Kategorie: / Usługi

VESTRA Sp.z o.o. Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o VESTRA Sp.z o.o.
5 / 5 2021-02-16

Polecam z całego serca.

5 / 5 2021-02-15

Jestem zaskoczony, że udało mi się uzyskać świadczenie w wysokości 1971 złotych na opiekę nad moją mamą, pomimo tego, że wszyscy mówili, że mi się to nie należy. To naprawdę niesamowite... Chciałbym podziękować miłej Pani Justynie za pomoc.

5 / 5 2021-02-15

Jestem zaskoczony(a), że otrzymałem(a) świadczenie w wysokości 1971 złotych za opiekę nad moją mamą. Mopski ciągle twierdzili, że nie przysługuje mi nic. Okazuje się jednak, że byli w błędzie... Dziękuję uprzejmej Pani Justynie :)

5 / 5 2021-02-15

Z całego serca polecam firmę Vestra. Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność za wsparcie w uzyskaniu świadczenia. Już od samego początku nie musiałam się o nic martwić. Dodatkowo, pomogli mi w spłacie moich długów.

5 / 5 2021-02-15

Z czystym sercem rekomenduję firmę Vestra. Chciałabym wyrazić moje najgorętsze podziękowania za ich niezawodną pomoc w otrzymaniu świadczenia. Już od samego początku nie musiałam się niczym przejmować. Co więcej, także pomogli mi w unieważnieniu moich długów.

5 / 5 2021-02-15

Szczerze polecam firmę Vestra. Mimo długiego czasu oczekiwania (prawie rok), było warto, ponieważ teraz mogę kupić nowe przedmioty dla mojej chorej mamy bez obaw, że nie będę miał wystarczającej ilości pieniędzy do kolejnego wypłacenia specjalnego zasiłku opiekuńczego.

5 / 5 2021-02-15

Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność za pomoc w uzyskaniu świadczenia. Zaproponowana obsługa była kompleksowa od samego początku i nie musiałam martwić się o nic, co jest bardzo istotne przy opiece. Dodatkowo, powierzyłam im również moje długi i udało się je anulować! Gorąco polecam ich usługi.

5 / 5 2021-02-15

Jestem mile zaskoczona współpracą z kancelarią Vestra. Kwestie prawne zostały wyjaśnione w sposób prosty i zrozumiały. Sprawa została transparentnie prowadzona, uwzględniając wszystkie istotne aspekty, a co najważniejsze, zakończona sukcesem. Gorąco polecam tę kancelarię.

5 / 5 2021-02-15

Polecam! do samego końca wątpiłem czy im się uda i... wygrali - dostaję 1971zł ???? Dobrze, że się dałem namówić, bo żyje sie lepiej.

5 / 5 2021-02-15

Wszystko OK, to co mówią robią...dobry kontakt i miła obsługa. Zawsze są do dyspozycji. Polecam

5 / 5 2021-01-09

Chciałbym gorąco polecić tę firmę z czystym sumieniem. Jest to rzetelna i uczciwa firma z bardzo miłą obsługą, zwłaszcza Panią Angeliką. Jeśli ktoś się stara o pomoc, z pewnością otrzyma ją od nich. Jestem w pełni przekonany o tym!

5 / 5 2021-01-05

Z całego serca polecam tę firmę. Przyszedłem z Podkarpacia i dowiedziałem się o niej dzięki znajomemu, który już miał z nią dobre doświadczenia. Bardzo miły przedstawiciel z firmy, który mnie obsługiwał, dokładnie wyjaśnił mi wszystko i nie narzucał swojego zdania. Cierpliwie czekał na moją decyzję, za co należą mu duże brawa. Mam jednak przestroga dla tych, którzy kierują się negatywnymi opiniami o tej firmie. Trzeba pamiętać, że są to ludzie – niektórzy lepsi, inni gorsi. Nie powinniśmy oceniać firmy wyłącznie na podstawie jednego złego przedstawiciela.

5 / 5 2021-01-05

Polecam, pomagają wywalczyć świadczenia pielęgnacyjne, jestem zadowolona z efektu współpracy z firmą Vestra

1 / 5 2020-12-29

Nie zalecam korzystania z usług tej firmy, ponieważ mówią jedno, a w umowie jest zupełnie co innego. Powinniście dokładnie przeczytać umowę, aby uniknąć ponoszenia większych kosztów, niż obiecywali. Dodatkowo, będą próbowali was przekonać, że podczas rozmowy omówili wszystkie koszty.

1 / 5 2020-12-29

Nie mogę zalecić tej firmy, ponieważ mówią co innego, a w umowie jest zupełnie coś innego. Zachęcam do dokładnego przeczytania umowy, w przeciwnym razie możecie ponieść o wiele większe koszty niż obiecują. Dodatkowo, próbują wmówić nam, że w rozmowie omówiono wszystkie koszty.

5 / 5 2020-12-20

Ja również z całego serca polecam. Zostałam wynagrodzona za opiekę nad mężem, mimo że w moim miejscu zamieszkania mówiono, że mi się nic nie należy. Teraz podczas świąt nie muszę się martwić, czy jestem w stanie wykupić wszystkie leki czy też coś na stół wigilijny. Chciałabym jeszcze raz podziękować firmie VESTRA i życzyć zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

5 / 5 2020-12-20

Bardzo dziękuję za pozytywne rozwiązanie mojej sprawy. Przez 3 lata zajmowałam się moją 90-letnią matką i wielokrotnie wnioskowałam o pomoc w Ośrodku Pomocy, jednak zawsze odsyłali mnie z kwitkiem z powodu przekroczenia limitu dochodów mojego męża. Jedynie za pośrednictwem ogłoszenia na Facebooku trafiłam na Vestre i poznałam Panią Oliwię Babij, którą serdecznie pozdrawiam i polecam. Zgodnie z jej obietnicą, po pół roku otrzymałam świadczenie pielęgnacyjne na moją mamę. Teraz czuję się o wiele lepiej. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i polecam.

5 / 5 2020-12-04

Z całą pewnością polecam ich usługi! Są pełni profesjonalizmu i byli mi niezwykle pomocni w uzyskaniu świadczenia pielęgnacyjnego dla opiekuna osoby niepełnosprawnej. Ich prowizja była uczciwa i adekwatna do wykonanej pracy. Chciałbym jeszcze raz podkreślić, że gorąco polecam ich działalność. Chciałbym również podziękować przemiłej Pani Eugenii Żuk za jej zaangażowanie. Bardzo dziękuję!

5 / 5 2020-10-14

Polecam z całego serca. Profesjonalna obsługa. Uzyskałem świadczenie po 3 miesiacach! Dziękuję firmie Vestra

5 / 5 2020-09-21

Nie warto skorzystać z pomocy firmy Vestra w przypadku ubiegania się o świadczenie pielęgnacyjne, ponieważ pobierają oni zbyt wysokie wynagrodzenie. Na pierwszym etapie pobierają dwukrotność świadczenia, na drugim czterokrotność, a na etapie sądu administracyjnego aż pięciokrotność. Należy pamiętać, że wniosek można złożyć samodzielnie w MOPSie lub skorzystać z pomocy kolegium odwoławczego w razie odmowy. Cena za pomoc od Vestry w złożeniu wniosku do sądu wynosi ponad 4000 zł, co w porównaniu do dobrego prawnika jest zbyt drogie. Do tego dochodzi fakt, że wynagrodzenie Vestry zależy od etapu, a to sumuje się do kwoty świadczenia. Warto skorzystać z bezpłatnych porad prawnych oraz podjąć próbę samodzielnego działania.

Rzetelne opinie o VESTRA Sp.z o.o.

VESTRA Sp.z o.o.

Siedziba
Lębork

WWW
http://vestra.info

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie