Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

5 / 5 2023-07-23

Mój dom znajduje się trochę dalej od miasta, w pobliżu obrzeży, które niektórzy uważają za oddzielną miejscowość lub wieś. Ze względu na odległość, nie spodziewałem się, że będę miał szybki internet. Wcześniej mieszkałem w centrum miasta, więc wiem, jak ważne jest to kwestia. Dzięki Airmaxowi udało mi się spełnić moje "marzenie" i teraz mam internet, który spełnia moje standardy. Okazuje się, że można mieszkać z dala od miasta i mieć szybki internet.

5 / 5 2023-07-19

Po dłuższym korzystaniu z usług Airmaxu zauważam, że firma stale stara się podnosić jakość świadczonych usług nie tylko dla nowych klientów, ale także dla tych, którzy już korzystają z ich usług. W większości firm zaniedbuje się stałych klientów, skupiając się jedynie na zdobywaniu nowych, ale w przypadku Airmaxu jest inaczej – firma troszczy się o wszystkich równo. Dzięki takim działaniom nadal jestem zadowolonym klientem Airmaxu.

5 / 5 2023-07-08

W ciągu ostatnich lat skorzystałem z usług wielu dostawców internetowych, ale ten konkretny przewyższa wszystkich pod względem jakości oferowanych usług. Nie tylko zapewniają niezwykle szybkie i niezawodne połączenie, ale także ich obsługa klienta jest naprawdę wyjątkowa. Zawsze są dostępni, uprzejmi i gotowi do udzielenia pomocy. Co najważniejsze, naprawdę rozumieją, czym jest dobra obsługa klienta. Bardzo doceniam ich szybkość, skuteczność i profesjonalizm. Wiem, że mogę na nich polegać, co dla mnie jest bezcenne.

5 / 5 2023-07-05

Mocno zaskakująca prędkość i solidność połączenia internetowego oferowanego przez dostawcę Airmax sprawia, że każdy dzień spędzony na pracy zdalnej jest naprawdę przyjemny. Bez żadnych problemów korzystam z internetu, a obsługa klienta zawsze jest bardzo pomocna i miła. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług.

5 / 5 2023-07-01

Jestem bardzo zadowolony z usług dostawcy internetowego, który obsługuje moją firmę. Jego szybki internet, brak jakichkolwiek awarii oraz pomocna obsługa są dla nas kluczowymi czynnikami, które powodują, że możemy polecić tę firmę innym. Dzięki takim partnerom biznesowym, jesteśmy w stanie skutecznie prowadzić i rozwijać naszą działalność w Polsce!

5 / 5 2023-06-26

Jako wielbiciel gier online, nie mogę sobie pozwolić na przestoje w łączności. Dlatego bardzo doceniam starania tego dostawcy internetowego, który dba o stabilność i minimalne opóźnienia podczas rozgrywek. Ich dedykowane rozwiązania dla graczy są doskonale zoptymalizowane i zagwarantują mi płynne i bezproblemowe doświadczenie podczas gry. Jest to dla mnie ogromnie istotne!

5 / 5 2023-06-16

Ten dostawca internetowy jest dla mnie symbolem perfekcji. Od kiedy dołączyłem do tej firmy, moje połączenie internetowe działa bez żadnych problemów. Teraz mogę pobierać duże pliki i prowadzić bez przeszkód rozmowy wideo, co jest niezbędne do efektywnej pracy zdalnej :)

5 / 5 2023-06-14

Jestem naprawdę zadowolony z jakości usług świadczonych przez tego dostawcę internetowego. Moje połączenie internetowe jest nie tylko niezawodne, ale również przewyższa moje oczekiwania pod względem prędkości. To naprawdę spowodowało zmianę w moim sposobie korzystania z sieci. Teraz praca na szybkim internecie sprawia mi przyjemność.

5 / 5 2023-06-07

Airmax, z którym mam przyjemność współpracować, systematycznie aktualizuje swoje usługi i wprowadza nowe funkcje. To wyraźnie świadczy o trosce, jaką firma okazuje swoim klientom, podążając za ich oczekiwaniami. Jestem ogromnie pod wrażeniem innowacyjnego podejścia i ambicji, jakie Airmax przejawia w ciągłym doskonaleniu swojej oferty.

5 / 5 2023-06-05

Usługi mojego dostawcy internetowego przerosły moje oczekiwania. Nigdy wcześniej nie doświadczyłem tak niesamowicie szybkiego i niezawodnego połączenia. Jestem naprawdę zadowolony z ich usług.

5 / 5 2023-06-05

Jako stały użytkownik usług internetowych firmy Airmax przez wiele lat, mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jest to jedna z najlepszych firm, z jakimi miałem okazję współpracować. Przede wszystkim prędkość i niezawodność ich internetu są niesamowite. Bez względu na to, czy pracuję zdalnie czy oglądam swoje ulubione seriale, zawsze mogę liczyć na szybkie i niezawodne połączenie. Obsługa klienta również zasługuje na pochwałę. Co więcej, opakowania usług są elastyczne i dostosowane do moich potrzeb, dzięki czemu zapłacę tylko za to, co naprawdę potrzebuję.

5 / 5 2023-05-29

Dzięki dostawcy internetu w moim domu, nie ma już problemu z korzystaniem z internetu przez wiele osób jednocześnie. Połączenie jest szybkie i stabilne, nawet gdy używa się kilku urządzeń jednocześnie. Obsługa klienta jest przyjazna i kompetentna oraz zawsze gotowa pomóc w razie potrzeby. Polecam ten dostawcę każdemu, kto potrzebuje niezawodnego internetu dla całej rodziny.

5 / 5 2023-05-29

Podziwiam tego dostawcę internetowego bardzo. Nie miałam żadnego problemu z dostępem do internetu od czasu, gdy zostałam ich klientką. Moje połączenie jest najszybsze i niezawodne, zapewniając mi swobodne używanie internetu o każdej porze. Ich pakiet usług jest także bardzo przykuwający uwagę, dając mi doskonałą jakość w rozsądnej cenie. Jestem z nich naprawdę zadowolona i gorąco polecam ich innym.

5 / 5 2023-05-26

Jestem niezwykle zadowolony z usług, które dostarcza mi mój dostawca internetowy. Połączenie jest nie tylko szybkie i stabilne, ale także zawsze mogę liczyć na profesjonalną pomoc ze strony obsługi klienta w razie potrzeby. Szczerze polecam!

5 / 5 2023-05-26

Jestem niezwykle zadowolony z usług, które oferuje mój dostawca internetowy. Łącze jest szybkie i niezawodne, a personel obsługi klienta zawsze jest gotowy, aby udzielić mi pomocy w potrzebie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2023-05-21

Współpraca z tym usługodawcą internetowym okazała się jednym z moich najlepszych wyborów. Ich szybkość połączenia jest nie do pobicia i zawsze mogę polegać na stabilnym łączu, co jest bardzo ważne w pracy zdalnej. Jednak najlepsze w tym wszystkim jest ich obsługa klienta. Są zawsze pomocni, cierpliwi i gotowi do podjęcia dodatkowych kroków, aby upewnić się, że wszystko działa optimalnie. Z czystym sumieniem polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego dostawcy internetu.

5 / 5 2023-05-17

Ten provider internetowy jest dla mnie wzorem profesjonalizmu, ponieważ łączność z siecią jest stała i niezawodna, nawet w najbardziej obleganych godzinach. Dzięki temu mogę wykonywać pracę zdalną, bez obaw o przerwany dostęp lub spadek prędkości. W przypadku jakichkolwiek problemów lub pytań, obsługa klienta jest zawsze gotowa do pomocy i doceniam ich szybką reakcję oraz wiedzę.

5 / 5 2023-05-15

Nie umiem sobie wyobrazić lepszego dostawcy internetowego. Ich usługi są nie tylko niezawodne i wydajne, ale także posiadają imponującą elastyczność. Jestem w stanie szybko zmieniać prędkość i opcje pakietowe, aby dopasować je do moich zmieniających się potrzeb. Dodatkowo, ich sieć jest skalowalna, co oznacza, że zawsze mogę liczyć na niezawodne połączenie, nawet podczas wzmożonego obciążenia.

5 / 5 2023-05-14

Dla mnie, będącej pracownikiem zdalnym, bardzo ważne jest, żeby mieć szybkie i niezawodne połączenie internetowe. Dlatego wybrałam dostawcę internetowego, którego sieć jest niezwykle stabilna i ma dużą przepustowość. Ich usługi są łatwe w obsłudze i zawsze są dostępne, co sprawia, że czuję się bezpiecznie i stabilnie. Co więcej, ich obsługa klienta jest jedną z najlepszych, z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Zawsze są bardzo pomocni i uprzejmi, nawet w najtrudniejszych sytuacjach.

5 / 5 2023-05-08

Jestem naprawdę zaskoczony, że w Polsce istnieją przedsiębiorstwa, które traktują klientów w podobny sposób jak na Zachodzie. Cały proces odbywa się w przyjemnej atmosferze, a zespół techniczny jest niezwykle uprzejmy i potrafi w zrozumiały sposób wyjaśnić wszystko, co jest potrzebne nawet osobom niezbyt technicznym :)

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie