Kategorie: / Usługi

VESTRA Sp.z o.o. Opinie Klientów

4.72/5.00 - ilość ocen: 47
opinie o VESTRA Sp.z o.o.
5 / 5 2022-10-02

Bardzo rzetelna firma. Byłam obsługiwana przez Panią Eugenię Żuk. Świetny kontakt,bardzo miła obsługa. O świadczenie pielęgnacyjne starałam się pierwszy raz. Pani Eugenia zawsze w bardzo kompetentny sposób rozwiewała moje wątpliwości. Wynagrodzenie całkiem przyzwoite( równowartość świadczenia pielęgnacyjnego za 3 miesiące). Bardzo polecam kancelarię Vestra.

5 / 5 2022-08-31

Za ile?

Chętnie skorzystam z usług firmy Vestra, ale ile konkretnie kosztuje pomoc przy uzyskaniu swiadczenia opiekunczego? Jesli firma jest rzeczyw6 w porządku, to ta informacja powinna być podana na jej stronie internetowej.

5 / 5 2022-07-30

Vestra Lębork

Gorąco dziękuję firmie VESTRA za szybkie i profesjonalne załatwienie mojej sprawy dotyczącej uzyskania świadczenia pielęgnacyjnego na moją mamę. Jest to profesjonalna i rzetelna firma. Szczerze polecam ją wszystkim...

5 / 5 2022-07-11

Vestra SP. z o. o.

Vestra to firma bardzo profesjonalną i rzeczywiście rzetelna. Chciałbym bardzo podziękować za pomoc w uzyskaniu zasiłku pielęgnacyjnego na mamę, a w szczególności Pani Eugeni Żuk, która krok po kroku instruowała mnie co i jak załatwić. Jest to Osoba uprzejma, cierpliwa, kompetentna i naprawdę chcąca jak najlepiej pomóc. Dziękuję także Prezesowi Zarządu i wszystkim z firmy co brali udział w mojej sprawie. Nie musiałam się denerwować, stresować, tylko czekałam na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Pragnę wszystkim polecić, tą Firmę i Ludzi tam pracujących. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam ????????????

5 / 5 2022-06-24

Oszuści i naciągacze

Witam, szukam osób oszukanych przez Vestrę. Zamierzam dochodzić swoich spraw w sądzie. [email protected]

1 / 5 2022-06-23

Oszuści i naciągacze

Nie dajcie się nabrać to naciągacze po niby pierwszej sprawie ale nic o tym nie wiem i po wizycie pani z opieki społecznej. Stwierdzili że to mój błąd bo mnie nie było podczas wizyty o której nic nie wiedziałem ale dalej nie wiem o co chodzi, kazali sobie zapłacić 6500 zł. I sprawę zamykają. ???? Oszuści i naciągacze.

5 / 5 2022-06-06

Świadczenie pielęgnacyjne

Serdecznie dziękuję całej kancelarii prawnej Vestra za pomoc w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego na mojo mamę w wysokości 2119 zł Szczególnie dziękuję panu Karolowi Przegalinskiemu i panu adwokatowi Mariuszowi Zurawskiemu i całej kancelarii prawnej Vestra ❤️❤️❤️Z całego serca jeszcze raz całej kancelarii prawnej Vestra???????????? dziękuję za pomoc. Z poważaniem Daniel W. 19.05.2022r. Polecam wszystkim Vestre.

5 / 5 2022-01-21

Bardzo gorąco polecam firmę VESTRA ,warto z nią współpracować .Szczególnie pragnę podziękować Pani Agnieszce Kaludze,profesjonalna ,rzetelna i bardzo miła osoba.Dziękuję ślicznie i polecam

5 / 5 2022-01-19

Vestra to profesjonalna, pomocna i przede wszystkim skuteczna firma. Szczególne podziękowania kieruję na ręce P. Angeliki Małeckiej, która włożyła mnóstwo starań o uzyskanie dla mnie świadczenia pielęgnacyjnego. Serdecznie polecam. Andrzej

5 / 5 2022-01-11

Polecam tę firmę.Po czterech miesiąca oczekiwania uzyskałem pomoc.Serdeczne podziękowania dla Pani Agnieszki i Pana Arkadiusza.

5 / 5 2022-01-05

Vestra to profesjonalna, pomocna i przede wszystkim skuteczna firma. A to w końcu liczy się najbardziej. Szczególne podziękowania dla P. Eugenii Żuk, która była moim opiekunem przy zakończonym sukcesem postępowaniu o uzyskanie świadczenia pielęgnacyjnego. Naprawdę serdecznie polecam. Edmund.

5 / 5 2021-12-27

Dziekuje serdecznie firmie Vestra a w szczegolnosci Pani Justynie Machowskiej za profesjonalna pomoc w zalatwieniu zasilku pielegnacyjnego .Goraco polecam korzystanie z uslug tej firmy---rzetelni ,fachowi, pomocni i pelni empatii ludzie tworzacy firme .Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam goraco.Barbara

5 / 5 2021-11-14

Od wrzesnia ub.roku Vestra prowadzi moja sprawe- o wszelkie info.musze sama sie dopytywac,...w czerwcu br.wniosek wyslany do sadu okregowego,a firemka w pazdzierniku nawet nie jest w stanie udzielic informacji czy nadano sygnature.Przy kazdej probie tel.otrzymuje info.ze mecenas ma duzo klientow?!_a kim ja jestem od ponad roku??!.....Firma wg.mnie to porazka.

5 / 5 2021-10-25

polecam. Dzięki pomocy Vestry i p.Agnieszki Hendrich uzyskałem zasiłek już w 3 miesiące.Jestem zadowolony.

5 / 5 2021-10-20

Kancelaria godna polecenia! Moja żona , sama starała się o opiekę nad niepełnosprawnym mężem. Ośrodki Pomocy odrzucały wnioski o jakiekolwiek świadczenia , Vestra wywalczyła dla niej świadczenie w kwocie 1971zł ! .Dziękuję . Polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy i sprawdzonego Adwokata ! .

5 / 5 2021-08-24

Polecam wszystkim Kancelarię Vestra z całego serca. Firma jest rzetelna. Dokładają wszelkich starań aby klient był zadowolony. Szczególne podziękowania należą się Pani Angelice Małeckiej, za szybkie załatwienie powiezonej sprawy.

5 / 5 2021-07-22

UWAGA! Nie polecamy tej firmy! Dlaczego? W podpisywanej umowie biorą kilkakrotność świadczenia pielęgnacyjnego tj. ok 6000zł chociaż inny adwokat uczciwy bierze góra do 1000 zł za to samo. Przede wszystkim nieprofesjonalnie prowadzą przekazaną im sprawę oraz nie przekazują stronie pism składanych w ich imieniu do MOPS.SKO i Sądu, a przecież to żadna z ich strony łaska bo stronie prawnie się to należy, a pozytywne opinie na ich forum internetowym są fałszywe oraz sami chyba o sobie piszą z różnych komputerów i pod różnymi nazwami, żeby naganiać naiwnych baranów do strzyżenia. Ponadto w każdym mieście są darmowi adwokaci i radcy prawni oraz stowarzyszenia, które uczciwie poradzą oraz pomogą w wygraniu sprawy np. Stowarzyszenie na Rzecz Niepełnosprawnych SPES! Nie dawajcie się nabierać na ich fałszywe reklamy!

5 / 5 2021-07-22

Gorąco polecam firmę Vestra. Pomogła mi w uzyskaniu wyższego świadczenia nad moim niepełnosprawnym mężem. Wcześniej dostawałam 620 zł obecnie jest to 1971zł.Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Szczególne podziękowania dla Pani Andżeliki, która od samego początku bardzo szybko i sprawnie pokierowala sprawę. Dzisiaj cieszę się, że dałam się namówić na współpracę z nimi. Jeszcze raz polecam!

5 / 5 2021-03-12

Serdecznie polecam firmę Vestra!Pomogli mojej rodzinie w odzyskaniu zasiłku opiekuńczego nad osobą niepełnosprawną,który to według przepisów wynosił 1830 zł ,ale Państwo płaci tylko 620 zł gdyż zasłania się swoimi przepisami.Wielkie podziękowania dla Pana Arkadiusza Kaluga za zajęcie się sprawą .Pomimo wielu problemów w załatwianiu stanął na wysokości zadania i wywalczył wraz z firmą Vestra pełną kwotę jaka przysługuje opiekunom osób ciężko chorych-niepełnosprawnych.

5 / 5 2021-02-24

Bardzo polecam wszystkim Kancelarie Vestra. Przejrzysta i jasna forma współpracy. Warto powierzyć im swoje sprawy bo to profesjonaliści. Firma godna polecenia.

5 / 5 2021-02-18

Polecam współpracę z tą firmą. Udało mi się uzyskać wyższe świadczenie o którym nie wiedziałam. Obsługa jest miła i kompetenta.

5 / 5 2021-02-17

Polecam. Rzeczowe i merytoryczne wsparcie. Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2021-02-16

Jest to kancelaria, w której pracują osoby bardzo pomocne i posiadające szeroka wiedzę. Udało mi się uzyskać potrzebne informacje jak należy się postarać o grupę niepełnosprawności. Nie zostałam w tej kwestii odprawiona z kwitkiem. Jak miałam wątpliwości to osoba, z która się kontaktowałam odpowiadała mi skrupulatnie na wszystkie pytania. Jestem w trakcie starowania się o świadczenie, wszystko jak na razie sprawienie przebiega.

5 / 5 2021-02-16

Polecam, firma godna zaufania.

5 / 5 2021-02-16

Kancelaria godna polecenia! Moja mama od lat pobierała najpierw 520zł a później 620zł za opiekę nad niepełnosprawnym mężem. Vestra wywalczyła dla niej wyższe świadczenie w kwocie 1971zł! Polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy sprawdzonego Adwokata!

5 / 5 2021-02-16

Polecam z całego serca.

5 / 5 2021-02-15

Polecam! do samego końca wątpiłem czy im się uda i... wygrali - dostaję 1971zł ???? Dobrze, że się dałem namówić, bo żyje sie lepiej.

5 / 5 2021-02-15

Jestem pozytywnie zaskoczona współpracą z kancelarią Vestra.Kwestie prawne zostały wyjaśnione w sposób zrozumiały i dostępny. Sprawa była prowadzona przejrzyście, z uwzględnieniem wszystkich ważnych aspektów, co najważniejsze sprawa zakończona sukcesem. Polecam tą kancelarię.

5 / 5 2021-02-15

Polecam firmę Vestra z całego serca. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za pomoc w uzyskaniu świadczenia. Od samego początku, o nic nie musiałam się martwić . Pomogli mi również w anulowaniu długów.

5 / 5 2021-02-15

Wszystko OK, to co mówią robią...dobry kontakt i miła obsługa. Zawsze są do dyspozycji. Polecam

5 / 5 2021-02-15

Polecam firmę Vestra z całego serca. Mimo tego że sprawa trwała prawie rok to warto było czekać bo dzięki temu mogę kupić nowe rzeczy dla mojej chorej mamy nie martwiąc się o to że nie starczy mi do wypłaty kolejnego specjalnego zasiłku opiekuńczego.

5 / 5 2021-02-15

Chciałabym bardzo serdecznie podziekowac za pomoc w uzyskaniu świadczenia. Kompleksowa obsługa od samego początku, o nic nie musialam się martwić a przy opiece to bardzo wazne. Powierzylam im rowniez swoje dlugi i udalo się anulować ! polecam bardzo serdecznie

5 / 5 2021-02-15

Świadczenie w kwocie 1971zł wywalczone na opiekę nad moją mamą. Jestem w szoku bo mopsy ciągle gadały, że nic się nie należy. A jednak.... Dziękuje miłej Pani Justynie :)

5 / 5 2021-01-09

POLECAM TA FIRME Z CZYSTYM SUMIENIEM RZETELNA I SLOWNA BARDZO MILA OBSLUGA ----PANI ANGELIKA........JEZELI KTOS SIE STARA O POMOC TO POMOGA TEGO JESTEM PEWNY!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2021-01-05

Polecam, pomagają wywalczyć świadczenia pielęgnacyjne, jestem zadowolona z efektu współpracy z firmą Vestra

5 / 5 2021-01-05

Ja gorąco polecam, jestem z Podkarpacia, pierwszy raz usłyszałem o tej firmie od znajomego, któremu pomogli. Bardzo miły przedstawiciel, wytłumaczył wszystko, ani razu nie namawiał grzecznie czekał na moją decyzję i za to duże brawa. A odnosząc się do niektórych negatywnych opinii, pamiętajcie, że to też są ludzie, niektórzy gorsi niektórzy lepsi i ocenianie firmy przez pryzmat jednego złego przedstawiciela nie jest wg mnie w porządku.

1 / 5 2020-12-29

niepolecam tej firmy mowia co innego a w umowie jest co innego czytajcie dokladnie umowe inaczej popadniecie w koszta owiele wieksze niz obiecuja i jeszcze wciskaja kit ze rozmowa mowila o wszystkich kosztach

5 / 5 2020-12-20

Dziękuję pięknie za pozytywne załatwienie mojej sprawy Od 3 lat opiekuję się swoją 90 -letnią mamą, wiele razy prosiłam Ośrodek Pomocy o jakąkolwiek pomoc ,zawsze mówili,że mąż za dużo zarabia i odsyłali mnie z kwitkiem .Dopiero poprzez ogłoszenie na Facebooku znalazłam ogłoszenie Vestry i tak trafiłam do Pani Oliwi Babij którą serdecznie pozdrawiam i polecam innym .Tak jak obiecała po pół roku zostało mi przyznane świadczenie pielęgnacyjne na mamę .Jest mi teraz o wiele lżej .Jeszcze raz dziękuję i polecam .

5 / 5 2020-12-20

Też polecam z całego serca.Uzyskałam świadczenia jako opiekun nad mężem chociaż w mojej miejscowości mówili że się nic nie należy.Teraz na święta nie martwię się czy wykupić wszystkie leki czy coś na stół wigilijny.Jeszcze raz dziękuje firmie VESTRA i życzę zdrowych i spokojnych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,

5 / 5 2020-12-04

Polecam z całego serca,pełny profesjonalizm,pomogli mi w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego dla opiekuna osoby niepelnosprawnej,prowizja bardzo uczciwa i adekwatna do wykonanej usługi. POLECAM<POLECAM I jeszcze raz POLECAM Szczególne podziękowania dla przemiłej Pani Eugeni Żuk,bardzo dziękuję .

5 / 5 2020-10-14

Polecam z całego serca. Profesjonalna obsługa. Uzyskałem świadczenie po 3 miesiacach! Dziękuję firmie Vestra

5 / 5 2020-09-21

Nie polecam. Ogromne wynagrodzenie w stosunku do wykonanych usług. Za pomoc w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego pobierają na etapie mopsu dwukrotność świadczenia,na drugim etapie , czyli kolegium odwoławczego, czterokrotność świadczenia,a na etapie sądu administracyjnego pięciokrotność przyznanego świadczenia. W mopsie można samemu złożyć wniosek (są druki). Jak odmówią to napisać do kolegium odwoławczego(opisać sytuację). Jeśli chodzi o sąd to przypuszczam, że nawet dobry prawnik nie skasuje tyle co vestra. Czytajcie umowę i jakie jest dla nich wynagrodzenie. Jeśli chodzi o mnie, to niestety zgubił mnie fakt rozmowy z przedstawicielem, który całą uwagę przykuł do tego, że nie muszę nic robić,oni to załatwią. Wynagrodzenie za pomoc w zależności od etapu sumuje się na tym, że ich wynagrodzeniem jest świadczenie, które mógłby otrzymać opiekun osoby niepełnosprawnej, aby podreperować budżet ( myślę, że dość ciężki). Krótko: jak za ich pomoc, czyli złożenie wniosku w mopsie, gdzie mi odmówili i potem złożenie wniosku do kolegium odwoławczego (jeszcze nie mam decyzji,bo sprawa jest w toku) kasują mnie na ponad 4000 zł jeśli świadczenie zostanie przyznane. Wychodzi na to że za okres kiedy oni to załatwią, to wynagrodzeniem ich jest świadczenie pielęgnacyjne, które powinno trafić do osoby która tego potrzebuje. Ps. Mniej by skasował dobry prawnik,a samemu sobie też sobie można spróbować poradzić. Są darmowe porady prawne. Zastanówcie się. Pozdrawiam

1 / 5 2020-04-22

niekompetencja na pierwszym poziomie

4 / 5 2020-04-22

super the best

5 / 5 2018-11-07

Bezpośrednio po wypadku zgłosiłem się do Kancelarii VESTRA z Lęborka i byłem zadowolony baaaardzo, ponieważ mają niskie prowizje i skutecznie wywalczyli dla mnie pieniądze. A co najważniejsze nie pobierają żadnych dodatkowych opłat czy zaliczek. Piona

5 / 5 2018-10-06

Witam serdecznie. Polecam. Interesują się dobrem klienta. Za darmo przeanalizowali moją szkodę, a po pozytywnej weryfikacji dostałam odszkodowanie.

2018-10-02

W imieniu własnym i mojego rodzeństwa pragnę bardzo podziękować Kancelarii Vestra za skuteczną pomoc w uzyskaniu zadośćuczynienia za utratę bliskiej nam osoby! Zespół osób tam pracujących reprezentuje bardzo wysoki poziom kultury i fachowości. Szczególny ukłon w stronę Pana Arkadiusza K. za zrozumienie i takt. Życzymy całemu Zespołowi dalszych sukcesów.

5 / 5 2018-08-28

Witam, chciałem podzielić się swoją opinią na temat dochodzenia odszkodowań. Niestety ale w życiu spotkała mnie bardzo przykra sytuacja. Na skutek wypadku straciłem bliską osobę. To był mój jedyny kochany synek, który nie przyczynił się do tego wypadku, a zginął. Dla mnie i mojej rodziny to bardzo delikatna i intymna sprawa. Mimo tego, że ten wypadek był wiele lat temu to ból i cierpienie jest nadal. Bardzo ciężko jest mi o tym pisać, ale chciałem podzielić się swoja historią ,ponieważ wiele rodzin jak moja jest nieświadoma jakie świadczenia się należą po stracie bliskiej osoby. Nie chciałem o tym rozmawiać z konsultantka, która do mnie dzwoniła. Mimo tego, ze rozmowa z nią była bardzo długa i wyczerpująca to nadal miałem obawy aby spotkać się z przedstawicielem. Moje obawy okazały się zbędne. Przedstawiciel przyjechał do mnie do domu. W moim zaciszu domowym przedstawił nam krok po kroku jakie działania będą podjęte. Człowiek z wieloletnim doświadczeniem, ponieważ znał odpowiedz na każde nurtujące mnie pytanie. Przekonał mnie, skoro mnie to i pozostałych członków mojej rodziny. Wszystko odbywało się za mają zgodą i wiedzą. Byłem informowany na bieżąco o etapach mojej sprawy. Pierwsza wypłata była już po miesiącu. Chyba nie muszę pisać, ze POLECAM. Dziękuję za uwagę.

2018-01-13

Prywatnie jestem bardzo zapracowanym człowiek i długo zwlekałam aby załatwić sprawy odszkodowawcze po moim mężu. Ciągle od tego uciekałam, odkładałam bo raz , że to bardzo delikatna i intymna dla mnie sprawa, a po drugie uważałam, że sporo energii i czasu będzie mnie to kosztowało. Konsultanta tej firmy jednak przekonała mnie, że nie będzie mi ta sprawa kolidowała z pracą zawodową. Po wypadku męża mam znacznie pogorszoną sytuację życiową. Zostałam sama z dwójką dzieci. Muszę w pełni wykonywać swoje obowiązki zawodowe. Na szczęście zaangażowanie własne faktycznie było minimalne, ograniczało się do przesłania dokumentów. Sprawa prowadzona przez rzetelne osoby. W pełni im zaufałam. Wiem, że samej ciężko by było uzyskać takiej wysokości odszkodowanie. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i dzieci.

2017-12-11

Mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię VESTRA- Twoje odszkodowanie. Pomogli mi uzyskać odszkodowanie od ubezpieczyciela po wypadku. Najlepsza Kancelaria na Pomorzu, ponieważ wspiera poszkodowanych w dochodzeniu swoich praw.

Rzetelne opinie o VESTRA Sp.z o.o.

VESTRA Sp.z o.o.

Siedziba
Lębork

WWW
http://vestra.info

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie