Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

5 / 5 2023-11-05

Nie znalazłbym żadnego powodu, który skłoniłby mnie, a przynajmniej dał mi do rozważenia zmianę dostawcy internetu. Wszyściutko działa od A do Z, rano pracuję sobie na spokojnie i wieczorem odpoczywam korzystając przez cały dzień z internetu.

5 / 5 2023-11-01

Jako freelancer zależy mi na niezawodnym połączeniu internetowym i jak dotąd nie podano w wątpliwośc mojej decyzji o wyborze tego dostawcy. Stabilność i prędkość połączenia są kluczowe dla mojej pracy i jestem naprawdę zadowolony z usług.

5 / 5 2023-10-28

Od kiedy korzystam z usług tej firmy, mój internet działa bez zarzutu. Stałe połączenie i wysoka prędkość to dla mnie priorytet, a ta firma zdecydowanie dostarcza to co obiecuje. Normalnie bym się nie zachwycał taką prostą usługą jaką jest internet, ale w tym kraju rzadko co działa tak dobrze.

5 / 5 2023-10-23

Kiedy myślę co mam napisać o tym dostawcy, przychodzi mi na myśl nie tylko świetna jakość internetu, ale również partnerstwo oparte na zaufaniu i zrozumieniu. W erze, kiedy technologia nieustannie się rozwija, nieocenioną wartością jest mieć obok siebie firmę, która nie tylko podąża za tymi zmianami, ale często je wyprzedza.

5 / 5 2023-10-15

Prędkość internetu jest imponująca. Szybko ściągam pliki, oglądam filmy w jakości 4k i przeglądam strony internetowe bez żadnych opóźnień. Jestem pod wrażeniem, że mogę korzystać z wielu urządzeń jednocześnie bez spadku jakości połączenia.

5 / 5 2023-10-08

Do tej dziury zabitej deskami, w której mieszkam nikt nie chciał dostarczyć SZYBKIEGO internetu. Airmax podjął się tego wyzwania i powiem, że udało się im tego dokonać. Nawet na "zadupiu" mogę cieszyć się szybkim internetem i niczym nie ustępuję on temu co miałbym, gdybym mieszkał bliżej cywilizacji.

5 / 5 2023-10-04

Ten dostawca dostarcza mi nie tylko usługi internetowe, ale także radość z korzystania z sieci. To solidny wybór, którego nie żałuję. Wcześniej u innego operatora miałem praktycznie non stop niedziałający internet i kto miał podobnie to wie ile to nerwów kosztuje. A niepotrzebnie, bo jednak zawsze da się znaleźć alternatywę!

5 / 5 2023-10-01

Szybki internet to dziś absolutna konieczność, a mój dostawca zapewnia go w najlepszym wydaniu. Jestem zachwycony jakością usług i zamierzam zostać na stałe! Brak szybkiego internetu w dzisiejszych czasach jest wielkim problemem.

5 / 5 2023-09-28

Przyjemna firma, nie mam z nią żadnych problemów, a jestem już klientem bodajże od paru lat. Chciałbym wypisać jakieś plusy internetu, ale czy wymienianie szybkiego i działającego internetu można wymienić jako zaletę, to powinien być wszędzie standard, niestety zazwyczaj tak nie jest. Ogólnie polecam firmę, bo internet DZIAŁA.

5 / 5 2023-09-19

Jeśli potrzebuję załatwić cokolwiek w szybkim czasie, na tak zwane cito to infolinia jest bardzo pomocna. Na wszelkie prośby reaguje błyskawicznie i jest to jak dotychczas najbardziej pomocna infolinia, ze wszystkich z jakich korzystałem. Żadnych bzdetów, same konkrety.

5 / 5 2023-09-17

Jestem klientem od kilku lat i z roku na rok widzę coraz lepsze działanie sieci. Nie znaczy to, że wcześniej sieć działała źle, wręcz przeciwnie, to co potrzebowałem to miałem zapewnione. Fajnie, że ktoś inwestuje w infrastrukturę i to, żeby świadczone usługi były jeszcze lepsze.

5 / 5 2023-09-13

Firma oferuje konkurencyjne ceny za swoje usługi, co pozwala mi zaoszczędzić trochę pieniędzy w ciągu roku. Comiesięczne oszczędności może nie robią wrażenia, ale w skali roku trochę się już tego zbiera.

5 / 5 2023-09-09

Mój dostawca internetowy to prawdziwa perełka. Szybki internet, konkurencyjne ceny i brak ukrytych opłat. To wszystko czego potrzebuję. Jestem bardziej niż zadowolony.

5 / 5 2023-09-06

Dostawca Airmax to firma, która zawsze jest na czasie i gotowa sprostać wymaganiom dzisiejszego użytkownika internetu. Jestem ich klientem od dwóch lat i jestem zachwycony jakością usług, jakie otrzymuję. Widać, że inwestują w infrastrukturę i to się zwraca w chociażby, w postaci zadowolonego klienta w mojej osobie.

5 / 5 2023-09-03

Firma z charakterem. Miałem pewne, specjalne wymagania techniczne związane z prowadzoną przeze mnie działalnością i bez większych przeszkód udało się wszystko ogarnąć. Od strony technicznej firma jest miodzio, to co trzeba to jest załatwiane praktycznie od ręki.

5 / 5 2023-08-29

Korzystam z różnych platform streamingowych do śledzenia zawodów sportowych na żywo. Dzięki Airmaxowi nie muszę martwić się o to, czy stream zostanie przerwany w najważniejszym momencie. Jakość połączenia jest doskonała, a prędkość przesyłu danych pozwala na oglądanie transmisji w najwyższej jakości. Nie chciałbym by w najważniejszych momentach meczów piłkarskich przerywało mi połączenie.

5 / 5 2023-08-27

Jako entuzjasta technologii doceniam dostęp do zaawansowanych opcji konfiguracyjnych, które ten dostawca oferuje. Mogę dostosować połączenie dokładnie tak, jak chcę, a lubię sobie pokonfigurować różne rzeczy po swojemu. Jak ktoś ma konika na punkcie technologii to wie o co chodzi.

5 / 5 2023-08-15

Jestem właścicielem niewielkiego przedsiębiorstwa i potrzebowałem solidnego połączenia internetowego dla mojego zespołu. Ten dostawca zaproponował mi korzystną ofertę dla firm, która idealnie odpowiada moim potrzebom i nie przeciąża budżetu mojej firmy. Nawet drobne oszczędności mogą się przekształcić w duże sumy pieniędzy :)

5 / 5 2023-08-13

Zawsze miałem przekonanie, że po złożeniu podpisu na umowie dostawcy internetu, oni zupełnie zapominają o swoich klientach. Jednak ten konkretny dostawca kompletnie odmienił moje podejście. Obsługa telefoniczna jest zawsze pomocna i przyjazna dla mnie jako klienta. W zasadzie, jeśli mam jakiekolwiek sprawy do załatwienia, od razu dzwonię, ponieważ wiem, że zostanę traktowany z szacunkiem i troską :)

5 / 5 2023-07-30

Mieszkam w domu jednorodzinnym na przedmieściach Opola i jestem w pełni zadowolony z usług firmy Airmax. Przez większość mojego życia zawodowego pracowałem w biurze w centrum miasta, gdzie miałem łatwy dostęp do dobrego internetu. Przed przeprowadzką miałem pewne obawy dotyczące jakości internetu, ponieważ planowałem pracować zdalnie, odwiedzając biuro tylko raz w tygodniu. Po kilku miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że usługi Airmaxu w zupełności mi wystarczają.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie