Kategorie: / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Sport

8a.pl Opinie Klientów

3.98/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o 8a.pl
5 / 5 2021-05-28

Kupiłam buty górskie Salewa CROW GTX , w których po półtora roku odkleił się otok gumowy w czterech miejscach. Zareklamowałam zakupione buty z żądaniem wymiany na nowe, bądź zwrot gotówki. Otrzymałam opinię eksperta, rzekomo przeprowadzającego test, iż buty nie przemakają tylko sprawiają uczucie chłodu, gdy ja po całym dniu w górach przy deszczowej pogodzie wykęcam skarpety z wody. "Ekspert" twierdzi , że buty nie przemakają a ja tylko czuję chłód i nie wyraża zgody na wymianę lub zwrot gotówki tylko podklejenie otoku.ŻENADA, nie polecam. Już nic nie kupię w tym sklepie. Wszystko jest ok gdy się kupuje, zaczynają się schody przy reklamacji.

1 / 5 2021-05-04

Z przykrością muszę dołączyć do grona bardzo negatywnych opini, których jak widzę jest wiele. Standard obsługi konsumenta jak sprzed 30 lat. Ceny atrakcyjne, ale lepiej kupić gdzie indziej. Nie będę się specjalnie rozpisywał: jak wielu poprzedników, dotknęło mnie to że gwarancja w tym sklepie kończy się w momencie kupna. Produkt ewidentnie wadliwy - rozleciał się po roku używania. (2 lata gwarancji) Sklep praktycznie z automatu odrzucił gwarancję. Czekam na decyzję producenta. Rozważam zgłoszenie tego sklepu do instytucji odpowiedzialnych za ochronę konsumentów. A Wam, czytelnikom tego posta zdecydowanie odradzam zakupy.

2019-03-20

Witam, zamówienia dokonałem w niedzielę, tego samego dnia przelew. Paczkę otrzymałem już w środę. Kontakt ze sklepem bardzo sprawny, na dwa moje maile odpowiedzieli tego samego dnia. Absolutnie polecam sklep, na pewno będę jeszcze korzystać.

2 / 5 2019-02-15

"Badź czujny, co najmniej 6 spośród 30 ostatnich opinii jest negatywnych." Dokładnie, taki komunikat przeczytałam na Opineo i w pełni się z nim zgadzam. Reklamacja to droga przez mękę, argumentacja na poziomie: Nie, bo nie. Sprzedawca nie zna obowiązującego prawa rękojmi. Nie polecam.

5 / 5 2019-01-29

Dobry kontakt mailowy i telefoniczny, szybka wysyłka, bezproblemowa wymiana.

5 / 5 2019-01-27

Świetna i sprawna obsługa. Ponieważ zamówione softshelle nie do końca mi pasowały, odesłałem je i błyskawicznie dostałem z powrotem moje pieniądze. Nie musiałem dzwonić, pisać, ponaglać- super obsługa.

5 / 5 2019-01-22

Mega profesjonalizm ,szybka wysyłka udane zakupy polecam

1 / 5 2019-01-21

Kupiłem z pewną obawą bo sklep miał ostatnio kilka opinii negatywnych ale były one za jakość reklamacji obuwia lub czas dostawy więc uznałem, że mogę zaryzykować. Wszystko odbyło się profesjonalnie i terminowo: w pierwszym dniu roboczym po kupnie otrzymałem potwierdzenie realizacji, w drugim informację o wysyłce, w trzecim otrzymałem zakupiony plecak Deuter. Starannie zapakowany, z kompletem metek, dokładnie taki jaki zamówiłem. Zakupy bez obaw. Wbrew negatywom firma jest solidna - wystarczy sprawdzić jak wielki ma kapitał zakładowy. To nie sprzedaż garażowo - piwniczna.

2019-01-20

W sklepie internetowym zamówiłam Jetboil Zip. Chciałam od razu dokupić kartusz, więc w tym celu zadzwoniłam do sklepu. Pani z którą rozmawiałam, poleciła kartusz firmy Gosystem. Po paru dniach zamówienie otrzymałam i wyjechałam w Alpy. Na wysokości 4000 m n.p.m. okazało się, że kartusz nie pasuje do palnika!!! Po powrocie zadzwoniłam do sklepu. Tym razem Pan poinformował mnie, że otrzymywali już informacje od innych użytkowników Jetboila, że jest niekompatybilny z kartuszami Gosystem. Oczywiście na zwrot towaru było już za późno i ogólnie miałam wrażenie że nie interesuje ich za bardzo ta cała sytuacja. Coś na zasadzie: kupiłaś, zapłaciłaś, daj nam spokój. O reklamacji nikt nic nie wspomniał. Zresztą musiałabym pewnie odesłać towar na swój koszt. NIE POLECAM!

2019-01-12

Przesyłka przyszła na czas. Kontakt telefoniczny ze sklepem bez jakichkolwiek uwag. Niestety buty musiałem zwrócić. ku mojemu zaskoczeniu pieniądze wróciły na konto w ciągu dwóch dni od dostarczenia towaru. Mogę tylko polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-26

Szybka wysyłka, bardzo szybka i profesjonalna reakcja na reklamację.

2018-12-23

W 8a kilka razy robiłem zakupy i ogólnie polecam ten sklep.Konkurencyjne ceny, duży wybór i fachowa obsługa. Zawsze płaciłem za pobraniem i było ok.11.01 2016 po południu kupiłem czapkę Arcteryx, i tym razem przelałem kasę.Paczka dotarła do mnie 18 01 2016,(mieszkam ok 60 km od sklepu),czyli tydzień od zamówienia, i w zdecydowanie innym odcieniu (na zdjęciu kolor morski,a w rzeczywistości mocno zielony).Jestem troszkę rozczarowany ale i wyrozumiały. Potknięcia zdarzają się każdemu Pozdrawiam..

2 / 5 2018-12-09

Nie polecam, zakupiłem buty, po trzech miesiącach zauważyłem przetarcia - jedno z miejsc nie ma kontaktu ze stopą. Odpowiedź sklepu - naturalne zużycie i tak od kilku miesięcy się szarpię, ale więcej nie mam zamiaru, bo najzwyczajniej nie warto

5 / 5 2018-11-11

Wszystko w porządku. Dobry kontakt i szybka dostawa. Transakcja przebiegła pomyślnie, produkt zgodny z opisem. POLECAM

5 / 5 2018-11-03

Ja również zapoznałem się z opiniami po zakupie, i zacząłem się negatywnie nastawiać... na szczęście niepotrzebnie, plecak wraz z bukłakiem dotarł już 3 dnia roboczego nad ranem, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-10-22

Sklep godny polecenia! Zakupiłam buty The North Face Back to the Berckeley Lady. Buty są super. Przesyłka dotarła w ciagu 24h od zaksięgowania wpłaty. Profesjonalna obsługa. Polecam

2018-10-22

Niestety sklep zszedł na psy. Sprzedaż produktów których nie posiadają stała się codziennością. Sklep nie pozwala zmienić formy płatności. Nieterminowość wysyłki.

1 / 5 2018-10-13

Przestrzegam przed zakupami w 8a. Sprzedali mi wadliwe obuwie, po trzech tygodniach musiałam reklamować, nie wywiązali się z żądania reklamacyjnego, fatalny kontakt, ja musiałam dzwonić i dopytywać na jakim etapie reklamacja. Zapewniali mnie, że zwrócą koszty przesyłki obuwia do reklamacji - nie zwrócili!!!! Nigdy więcej zakupów w 8a!!!

5 / 5 2018-10-11

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-09-27

pod koniec 2014 zakupiłem buty Zamberlan crosser plus gtx, w promocji, cena jak i jakość bardzo zadowalająca. Sprawdziłem buciki na Babiej Górze w dniu 25.12.2014, zabłądziliśmy z kumplem ale to nie wina butów tylko pogody i naszej orientacji w terenie. Reasumując jestem b.zadowolony, tym bardziej, że był to prezent od Ukochanej.

2018-09-24

Na realizację pierwszego zamówienia, jakie złożyłem w sklepie czekałem - uwaga- 2 TYGODNIE, pomimo tego, że cały towar był oznaczony jako "dostępny i gotowy do wysyłki". Sklep tłumaczył się dużą ilością zamówień... Po pół roku, nie bez obaw, zdecydowałem się znowu dokonać tam zakupu. Po trzech dnia od przyjęcia zamówienia sklep nie zaczął nawet przygotowywać paczki. Podziękowałem i zrezygnowałem z zakupu. Szkoda nerwów. Zamówiłem w sklepie, który jest zlokalizowany znaczniej dalej od mojego miejsca zamieszkania niż 8a, a doszło w ciągu dwóch dni. Da się? Da się.

2018-09-24

Zamówiłam po czym przeczytałam opinie. Stwierdziłam postraszyc można, napisałam maila postraszylam prawami konsumenta i państwowa inspekcja pracy, odzew odrazu. Zamówiłam w sobotę dziś poniedziałek nadali przesyłkę wysłali numer przesyłki na maila nawet esemes przyszedł o nadaniu przesyłki.

5 / 5 2018-09-09

Realizacja zamówienia – do bani. Towar zamówiony w piątek, opłacony (z opcją dostawy kurierem – żeby było szybciej), przez 3 dni figurował jako „wprowadzony do systemu”. Po mailu kontrolnym przyszła odpowiedź, że… z uwagi na prowadzoną wyprzedaż są opóźnienia i że sklep postara się (o! jak łaskawie!) zrealizować zamówienie do końca kolejnego tygodnia. Po mojej prośbie o przyspieszenie wysyłki w końcu przyszedł mail, że nie ma towaru. Ciekawe, kiedy ta informacja by do mnie dotarła, gdyby nie maile przypominające… niestety potwierdziła się któraś z poprzednio wpisanych negatywnych opinii, że sklep wystawia towar (jako dostępny) po niższej cenie, po czym okazuje się (i to już po złożeniu zamówienia, opłaceniu i mailowym upominaniu się), że jednak nie ma go na stanie. Gorąco polecam… omijać szerokim łukiem, jeśli zależy nam na szybkiej i sprawnej dostawie.

2 / 5 2018-09-02

Kupiłam buty, owszem przyszły dość szybko, ale w lewym bucie tuż przy palcach była wada - twarde wybrzuszenie, które uwierało - rzecz niedopuszczalna w przypadku butów na dłuższe górskie wędrówki. Odesłałam buty i dowiedziałam się od Obsługi Klienta, że nie stwierdzono żadnej wady i prawdopodobnie to wina asymetrii moich stóp (!). Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło z żadnymi zakupionymi butami. To absurdalne, bo wadę można było wyczuć nawet ręką - sklep jednak szedł w zaparte, mówiąc, że żadnej wady nie ma. Zwrócono mi pieniądze za buty, bo zmieściłam się w gwarantowanych 14 dniach na zwrot. Gdybym nie zdążyła, zostałabym z 350zł wyrzuconymi w błoto i butami, które mogłabym podziwiać najwyżej na półce, bo sklep wady nie stwierdził, więc reklamacji by nie uznał. Nie dostałam zwrotu za przesyłkę (26zł) - zwracają, tylko w przypadku "uznania" wady. Najwyraźniej sklep zarabia na odsyłanych towarach. W dobie paczkomatów i miliona sklepów z darmowym zwrotem to wstyd i przeżytek. Zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2018-08-17

Dobry kontakt mailowy i telefoniczny, szybka wysyłka, bezproblemowa wymiana.

5 / 5 2018-08-13

Najlepszy internetowy sklep górski w Polsce. Nikt w tak rewelacyjny sposób nie przygotowuje swojej oferty. Na największą pochwałę zasługują zdjęcia... Jasne można iść na łatwiznę i wrzucić zdjęcia katalogowe, ale to często nie odzwierciedla faktycznego wyglądu towaru. Co innego w 8a.pl, gdzie jest masa świetnych zdjęć (wyglądają na ich własne) doskonale obrazujących produkt, który zamierza się kupić. Praktycza też jest zakładka z rozmiarówką. To wszystko bardzo pomaga przy wyborze. Zrobiłem już kilka zakupów w 8a i jestem bardzo zadowolony. Jak czegoś będę jeszcze potrzebował będę do nich z chęcią zaglądał.

5 / 5 2018-08-04

Transakcja szybka i bezproblemowa. Dwa dni od zamówienia przesyłkę odebrałem w paczkomacie. Towar zgodny z opisem, cena atrakcyjna.

5 / 5 2018-07-30

Widzę, że sklep ma fatalne opinie dlatego dorzucę swoją: moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, opakowanie takie, o jakie prosiłem (ponadstandardowe). Cóż. Ja polecam.

2018-07-28

Długi czas realizacji zamówień. Od przelewu do wysyłki upływają dwa dni robocze. Jedyny sposób na zmianę podejścia do klienta, to nie robienie zakupów w tym sklepie.

2018-07-02

Moim zdaniem sklep na wysokim poziomie zaopatrzenia i kultury sprzedaży. Wymiana rozmiaru, koloru odzieży nie przysporzyła dodatkowych kosztów i problemów.

5 / 5 2018-06-26

Zakupiłam w sklepie softshell firmy REGATTA. Pomimo okresu przedświątecznego firma stanęła na wysokości zadania i przesyłka dotarła bardzo szybko.Do przesyłki załączony był słodki świąteczny upominek -to miłe. Opakowanie przesyłki bez zarzutu kartonik , dodatkowe broszury etc. Poprawiłaby nieznacznie wizualność korespondencji automatycznej by była bardziej szczegółowa i czytelna.

2018-06-23

Przy próbie wykonania przelewu, system zachowuje się w sposób nietypowy. W tej sytuacji anulowałem zamówienie.

5 / 5 2018-06-15

Bez zastrzeżeń, paczka dobrze zabezpieczona, ekspresowa wysyłka. Szeroki asortyment w przystępnych cenach uda się nie raz wyhaczyć dobre rzeczy jak sweter z North Face'a za 180zł czy rękawice Columbii za 130. Polecam, świetny sklep nie raz go jeszcze odwiedzę.

5 / 5 2018-05-22

szczerze polecam. W ostatnich 2 latach kupowałem z małżonka chyba z 6 razy i nigdy sie nie przejechałem. Towar zgodny z oferta, ceny dobre, żadnych problemów z wymianami czy zwrotem (ok tygodnia trwają).

5 / 5 2018-05-22

Nigdy więcej w życiu! Zamówienia potrafią przyjmować a z realizacja to już do bani. Nigdzie, ale to nigdzie na stornie internetowej nie było informacji o tym, ze w związku ze świętami, zamówienia będą realizowane z opóźnieniem i to jakim! Zamówienie złożone 5 stycznia 2015, rozumiem, ze dopiero 7 mogli się pojawić w pracy, w końcu były święta, ale po telefonie do sklepu 08.01, otrzymałem informacje ze zostanie dopiero wysłane najwcześniej, 12.01 tj, w następny poniedziałek, najwcześniej! Totalna żenada i brak profesjonalizmu, jak się ma za mało ludzi w okresie świątecznym , to się ich zatrudnia na nadgodziny, albo nie przyjmuje się zleceń do realizacji wiedząc ,ze nie będzie można ich zrealizować na czas, albo eis przynajmniej o tym rzetelnie informuje PRZED tym zanik klient dokona zakupu. Zamówienie przyjąć, pieniążki tez to tak , niech się klient martwi! W kocu to on jest dla nas, a nie my dla niego. Zamówienie anulowałem, zobaczymy ile poczekam na zwrot pieniędzy. Juz nigdy w życiu tam nie zrobię zakupów! Po prostu nie są godni zaufania. NIE POLECAM!!! Nawet wrogowi.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko szybko i sprawnie. Bieżąca informacja o stanie realizacji zamówienia. Wymiana towarów bez żadnych zastrzeżeń, odesłałam towar z krótkim oświadczeniem i w ciągu dwóch dni od odebrania paczki przez sklep, swój nowy plecak miałam już w ręku. Tak trzymać :)

5 / 5 2018-05-08

Zamówienie złożone wieczorem 28.06.17r. przesyłka odebrana 30.06.17r. Nie ukrywam, że miałem obawy czytając opinie o sklepie i zrezygnowałem z formy przedpłaty wybierając za pobraniem. Wszystko odbyło się mega szybko i bez problemu. Pierwszy raz kupiłem w tym sklepie jednak nie mam najmniejszych zastrzeżeń. @ z informacją o stanie zamówienia oraz nadaniu przesyłki jak również jej monitorowaniu. Paczka dobrze zapakowana, paragon w środku. Wszystko ok.

1 / 5 2018-04-22

Tragedia. Duży internetowy sklep który budzi zaufanie kupującego ale niestety tylko na pozór. Składałem zamówienie w nocy z 7.08 na 8.08.2014 i od razu przelałem pieniądze, jedyne co otrzymałem to potwierdzenie złożenia zamówienia. Minął 9.08 potem 2 dni weekendu - wiadomo mogli nie zdążyć wysłać ALE POTEM 11, 12 i 13 o 9 rano dostaję e-mail: BRAK TOWARU - to wszystko żadnego telefonu czy kontaktu, wiadomość generowana przez system i zwrot pieniędzy ! To ma być poważne podejście do klienta ?

5 / 5 2018-04-16

Sklep jest OK, jeśli wszystko idzie dobrze, w przypadku jakichkolwiek problemów, obsługa reklamacji jest BEZNADZIEJNA. Tylko zasłaniają się regulaminami i w ogóle nie zależy im na kliencie. Miałem 2 przykre sytuacje. 1. Kupiłem towar w atrakcyjnej cenie, po czym chyba nagle stwierdzili, ze im się to nie opłaca i ANULOWALI zamówienie tłumacząc się regulaminem. Zero przeprosin, tylko nie sprzedajemy i nara. 2. Dostałem bon podarunkowy, znajomy nie powiedział, ze jest ważny tylko 3 miesiące, gdzie w każdym sklepie, bony są ważne przynajmniej rok. Myślałem, ze uda się jakoś dogadać, ale znowu. Regulamin - nara, bierzemy (kradniemy?) Twoje 100zł za NIC. Tak kończą frajerzy, którzy nie czytają ich regulaminów....

2018-04-12

Korzystałem z usług sklepu wiele razy, jednak nigdy więcej tego nie zrobię. Zakupy w sklepie nigdy nie przysparzały trudności, jednak przeszedłem przez 2 reklamacje i już wiem, że więcej nie skorzystam z usług sklepu. Powodem tego jest sposób w jaki sklep podchodzi do reklamacji, należy porostu przyjąć, że jeśli produkt się zepsuje to trzeba będzie kupić nowy. Próba reklamacji oprócz straconego czasu to po prostu wymiana korespondencji ze sklepem, który wysyła cytaty z Kodeksu Cywilnego... i tyle. W odpowiedzi na reklamacje dostajemy broszurkę z cytatami Kodeksu Cywilnego podpisaną 8a.pl. Sklep ma za to duże ilości kleju (niskiej jakości) i każdą wadę produktu, czy to palnik czy buty będzie naprawiał klejem (nawet po parę razy), i nie przyjmie do wiadomości, że ich sposoby naprawy bywają zawodne.

2018-03-29

Drugi raz czuję się oszukany, kiedyś podczas promocji "-30% na wszystko", niektóre, droższe produkty znikały z oferty (crashpady). Aktualnie zamówiłem produkty wyprzedażowe i parę dni po zapłacie okazało się że jednego z nich (koszulki) "nie ma". Bardzo zbliżone produkty z innym wzorem nadal był w ofercie ale już dużo drożej (sklep nadal spamował informacjami o wyprzedaży). Zaproponowano mi zwrot pieniędzy za niego ale mam wtedy zapłacić za przesyłkę bo kwota będzie za mała na darmową, czyli mam płacić za ich błąd. Druga opcja to wybór innej koszulki, trzecia to anulowanie całego zamówienia. Wybrałem inną koszulkę - prawie identyczną z tą którą zamówiłem - w dniu zakupu miały takie same ceny. Sklep kazał mi dopłacić różnicę do podniesionej ceny. Oczywiście się niezgodziłem, dostałem bez słowa potwierdzenie zamówienia bez koszulki ale z zapłatą za przesyłkę. Uważam że sprzedawcy sklepu 8a.pl robią z ludzi idiotów i każą płacić za swoje błędy.

3 / 5 2018-03-27

Żenada - Nigdy więcej. Reklamowałam buty firmy Salewa za 500PLN. Obsługa klienta na poziomie żenującym, przesyłka z butami zaginęła, bo sklep wysłał ją na niewłaściwy adres, zero komunikacji (moje maile są ignorowane, pracownik przez telefon "nic nie wie"). Podobno reklamacja zostałą odrzucona, ale z racji tego, żepomimo licznych próśb nie dostałam uzasadnienia, nie wiem czy jest to decyzja Salewy czy sklepu 8a.pl. Przypadek beznadziejny. W tej chwili nie mam ani rozwalonych butów, które zaginęły dzięki sklepowi 8a.pl, ani jakiejkolwiek perspektywy na odzyskanie butów albo pieniędzy. Reasumując, szczerze odradzam - zarówno słabej jakości produkty Salewy, jak i przyjemność kontaktu z 8a.pl

5 / 5 2018-03-25

Kupilam buty columbia; kierowalam sie w wyborze rozmiaru wskazowkami sklepu i rozmiar okazal sie w sam raz; bardzo jestem zadowolona ze nie musze ich wymieniac, co sie dosc czesto zdarza; duzy plus za to; drugi plys za cene sporo nizsza niz w innych sklepach; buty sa bardzo ladne, maja sliczne kolory; Przesylke otrzymalam w ciagu tygodnia od wplaty wiec trzeci plus; Naprawde jestem mile zaskoczona; Na pewno jeszcze wroce do tego sklepu bo przydalaby mi sie jeszcze jedna para butow do chodzenia; POLECAM

5 / 5 2018-03-01

Błyskawiczna dostawa, buty otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Niższe ceny niż w innych sklepach internetowych, bardzo dobry profesjonalny opis na stronie.

5 / 5 2018-02-27

Pełen obaw wysyłałem buty do reklamacji po przeczytaniu niektórych opinii, ale powiem szczerze, że w moim przypadku reklamacja butów została rozpatrzona w sposób wzorcowy przez 8a.pl, dostałem propozycję wymiany na inny towar lub zwrot gotówki. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-02-17

Dziwię się wysypowi tych negatywnych opinii, gdyż mój kontakt ze sklepem przebiegał szybko, bezproblemowo i skutecznie. Zamówiony towar otrzymałem w ciągu 2 dni, zgodny z opisem. Być może tym Klientom którzy tak jak ja, nie napotkali żadnych kłopotów w zakupach nie chce się pisać pozytywnych opinii ? :) Ja w każdym razie polecam ten sklep i ze względu na mnogość towaru i przystępne ceny, na pewno jeszcze nie raz tu zaglądnę.

2 / 5 2018-02-15

Niestety nie mogę polecić tego sklepu mimo że przez wiele lat dokonywałam u nich zakupów. Wszystko było ok do momentu gdy nie trzeba było dokonać reklamacji. Buty górskie Salewa Alp Trainer Mid GTX zakupione w maju tego roku. Po 6 miesiącach poprzecierały się szwy. Reklamacja odrzucona, informacja od sklepu: " W przedstawionym do oględzin obuwiu stwierdzone zostało przetarcie szwów. Są to uszkodzenia mechaniczne powstałe w wyniku użytkowania - podczas działania powtarzającego się tarcia o inne powierzchnie doszło do całkowitego przetarcia szwów. Sprzedawca nie może odpowiadaćza wady wynikłe z winy lub zaniedbania kupującego". Serio? Ktoś ma chyba swoich klientów a idiotów. Wydawałoby się że buty górskie służą do chodzenia po górach ale dla 8a.pl to nie jest takei oczywiste. Nie polecam i już nigdy nie dokonam u nich zakupów. Ciekawe czy producent wie jak się traktuje klientów bo jakby nie było sama marka dużo traci przez podejście tego sklepu.

2 / 5 2018-02-12

Nie polecam z uwagi na wprowadzanie świadome klienta w błąd twierdząc ze przesyłka została wysłana podczas gdy leży ona jeszcze w magazynie. Nawet słowa przepraszam się nie usłyszy tylko nonsensowne wytłumaczenia pracownika który nie ma pojęcia co się w firmie dzieje

1 / 5 2018-02-04

Trochę mnie zaniepokoiły te negatywne opinie już po wpłacie ale wszystko przebiegło bardzo sprawnie i zgodnie z zasadami. Nie mam powodu do żadnych negatywnych uwag.

2018-01-19

Najlepszy sklep w branży. Dobre ceny, świetna obsługa.

2017-12-23

BEZSENSOWNY system tzw. rezerwacji, tj. zamówienie przez www, odbiór osobisty. Można zamówić TYLKO 2 szt. towaru z jednej kategorii, np. spodnie trekkingowe. Ja zamówiłem dwie sztuki, w sklepie okazało się, że jest tylko jedna! Sprzedają towar którego NIE MAJĄ! Nie można się dodzwonić, a obsługa jest NIEELASTYCZNA! Zależało mi na kupnie spodni trekkingowych po drodze w góry, nadłożyłem 80km, a tu PORAŻKA!

5 / 5 2017-12-19

Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła ale okazało się, że jedna z oryginalnie zapakowanych rzeczy jest uszkodzona. Wysłałem zdjęcia z zapytaniem co dalej i po paru dniach nowy komplet był już u mnie w domu. Bez marudzenia czy kombinacji po prostu uczciwi. GORĄCO POLECAM !

2 / 5 2017-12-17

Sklep nie przestrzega własnych zapisów w regulaminie, dotyczących zakupu z odbiorem własnym. Jedna osoba może zarezerwować dwa produkty, ale inna osoba z takim samym nazwiskiem, innej płci, już kolejnych nie może. Ponadto produkty promocyjne po anulowaniu zamówienia przez pracownika 8a, już nie pojawiają się ponownie w ofercie, co najmniej zastanawiające? Obsługa sklepu internetowego nie poda imienia osoby, z którą klient rozmawia - czego się obawiają ? Kupowałem u nich do tej pory, więcej nie skorzystam, nie polecam,

5 / 5 2017-12-13

Jeden z większych sklepów a po 2 dniach otrzymuje informację, że niestety nie maja produktu. Jak to możliwe, że sklep nie posiada produktu? Sprzedaje od wielu lat w internecie i bez milionów na systemy i rozwiązania nie zdarza mi się pisać do klienta Produktu Brak. MINUS za brak profesjonalizmu i zainteresowania klientem. Brak chęci zaproponowania innego produktu i rabatu. Z pewnością 2 raz nie dokonam zakupu w 8a.pl Jeśli klient który dokonał zakupu za 566,37 zł jest traktowany jak nikt, klient który chciał jeszcze dokonać zakupu butów za 700 zł i innych produktów w sumie penie wyszłoby ze 2000 zł minimum traktowany jest jak NIKT. Ja dziękuję. Kasę wydałem gdzie indziej. Dziwi mnie tylko to, że firmie nie zależy na kliencie. x osób razy x złotych = kilka set tysięcy rocznie. Rozumiem, że stać was na to.

2 / 5 2017-11-26

Nie polecam zakupów w tym sklepie. 14 dni realizowania przesyłki to lekka przesada. zrobiłem zamowienie na 7 rzeczy, dostalem wiadomosc ze nie ma koloru chusty ktory zamowilem (był dostepny na stronie) ok, rozumiem. wszedlem na stronie i zniknął z ofert wiec wybralem inny z pełnym spokojem. nazajutrz dostaje wiadomosc ze akurat tego tez nie ma ! mam wrazenie ze to jakas zabawa w "zgaduj dalej co mamy" Reasumując uważam ze lepiej poszukać innego sklepu, ofert jest sporo z takim samym lub wiekszym wyborem asortymentu

2017-11-22

Bardzo długi czas wysyłki. Buty zamówione w poniedziałek doszły dopiero w sobotę. I opóźnienie to wcale nie była wina paczkomatów...

5 / 5 2017-11-21

Sklep i pracownicy ok. Ale rzeczywiście proszę uważać. Zwroty i reklamacje spotykają się z murem nieelastyczności. Ignorancja klienta na wysokim poziomie. Brak nawet podpisu z kim się rozmawia. Towar odesłany 14 dnia i nie przyjety. Ptosze uważnie zapoznać sie z przepisami przed zakupem w tym sklepie. Uwaga!!!!

2017-11-08

Kupienie butów = z automatu brak gwarancji. Zaznaczę ze owe buty są z przedziału butów wysokogórskich. Sklep nie uwzględnił reklamacji zrzucając winę na użytkownika (cytuje:zgłoszona usterka to w istocie uszkodzenie mechaniczne- zniszczenie w wyniku eksploatacji ) Z tego wynika ze po zakupieniu butów powinno się je nosić w rękach a nie na nogach ... wiadomo oczywiście ze strefa wysokogórska to nie mięciutkie podłoże tylko skaly i kamienie....buty z tego przedziału powinny być zrobione z wytrzymałego porządnego materiału. Zaznaczę również ze buty zostały zakupione w lipcu tego roku 07.07.2018

5 / 5 2017-11-05

Pierwszy zamówiłem towar w tym sklepie. Przesyłka bardzo szybko dostarczona, towar zgodny z opisem. Moim zdaniem sklep godny polecenia

2 / 5 2017-11-04

Faktem jest, że sklep posiada duży asortyment, ale to właściwie tyle. Fatalna obsługa. Pracownicy pretensjonalni. Ciekawostka jest to, że pracownik sklepu po moich 5 minutowych prośbach nie dał kontaktu ani do szefostwa ani kierownictwa. Po prostu nie ma możliwości złożenia skargi. A to poważne nadużycie. Pozostaje pisanie maila, któóy jest obsługiwany prze tych właśnie pracowników i koło się zamyka. Serdecznie nie polecam!

5 / 5 2017-10-21

sprawny kontakt, błyskawiczna przesyłka, sprawnie załatwiona wymiana rozmiaru. na pewno to nie był mój ostatni zakup w tym sklepie. szczerze polecam

5 / 5 2017-10-20

Zawsze jestem w pełni zadowolona z zakupów w tym sklepie. Towar zawsze zgodny z opisem i nowy. Ceny korzystniejsze niż w sklepie stacjonarnym. Realizacja zamówień i wysyłka to w moim przypadku zawsze było max kilka dni. Dla osób ze Śląska lub okolic bardzo fajną opcją jest możliwość rezerwacji towaru, obejrzenie w sklepie/przymiarki a dopiero później ew decyzja co do zakupu.

5 / 5 2017-10-17

Przeczytałem większość opinii i powiem szczerze że zniechęciły mnie, ale ostatnie były bardzo pozytywne więc zaryzykowałem. I bardzo miło się rozczarowałem. Miło szybko i sprawnie. Może zmienili podejście do klienta.

2 / 5 2017-09-28

Niestey mialam przykrosc dokonac zakupow w tym sklepie. Cena produktu nie byla ani promocyjna ani konkurencyjna w porownaniu z innymi dostepnymi w internecie. Dostawa byla szybka i bezproblemowa, problemy rozpoczely sie w trakcie REKLAMACJI. Namiot ktory kupilam (Hannah Atol capulet) rozdarl sie na szwie w trakcie pierwszego biwaku. Po powrocie zadzwonilam do sklepu gdzie poinformowano mnie ze moge towar reklamowac. Przywiozlam go osobiscie do sklepu, pracownik wypelnil formularz, podpisalam i cierpliwie czekalam. W okolicy 14 dni od zlozenia reklamacji napisalam mejla do dzialu reklamacji i dostalam wiadomosc ze w moim namiocie wymieniono rozdarty tropik i odeslano go do sklepu z ktorego moge sobie go odebrac. Na moje pytania dotyczace innej niz naprawa formy rozwiazania problemu namiotu (do firmy Hannah zdecydowanie nie mam juz zaufania) dowiedzialam sie ze: zwrot pieniedzy nie wchodzi w gre, nowy namiot nie wchodzi w gre bo taniej jest firmie sprzedajacej wymienic tropik niz dac mi nowy namiot. Poinformowano mnie tez ze towar mam odebrac osobiscie lub zaplacic za przesylke (8.90 zl). Na moja prosbe przyslano mi regulamin reklamacji ktory jest sformuowany w taki sposob ze nie do konca jest jasne jakie naprawde klient ma prawa. Nie ma ani slowa o tym kto ponosi koszta odeslania reklamowanego towaru do klienta, natomiast jest napisane ze w przypadku uznania reklamacji sprzedawca zwraca koszty dostarczenia towaru z wyjatkiem gdy te koszta sa inne niz przyjete - w moim wypadku, ich zdaniem to ze osobiscie dostarczylam do nich reklamowany towar bylo powodem dla ktorego mimo przyjecia reklamacji nie zamierzaja pokryc kosztow przesylki na moj adres. Mowimy tutaj o kwocie 9zl, sam namiot kosztowal ponad 600zl i byl objety darmowa przesylka. Mejle nie byly podpisywane i graniczyly z arogancja do tego stopnia ze ukryta za anonimowoscia pracownika firmy osoba pozwalala sobie na komentarze co do moich intencji (np ze chce zwrotu pieniedzy bo po wakacjach nie potrzebuje juz namiotu!) i innych personalnie ukierunkowanych sformuowan. Jestem przekonana ze wielu klientow kupilo w tej firmie wspaniale rzeczy po atrakcyjnych cenach i mialo szczescie ze nie byly to towary wadliwe i podlegajace reklamacji. Jednak wadliwe towary sie zdazaja i traktowanie klienta w trakcie procedur zwiazanych z reklamacja produktu jest rownie istotnie jak w trakcie sprzedazy. Dlatego firmy 8a stanowczo nikomu nie polecam.

5 / 5 2017-09-18

Coś niesamowitego, szybkość, empatia, tak powinien wyglądać sklep internetowy!! DZIĘKUJE!!

2017-09-03

Jakiś dramat, po zamówieniu namiotu i wybraniu przesyłki 24 h namiot nie doszedł. Po 3 dniach zadzwoniłem i przeproszono mnie wraz z zapewnieniem iż przesyłka zostanie niezwłoczne wysłana a po tygodniu otrzymuję informacje mailowa że wystąpił brak towaru i zostaną zwrócone pieniążki

5 / 5 2017-09-02

Szybka i profesjonalna obsługa , zakupiłem buciki , za małe nie wziąłem pod uwagę grubszych skarpet . Wymiana bez najmniejszego problemu . Polecam sklep.

5 / 5 2017-09-01

Wszystko zgodnie z zamówieniem ładnie opakowane nawet faktura w firmowej kopercie. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalne podejście do klięta.Szybka dostawa produkt zgodny z opisem.

2017-08-27

beznadzieja doradzili mi buty za 750 zl ktore przemokly po 20 minutach

2017-08-07

To jakaś kpina że wybierając wysyłkę kurierem towar jest wysyłany po 3 lub 4 dniach , nawet na transport z odbiorem w sklepie trzeba czekać.

3 / 5 2017-08-05

Zdecydowanie odradzam.Zamówiłem i opłaciłem dwa produkty dostępne w sklepie po czym otrzymałem odpowiedz Z przykrością informujemy, że nie posiadamy już koszulki technicznej Icebreaker Tech Lite S/S Crewe Pyrenees - jet hthr - L. Prosimy o wiadomość czy w tej sytuacji: - wybierze Pan inny produkt, - mamy realizować nowe zamówienie z pominięciem brakującej pozycji i zwrócić powstałą nadpłatę (w przypadku realizacji zamówienia z pominięciem brakującej pozycji konieczna będzie opłata kosztów wysyłki w kwocie 7,90 zł)" Nie chodzi o 7,90 ale o zasadę, błąd w systemie informatycznym przeniesiono na klienta tłumacząc że to nie zależy od nich.Cała korespondencja trafiająca do mnie mimo zwrócenia uwagi była nie podpisana nazwiskiem osoby piszącej.Ogólnie arogancja i ignorowanie klienta.

2 / 5 2017-07-28

Uwaga częstą praktyką stosowaną przez sklep jest wystawianie towaru po zaniżonej cenie po czym twierdzenie że niestety się skończył. generalnie nie polecam strata czasu

1 / 5 2017-07-26

Nie wiem skad tyle negatywnych opinii o tym sklepie. Robiłam tam zakupy wielokrotnie i nigdy nie miałam problemu ani ze zwrotem, ani z wymianą, ani z reklamacją (a robię tam zakupy od 2012 r.) Zawsze dostawałam odpowiedzi na moje maile. Nawet gdy prosiłam o poradę, bo nie mogłam się zdecydować w kwestii butów. Przesyłki dostaje zawsze w ciągu 2, max 3 dni roboczych od złożenia zamówienia. Według mnie jest to dobry sklep.

2 / 5 2017-07-24

Kiedyś był to całkiem fajny sklep, te czasy minęły. Mały wybór towaru na miejscu, znikomy wybór rozmiarów i kiepska obsługa. Nie polecam. Kiedy kupowałem produkty, jeden z nich kupowałem nie dla siebie. Był na oddzielnym paragonie. W obawie przed pomyłką zapytałem, czy ewentualny zwrot zostanie przyjęty - usłyszałem, że owszem. Zdziwiłem się po dwóch dniach, kiedy od osoby od której zapewnienie dostałem, usłyszałem :"my zwrotów nie uwzględniamy".

5 / 5 2017-07-18

Sklep rewelacyjny - bogaty asortyment, szybka obsługa (wczoraj złożyłem zamówienie, jutro otrzymam przesyłkę). Świetnie i przejrzyście prowadzona strona www oraz profil na FB. Kiedy pojawiają się wątpliwości w kwestii danego produktu obsługa klienta udziela wyczerpującej i konkretnej odpowiedzi. Gorąco polecam wszystkim osobom zainteresowanym najwyższą jakością i sprawnością obsługi :)

2017-07-16

Kupiłem w sklepie buty Merrel Intercept. Cena atrakcyjna. Płatność przedpłatą na konto. Na bieżąco dostawałem informacje mailowe o statusie zamówienia. Wysyłka następnego dnia po wysłaniu przelewu. Towar zgodny z zamówieniem. Brak uszkodzeń na pudełku. Brak śladów używania butów. Nie mam zastrzeżeń co do sklepu i jego obsługi.

5 / 5 2017-07-14

Świetna obsługa, szybka realizacja zamówienia oraz szybkie rozwiązanie nietypowego zdarzenia związanego z brakiem dostępności produktu. Jak najbardziej polecam, fachowy team. Zamówienie zrealizowane ( razem z dostarczeniem na miejsce w ciągu mniej niż 24h ) Jestem zadowolony z zakupów i na pewno wrócę do tego sklepu.

2017-07-04

Zamówienie P415000102 z 1 marca, bluza w rozmiarze L, zakupiona jako prezent. W wyniku sytuacji losowej została przymierzona po upływie 14 dni od zakupu. 5 kwietnia wysłałam wiadomość do sklepu z opisem zaistniałej sytuacji oraz prośbą o możliwość wymiany na mniejszy rozmiar. Otrzymałam wiadomość zwrotną, że niestety minęło 14 dni od zakupu I nie ma możliwości wymiany. Napisałam kolejną wiadomość, że owszem, minęło 14 dni, ale nie chcę zwrotu pieniędzy, a jedynie wymienić rozmiar I że brak takiej możliwości oznacza nieelastyczne podejście do klienta. Otrzymałam kolejną odpowiedź, że rozumieją moje stanowisko, są elastyczni, ale elastycznosć ma swoje granice… Oraz że nie widzą żadnej informacji, abym przed realizacją zamówienia sygnalizowała, że może się zdarzyć iż produkt będzie wymieniany z opóźnieniem. Wiele jestem w stanie zrozumieć, jest polityka firmy, są procedury. Przyjęłabym takie tłumaczenie w wypadku żądania zwrotu pieniędzy po upływie 14 dni, ale w tym przypadku chodzi jedynie o zamianę rozmiaru. I raczej nie mam w zwyczaju sygnalizować przed każdym zakupem w sklepie internetowym, że może się zdarzyć, iż będę wymieniała zakupiony produkt, być może z opóźnieniem. Na moją ostatnią wiadomość odpowiedzi już nawet nie otrzymałam. Sklep swoim podejściem do klienta zdecydowanie zniechęca do ponownych zakupów. W zaistniałej sytuacji jestem zmuszona do sprzedania bluzy w sieci, po zaniżonej cenie. A do 8a.pl już nie wrócę.

5 / 5 2017-06-22

Drodzy państwo! Wystrzegajcie się! Wszystkie negatywne komentarze dot. odrzuconej reklamacji są prawdziwe! Byłem naiwny! Kupowałem tam wiele razy i byłem zadowolony - bo szybko i sprawnie. Do chwili gdy zareklamowałem buty podejściowe LaSportiva TX4. Nowe! Pierwsza wyprawa!! Po dojściu na "MOKO" poprawiając wiązanie urwał się haczyk wieńczący sznurowanie. Podczas zwykłego sznurowania! Wszyscy to widzieli. Niestety ich ekspert stwierdził że to mechaniczne uszkodzenie powstałe w wyniku " zahaczenia lub okopywania haczykiem o przeszkody terenowe" (na drodze do morskiego OKA !?!?). Opinia wyssana z palca, napisana przez jakiegoś matoła. Radzę omijać mili państwo ponieważ traktują tam nas jak idiotów i ludzi którzy celowo psują własne obuwie.

5 / 5 2017-06-19

Smutno się czyta opinie moich poprzedników. Nie wykluczam, że takie sytuacje miały miejsce natomiast z mojego punktu widzenia sprawy wyglądają ZUPEŁNIE inaczej. Zakupiłem kurtkę RAB Torque. 1. Cena najlepsza w porównaniu z innymi sklepami, 2. Dostępność, kurtka była i to w pożądanym rozmiarze 3. Kontakt, ja pisze maila a sklep odpisuje w przeciągu 1-2h. Nie twierdzę, że to norma u nich ale mój przypadek taki właśnie był, 4. Wysyłka, zauważyłem w panelu klienta na stronie sklepu, że towar opłacono w związku z tym zapytałem kiedy można się spodziewać wysyłki, odpisano mi, że w tym samym dniu. 24h później miałem już kurtkę na sobie. Ja ze swojej strony polecam i wyrażam nadzieje, że następne zakupy będą przebiegały w podobny sposób.

5 / 5 2017-06-17

Same zakupy ok, dostawa przyzwoita, choć sposób pakowania mógł być lepszy. Problemowa jest wymiana produktu (np. butów na inny rozmiar) - procedura nie jest do końca jasna, przez co może się cały proces wydłużyć - myślę, że ten proces powinien zostać poprawiony. Największy zarzut do sklepu, to proces reklamacji. Zakupiona za 160zł czołówka padła po niecałym miesiącu i sklep bez dyskusji odrzucił reklamację sugerując uszkodzenie mechaniczne - mimo, że przesłane zdjęcia wyraźnie pokazywały, że typ pęknięcia i brak jakichkolwiek rys wyraźnie udowadnia, że usterka musiała powstać w wyniku wady obudowy. Sklep nie chciał dyskutować, producent (Silva) natomiast problemu nie widział i pokrywę baterii wysłał nową.

5 / 5 2017-06-15

Szybka i profesjonalna obsługa a co najważniejsze błyskawiczny zwrot pieniędzy po odstąpieniu od umowy

2017-06-14

Sklep odrzucił reklamację butów North Face GTX. Buty rozpadły się zanim minął rok ich użytkowania, a dokładnie odkleiła się podeszwa w obu butach. Sklep wytłumaczył to uszkodzeniem mechanicznym.

5 / 5 2017-05-07

Ciekawa oferta,przystępne ceny polecam!!!

2017-04-28

Małe zamieszanie informacyjne z powodu wprowadzanego nowego modelu plecaka, niemniej towar na stronie internetowej zgodny z opisem, dobra cena. Generalnie w porządku.

2 / 5 2017-04-21

Zdecydowanie NIE polecam! Kupiłam u nich buty North Face z membrana Gore-tex, które.... rozkleiły się po pierwszym wyjściu w góry, wcale nie ekstremalnym. I co zaproponował sklep? Że je sklei!!! Zarzucili mnie korespondencja z cytatami z prawa konsumenckiego, więc musiałam się zgodzić. Ale kupując buty z kilkaset złotych u dystrybutora specjalistycznej odzieży nie spodziewałam się takiej żenady. Serdecznie ODRADZAM!

2017-04-20

Kupiłem buty Salewa Rapace GTX. Gdy przesyłka dotarła do mnie, okazało się, że jeden nit w prawym bucie był pęknięty. Postanowiłem wymienić je, na nową parę. Po kilku dniach dostałem nową parę butów.

3 / 5 2017-04-04

Zdecydowanie odradzam, obsługa chamska i bezczelna, myślą że jak są największym i najtańszym tego typu sklepem w Polsce to wszystko im wolno. Dopóki kontakt był tylko internetowy, wszystko było dobrze. Ale po ostatniej osobistej wizycie w sklepie na pewno nic u nich już nie kupię. Jak wyrośnie im jakaś poważna konkurencja to może zaczną traktować klienta tak jak powinni. A na chwilę obecną - ŻENADA.

2017-03-29

Towaru nie otrzymałem, ponieważ sklep go nie posiadał. Najpierw dwukrotnie obiecywano mi, że zamówienie przekazano na magazyn i zaraz zostanie wysłane, aż poinformowali mnie mailowo, że towaru brak i natychmiast zwracają pieniądze. Dziś jest czwarty dzień oczekiwania na środki na koncie

5 / 5 2017-03-28

Wielokrotnie robiłem zakupy w tym sklepie i byłem zadowolony, aż do dzisiaj kiedy to otrzymałem odpowiedź na złożoną reklamację obuwia. W butach Zamberlan pojawiły się przetarcia w zgięciu palców po 6 miesiącach użytkowania - reklamacja została odrzucona przez sklep z powodu zbyt intensywnej eksploatacji (w butach Aku podobna konstrukcja przetarła się po ponad dwóch latach więc ciężko uwierzyć w "materiały najwyższej jakości" i "zbyt intensywną eksploatację", nawet podeszwa wygląda "świeżo" - jak w półrocznych butach) Machnąłbym ręką i po prostu nigdy więcej nie kupił butów tej firmy, gdyby nie skandaliczne insynuacje zawarte w odpowiedzi na reklamację. Gdy tylko zauważyłem uszkodzenia, skontaktowałem się z 8a, ustaliłem sposób złożenia reklamacji, przygotowałem buty do wysłania i po kilku dniach wysłałem. Bez żadnego telefonu, maila, czegokolwiek, wracają sobie buty z pismem na całą stronę A4 gdzie anonimowy autor nie tylko stwierdza że buty "zajeździłem" ale również zarzuca mi kłamstwo w sprawie terminu wykrycia wady, twierdząc jakobym łaził z dziurami i tym doprowadził do ich powiększenia. Jak widzę dziurę to zgłaszam reklamację, nie wiem w jaki sposób mógłbym wykryć przetarcia wcześniej. Mam po każdej wędrówce oglądać but pod mikroskopem? Wygląda to na standardową procedurę odrzucania reklamacji poprzez zrzucenie winy na klienta. I za to ostatnie, za bezczelne (do tego kategoryczne) stwierdzenie że ociągałem się z reklamacją pogarszając stan reklamowanego towaru oceniam sklep bardzo nisko. Najwyraźniej mocna pozycja na rynku zaćmiewa niektórym oczy. Karą ten komentarz i utrata klienta.

2017-03-26

Jestem całkowicie rozczarowany sklepem 8a. Zakupiłem u nich obuwie. Po 3 dniach wysłałem zapytanie jak wygląda realizacja zamówienia. Dostałem odpowiedź, że jest w trakcie oczekiwania na realizację. Kolejne 3 dni później otrzymuję odpowiedź, że jednak butów nie mają, że zrealizują zwrot gotówki. W tym czasie utraciłem możliwość zakupu wybranego rozmiaru w innym sklepi. W rozmowie telefonicznej usłyszałem: "przepraszamy tak czasem bywa" Proponuję, aby sklep przywiązywał większą wagę do aktualizacji swojej oferty!!!!

Rzetelne opinie o 8a.pl

8a.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://www.8a.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 332 44 88

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie