Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

Wonder-toy.com Opinie Klientów

4.33/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Wonder-toy.com
5 / 5 2021-05-09

Rozwiązałem problemu z producentem Kidkraft. Pani Jaśmin super. Dziękuje bardzo.

1 / 5 2021-04-20

Sprzedają używane domki dla lalek jako nowe. Zamówiłem nowe części zamienne, to co otrzymałem: https://postimg.cc/gallery/MSvYXxL do tej pory nie rozwiązałem problemu z sklepem i bezpośrednio z producentem Kidkraft.

5 / 5 2019-03-14

Rewelacyjna szybkość realizacja zamówienia jak i sam poziom usługi. Produkt również spełnił moje oczekiwania, polecam.

5 / 5 2019-02-09

Jeszcze nie odebrałam zamówienia,ale pozwoliłam sobie na podzielenie się uwagami na temat współpracy klient a sklep(pracownicy). Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń co do doinformowania mnie jak i też pokierowania przez telefon, jak mam on-line załatwić sprawę zakupu towaru . Pracownicy byli mili i użyteczni (profesjonalni) w informowaniu mnie na zadawane przeze mnie pytania. Za dotychczasową spójną,fachową współpracę dziękuję. Czekam usatysfakcjonowana na przesyłkę.

2019-01-31

Witajcie, miałam niestety okazję dokonać zakupu domku dla lalek f. kidkraft w tym sklepie. Całość miała być misternie zaplanowaną niespodzianką pod choinkę, niestety skończyło się reklamacją...niby nic nadzwyczajnego, ale podejście tej firmy oraz ton prowadzonej korespondencji pozostawia wiele do życzenie. Reklamacja dotyczyła 19 części oraz braku 1 elementu. Sprzedawca uznał wadę 4 elementów cyt ,,(...) Pozostałe części to są nieznaczne niedoskonałości charakterystyczne standardowo dla zabawek drewnianych wykańczanych i malowanych ręcznie i nie są uznawane za wady, pozostałe niedoskonałości są tez w miejscach niewidocznych po dokonaniu montażu i skręcenia i nieistotnych z punktu widzenia użytkowego. (...)". Po pierwsze reklamacja dotyczyła elementów oklejanych- nie malowanych, po drugie były to znaczne postrzępienia i odklejenia i uważam że żadna zabawka, a tym bardziej kosztująca 800zł nie powinna tak wyglądać. Nadal czekam na finalne rozstrzygnięcie sprawy...chyba nie muszę nikomu wspominać, jak wielkie było rozczarowanie mojej córeczki,gdy zamiast wymarzonego domku, o którym mówiła nieprzerwanie od kilku miesięcy, pod choinką znalazła "coś" w zamian. Niestety ratunku muszę szukać u producenta, z którym nadal prowadzę rozmowy, gdyż nie wyobrażam sobie dać dziecku czegoś, co wygląda na używane i to za taką cenę! Dodam iż kupiliśmy w innym sklepie domek tej samej marki dla drugiego dziecka i wszystko wyglądało perfekcyjnie. Nie polecam zakupów w tym sklepie.

2018-12-23

Błyskawiczna realizacja zamówienia, informacje na bieżąco o jego realizacji.

1 / 5 2018-11-08

Przedmiot otrzymałam uszkodzony - zaraz po stwierdzeniu stanu przedmiotu zgłosiłam reklamację. Zrobiłam zdjęcia na których jest pokazany stan przedmiotu. Niestety sprzedający wykazał elementarny brak kultury. Wymyślił sobie, że chcę wyłudzić domek - choć nigdy nie wspomniałam o zatrzymaniu zepsutego przedmiotu!! Oskarżył i wyzwał od wyłudzaczek u oszustek!!!! Proszę omijać sklep szerokim łukiem !! Produkt fatalenej jakosci. Cały pobdrapywany, że schodzącą okleiną!! Elementy drewniane posklejane niestetycznie z wychodzącym klejem że szczelin!! Okleina z dachu sama się odkleja , tak samo z pięter! Produkt nie wart swojej ceny !!

5 / 5 2018-09-21

Super sklep, polecam. Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy.

5 / 5 2018-06-11

Super hiper extra lux. Polecam.

2018-05-01

Pozytyw!

5 / 5 2018-04-23

Polecam zakupy w sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Przesyłka szybka. Zakupy u nich - bezpieczne i przyjemne.

2018-03-25

Rewelacyjny

5 / 5 2017-11-19

rewelacyjny !!Bardzo szybka realiozacja zamówienia,doskonały kontakt wszystko na wysokim poziomie.Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-10-28

Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić sklep. Szybka przesyłka, zgodność towaru z opisem bardzo dobra. Polecam.

2017-10-12

Niestety, ale z przykrością stwierdzam że sposób podejścia do obsługi Klienta już po zakupie towaru wygląda juz zupełnie inaczej. Zakupiłam domek, przy montażu okazało się ze większość elementów jest uszkodzona, nosi ślady użytkowania i zaczęła się przygoda, która trwa do dziś..... Telefon stacjonarny - modernizacja linii telefonicznej, komórkowy nikt nie odbieramy, na maile odpowiadają z dużym opóźnieniem a jak już odpowiedzą to dech w piersiach zpiera, wzięłam urlop pojechałam pod wskazany adres Łomianki pod Warszawą załatwić temat- okazuje się ze jest możliwość dokonania zwrotu osobiście, ale tylko od poniedziałku do piątku w godz.17-18 (w tych godzinach realny czas dojazdu z Mokotowa to min 1 godzina). Nadal czekam na możliwość zwrotu towaru. ps. żadne koszty nie zrekompensują zwiedzione oczekiwania dziecka :((

5 / 5 2017-06-26

Polecam zakupy w Wonder-toy.com

5 / 5 2017-06-16

Bardzo dobry, sympatyczna i miła obsługa. BARDZO szybki kontakt emailowy.

Rzetelne opinie o Wonder-toy.com

Wonder-toy.com

Siedziba
Łomianki

WWW
http://wonder-toy.com

Email
[email protected]

Telefon
509 622 661

Komórka
501 685 091

Infolinia
-

Logowanie