Kategorie: / Usługi

VESTRA Sp.z o.o. Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o VESTRA Sp.z o.o.
5 / 5 2024-07-11

Dziękuje bardzo kancelarii Vestra za pomoc w uzyskaniu zwrotu pieniędzy od nieuczciwych zagrywek banków. Dzięki im szybkiej reakcji i złożeniu pozwu mogłem uregulować swoja sytuacje finansową i wyjść z długów. Firma Vestra oferuje realna uczciwa pomoc i nie rzuca pustymi obietnicami. Bardzo polecam każdemu który jest w podobnej sytuacji jak ja.

5 / 5 2024-07-10

Jestem bardzo wdzięczny kancelarii Vestra za pomoc i zdecydowanie mogę polecić każdemu firmę Vestra. Zaufani bardzo mili empatyczni ludzie z wielkim zaangażowaniem w mojej sprawie. Profesjonaliści pozdrawiam.

5 / 5 2024-06-27

Serdecznie polecam każdemu kancelarie Vestra. Podeszli do mojego sprawy bardzo profesjonalnie i załatwiali wszystko na bieżąco w krótkim okresie czasu. Firma wykazała się rzetelnością oraz ogromnym zaangażowaniem w mojej sprawie za co bardzo chciałbym podziękować. Dzięki szybciej procedurze w łatwy sposób dzięki pomocy firmy Vestra udało się złożyć potrzebne dokumenty a końcowo wygrać sprawę.

3 / 5 2024-06-27

Serdecznie polecam każdemu kancelarie Vestra. Podeszli do mojego sprawy bardzo profesjonalnie i załatwiali wszystko na bieżąco w krótkim okresie czasu. Firma wykazała się rzetelnością oraz ogromnym zaangażowaniem w mojej sprawie za co bardzo chciałbym podziękować. Dzięki szybciej procedurze w łatwy sposób dzięki pomocy firmy Vestra udało się złożyć potrzebne dokumenty a końcowo wygrać sprawę.

3 / 5 2023-11-13

Serdecznie polecamy firme Vestra , profesjonalisci w swojej dziedzinie. Z serca dziekujemy calemu zespolowi Vestry za skutecznosc , zaangazowanie, rzetelnosc. Jozefa i Jezy

3 / 5 2023-11-02

Bardzo serdecznie dziękuję firmie vestra wszystkim pracownikom i współpracownikom a szczególnie pani Małgorzacie Stasz za szybkie i pozytywne załatwienie mojej sprawy polecam firmę Vestra wszystkim tym którym wątpią że można załatwić sprawę bez należnej zwłoki czasowej i bez zbędnego niepotrzebnego stresu oraz przejścia przez cały okres załatwienia sprawy począwszy od pierwszych chwil sprawy aż do samego szczęśliwego konca

5 / 5 2023-07-18

Bardzo gorąco polecam firmę Vestra, za sprawą której otrzymałam wsparcie opieki dla mojej niepełnosprawnej matki. Ta firma charakteryzuje się solidnością i profesjonalizmem w swojej pracy, zapewniając wysoką jakość obsługi klienta, uczciwość oraz oddanie w każdej sprawie. Pragnę szczególnie podziękować Pani Klaudii, która całkowicie zaangażowała się w rozwiązanie naszego problemu i zawsze była gotowa nam pomóc.

5 / 5 2023-02-17

Chciałbym bardzo podziękować za fachową pomoc w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego. Dzięki łatwym zasadom składania wniosku i wsparciu ze strony firmy Vestra wszystko zostało załatwione w sposób prawnie poprawny. Wszystkie dokumenty zostały złożone przez mojego przedstawiciela z Vestry, dzięki czemu udało się otrzymać pieniądze, na którewcześniej nie miałem szansy. Vestra to prawdziwa kancelaria, która pomoże ci w dochodzeniu swoich praw. ❤️????????⚖️

5 / 5 2023-01-27

Naprawdę polecam tę firmę. Pomogła mi w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego dla mojego taty. Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z obietnicami. Również gorąco polecam Panią Oliwię, która była bardzo uprzejma i pomocna.

5 / 5 2023-01-27

Szczerze polecam tę firmę. Pomogła mi w zdobyciu świadczenia pielęgnacyjnego dla mojego taty. Wszystko przebiegło zgodnie z tym, co obiecali. Chciałbym również polecić panią Oliwię, która była bardzo miła i pomocna.

5 / 5 2022-10-02

Jestem bardzo zadowolona z usług tej solidnej firmy, w której zostałam obsłużona przez Panią Eugenię Żuk. Nawiązałyśmy świetny kontakt, a obsługa była niezwykle miła. Musiałam ubiegać się o świadczenie pielęgnacyjne po raz pierwszy i Pani Eugenia zawsze w sposób kompetentny rozwiązywała moje wątpliwości. Wynagrodzenie, jakie otrzymałam, było całkiem przyzwoite, równoważące wartość świadczenia pielęgnacyjnego za trzy miesiące. Z całego serca polecam kancelarię Vestra.

5 / 5 2022-08-31

Za ile?

Chciałbym z niezwykłą przyjemnością skorzystać z usług przedsiębiorstwa Vestra, jednakżę jestem ciekaw, ile dokładnie kosztuje wsparcie w uzyskaniu świadczenia opiekuńczego? Jeśli firma jest naprawdę solidna, to ta informacja powinna być dostępna na jej stronie internetowej.

5 / 5 2022-08-31

Za ile?

Jestem zainteresowany skorzystaniem z usług firmy Vestra, ale chciałbym dowiedzieć się, jaka jest cena za pomoc przy uzyskaniu świadczenia opiekuńczego. Jeśli firma jest rzetelna, powinna udostępnić tę informację na swojej stronie internetowej.

5 / 5 2022-07-30

Vestra Lębork

Chciałbym serdecznie podziękować firmie VESTRA za ekspresowe i fachowe rozwiązanie mojej sprawy dotyczącej otrzymania świadczenia pielęgnacyjnego dla mojej mamy. To naprawdę wyjątkowa i godna zaufania firma. Szczerze polecam ją wszystkim...

5 / 5 2022-07-30

Vestra Lębork

Serdecznie chciałbym wyrazić moją wdzięczność firmie VESTRA za błyskawiczne i fachowe rozwiązanie mojej sprawy związanej z uzyskaniem świadczenia pielęgnacyjnego dla mojej mamy. To firma, która cechuje się profesjonalizmem i rzetelnością. Szczerze polecam ją każdemu...

5 / 5 2022-07-11

Vestra SP. z o. o.

Firma Vestra jest bardzo profesjonalna oraz rzetelna. Chciałbym serdecznie podziękować za wsparcie w uzyskaniu zasiłku pielęgnacyjnego dla mojej mamy, a przede wszystkim dla Pani Eugenii Żuk, która dokładnie wyjaśniła mi co i jak należy załatwić. Jest to osoba bardzo uprzejma, cierpliwa, kompetentna oraz chętna do pomocy. Chciałbym również podziękować prezesowi zarządu oraz pozostałym pracownikom za ich wkład w moją sprawę. Dzięki nim nie musiałem czuć stresu czy nerwów, jedynie czekałem na pozytywne rozpatrzenie. Polecam wszystkim tę firmę oraz jej pracowników. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2022-06-24

Oszuści i naciągacze

Witam, szukam osób oszukanych przez Vestrę. Zamierzam dochodzić swoich spraw w sądzie. [email protected]

1 / 5 2022-06-23

Oszuści i naciągacze

Nie należy uwierzyć w to, że są oszuści i naciągacze, ponieważ jest to tylko podejrzanie wyglądający incydent po pierwszej sytuacji, której nie jestem świadomy i wizycie pani z opieki społecznej. Twierdzą, że to mój błąd, że mnie nie było podczas tej wizyty, o której nic nie wiem, ale nadal nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Nakazali mi zapłacić 6500 złotych i zamykają sprawę.

5 / 5 2022-06-06

Świadczenie pielęgnacyjne

Chciałbym gorąco podziękować całej kancelarii prawnej Vestra za wsparcie w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego dla mojej mamy w wysokości 2119 zł. Szczególnie dziękuję panu Karolowi Przegalinskiemu i panu adwokatowi Mariuszowi Zurawskiemu oraz całemu zespołowi z Vestry ❤️❤️❤️ Z całego serca jeszcze raz dziękuję za pomoc i polecam Vestre wszystkim. Z poważaniem, Daniel W., 19 maja 2022 r.

5 / 5 2022-01-21

Chciałbym gorąco zarekomendować firmę VESTRA - naprawdę warto nawiązać z nią współpracę. Chciałbym szczególnie podziękować Pani Agnieszce Kaludze, która jest profesjonalna, rzetelna i bardzo przyjemną osobą. Bardzo dziękuję i polecam każdemu.

Rzetelne opinie o VESTRA Sp.z o.o.

VESTRA Sp.z o.o.

Siedziba
Lębork

WWW
http://vestra.info

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie