Kategorie: / Odzież i Obuwie

Aboutyou.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.71
opinie o Aboutyou.pl
5 / 5 2022-12-10

Nie polecam! To złodzieje i oszuści.Nie wyciągnęli żadnych wniosków ze swojej zbrodniczej działalności z 1939.Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar.

1 / 5 2022-11-18

Wyjątkowo nieprofesjonalne i bezczelne podejście do klienta! Podczas składania zamówienia informacja o wysyłce była do dwóch dni. Po tym czasie poprosiłem o anulację zamówienia, dostałem odpowiedź, że się (już) nie da, a zamówienie dostanę za 9 dni! następnie mogę nie odbierać, towar wróci na magazyn, jak rozpatrzą zwrot to mam znów czekać do 30 dni! Jak chcecie uniknąć problemów i tak fatalnego potraktowania OMIJAĆ I NIC TU NIE KUPOWAĆ!

5 / 5 2019-03-18

Wszystko oki

4 / 5 2019-03-16

Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość artykułów, dość szybka realizacja zamówienia. Szybko jest też realizowany zwrot odesłanych rzeczy.

5 / 5 2019-03-16

Jestem zachwycona z produktu,przesylki .

4 / 5 2019-03-12

Polecam, jakość obsługi klient i zakupionego towaru zawsze na najwyższym poziomie.

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna obsluga i szybka dostawa

5 / 5 2019-02-25

bardzo szybko i profesjonalnie. Produkt super i zgodny z opisem, goraco polecam

5 / 5 2019-02-16

Bluza z hollister’a szybko mi przyszła, była ładnie zapakowana i jest dobrej jakości .

5 / 5 2019-02-09

Polecam

1 / 5 2019-02-06

Nie daję więcej niż 1 gwiazdkę mimo tego, że pani z biura obsługi była bardzo miła i szybko odpowiadała na zadane pytania w mailu. Zamówiłem buty typu sztyblet z bardzo dużym upustem bo 50%, zapłaciłem i czekałem na zamówione obuwie. Otrzymałem je po 4 dniach jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że nie te buty zamówiłem. Pomylone buty kosztowały na stronie 524 złote droższe od moich zamówionych o 24 złote ale te same buty można w Polskich sklepach internetowych kupić za 380 złoty. Co z tego że czas realizacji szybki jak w paczce nie to co zamówiłem. Zapytałem się czy jest możliwość zamiany towaru, ja im odeślę a oni mi przyślą tą parę właściwą, która prawdopodobnie jest ostatnia o takim rozmiarze. Pani mnie poinformowała, że muszę odesłać oni zaksięgują zwrot i wtedy będzie można rozpocząć procedurę od nowa. Tak postawiona sprawa zniechęciła mnie do robienia zakupu w tym sklepie. Zabrałem się do pakowania feralnego towaru i co się okazało tak się spieszyli, że zamiast wdrukować adres zwrotny na naklejce wydrukowali na normalnym papierze (dobrze że posiadam taśmę dwustronną). Jedyna rzecz, która im się udała to zwrot należności może dlatego że zwrot odbywała się na kartę kredytowa albo księgowość stoi twardo na nogach i wie że jak klienta jest niezadowolony to więcej nie wróci do sklepu. Przez to że się połaszczyłem na niemiecki rabat straciłem okazję kupienia tych butów u Polskiego dostawcy. Polacy kupujcie towary z Polskich sklepów nawet jeśli są ciut droższe. Oczywiście zaczynamy być dla nich atrakcyjnymi klientami ale nadal nas traktują jak polaczków. NIE POLECAM ZAKUPÓW I JUŻ WIĘCEJ NIE BĘDĘ TAM KUPOWAŁ NAWET JAKBY RABAT BYŁ 90%!!!!

4 / 5 2019-01-30

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2019-01-25

Jestem zachwycona z produktu,przesylki .

5 / 5 2019-01-21

Sprawna obsługa. Bezproblemowe zwroty. Polecam!

4 / 5 2019-01-17

Wszystko odbywa się szybko i płynnie, tylko czasem podczas pakowania nie są brane pod uwagę umiejętności firmy kurierskiej w trakcie transportu paczki - w przypadku słabego opakowania przyszło ono jak "psu z gardła wyjęte".

1 / 5 2019-01-10

Zamówiłem towar . Zlecenie przyjęto . Przez kilka dni czekałem na fajne buty . Zamiast butów dostałem maila , że towaru nie otrzymam ponieważ go nie posiadają ( w chwili zamówienia system twierdził , że jest na stanie ) . Kolejna sprawa : po pierwszym zakupie w tym sklepie otrzymałem kod rabatowy „ na KOLEJNY „ ale jak się okazało NIE na KAŻDY KOLEJNY o czym nie wspomniano . Mogłem go zastosować jedynie do badziewia zalegającego w magazynie ! NIGDY WIĘCEJ about ME w tym sklepie ! Jeśli ma już ktoślekceważyć mnie niech to będzie rodzimy handlarz - mam bliżej z reklamacją...

4 / 5 2019-01-10

Świetna obsługa, szybkie dostarczenie przesyłki, zawartość zgodna z opisem. Polecam!

2 / 5 2019-01-02

Trzy miesiące temu zamówiłem w sklepie About you czarną bluzę z kapturem. Odesłałem ją ponieważ nie spodobała mi się z nadzieją iż zwrócą mi pieniądze które wpłaciłem za bluzę.Wiele razy monitowałem prosiłem i otrzymywałem zapewnienia iż firma się stara mi zwrócić pieniądze. Do dzisiaj kasy jak nie było tak nie ma na moim koncie. Z tego co wiem nie jestem jednostkowym przypadkiem takiego traktowania. No cóż mogę powiedzieć NIE POLECAM.

5 / 5 2018-12-27

Polecam

1 / 5 2018-12-23

Nie polecam tego sklepu, na koniec października kupiłem u nich kurtke, ale nie pasowala wiec musialem ją oddać więc wysłałem im paczke i wszystkie dane i do tej pory nie dostałem pieniędzy. Pracownicy oczywiście piszą ze przekazali sprawę do dzialu ksiegowokci i czekaja na ich odpowiedź z działu. Już 3 miesiące czekam na pieniądze ale nic tylko czekać, zastanawiam się czy nie zglosic sprawy do sądu. Nie polecam robić w tym sklepie zakupów.

5 / 5 2018-12-22

Wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-12-21

Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, zdecydowanie jestem zadowolony.

5 / 5 2018-12-17

Polecam

3 / 5 2018-12-08

Sposób zwrotu towaru jedynie przez pocztę polska na której wiecznie są kolejki. Proponuje aby wysyłka i zwroty były realizowane w formie najbardziej wygodnej dla klienta paczkomaty kurier.

5 / 5 2018-12-08

Zakupiłam płaszcz,który odesłałam dnia 11.02.2019 i do dnia dzisiejszego nic się nie dzieje.Sama przesyłka dotarła sprawnie i szybko,teraz jestem trochę rozczarowana,że tak długo trwa rozpatrywanie zwrotu.

5 / 5 2018-11-30

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam !

1 / 5 2018-11-29

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-28

Wszystko odbyło się o'k

5 / 5 2018-11-22

Zadowolony klient :)

1 / 5 2018-11-08

08.02.19 zwróciłam zamówienie. Od ponad miesiąca nie otrzymałam pieniędzy- 452,08xł. Z informscji uzyskanych na infolini wynika ,iż termin zwrotu liczy się nie od dnia otrzymania zwrotu a zaksięgowania, co w moim przypadku nastąpiło 16.02. Codziennie piszę maile, dzwonię a otrzymujè tylko informację że przekazują sprawę do księgowości.ile razy??? Nie podają kontaktu do księdowości. Informacje ze sklepu to gotowe szablony, rzadnych konkretów, odpowiadają tylko gotowymi regułkami ne polecam zakupów. Zostałam oszukana i pewnie nie ja jedna. Sprawę zgłaszam na policję.

4 / 5 2018-11-07

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Jestem zadowolony z zakupu.

1 / 5 2018-11-04

Kolejny sklep dla modelek o wzroście 170 cm i wadze do 55 kg w wieku - najwyżej 35 lat! A normalni Ludzie tak nie wyglądają! Niestety przybywa Ludzi z nadwagą i społeczeństwo Europy się starzeje! Dla osób w wieku 45+ nie ma tu nic! W ogóle ten sklep z elegancją nie ma nic wspólnego. Z profesjonalizmem chyba także nie - wystarczy popatrzeć na dział BUTY- KOZAKI. Nie ma nic! Ani z czego buty są zrobione, wysokość obcasa podawana jest ... w zakresie od...do, a o szerokości, czy wysokości cholewki nie ma mowy! O czymś takim jak wybór producenta, koloru, tworzywa, zakresu cen itd chyba nawet nie słyszeli.

1 / 5 2018-10-31

Sklep idealny

2018-10-25

Towar odesłany 3,5 tygodnia temu, brak zwrotu na konto (dla przypomnienia- ustawa stanowi jasno: do 14 dni). Przy wcześniejszych zakupach też problem: dostarczona kurtka z wszytymi metkami od spodni ... Za odesłanie towaru trzeba było zapłacić, bo przesłana etykieta była wadliwa. Zwrot miał być bezpłatny... Wobec zaistniałych, wyżej wymienionych sytuacji ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

4 / 5 2018-10-22

Szybko i sprawnie. Paczka mogłaby być lepiej przygotowana -dostałam przesyłkę w foliowej kopercie wiec ciuch lekko się zmiętolił ale ogólnie ok

4 / 5 2018-10-20

Bardzo długo trzeba czekać na zwrot pieniędzy po zatwierdzeniu oddanych produktów przez dział zwrotów. Nie ma odniesienia do rozmiarówki, kupuje się w ciemno, dlatego kilka razy trzeba zamawiać zanim się trafi w rozmiar.

4 / 5 2018-10-07

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-02

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-02

Polecam. Jestem zadowolona w 100 %.

1 / 5 2018-10-01

Zamówiłam produkt na tej stronie, otrzymałam sms od kuriera że mam się spodziewać przesyłki, bez podanego numeru do kuriera. Kurier przyjechał i nie zastał nikogo w domu, zamiast zadzwonić zrobił rezygnację i odmówienie przyjęcia przesyłki i została odesłana do aboutyou. Zastanawiam się po co trzeba podawać numer kontaktowy dla kuriera skoro się nie kontaktuje?

1 / 5 2018-09-23

Ten sklep to kpina. Towar zamówiony 15.02, otrzymany po tygodniu 22.02. Zwrot wysłany następnego dnia tj.23.02 i do dzisiaj (11 marca!) Czyli po 16 dniach od odstąpienia od umowy NIE MA PIENIĘDZY. Pisałam do nich ile jest dni na zwrot i od kiedy liczą te dni. Odpisali, że mają 14 dni od daty nadania przeze mnie przesyłki zwrotnej. Ok, dopytalam znając życie czy sa to dni kalendarzowe czy biznesowe. Odpowiedzieli, że biznesowe. Teraz wysłałam do nich maila czemu nie przestrzegają własnych terminów, a oni radośnie stwierdzili, że 14 dni mają od sprawdzenia przesyłki. Kłamią i to w sposób godny ameby, bo mam maila w którym potwierdzili mi datę 14 dni od nadania przeze mnie przesyłki. Panienki pracujące w obsłudze klienta to dramat. Czekanie w dzisiejszych czasach 16 dni i więcej (bo PIENIĘDZY dalej nie mam I nie wiadomo kiedy będą) to jeszcze większy dramat. Polecam zalanie, bo ta firemka to żart, który niestety sponsoruje się za moje I wasze pieniądze. Kto w dzisiejszych czasach daje komuś 400zł na 4 tygodnie bez %? A tak to wygląda przetrzymuja pieniądze wielu ludzi za darmoszke, szukają frajerów i tyle.

5 / 5 2018-09-20

jestem zadowolona

3 / 5 2018-09-14

Znaczna poprawa jakości obsługi w stosunku do sytuacji z przed kilku miesięcy, gdzie po zwrocie artykułu bardzo długo czekałem na pieniądze. Teraz ta sama procedura przebiegła znacznie szybciej, ale jeszcze nie idealnie. Szybkość realizacji zamówienia też jeszcze do poprawy.

4 / 5 2018-09-01

Produkty w dobrych cenach, polecam sklep internetowy.

4 / 5 2018-08-27

Produkt zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2018-08-19

Sprawnie i wygodnie.

1 / 5 2018-08-03

Polecam. Wszystko ok.

1 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-07-27

Przesyłka przeslslana o czasie, bez jakichkolwiek problemów. Polecam

2018-07-27

Bezproblemowe zakupy. Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-07-26

Rewelacyjny sklep!! Polecam!

5 / 5 2018-07-14

Od kilku miesięcy zakupuję odzież w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem!

4 / 5 2018-07-13

Profesjonalnie.

1 / 5 2018-07-04

Polecam

5 / 5 2018-07-03

Polecam

5 / 5 2018-07-03

polecam szybko i sprawnie i zgodnie z opisem

1 / 5 2018-07-01

Nie jestem zadowolona z usług tego sklepu, ponieważ zamówiłam dokładny rozmiar sukienki, zapłaciłam za nią i moje zamówienie nie zostało zrealizowane. Pani na infolinii poinformowała mnie, ze podczas pakowania przesyłki nie było dostępnego rozmiaru, który wybrałam. Sklep nie poinformował mnie o tym mailowo, dopiero sama zobaczyłam w aplikacji, ze zamówienie zostało anulowane.

3 / 5 2018-07-01

Profesjonalna obsługa. bardzo gorąco polecam wszystkim. Swoją kurteczkę musiałam niestety zwrócić, za duży rozmiar się okazał, ale sam zwrot bardzo szybko przebiegł. Opakowanie już przygotowane, naklejka zwrotna razem z przesyłką, jedyne co musiałam zrobić ze swojej strony to zawieźć do punktu DHL. Ekspresowo i miło. Skorzystam z pewnością jeszcze wiele razy.

5 / 5 2018-06-30

Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie , polecam!

4 / 5 2018-06-29

Towar zgodny z opisem. Polecam

4 / 5 2018-06-23

polecam

3 / 5 2018-06-23

Wszystko w porządku. Polecam!

1 / 5 2018-06-20

Fatalna obsługa klienta, tak naprawdę to nie ma sensu się z nimi kontaktować, odpowiadają wyuczonymi formułkami typu "towar będzie wysłany jak tylko będzie dostępny", "jeśli towar nie został wysłany to prawdopodobnie nie mamy już go na stanie" itp... ODRADZAM płatność przelewem.... Jeśli już coś zamawiacie to ZA POBRANIEM, a jeśli nie wyślą w ciągu dwóch dni to wiecie, ze towaru nie otrzymacie. Z reguły po dwóch-trzech tygodniach zmieniają status zamówienia na ANULOWANE i wtedy się dowiadujesz, że zamówionego towaru nie zobaczysz;) Wcześniej nie dostaniesz żadnego info, a próba kontaktu z obsługą klienta skończy się na formułkach, które wyżej opisałem ;) Polecam wybrać ZALANDO lub inne normalne sklepy wysyłkowe

5 / 5 2018-06-18

Mój ulubiony sklep.

5 / 5 2018-06-15

Wszystko ok.POLECAM!!!

1 / 5 2018-06-11

Sklep idealny

5 / 5 2018-05-29

Jetem bardzo zadowolona z zakupów, dobry towar, super ceny i bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-05-27

Szybka, fachowa obsluga. Polecam

1 / 5 2018-05-27

Mam wrażenie, że to firma "krzak". Zamówiłam towar "za pobraniem" i chyba oszczędziłam sobie stresu. Pomimo komunikatów, że przesyłka została wysłana i dostarczenie odbędzie się 13-14 luty br. do chwili obecnej (jest 01.03.2019) paczki nie otrzymałam i nikt ze strony ABOUT YOU nigdy więcej się ze mną nie kontaktował. Pytanie o poziom zadowolenia z usług jest zaskakujące i co najmniej dziwne.

5 / 5 2018-05-23

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam !

4 / 5 2018-05-20

Jestem zadowolona zarówno z obsługi sklepu, z przebiegu zamówienia, szybkości realizacji jak i z zakupionego towaru. Były to moje pierwsze zakupy na About You i na pewno nie ostatnie. Jak najbardziej polecam ten sklep.

4 / 5 2018-05-19

Jest okey.Tylko przesyłka i zwrot przeciaga się w czasie.

5 / 5 2018-05-16

Szybko i super, sklep godny polecenia!

4 / 5 2018-05-15

Wszystko doszło bardzo sprawnie zgodnie z zamówieniem. Polecam, a i sam na pewno jeszcze nie raz skorzystam

4 / 5 2018-05-10

Produkt zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2018-04-29

Zakupy na AboutYou to czysta przyjemność. Wszystko przebiegło miło i szybko

1 / 5 2018-04-28

Ta aplikacja to jakoś żart. Kolejny raz zamówiłam ten sam produkt i ponownie on do mnie nie dotarł, w ciągu 5 godzin anulowano moje zamówienie. Nie polecam sklepu i nie polecam kolejny raz mu zaufać.

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalna obsługa

1 / 5 2018-04-17

Nie polecam zakupów w tym sklepie, pomimo zawarcia umowy sprzedaży sklep nie zamierza wysłać koszulki informując, że towar został wyprzedany. Dostałem na maila potwierdzenie zamówienia. W chwili składania zamówienia było kilka sztuk koszulek. Za działanie strony ze sklepem internetowym odpowiada sprzedawca, a w tym przypadku sprzedawca nie widzi problemu. Na reklamacje odpowiedzieli: "Uprzejmie informujemy, iż produkt został wyprzedany, dlatego otrzymał Pan taką informację od naszego magazynu" resumując: nie dostarczymy towaru, nie ważne, że zawarliśmy umowę sprzedaży i sprzedaliśmy towar, którego nie mamy, nie nasz problem.

5 / 5 2018-04-15

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-09

Jestem bardzo zadowolona. Brakuje mi jednak w opisie produktu ,a były to buty informacji o rozmiarze tęgości obuwia, oraz ,że obuwie jest dla osób o wysokim ,normalnym , lub niskim podbiciu. przydało by się.

5 / 5 2018-04-04

Szybko i rzeczowo.

1 / 5 2018-04-01

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

5 / 5 2018-03-31

Fajne poręczne opakowanie - jak siatka foliowa z rączką. Produkt zgodny z opisem, rozmiary trafione w ciemno :-) Polecam i z pewnością będę tam kupował w przyszłości!

4 / 5 2018-03-29

Polecam

5 / 5 2018-03-28

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

1 / 5 2018-03-25

UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP! Sprzedają towar, którego nie mają, ale informację o tym, że zakup nie zostanie zrealizowany wysyłają dopiero po otrzymaniu pieniędzy. Z maila otrzymanego z obsługi klienta jasno wynika, że sprzedają ten sam towar kilku osobom, co oznacza, że od kilku osób jednocześnie ściągają należność. Niezły sposób na zachowanie płynności finansowej przy pustym magazynie. Ja zwrot otrzymałam po dwóch tygodniach i pięciu upomnieniach. Biorąc pod uwagę ilość opinii wyjaśnianych na tym portalu, śmiem twierdzić, że to raczej powszechna sytuacja.

1 / 5 2018-03-23

Jest okey.Tylko przesyłka i zwrot przeciaga się w czasie.

5 / 5 2018-03-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja szybka, przedmiot zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Sklep ok.Szybka wysyłka i przyzwoiyu termin zwrotu pieniedzy po odesłaniu towaru.Polecam

5 / 5 2018-02-28

Sklep idealny

5 / 5 2018-02-21

Sukienka , którą kupiłam jest świetna,na wiosnę jak znalazł, rozmiar właściwy,jak i było opisane. Jestem bardzo zadowolona i z towaru i ze sklepu. Polecam.

1 / 5 2018-02-19

Polecam

4 / 5 2018-02-10

Shop is well organized and on time delivered

5 / 5 2018-02-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Aboutyou.pl Cieszę się, że taki sklep pojawił się w sieci. Wszystkim gorąco polecam zakupy na www.aboutyou.pl!!!

4 / 5 2018-02-08

Polecam. Lubię zakupy w domu, chociaż raz dostałem produkt inny niż na zdjęciu był bardzo podobny wytłumaczono mi ze to stare zdjęcie chociaż nie powinno tak być. Fajnie ze darmowa przesyłka. LIBIĘ FIRMĘ TIGHA SZKODA ZE MAJA TYLKO FRAGMENTY KOLEKCJI w porównaniu z nowa kolekcja w Niemczech.

5 / 5 2018-02-05

Świetny sklep. Szybka obsługa.

5 / 5 2018-01-29

Bardzo polecam-zakupy wygodne,szybka realizacja,bez problemu zwrot w razie potrzeby.

3 / 5 2018-01-25

Gdybym otrzymała zamawiany towar to za pewne wszystko byłoby w porzadku. Nie otrzymałam jednak tego co zamawiałam i zostałam pozbawiona możliwości zamówienia ponownie prawidłowego towaru w cenie z pierwszego zakupu. Na domiar tego prowadzona korespondencja ze sklepem zakończyła się na ‘Twój problem został przekazany dalej- czekaj na info’. Oczywiście nie doczekałam się do dziś ( minał nie cały miesiac). Sklepu raczej nikomu nie polecę a sama chyba już nic nie zamówię z obawy o powtórkę z rozrywki. Szkoda.

5 / 5 2018-01-12

Wszystko w jak najlepszym porządku , polecam.

1 / 5 2017-12-30

Szybko, sprawnie, tanio, profesjonalnie !

1 / 5 2017-12-20

Paczkę ze zwrotem butów wysłałam 8 grudnia, do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy chociaż ustawowy termin na zwrot środków to 14 od otrzymania przesyłki.

3 / 5 2017-12-09

Niestety u mnie zamiast zamówionej bluzy dostałem buty. Kontakt z obsługą przez są sytuacje oceniam bardzo dobrze, dodatkowo dostałem kod rabatowy na kolejne zakupy. Zagadką aktualnie zostaję termin zwrotu pieniędzy.

1 / 5 2017-12-08

TRAGEDIA! Przychodzi rzecz zupełnie inna niż zamówiona. Na infolinii niemiła Pani informuje że to często się zdarza bo magazyn się myli. Nie proponuje wymiany. Tylko albo bierz co przysłaliśmy albo sam nam odeślij. Nie ma propozycji skoro to ich błąd że przyślą towar rzeczywiście zamówiony. Ze zwrotem pieniędzy - nawet jak przesyłka widnieje w śledzeniu ze odebrana przez nich - czekają do ostatniego dnia.

1 / 5 2017-12-08

Wszystko dobrze

4 / 5 2017-12-03

Polecam. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego produktu.

5 / 5 2017-12-03

Szeroki asortyment i atrakcyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-11-29

Bardzo szybka wysyłka, towar najtańszy jaki znaleźliśmy, polecam

3 / 5 2017-11-07

Polecam. Jestem zadowolona w 100 %.

5 / 5 2017-11-04

Profesjonalna obsługa. bardzo gorąco polecam wszystkim. Swoją kurteczkę musiałam niestety zwrócić, za duży rozmiar się okazał, ale sam zwrot bardzo szybko przebiegł. Opakowanie już przygotowane, naklejka zwrotna razem z przesyłką, jedyne co musiałam zrobić ze swojej strony to zawieźć do punktu DHL. Ekspresowo i miło. Skorzystam z pewnością jeszcze wiele razy.

4 / 5 2017-11-03

Wszystko odbywa się szybko i płynnie, tylko czasem podczas pakowania nie są brane pod uwagę umiejętności firmy kurierskiej w trakcie transportu paczki - w przypadku słabego opakowania przyszło ono jak "psu z gardła wyjęte".

4 / 5 2017-10-30

Jedna para spodni przyszła brudna

2017-10-30

Zamówiłam produkt na tej stronie, otrzymałam sms od kuriera że mam się spodziewać przesyłki, bez podanego numeru do kuriera. Kurier przyjechał i nie zastał nikogo w domu, zamiast zadzwonić zrobił rezygnację i odmówienie przyjęcia przesyłki i została odesłana do aboutyou. Zastanawiam się po co trzeba podawać numer kontaktowy dla kuriera skoro się nie kontaktuje?

4 / 5 2017-10-24

Na razie się nie zawiodłam, kiedy zamówionej rzeczy nie było, dostałam kupon zniżkowy w ramach przeprosin. Jestem zadowolona i polecam

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-14

Sprawnie i wygodnie.

1 / 5 2017-10-11

08.02.19 zwróciłam zamówienie. Od ponad miesiąca nie otrzymałam pieniędzy- 452,08xł. Z informscji uzyskanych na infolini wynika ,iż termin zwrotu liczy się nie od dnia otrzymania zwrotu a zaksięgowania, co w moim przypadku nastąpiło 16.02. Codziennie piszę maile, dzwonię a otrzymujè tylko informację że przekazują sprawę do księgowości.ile razy??? Nie podają kontaktu do księdowości. Informacje ze sklepu to gotowe szablony, rzadnych konkretów, odpowiadają tylko gotowymi regułkami ne polecam zakupów. Zostałam oszukana i pewnie nie ja jedna. Sprawę zgłaszam na policję.

1 / 5 2017-10-09

23 stycznia 2019 otrzymałam wiadomość, mówiącą że sklep otrzymał mój zwrot. Minęły 4 tygodnie, pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Średnio 2-3 w tygodniu pisze/ dzwonię do obsługi klienta, ale jedyne co dostaje w odpowiedzi to śmieszne „dziękujemy za cierpliwość, nie umiemy powiedzieć co poszło nie tak”. Poprosiłam nawet o przelew manualny, ale About you ma mnie w nosie. Zamawiałam plecak - kolory na stronie zupełnie różnią się od rzeczywistych. Plecak - choć mały - przyszedł w ogromnym pudle. Nie polecam nikomu, chyba ze komuś jest obojętne, czy sklep oddaje 300 zł czy nie.

5 / 5 2017-10-03

Absolutely satisfied with my first purchase. Thank you very much!!

5 / 5 2017-10-03

Profesjonalna obsługa, bezpłatna dostawa i zwrot.

4 / 5 2017-09-25

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-09-22

polecam gorąco!!!!!!!!!!! duży wybór artykułów. Zwroty wykonywane szybko i bez problemów.

1 / 5 2017-09-21

Polecam

5 / 5 2017-09-18

Bardzo dobra

5 / 5 2017-09-17

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

4 / 5 2017-09-13

Zakupiłam płaszcz,który odesłałam dnia 11.02.2019 i do dnia dzisiejszego nic się nie dzieje.Sama przesyłka dotarła sprawnie i szybko,teraz jestem trochę rozczarowana,że tak długo trwa rozpatrywanie zwrotu.

1 / 5 2017-09-10

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-09

Jestem zadowolona z obsługi i zamówionego towaru.

4 / 5 2017-09-07

Profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-05

Szybko, sprawnie, tanio, profesjonalnie !

1 / 5 2017-08-30

Zamówiłam produkt na tej stronie, otrzymałam sms od kuriera że mam się spodziewać przesyłki, bez podanego numeru do kuriera. Kurier przyjechał i nie zastał nikogo w domu, zamiast zadzwonić zrobił rezygnację i odmówienie przyjęcia przesyłki i została odesłana do aboutyou. Zastanawiam się po co trzeba podawać numer kontaktowy dla kuriera skoro się nie kontaktuje?

5 / 5 2017-08-18

Bezproblemowe zakupy. Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-08-11

Szybko i rzeczowo.

5 / 5 2017-08-07

Polecam. Szybko i sprawnie. Ceny konkurencyjne.

4 / 5 2017-07-29

Sposób zwrotu towaru jedynie przez pocztę polska na której wiecznie są kolejki. Proponuje aby wysyłka i zwroty były realizowane w formie najbardziej wygodnej dla klienta paczkomaty kurier.

5 / 5 2017-07-27

Świetne ceny i szybka dostawa, z pewnością polecę znajomym.

5 / 5 2017-07-23

Polecam :)

2017-07-15

Towar zgodny z opisem. Polecam

2017-07-14

Od 23 stycznia 2019 czekam na zwrot pieniedzy kontakt z biurem obsługi bardzo miły niestety cały czas ta sama odpowiedz prosimy o cierpliwość czekamy na informacje z księgowości

5 / 5 2017-07-13

Sklep wart polecenia

5 / 5 2017-07-12

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-06

Duze OK

5 / 5 2017-07-02

Wszystko ok.POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-26

Polecam.

4 / 5 2017-06-26

Jest okey.Tylko przesyłka i zwrot przeciaga się w czasie.

5 / 5 2017-06-21

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-06-16

Szybko,sprawnie, towar zgodny z opisem.

1 / 5 2017-06-10

Witam, chciałam wystawić super opinię o sklepie i obsłudze.Zamówiłam kurtkę wartą 934,95 zł, którą otrzymałam po trzech dniach. W związku z tym, że była za duża odesłałam na koszt sklepu za darmo przez pocztę . Przesyłka szła 4 dni i zostałam poinformowana, że dotarła do sklepu.Na drugi dzień miałam pieniążki na koncie.Polecam, szybka dostawa i miła perfekcyjna obsługa pracowników sklepu.Gorąco polecam

2017-06-08

Od 23 stycznia 2019 czekam na zwrot pieniedzy kontakt z biurem obsługi bardzo miły niestety cały czas ta sama odpowiedz prosimy o cierpliwość czekamy na informacje z księgowości

1 / 5 2017-05-10

Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość artykułów, dość szybka realizacja zamówienia. Szybko jest też realizowany zwrot odesłanych rzeczy.

5 / 5 2017-05-08

Polecam

5 / 5 2017-05-07

Szybka profesjonalna obsuga

1 / 5 2017-05-01

Niemiła historia z ABOUT YOU, którą postanowiłam się z wami podzielić, co by uczulić chętnych na zakupy. Po raz pierwszy postanowiłam skorzystać z ich oferty i zamówiłam sukienkę. Dziś DHL miał ją dostarczyć, jednak sprawdziłam śledzenie przesyłki i paczka została dostarczona do innej osoby w innym mieście! Sklep jednak zamiast zareagować, wysłać ponownie produkt lub zaproponować zwrot pieniędzy oznajmił mi, że zgłosił reklamację do DHL na której odpowiedź mam czekać 30 dni. Umywają ręce i prawdopodobnie ani nie otrzymam sukienki ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam i radzę uważać. Jednak wysokie standardy to tylko w Zalando...

5 / 5 2017-04-26

wszystko na czas

4 / 5 2017-04-22

Bardzo fajny oraz bezpieczny w płaceniu sklep internetowy! Myślałam że przesyłka oraz płatność będą problemowe oraz wybranie rozmiaru, lecz wszystko po mojej myśli .. szybko i sprawnie! Bardzo polecam!!

1 / 5 2017-04-22

Zakupy na AboutYou to czysta przyjemność. Wszystko przebiegło miło i szybko

5 / 5 2017-04-11

Bezproblemowe zakupy. Super sklep. Polecam

1 / 5 2017-04-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Jestem zadowolony z zakupu.

4 / 5 2017-04-04

Koszulka przyszła zadrapana w jednym miejscu, a w drugiej opakowanie foliowe było porwane, ale całokształt oceniam pozytywnie, zamawiałem wcześniej i było bez problemu, dlatego mogę polecic. Ze wzg

1 / 5 2017-04-03

Kolejny sklep dla modelek o wzroście 170 cm i wadze do 55 kg w wieku - najwyżej 35 lat! A normalni Ludzie tak nie wyglądają! Niestety przybywa Ludzi z nadwagą i społeczeństwo Europy się starzeje! Dla osób w wieku 45+ nie ma tu nic! W ogóle ten sklep z elegancją nie ma nic wspólnego. Z profesjonalizmem chyba także nie - wystarczy popatrzeć na dział BUTY- KOZAKI. Nie ma nic! Ani z czego buty są zrobione, wysokość obcasa podawana jest ... w zakresie od...do, a o szerokości, czy wysokości cholewki nie ma mowy! O czymś takim jak wybór producenta, koloru, tworzywa, zakresu cen itd chyba nawet nie słyszeli.

5 / 5 2017-03-28

Towar zgody z opisem, szybka realizacja. Polecam

4 / 5 2017-03-28

Sklep posiada ciekawe rzeczy. Może trochę za drogie. Pakowanie fatalne - mała kopertówka w olbrzymim kartonie.

Rzetelne opinie o Aboutyou.pl

Aboutyou.pl

Siedziba
-

WWW
http://aboutyou.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
00800 49 11 799

Logowanie