Kategorie: / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Sport

8a.pl Opinie Klientów

3.97/5.00 - ilość ocen: 64
opinie o 8a.pl
1 / 5 2021-05-04

Z przykrością muszę dołączyć do grona bardzo negatywnych opini, których jak widzę jest wiele. Standard obsługi konsumenta jak sprzed 30 lat. Ceny atrakcyjne, ale lepiej kupić gdzie indziej. Nie będę się specjalnie rozpisywał: jak wielu poprzedników, dotknęło mnie to że gwarancja w tym sklepie kończy się w momencie kupna. Produkt ewidentnie wadliwy - rozleciał się po roku używania. (2 lata gwarancji) Sklep praktycznie z automatu odrzucił gwarancję. Czekam na decyzję producenta. Rozważam zgłoszenie tego sklepu do instytucji odpowiedzialnych za ochronę konsumentów. A Wam, czytelnikom tego posta zdecydowanie odradzam zakupy.

2019-03-20

Witam, zamówienia dokonałem w niedzielę, tego samego dnia przelew. Paczkę otrzymałem już w środę. Kontakt ze sklepem bardzo sprawny, na dwa moje maile odpowiedzieli tego samego dnia. Absolutnie polecam sklep, na pewno będę jeszcze korzystać.

2 / 5 2019-02-15

"Badź czujny, co najmniej 6 spośród 30 ostatnich opinii jest negatywnych." Dokładnie, taki komunikat przeczytałam na Opineo i w pełni się z nim zgadzam. Reklamacja to droga przez mękę, argumentacja na poziomie: Nie, bo nie. Sprzedawca nie zna obowiązującego prawa rękojmi. Nie polecam.

5 / 5 2019-01-29

Dobry kontakt mailowy i telefoniczny, szybka wysyłka, bezproblemowa wymiana.

5 / 5 2019-01-27

Świetna i sprawna obsługa. Ponieważ zamówione softshelle nie do końca mi pasowały, odesłałem je i błyskawicznie dostałem z powrotem moje pieniądze. Nie musiałem dzwonić, pisać, ponaglać- super obsługa.

5 / 5 2019-01-22

Mega profesjonalizm ,szybka wysyłka udane zakupy polecam

1 / 5 2019-01-21

Kupiłem z pewną obawą bo sklep miał ostatnio kilka opinii negatywnych ale były one za jakość reklamacji obuwia lub czas dostawy więc uznałem, że mogę zaryzykować. Wszystko odbyło się profesjonalnie i terminowo: w pierwszym dniu roboczym po kupnie otrzymałem potwierdzenie realizacji, w drugim informację o wysyłce, w trzecim otrzymałem zakupiony plecak Deuter. Starannie zapakowany, z kompletem metek, dokładnie taki jaki zamówiłem. Zakupy bez obaw. Wbrew negatywom firma jest solidna - wystarczy sprawdzić jak wielki ma kapitał zakładowy. To nie sprzedaż garażowo - piwniczna.

2019-01-20

W sklepie internetowym zamówiłam Jetboil Zip. Chciałam od razu dokupić kartusz, więc w tym celu zadzwoniłam do sklepu. Pani z którą rozmawiałam, poleciła kartusz firmy Gosystem. Po paru dniach zamówienie otrzymałam i wyjechałam w Alpy. Na wysokości 4000 m n.p.m. okazało się, że kartusz nie pasuje do palnika!!! Po powrocie zadzwoniłam do sklepu. Tym razem Pan poinformował mnie, że otrzymywali już informacje od innych użytkowników Jetboila, że jest niekompatybilny z kartuszami Gosystem. Oczywiście na zwrot towaru było już za późno i ogólnie miałam wrażenie że nie interesuje ich za bardzo ta cała sytuacja. Coś na zasadzie: kupiłaś, zapłaciłaś, daj nam spokój. O reklamacji nikt nic nie wspomniał. Zresztą musiałabym pewnie odesłać towar na swój koszt. NIE POLECAM!

2019-01-12

Przesyłka przyszła na czas. Kontakt telefoniczny ze sklepem bez jakichkolwiek uwag. Niestety buty musiałem zwrócić. ku mojemu zaskoczeniu pieniądze wróciły na konto w ciągu dwóch dni od dostarczenia towaru. Mogę tylko polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-26

Szybka wysyłka, bardzo szybka i profesjonalna reakcja na reklamację.

Rzetelne opinie o 8a.pl

8a.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://www.8a.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 332 44 88

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie