Kategorie: / Książki

Zarogiem.pl Opinie Klientów

4.16/5.00 - ilość ocen: 43
opinie o Zarogiem.pl
5 / 5 2019-03-16

Pozytywnie oceniam zakupy w sklepie. Cały proces przebiegł sprawnie, utrzymywano ze mną stały i przyjazny kontakt. Towar był zapakowany solidnie, przesyłka nie została uszkodzona. Cena bardzo konkurencyjna. Polecam!

2019-03-07

Z firmą jest TRAGICZNY kontakt (praktycznie zerowy). Wybór przez automatyczny serwis niemożliwy. Na maile generalnie nie odpisują, a jak już to na niektóre i po kilku dniach. Od zamówienia i wpłaty do informacji że jednak zamówionych książek nie mają minęło 7 dni (!!!), po czym na zwrot pieniędzy czekałem kolejne 14 dni (!!!). Dziwię się, że ludzie nadal składają tam zamówienia...

3 / 5 2019-03-07

Witam, odradzam zakup w tym sklepie, nie zrealizowano zamówienie, książek nie otrzymałam i pieniędzy również......!!!!!!!!!

2019-03-04

po reklamacji sklep nie oddaje pieniedzy mimo iż sam proponuje takie rozwiazanie. Po reklamacji przestają odpowiadać na emaile, dodzwonić się nie sposób- tylko na automat. Do pracownika nie da rady -"jesteś pierwszy w kolejce, jesteś pierwszy w kolejce..."

2 / 5 2019-02-24

Nie polecam. Kiedy zamawiałam podręczniki (pakiet i do j.ang.) były dostępne, natomiast po przelaniu pieniędzy okazało się że brak wszystkich pozycji. Cierpliwie czekałam na kompletację zamówienia. No i po dwóch tygodniach się doczekałam. Szkoda tylko,że przysłano mi pakiet podstawowy, chociaż zamówiłam i zapłciłam za pakiet rozszerzony. Oczywiście zgłosiłam reklamację, tyle że do tej pory bez odzewu. Dodzwonić się nie mozna. Zbliża się rok szkolny, a moje dziecko zostanie na lodzie. Poza tym poprosiłam o dwie osobne faktury. Nie dość,że przysłali jedną łączną to jeszcze na e-maila, do wydrukowania.O firmie kurierskiej już nie wspomnę. Gdyby nie życzliwość sąsiadki musiałabym paczkę odbierać z siedziby firmy kurierskiej, chociaż zapłaciłam im 14zł za dostarczenie. Bo tak trudno było zadzwonić. Jedynym plusem była cena książek, chociaż wolałabym zapłacić więcej u uczciwego sprzedającego niż mieć problem na głowie i nie kompletne książki.

5 / 5 2019-02-16

Kilkakrotnie kupowałam książki w tej księgarni. Zawsze szybka dostawa, niskie ceny książek, ogromny wybór, miła obsługa. Jest to moja ulubiona księgarnia internetowa.

5 / 5 2019-01-30

Księgarnia bardzo sprawnie i szybko zrealizowała zamówienie. Przesyłka została starannie opakowana w bąbelkową kopertę i dostarczona wprost do skrzynki pocztowej, bez konieczności podpisywania pokwitowań, co jest naprawdę komfortowe. Jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam zwłaszcza przy zakupach pojedyńczych pozycji!!

2019-01-24

Serdecznie polecam ten sklep. Jeśli podczas realizacji zamówienia pojawią się jakieś problemy -są one rozwiązywane z korzyścią dla klienta. Sam tego doświadczyłem. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2019-01-12

UWAGA kupujący!!! Ten sklep to jedna wielka ściema, oszustwo i wyłudzenie gotówki. Zamówisz podręczniki, wyślesz pieniądze i TYLE W TEMACIE. Zero kontaktu, zero odpowiedzi na wysyłane wiadomości z zapytaniem o termin realizacji zamówienia. Po tygodniu przychodzi wiadomość, że zamówienie nie będzie zrealizowane bo brak na stanie 2/3 zamówienia - w trakcie składania wszystkie pozycje były - i tyle ze strony tej pseudo firmy. Absolutnie NIE POLECAM !!!.

5 / 5 2019-01-08

Doskonała obsluga, profesjonalny personel,pomimo zagubienia przesylki przez pocztę stnęli na wysokości zadania i postarali się przeslać ksiąki w naprawdę szybkim czasie. Z przyjemnością wrócę tam znowu.

Rzetelne opinie o Zarogiem.pl

Zarogiem.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.zarogiem.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 359 37 21

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie