Kategorie: / Pozostałe

Active.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.33
opinie o Active.sklep.pl
2 / 5 2019-01-29

Witam, W sklepie reklamowałem spodnie za 279,90 zł po 6 miesiącach na spodniach zauważyłem oczka idące od szwu. Reklamacja odrzucona pani kierownik stwierdziła ze mechaniczne uszkodzenie wina krzystkowicka, na odwianiu już opinia o rzeczoznawcy prawie identyczna, przyczyń materia bardzo elastyczny i wytrzymały stwierdzi uszkodzenie w wyniku tarcia. Nie polecam podejście od obsuwki reklamacji moim zdaniem fatalne. W wyniku normalnego a nawet niedzielnego użytkowania dresów treningowych za 279 zł wina użytkownika. Zal firmy Adidas za takich nieuczciwych sprzedawców.

2018-12-09

W zeszłym roku w maju kupiłam obuwie marki REEBOK w sklepie ACTIVE, w lutym tego roku reklamowałam buty ponieważ się rozpruły (but prawy rozprucie na czubku, but lewy rozprucie paska na zewnętrznej stronie buta). Reklamacja została odrzucona ponieważ zdaniem rzeczoznawcy sklepu ACTIVE to "naturalne zużycie obuwia będące naturalnymi obszarami zginania buta" (zaznaczę, że buty były użytkowane sporadycznie, bieżnik podeszwy jak również wnętrze obuwia nie posiada jakichkolwiek wytarć, przetarć). Napisałam odwołanie, również zostało odrzucone. Poszłam do rzecznika praw konsumenta i za jego sprawą coś sie ruszyło... Otrzymałam informacje ze sklepu, żebym przyniosła obuwie do ponownego rozpatrzenia. Dzisiaj tj.ostatniego dnia sprawy (jak to miało miejsce również w przypadku reklamacji i odwołania) otrzymałam informację o tym, że UWAGA idąc mi na rękę zwrócą mi 100zł na naprawę obuwia... TEN sklep to jedna WIELKA KPINA , nigdy więcej nie zrobie zakupów w tym sklepie. I oczywiście idziemy na drogę sądową.

2 / 5 2018-11-21

Przesyłka przyszła szybko, za to towar okropny. Buty nieoryginalne zniszczone , zły rozmiar. Kiedy zadzwoniłam tuż po otwarciu paczki w sprawie reklamacji , i zapytałam o zwrot pieniędzy od razu pracownik się rozłączył. Nikomu nie polecam kupować w tym sklepie !

5 / 5 2018-07-05

Bardzo polecam, szybka dostawa, produkt otrzymalam dzien po zlozeniu zamowienia

5 / 5 2018-07-01

Polecam. Szybka dostawa super kontakt!

2 / 5 2018-06-29

NIE polecam!!! , w razie reklamacji wykręcają się głupotami.

2 / 5 2018-04-12

Zakupilam w tym sklepie obuwie Adidas Superstar. Po 3 zalozeniu juz zaczela sie odwarstwiac i kruszyc grafika. 350 zl! do kosza! buty nadają się jedynie do wyjscia ze smieciami! reklamowalam, odrzucili (wina uzytkowania-standard). Rzecznik praw konsumenta chcial się podjac sprawy, aczkolwiek okazalo sie, ze osoba podbita i podpisana pod odrzuceniem, ma stanowisko rowne rzecznikowi praw konsumenta. Sprawa zostala zgloszona do inspekcji handlowej, lecz sklep odmowil kontroli i sprawa ucichla, Myslalam, ze inspekcja dziala troche inaczej. Jedyna droga to sąd. i caly czas rozważam to wyjscie z sytuacji. Robią ludzi w balona! obuwie to najprawdopodobniej dobra podróbka! oryginal nigdy by sie w ten sposob nie zachowal. Buty Adidas uzytkuję od lat, i pierwszy raz spotykam sie z taka usterka! nie polecam! naciagacze i tyle!

3 / 5 2018-02-08

Ten sklep to wielka porażka. Po 10dniach od zamówienia zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje z moim zamówieniem na kurtkę nike. Okazało się ze zostało przeoczone i ze postarają się wyslac po telefonie. Jakiś żart. Marzłem 10dni bo zamowienie zostało przeoczone. Mocno odradzam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2017-12-19

Odradzam zakupy w tym sklepie, buty Reebok użyte kilkanaście razy pękły po bokach- specjalista do spraw reklamacji stwierdził, ze to moja wina. Totalnie nieuczciwe podejście- nigdy juz nic nie kupie w tym sklepie i szczerze odradzam zakupy u nich.

2017-11-14

Dotyczy sklepu stacjonarnego ACTIVE w Kaliszu w Galerii AMBER. Od faceta w czapeczce z daszkiem, a dot. reklamacji butów Adidas, gdzie po dwóch miesiącach wylazła jedna pentelka podtrzymująca sznurówkę. Zgadnijcie jaka była opinia "żeczoznafcy" Tak zgadliście - odmowna. Nawet nie czytałem tego gówna. Trochę wam kochany sklepie Active zrobię darmowej reklamy, a jak widzę pierwszy nie jestem. Pozdrowienia dla "żeczoznafcy". PS Jedyne co macie fajne, to dziewczyny.

5 / 5 2017-11-07

Bardzo polecam.

2017-10-28

Śmieszny sklep, nie uznaja reklamacji z informacją że but po 6 miesiącach uzytkowania może się zepsuć. co jest śmieszne bo nie maja swojego Działu Reklamacji, lepiej się dwa razy zastanówcie zanim zrobicie tam zakupy.

3 / 5 2017-10-16

Sklep jest słaby sprzedają podróby ludziom. Kupiłem u nich buty ADIDAS za prawie 600zł i po kilku miesiącach popękała podeszwa nie z mojej winy. Nie uznali gwarancji. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Oszuści!!!!!!!!!

3 / 5 2017-08-07

JAKOSC TOWARU ? w mojej ocenie towar nieoryginalny,reklamacja w zasadzie z góry slazana na zwrot kilkudziesieciu zł -odradzam zakupu w tej firmie-prosze poczytac na temart reklamacji w tej firmie

5 / 5 2017-06-06

Witam. Dotyczy sklepu stacjonarnego ACTIVE w Kaliszu w Galerii AMBER ponieważ tam dokonałem zakupu. System rozpatrywania reklamacji to automat wszystko jest mechaniczne i nie podlega wymianie zwrotowi. Zakupiłem kilka produktów i niestety jeden się nie nadaje wg mnie do dalszego użytkowania po pierwszym założeniu chodzi o spodenki z najnowszej kolekcji zapłaciłem ok 250 zł ale nie to jest ważne, ważne jest to że po założeniu tak się zmechaciły że tylko "bobki" wiszą. Reklamacja oczywiście nie uznana pewnie trzeba było nie siadać ;P

Rzetelne opinie o Active.sklep.pl

Active.sklep.pl

Siedziba
Kielce

WWW
http://www.active.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
041 3470051

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie