Kategorie: / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Sport

8a.pl Opinie Klientów

3.98/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o 8a.pl
5 / 5 2017-06-19

Smutno się czyta opinie moich poprzedników. Nie wykluczam, że takie sytuacje miały miejsce natomiast z mojego punktu widzenia sprawy wyglądają ZUPEŁNIE inaczej. Zakupiłem kurtkę RAB Torque. 1. Cena najlepsza w porównaniu z innymi sklepami, 2. Dostępność, kurtka była i to w pożądanym rozmiarze 3. Kontakt, ja pisze maila a sklep odpisuje w przeciągu 1-2h. Nie twierdzę, że to norma u nich ale mój przypadek taki właśnie był, 4. Wysyłka, zauważyłem w panelu klienta na stronie sklepu, że towar opłacono w związku z tym zapytałem kiedy można się spodziewać wysyłki, odpisano mi, że w tym samym dniu. 24h później miałem już kurtkę na sobie. Ja ze swojej strony polecam i wyrażam nadzieje, że następne zakupy będą przebiegały w podobny sposób.

5 / 5 2017-06-17

Same zakupy ok, dostawa przyzwoita, choć sposób pakowania mógł być lepszy. Problemowa jest wymiana produktu (np. butów na inny rozmiar) - procedura nie jest do końca jasna, przez co może się cały proces wydłużyć - myślę, że ten proces powinien zostać poprawiony. Największy zarzut do sklepu, to proces reklamacji. Zakupiona za 160zł czołówka padła po niecałym miesiącu i sklep bez dyskusji odrzucił reklamację sugerując uszkodzenie mechaniczne - mimo, że przesłane zdjęcia wyraźnie pokazywały, że typ pęknięcia i brak jakichkolwiek rys wyraźnie udowadnia, że usterka musiała powstać w wyniku wady obudowy. Sklep nie chciał dyskutować, producent (Silva) natomiast problemu nie widział i pokrywę baterii wysłał nową.

5 / 5 2017-06-15

Szybka i profesjonalna obsługa a co najważniejsze błyskawiczny zwrot pieniędzy po odstąpieniu od umowy

2017-06-14

Sklep odrzucił reklamację butów North Face GTX. Buty rozpadły się zanim minął rok ich użytkowania, a dokładnie odkleiła się podeszwa w obu butach. Sklep wytłumaczył to uszkodzeniem mechanicznym.

5 / 5 2017-05-07

Ciekawa oferta,przystępne ceny polecam!!!

2017-04-28

Małe zamieszanie informacyjne z powodu wprowadzanego nowego modelu plecaka, niemniej towar na stronie internetowej zgodny z opisem, dobra cena. Generalnie w porządku.

2 / 5 2017-04-21

Zdecydowanie NIE polecam! Kupiłam u nich buty North Face z membrana Gore-tex, które.... rozkleiły się po pierwszym wyjściu w góry, wcale nie ekstremalnym. I co zaproponował sklep? Że je sklei!!! Zarzucili mnie korespondencja z cytatami z prawa konsumenckiego, więc musiałam się zgodzić. Ale kupując buty z kilkaset złotych u dystrybutora specjalistycznej odzieży nie spodziewałam się takiej żenady. Serdecznie ODRADZAM!

2017-04-20

Kupiłem buty Salewa Rapace GTX. Gdy przesyłka dotarła do mnie, okazało się, że jeden nit w prawym bucie był pęknięty. Postanowiłem wymienić je, na nową parę. Po kilku dniach dostałem nową parę butów.

3 / 5 2017-04-04

Zdecydowanie odradzam, obsługa chamska i bezczelna, myślą że jak są największym i najtańszym tego typu sklepem w Polsce to wszystko im wolno. Dopóki kontakt był tylko internetowy, wszystko było dobrze. Ale po ostatniej osobistej wizycie w sklepie na pewno nic u nich już nie kupię. Jak wyrośnie im jakaś poważna konkurencja to może zaczną traktować klienta tak jak powinni. A na chwilę obecną - ŻENADA.

2017-03-29

Towaru nie otrzymałem, ponieważ sklep go nie posiadał. Najpierw dwukrotnie obiecywano mi, że zamówienie przekazano na magazyn i zaraz zostanie wysłane, aż poinformowali mnie mailowo, że towaru brak i natychmiast zwracają pieniądze. Dziś jest czwarty dzień oczekiwania na środki na koncie

Rzetelne opinie o 8a.pl

8a.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://www.8a.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 332 44 88

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie