Kategorie: / Dom / Dla Dzieci / Pozostałe

Vutko.pl Opinie Klientów

4.40/5.00 - ilość ocen: 63
opinie o Vutko.pl
5 / 5 2022-09-26

Polecam firmę . Szybka realizacja zamówienia. Na czas podróży solidnie zapakowane . Duży PLUS należy się dla osób zajmujących się pakowaniem i przesyłką , Taborety spełniły moje oczekiwania nawet powyżej 100%. Solidne wykonanie , ładna tapicerka. Nie ma czego się przyczepić. Są idealne do kuchni i nawet udało mi się przypasować kolor do mojego stołka obrotowego hokera. Cena naprawdę niska w porównaniu do taboretów w innych ofertach. Bardzo się cieszę iż udało mi się trafić na waszą stronę internetową z produkcją i sprzedażą Polecam tym jeszcze niezdecydowanym, ,Warto naprawdę warto zrobić zakupy u tego sprzedawcy. To tak bez komentarza zostawiam . Oceńcie sami . Dziękuję i życzę samych zadowolonych klientów. Pozdrawiam Alicja/Szklarska Poręba

5 / 5 2022-09-05

Taboret EX

Dobry produkt. Dobra cena.

5 / 5 2022-08-27

krzesła

Dobra jakość.Terminowa dostawa.Szczerze polecam zakupy .

5 / 5 2022-08-19

super jakość

bardzo dobry produkt.kupiłam 2 krzesła z transportem przez sklep realizowanym,uważam zakup za bardzo udany.

5 / 5 2022-08-09

zadowolony kupujący

Dobry towar.Dobra cena.Dobra obsługa.

5 / 5 2022-07-13

Zadowolony klient

Błyskawiczna realizacja zamówienia.Bardzo atrakcyjna cena.Dobre wykonanie krzeseł.Towar dobrze zapakowany do przewozu.Uważam zakupy za udane,a sklep godny polecenia.

5 / 5 2022-07-08

Wersalka

Mebel starannie wykonany.Zamówienie zostało szybko zrealizowane.Polecam.

5 / 5 2022-07-04

Realizacja

Bardzo udane zakupy.Jakość dobra.Cena krzeseł rewelacja.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2022-06-15

zadowolony

Dobry produkt.Cena bardzo dobra.

5 / 5 2022-05-21

Błyskawica

Jestem w wielkim szoku za tak szybkie zrealizowanie zamówienia.Towar jest ładny.Cena także lepsza niż u konkurencji.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2022-04-19

opinia

Proszę szeroko omijać sklep meblowy Vutko. Są nierzetelni, zamówiony i opłacony towar 11.04.2022 r, do chwili obecnej nie został dostarczony. Kontaktu praktycznie żadnego. Jeśli do końca miesiąca nie otrzymam zamówionego i opłaconego towaru sprawę zgłoszę na policję.

5 / 5 2022-03-18

Hoker

DOBRA JAKOŚĆ. Kolejnym plusem jest możliwość zmiany wysokości długości nóg. Duży wybór tkanin. Świetny kontakt. Towar dobrze zabezpieczony do transportu.

5 / 5 2022-03-14

Krzesło Fiona

Bardzo dobry zakup. Krzesła starannie wykonane. Cena bardzo atrakcyjna. Kolorystyka tkanin i wybarwień w bardzo szerokiej ofercie.

1 / 5 2022-03-09

Rzeczywiste wymiary krzesła(siedziska) są zupełnie inne, niż te podane na stronie sklepu. Głębokość i szerokość siedziska podane jako 55 cm każde jest okrojone o 10 cm. Osoba około 90 kg ma problem ze zmieszczeniem się pomiędzy podłokietnikami. Moja telefoniczna interwencja, że podane wymiary na stronie a rzeczywiste tak się różnią została wyśmiana przez aroganckiego pana, który usiłował wmówić mi, że to wymiary zewnętrzne ( na stronie jest wyraźnie napisane SZEROKOŚĆ I GŁĘBOKOŚĆ SIEDZISKA). Wyśmiał mnie również, kiedy powiedziałam, że chcę w takim razie dokonać zwrotu, twierdząc że „szkoda mojego zachodu, bo i tak przyjdzie połamane. Oszust i arogant.

5 / 5 2022-02-21

Jestem bardzo zadowolony z wyboru sklepu vutko.

1 / 5 2021-11-22

Zamówienie nr 9875 . Termin realizacji 15.10. Po mojej interwencji emailem i telefonicznej otrzymałam taborety 10 dni po terminie. Taborety doszły do mnie połamane. Zrobiłam film z odpakowania przesyłki i udokumentowałam zdjęciami zniszczenia. Natychmiast skontaktowałam się z firmą vutko i reklamowałam przesyłkę. 26.10 skontaktowała się ze mną firma vutko telefonicznie i uzgodniłyśmy odbiór zniszczonych taboretów i wymianę na nowe i na tym mój kontakt z firmą vutko się skończył. Dzisiaj jest 22.11 i firma nie odbiera telefonów odemnie ani nie odpisuje na e-maile. Nie polecam transakcji z tą firmą. Mam zniszczone taborety, kasa przepadła, duży niesmak pozostał. A szkoda bo chciałam jeszcze zamówić fotele.

5 / 5 2021-10-27

super obsługa.z towaru/krzeseł/jestem także zadowolony.

5 / 5 2021-10-25

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.Za te pieniądze nie ma szans kupić takiej jakości towaru.

1 / 5 2021-08-17

Towar dotarł, ale uszkodzony. Reklamacja trwa już półtorej miesiąca i końca nie widać. Nawet jeśli towar został uszkodzony w transporcie, to firma powinna załatwić to dawno z przewoźnikiem. Zwykłe zwodzenie i oszukiwanie klienta.

5 / 5 2021-07-14

Polecam zakupy w sklepie vutko.pl . Towar dobrej jakości,w bardzo dobrej cenie porównując do konkurencji.

5 / 5 2021-07-09

Świetna obsługa.Towar w moim przypadku krzesła wykonane bardzo starannie,a co najważniejsze w bardzo dobrej cenie .Polecam

5 / 5 2021-07-01

Krzesła wykonane bardzo starannie.Polecam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2021-04-08

Na realizację zamówienia czekałem 3 tygodnie. Towar dotarł ale niezgodny z zamówieniem. Na maile nikt nie odpowiada a telefonu nikt nie odbiera. Odezwała się firma realizująca reklamacje ale nikt do tej pory nie wymienił mi towaru na zgodny z zamówieniem. Minął już ponad miesiąc .

5 / 5 2021-04-08

Cztery miesiące temu złożyłem zamówienie na wykonanie taboretów w ilości 4 szt. Taborety zostały wykonane ale ich wysokość mi nie odpowiadała Za zgodą osoby przyjmującej zamówienie taborety odesłałem i miały być wykonane nowe, wyższe. Od tej pory przez blisko 4 miesiące jestem oszukiwany przez osobę przyjmującą telefoniczne zgłoszenia co do ich wykonania. Nie otrzymałem ani zwrotu pieniędzy ani nowych taboretów. Kontakt telefoniczny z mojego nr telefonu jest niemożliwy ponieważ osoba ta nie odbiera połączeń. Jeżeli wykonam telefon z innego numeru to połączenie jest odebrane a rozmowa jest prowadzona wyjątkowo ordynarnie z użyciem słów wulgarnych. Do dzisiejszego dnia nie mogę odzyskać pieniędzy ani nowych, czy starych taboretów. Nie polecam kontaktów z firmą Vutko, a właściwie z osobą przyjmującą zamówienia. Jest osobnik bezczelnie oszukujący, który nigdy nie powinien mieć do czynienia z klientem.

5 / 5 2021-03-27

Super jakość towaru.Krzesła wykonane z wielką starannością. Polecam.

1 / 5 2020-12-12

Zamówienie z 18 października dotarło do mnie dopiero 11 grudnia. Kontakt ze sklepem koszmarny, nie odpisują na maile, nie można się dodzwonić. Gdy w końcu oddzwonią to obsługujący Pan jest niemiły i arogancki, jedyne czego sie dowiedziałam dzwoniąc 6 tyg po zamówieniu to że napewno dzwonię tylko po to żeby sie pokłócić. Za każdym razem dowiadywałam się ze kurier będzie w następnym tygodniu i tak przez dwa miesiące. Szczerze nie polecam są inne polskie firmy na które warto zwrócić uwagę i które nie traktują klienta z góry.

5 / 5 2019-02-28

Wszystko OK.

5 / 5 2019-02-14

Szybko, sprawnie zgodnie z oczekiwaniami.Polecam !!!!

2019-02-02

Wszystko dobrze bez problemów.

5 / 5 2019-01-12

Wszystko super. Polecam krzesła ze stołem w salonie wyglądają bosko.

5 / 5 2019-01-07

Polecam.Bardzo solidny ,a także uczciwy sprzedawca.

5 / 5 2018-12-15

Kanapa i krzesło bardzo dobra jakość, cena konkurencyjna, szczerze polecam sklep!!!

1 / 5 2018-11-18

Odpowiadając na poniższego negatywa muszę zwrócić uwagę,że słowa przez Panią użyte są bardzo przykre i nie prawdziwe. Na samym początku był problem z kolorem.Poinformowałem klienta,że na terenie całej Polski jest wiele odcieni/wielu producentów bejc,farb,a także dekorów płyt ,które możemy dopasować pod kolor dąb sonoma. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z Naszym kolorem który występuje w Naszym wzorniku wybarwień.Dodam,że realizacja zamówienia została zrealizowana bez problemów z Naszej strony łącznie z terminem dostawy przez kuriera.Proszę na przyszłość słuchać co się do Pani mówi a nie krzyczeć ,a także grozić.Pozostałe słowa opisu pozostawię bez komentarza.Dla sklepu internetowego vutko.pl liczy się każdy klient.Życzę dużo zdrowia. PS. OSZUSTAMI NIE JESTEŚMY.

2 / 5 2018-11-14

Stop oszustowi! Pan z ktorym rozmawialam (odebral dopiero po kilku probach telefonowania) to jakis BURAK i GBUR! Wyslalam zdjecia uszkodzonego taboretu (uszczerbki, biale rogi,szpara miedzy klejeniem do siebie elementow,pozostalosci kleju na siedzisku, niedociagniecia farba) a on udał, ze nie widzi zadnych wad. Zalosny! - szkoda, ze nie mozna dodac tutaj zdjec bo wszystko dokladnie widac. Po drugie - wybralam kolor dab sonoma,ktory nie wyglada jak dab sonoma! Na koniec przytocze jego slowa: "Moze probowala pani meza nim rzucic i stad te uszkodzenia". (tutaj przyznal, ze uszkodzenia sa!) Skoro ma takie mysli i mowi tak do klientow, to nie wiem jak traktuje swoja zone. Wspolczuje. Zaluje zakupu i nie polecam nikomu!!!

5 / 5 2018-11-02

Super taborety.Polecam :)

2018-10-21

Bardzo dobre wykonanie.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo dobry sklep. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-09-01

Sposób oraz forma dostawy nie budzi jakich kolwiek wątpliwości. Cena - ok. 30% niższa od oferowanej w klasycznym salonie meblowym. Polecam tego producenta.

5 / 5 2018-08-01

Bardzo polecam zakupy w sklepie VUTKO.PL Bardzo dobry towar za naprawdę rozsądne pieniądze. Bardzo polecam za indywidualne podejście do klienta.

2018-07-19

Sklep Vutko to jakiś ŻART!!! Dostałam taborety nie nadające się do użytku, krzywe, zbyt niskie, chwiejące się. Każda noga ma inną długość i wielką wydrążoną dziurę. Towar wygląda jak odpad z produkcji. Zareklamowałam te cudactwa, ale w rozmowie telefonicznej z aroganckim i bezczelnym właścicielem usłyszałam, że to ja mogłam je uszkodzić. Jeszcze nie słyszałam większego absurdu. MASAKRA!!!

5 / 5 2018-07-15

Polecam - szybka wysyłka, bardzo dobra jakość towaru

2018-06-27

Witam zamówiłem w firmie Vutko krzesła kuchenne od razu po rozpakowaniu przesyłki zadzwoniłem do firmy z reklamacja iż jedna noga krzesła jest pęknięta wysłałem zdjęcia właścicielowi polamanej nogi krzesła obiecał że wymieni mi na nowe krzesło ......minęło już ponad 7 miesięcy krzesła nie mam do dzisiaj... dodzwonić sie do firmy to nielada wyczyn a jak juz masz szczescie jestes zbywany obietnicami bez pokrycia . Nie mam pojecia jak mozna prowadzic tak firme i robić wała na innych ludziach pozdrowienia dla firmy z Jeleniej Góry numeru transakcji nie pamiętam

5 / 5 2018-06-27

Krzesła są cudne.Kontakt super.Jednym słowem polecam.

2018-05-24

Meble wykonane bardzo dobrze, sprzedawca naprawdę bardzo sympatyczny i miły. Całość solidnie zapakowana, a moje fotele przyjechały w określonym terminie. Na pewno kupię tu meble jeszcze wiele razy.

2018-05-18

fachowiec pierwsza klasa

2 / 5 2018-05-09

NIE POLECAM tego sprzedawcy. Zamówienia nie zrealizował, pieniędzy nie oddał. Nie odpowiada na maile.

2018-05-08

Solidny towar za przyzwoitą cenę.P.o.l.e.c.am. :}

5 / 5 2018-05-07

Polecam śmiało można robić tu zakupy.

5 / 5 2018-05-02

Bardzo dobra jakość towaru.Szybki kontakt.Realizacja zamówienia błyskawiczna.Towar dobrze zabezpieczony.Kierowca Pan Adam bardzo uprzejmy.Polecam.

2018-04-29

Bardzo dobrze. Cieszę si, że trafiłem na ten sklep

5 / 5 2018-04-23

Szybko zrealizowane zamówienie.Krzesła bardzo ładne.POLECAM.

5 / 5 2018-03-03

Meble, które dostałem to istna poezja krzesła w moim salonie są śliczne, fotel WYGODNY i bardzo dobrze komponuje się z pozostałymi meblami. Naprawdę super. Polecam.

5 / 5 2018-01-02

cudownie, bosko, super, dobrze itp. poprostu bosko

5 / 5 2017-12-15

Bardzo dobry towar za przyzwoite pieniądze.Doskonały kontakt .Bardzo polecam.

5 / 5 2017-11-12

POLECAM.SUPER TOWAR.WSPANIAŁY KONTAKT.

2017-10-30

P.O.L.E.C.A.M.

1 / 5 2017-10-26

Firma Vutko- tragedia. Nie zrealizowali mojego zamówienia. Po upływie miesiąca zero reakcji, ani krzeseł ani zwrotu pieniędzy. Zero jakiejkolwiek reakcji ze strony sprzedającego, na e-maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają.

5 / 5 2017-10-24

Bardzo dobry towar.Świetna obsługa .Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-13

Jakość krzeseł bardzo dobra.Krzesła na żywo wyglądają wspaniale.Ocena pozytywna jak najwyższa.Jeszcze raz polecam.Pozdrawiam.Do zakupów w sklepie vutko.pl jeszcze wrócę.

5 / 5 2017-10-01

Transakcja przebiegła pomyślnie.POLECAM.Telefon do mnie ,natychmiastowa wysyłka,pufa piękna tania.REWELACJA.

2017-09-18

Świetne krzesła (najlepsze, z którymi kiedykolwiek się spotkałem). Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zamówienie zrealizowane w terminie. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-17

IDEALNE KRZESŁA ZA ROZSĄDNĄ CENĘ.POLECAM.

2017-09-07

R.E.W.E.L.A.C.J.A.

5 / 5 2017-09-07

Świetny towar .Bardzo dobry kontakt.Wielki pozytyw.Polecam.

5 / 5 2017-08-22

Szybka realizacja, profesjonalizm

5 / 5 2017-08-13

Zamówiłem trzy taborety do kuchni, były ładne, solidnie wykonane i przyszły dosyć szybko. Mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-07-26

Zamówiony towar otrzymałam w bardzo szybko.Bardzo fachowa pomoc przy składaniu zamówienia .Jakość ok.Polecam.

2017-07-12

Bardzo dobra jakość towaru. Krzesła naprawdę dają radę.Termin realizacji minimalnie krótszy niż w sklepie stacjonarnym.

2017-07-03

meble jak z bajki

2017-06-23

Solidny sprzedawca.Na pewno wrócę na kolejne zakupy.

5 / 5 2017-06-15

SUUUUUUUPER!!!!!!!!!!! Polecam każdemu

5 / 5 2017-06-08

Super jakość. Bardzo dobra cena.Profesjonalne podejście do klienta.Terminowa dostawa.Bardzo polecam.

2017-05-13

Trudno o czymś napisać. interesujący mnie mebel był, zamówiłem i w przewidzianym terminie otrzymałem. Trzeba tylko uważnie czytać opis produktu. Ja zrobiłem błąd w zamówieniu, ale dokładnie to co zamówiłem otrzymałem.

5 / 5 2017-05-09

Super towar.Doskonały kontakt.Krzesła są piękne.Na wielki plus ,że jest możliwość otrzymania darmowym próbek tkanin,a także wzorów drewna.Bardzo polecam.

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobry towar.Świetna obsługa .Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-26

Krzesło Alan z podłokietnikami rewelacja.Bardzo profesjonalne doradztwo techniczne Sprzedawca jest prawdziwym fachowcem. Jeszcze raz wielki pozytyw.SUPER .Dziękuję za możliwość zmiany koloru wybarwienia.

1 / 5 2017-04-09

Firma Vutko- tragedia. Nie zrealizowali mojego zamówienia. Po upływie 4 tygodni, zadzwoniłam aby dowiedzieć się na jakim etapie jest moje zamówienie. Początkowo przy każdej rozmowie słyszałam "zorientuję się i oddzwonię". Oczywiście nie oddzwaniali. Ponowne skontaktowanie się z firmą było niemożliwe, ponieważ najzwyczajniej nie odbierali. Natomiast kiedy dzwoniłam z innego numeru (z nieznanego dla Pana obsługującego klienta jednocześnie z tego co mi wiadomo dla głównego SZEFA firmy) bezproblemowo telefon był odbierany! Pomijając fakt, że obsługa była dramatycznie niemiła, ale na pytanie "dlaczego moje zamówienie nie zostanie zrealizowane?" usłyszałam "po prostu". Nie wystawiałabym opinii gdyby chodziło o małe zamówienie, jednak zamawiając 12 krzeseł, czekając na nie tyle czasu a na koniec usłyszeć "zamówienie nie będzie zrealizowane" ??!! KATASTROFA!!

Rzetelne opinie o Vutko.pl

Vutko.pl

Siedziba
Śliwice

WWW
http://vutko.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
512 893 966

Infolinia
-

Logowanie