedstawiciel, który przyszedł do mnie do domu, był bardzo profesjonalny i kompetentny. Wszystko wyjaśnił nam w spokojnej atmosferze i szczegółowo opowiedział o krokach, jakie zostaną podjęte w naszej sprawie. Dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w tej dziedzinie, był w stanie odpowiedzieć na wszystkie nasze pytania. Wszystko odbywało się z moją zgodą i wiedzą, a ja był informowany na bieżąco o postępach w mojej sprawie. Już po miesiącu otrzymałem pierwsze odszkodowanie. Z tego powodu, chciałbym polecić tę firmę, która mi pomogła. Dziękuję za uwagę.

0 / 5 2018-01-13

Jako osoba o dużym zapracowaniu, zwlekałam ze załatwieniem odszkodowania po wypadku mojego męża. Unikałam tej sprawy, uważając ją za bardzo prywatną i delikatną dla mnie, a także sądziłam, że będzie mi to kosztować dużo energii i czasu. Jednak konsultant firmy przekonał mnie, że nie wpłynie to negatywnie na moją pracę zawodową. Po wypadku, moja sytuacja finansowa bardzo się pogorszyła, gdyż zostałam sama z dwójką dzieci i muszę wykonywać swoje obowiązki zawodowe w pełni. Na szczęście, firma zajmująca się odszkodowaniami okazała się rzetelna i angażowanie mnie w sprawę było minimalne, ograniczając się tylko do przesłania dokumentów. Całą sprawą kierowali profesjonalni specjaliści, na których w pełni mogłam polegać. Wiem, że nie byłoby mi dane uzyskać tak wysokiej kwoty odszkodowania sama. Dziękuję z całego serca w imieniu moim i moich dzieci.

0 / 5 2017-12-11

Jestem w pełni przekonany/-na, że mogę polecić Kancelarię VESTRA - Twoje odszkodowanie z czystym sumieniem. Dzięki ich pomocy udało mi się uzyskać odszkodowanie od mojego ubezpieczyciela po wypadku. To najlepsza kancelaria na Pomorzu, ponieważ są wyjątkowo zaangażowani w wspieranie poszkodowanych w obronie swoich praw.

0 / 5 2017-12-11

Zdecydowanie mogę polecić firmę VESTRA - Twoje odszkodowanie z pełnym przekonaniem. Dzięki ich pomocy udało mi się otrzymać należne mi odszkodowanie od ubezpieczyciela po wypadku. Jest to najlepsza kancelaria na Pomorzu, ponieważ angażuje się w pomoc poszkodowanym i wspiera ich w walce o swoje prawa.

Rzetelne opinie o VESTRA Sp.z o.o.

VESTRA Sp.z o.o.

Siedziba
Lębork

WWW
http://vestra.info

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie