Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

5 / 5 2024-02-16

Internet działa płynnie i bez przerw, co jest dla mnie bardzo ważne. Jeśli mam jakieś pytania to kontakt z infolinią nie jest w żaden sposób utrudniony co bywa w innych firmach. Bez problemu można się dodzwonić i o wszystko zapytać.

5 / 5 2024-02-14

Muszę się podzielić z wami moim odkryciem! Mamy teraz w mieszkaniu najlepszy internet ever, i do tego obsługa techniczna to mistrzostwo świata! Ci goście od obsługi technicznej, no, po prostu klasa sama w sobie. Nie olewają problemów klientów, nie próbują wcisnąć im kitu ani nie ciągną ich na niepotrzebne naprawy czy dodatkowe produkty. Mają mega wiedzę i naprawdę stawiają na klienta. A Airmax internet cennik jest negocjowalny, serio, możesz negocjować wysokość abonemntu. Telefon odbierają od razu, nie trzeba czekać z melodyjkami.

5 / 5 2024-02-14

U nas w domu dzieci głównie korzystają z internetu. Natomiast my z żoną preferujemy korzystać z internetu za pośrednictwem telewizora, używając Airmax Internet zestaw światłowodowy. Z reguły regularnie dzwonimy do rodzinki i łączymy się internetowo za pomocą wbudowanej kamerki. Jakość obrazu jest doskonała, nie ma żadnych przerw ani problemów z połączeniem, a nasze rozmowy czasami trwają nawet godzinę ???? Do tej pory nie zauważyliśmy żadnego spowolnienia czy problemów związanych z przesyłem sygnału. Z całego serca polecamy ten zestaw i zachęcamy do jego wypróbowania ????

5 / 5 2024-02-11

pracuję już jakiś czas zdalnie i nie zaobserwowałem, żeby wystepowały kłopoty z internetem. Zasadniczo do pracy z domu potrzebuję dwóch rzeczy, szybkiego laptopa i nienawalającego internetu i mam obie te rzeczy ;)

5 / 5 2024-02-07

Nie potrzebuje do użytku domowego nie wiadomo jak szybkiego internetu i chciałem kupić jak najtańszy internet licząc się z tym, że nie będzie działał jakoś szybko. Ku mojemu zdziwieniu nawet za niewielkie pieniądze mam tu szansę podziałać na o wiele szybszym, niż sądziłem, że będzie internecie. Takie rzeczy to mi się podobają.

5 / 5 2024-02-03

Moją opinię wyraża fakt, że wziąłbym ten internet po raz drugi. Nic dodać, nic ująć.

5 / 5 2024-01-30

Mam bardzo dobre doświadczenia z tym dostawcą internetowym. Rzadko kiedy mam problemy z połączeniem, a jeśli już się pojawią, szybko otrzymuję pomoc od ich wsparcia technicznego. Jestem zadowolony z jakości usług w stosunku do ceny.

5 / 5 2024-01-28

Nie widze powodów by wystawić niższą ocenę. Internet działa w 100% tak jak się umawiałem. Konfiguracja nie jest trudna, spokojnie sobie z nią poradziłem. Ale co najbardziej zasługuje na duże wyróżnienie to podejście do klienta jak do człowieka. Spokojnie można porozmawiać i ustalić najbardziej dogodne dla nas warunki i to w miłej atmosferze.

5 / 5 2024-01-25

Okres testowy był na tyle w moich oczach dobry, że postanowiłem podpisać umowę na dłużej. Działająca usługa broni się sama i to w pełni przekonało mnie do tej decyzji.

5 / 5 2024-01-22

Tyle się mówi o tym, że na wsi internet jest wolny, a to wcale nie musi być prawda. Mam ten internet i pomimo mieszkania na tak zwanym odludziu wcale nie musze rezygnować z gier online. Nawet więcej, ping jest zaskakująco niski xD Tak to się da pograć!

5 / 5 2024-01-19

U mnie ten internet działa rewelacyjnie i to mi wystarcza by być usatysfakcjonowanym . Sama prędkość internetu pozwala na wszystko, a powiem, że z sieci korzystam przynajmniej kilka godzin dziennie. Używam go nie tylko do pracy, ale również do rozrywki, a mało co tak pociesza po pracy jak dobre kino w jakości 4k.

5 / 5 2024-01-07

Obsługa klienta w Airmax jest naprawdę na najwyższym poziomie. Za każdym razem, gdy miałem jakiekolwiek pytania czy drobne problemy techniczne, zespół wsparcia był zawsze gotowy pomóc. Odpowiadają szybko, profesjonalnie i zawsze znajdują skuteczne rozwiązania. Cenię sobie tę osobistą i skierowaną na klienta obsługę, która sprawia, że czuję, że ktoś zajmuje się sprawą, a nie nastawia się tylko by olać klienta.

5 / 5 2024-01-03

Przekonałem się, że ten internet to nie jest lipa i cieszę się. Po kilku próbach natrafiłem nareszcie na firmę, która w pełni wywiązuje się z tego co ma świadczyć.

5 / 5 2023-12-22

Lepiej, dużo lepiej, niż myślałem, że będzie. Nie znałem tej firmy wcześniej, natrafiłem na nią całkiem przypadkiem poprzez sąsiada i chciałem dać jej szansę. Krótko mówiąc, było warto, bo internet mi działa, a ja mam spokój. Sam rzadko korzystam, bardziej płacę za niego, by dzieciaki miały jak pograć :)

5 / 5 2023-12-16

Jako mieszkaniec wsi, jestem naprawdę zadowolony z Airmaxu, mojego dostawcy internetowego. Dostęp do szybkiego i niezawodnego internetu zrewolucjonizował moje życie na wsi. Pomyśleć, że jeszcze kiedyś mogłem tylko pomyśleć o posiadaniu internetu, który byłby choć trochę porównywalny z tym co ma się w mieście. A tu proszę, jednak można mieszkać na wsi i nie być wycofanym technologicznie. Polecam internet każdemu kto jest w podobnej sytuacji.

5 / 5 2023-12-09

Moje zadowolenie sięga zenitu z usług dostarczanych przez mojego obecnego dostawcę internetu. Po wielu przygodach z poprzednimi dostawcami, mogę szczerze powiedzieć, że znalezienie tego dostawcy było dla mnie prawdziwym szczęściem. Przede wszystkim, to, co mnie najbardziej cieszy, to niezawodność usług. Wcześniej doświadczałem wielu przerw w dostępie do internetu, co prowadziło do frustracji i problemów w pracy. Teraz, dzięki mojemu obecnemu dostawcy, te kłopoty odeszły w zapomnienie. Mogę pracować i korzystać z internetu bez obaw o nagłe awarie. Nie da się wytłumaczyć klientowi, że nie zrobiło się czegoś bo była awaria internetu. Cieszę się, że nie muszę się już tłumaczyć z tego :)

5 / 5 2023-12-07

Szybki internet w dogodnej cenie. Mieszkam na osiedlu w jednym z większych miast na Opolszczyźnie, jednakże osiedle to jest położone trochę na uboczu względem centrum miasta. Nie wiem jak to jest, ale przetestowałam kilku dostawców internetu i w zasadzie tylko Airmax spełnił jako tako moje wymagania. Prędkość jest na tyle odpowiednia, że bez problemu mogę sobie pozwolić na pracę hybrydową.

5 / 5 2023-11-23

Nie ukrywam, że jestem szczęśliwy, że w końcu mam internet od słownej firmy. Miał być niezawodny internet i taki jest!!!!!

5 / 5 2023-11-18

Internet z Airmaxu to rozwiązanie zarówno dla domu, jak i małej firmy. Przetestowałem u siebie :) Mam internet w domu oraz w moim biurze i nie mógłbym już chyba być bardziej zadowolony. Internet chodzi na pełnych obrotach przez cały dzień i noc.

5 / 5 2023-11-11

Pracując na własny rachunek szybki internet to nie tyle dla mnie wygoda, ale i konieczność! Im szybciej działam w pracy tym więcej klientów jestem w stanie obsłużyć. Od już 2 lat jestem klientem sieci Airmax i złego słowa na działanie internetu nie mógłbym powiedzieć.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie