Kategorie: / Książki / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Answear.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.22
opinie o Answear.com
1 / 5 2019-03-25

Ten sklep to jakaś kpina!!! Człowiek kupuje towar którego nie ma na stanie. Nikt nie pisze w e-mailu po 3 dniach że jest coś nie tak. Dopiero po moim telefonie dowiedziałem się że błędne informacje były podane na stronie sklepu. Zaznaczam jeszcze że pisałem maile i dzwoniłem 10 razy i dopiero za 11 razem pani odebrała po 20 min. Masakra Odradzam sklep!!!!

5 / 5 2019-03-24

Polecam!!!

3 / 5 2019-03-23

Obsługa dobra ale jak na tak znany sklep spodziewałam się lepszej jakości w tej cenie. Zamawiałam bluzę marki Wrangler która oczywiście zostanie zwrócona z powodu popękanego napisu. Wygląda jakby parę lat bluza leżała albo była prana co najmniej 30 razy. Wygląda to tak jakby wciskali zleżały towar który po pewnym czasie miał tylko cenę zmienioną na mniejszą żeby ktoś to kupił. Zawiodłam się i na pewno po czymś takim nie polecę tego sklepu.

4 / 5 2019-03-22

Polecam sklep!Przesyłka ekspresowa!

5 / 5 2019-03-19

Profesjonalna obsluga dobra jakosc produktow szybka dostawa

5 / 5 2019-03-16

Wszystko na najwyższym poziomie - polecam

5 / 5 2019-03-11

Polecam,szybko i sprawnie.

1 / 5 2019-03-09

Sklep podsumowałabym w dwóch słowach: WYŁUDZENIE (zapłaciłam za przesyłkę z góry przelewem) oraz MATACZENIE

5 / 5 2019-03-08

Polecam zakupy w answear, przesyłke otrzymałam na drugi dzień, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-07

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-06

profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-05

Polecam

4 / 5 2019-03-04

Zamówienie zrealizowano bardzo profesjonalnie, towar zgodny z opisem. Czas przesyłki nie spełnił moich oczekiwań. Przesyłka trwała 7 dni.

5 / 5 2019-03-04

Wszystko elegancko!

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep w 100%.

5 / 5 2019-02-22

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2019-02-12

wszystko bardzo świetnie

5 / 5 2019-02-12

Wszystko było super.Polecam z całą odpowiedzianością.

5 / 5 2019-02-09

polecam

5 / 5 2019-02-08

Po niewielkim opóźnieniu (7 dni realizacja) przesyłka dotarła cała i zdrowa, bezpiecznie zapakowana. Cieszę się, że sklep pakuje zakupy ekologicznie, bez zbędnego użycia plastiku i folii, a jednocześnie ich firmowy karton jest sztywny więc dobrze chroni zakupy. Z kupionych butów jestem bardzo zadowolona. Jestem stałą klientką i będę wracać, i mam nadzieję, że ostatnie opóźnienia z realizacjami zamówień z powodu inwentury są tylko wypadkiem przy pracy, i w przyszłym roku się to nie powtórzy.

5 / 5 2019-02-06

Jestem zadowolony z zakupów

5 / 5 2019-02-05

Wszystko super. Polecam

4 / 5 2019-01-25

Polecam!

5 / 5 2019-01-24

Duży wybór, dobre produkty. Przyjemnie robić zakupy. 100% polecam.

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalna obsługa, szybką wysyłka. Gorąco polecam ten sklep

4 / 5 2019-01-17

Wyjatkowo, jak nigdy na przesylke czekalam ponad tydzien.

2019-01-16

UWAGA!!! UWAGA!!! Zaplacilam za produkt 150€ i go nie otrzymalam. Pieniedzy tez mi nie zwrocono!!

5 / 5 2019-01-14

Solidny dostawca markowego towaru

1 / 5 2019-01-10

Zamówiłam prezent świąteczny (bluzę i koszule) odpowiednio wcześnie aby rzeczy dotarły do mnie na czas. Po tygodniu dostałam informacje, że jedna z zamówiony rzeczy jest juz niedostępna i zostanie wysłana mi tylko koszula. Towar do tej pory nie został wysłany i już raczej nie mam co liczyć, że dojdzie do świąt. Od dwóch dni próbuje się skontaktować ze sklepem ale czekając długi czas na linii i tak nikt nie odpowiada. Prosiłam o kontakt za pomocą zgłoszenia internetowego i do tej pory nie dostałam nawet żadnego mejla. Myślałam, że to porządny sklep ale widać się przeliczyłam...

5 / 5 2019-01-06

Polecam zakupy. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna strona z profesjonalną obsługą i szybką dostawą.

5 / 5 2018-12-27

Obsługa prawidłowa, bez uwag

2 / 5 2018-12-26

Na swoją paczkę czekalam 11 dni. Dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem. Straciłam sporo czasu i nerwow. Nie polecam.

5 / 5 2018-12-25

Polecam

2018-12-21

towar ok, zgodny z opisem Ale dostawa to dramat. na stronie answear.com podano informacje,że czas dostawy do wybranego sklepu to do 72, jednak osoby odpowiedzialne za logistykę inaczej interpretują słowo "dostawa". 72 godz owszem ale od momentu wysłania...czas zanim moje zamówienie opuściło magazyn to ponad 3dni robocze plus czas dostawy do sklepu....jestem rozczarowana taka postawą i już na pewno nigdy nie skorzystać ze sklepu, który wprowadza w błąd swoich klientów.

4 / 5 2018-12-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-19

Kupiłam płaszczyk granatowy rozmiar M z firmy Mango ze Answer .Jakosc materiału na 5 ,pięknie zapakowany nie wygnieciony.Plaszczyk bardzo ładny idealnie dopasowany bardzo dobra jakość uszycia.Rozmiar bardzo dobrze dopasowany.SOLIDNA FIRMA ANSWER.Email z potwierdzeniem plus SMS od firmy kurierskiej szybka dostawa zamówiłam w niedzielę A otrzymałam wtorek .Polecam.

5 / 5 2018-12-12

Zakup w pełni zgodny z opisem, bezzwłoczna realizacja zamówienia. Mam zamiar nadal robić tu zakupy.

1 / 5 2018-12-06

Zamówiłam towar ale bez rejestracji. Jak mogę sprawdzić status przesyłki? Zamówienie złożyłam w sobotę 24.11.2018,zapłaciłam, ale wpisałam nie poprawny e-mail adres. O tym w poniedziałek napisałam do Państwa Działu obsługi klienta. Zmiany zostały wprowadzone, ale ja nie mam pojęcia gdzie jest moje zamówienie, mi się wydaje że już powinno być we Wrocławiu. Już prawie tydzień czekam na jakąś wiadomość od sklepu że moje zamówienie zostało dostarczone? ale NIC! Telefon jest cały czas zajęty, na Facebooku też nie ma odpowiedzi. Co robić jezeli bardo trudno i w ogole niemożliwe skontaktować z tym sklepem?? PROSZĘ O FEEDBACK

5 / 5 2018-12-04

Szybko i bez żadnych problemów. Polecam.

4 / 5 2018-12-02

DOBRY SKLEP

1 / 5 2018-11-28

To są jakieś żarty, zamówiłam sukienkę z opcją paczka w ruchu i zapłaciłam przelewem. Od zamówienia minęło już 2 tygodnie a tu nadal cisza, żadnych informacji. Według regulaminu paczka miała być do 72 godzin. Kpina

4 / 5 2018-11-23

polecam,

5 / 5 2018-11-21

Jestem z zamówienia bardzo zadowolona, dostawa w błyskawicznym tempie,polecam.

5 / 5 2018-11-19

pierwszy raz skorzystałem z usług zakupu w tym sklepie,super,mogę polecić z czystym sumieniem

5 / 5 2018-11-13

Bardzo sprawna obsługa, żadnych problemów z dostarczeniem towaru, wymianą lub zwrotem. Super!

5 / 5 2018-11-06

Szybka obsługa, torebka taka jak na zdjęciu. Polecam.

5 / 5 2018-11-01

SUPER!

5 / 5 2018-10-31

Rewelacyjna cena promocyjna, szybka dostawa i czytelne informacje o przebiegu zamówienia. Do zobaczenia!

5 / 5 2018-10-24

Lubię ten sklep internetowy, brak zastrzeżeń przy realizacji zamówienia, jakości towaru, obsługi klienta, realizacji zwrotu oraz profity za zakupy. Same plusy. Szczerze mogę polecić Answear pod każdym względem ja jestem zadowolona :)

4 / 5 2018-10-24

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie :). Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-22

Polecam bardzo! Przesyłka zawsze na drugi dzień, ładnie zapakowana, wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-10-20

Kupiłam płaszczyk granatowy rozmiar M z firmy Mango ze Answer .Jakosc materiału na 5 ,pięknie zapakowany nie wygnieciony.Plaszczyk bardzo ładny idealnie dopasowany bardzo dobra jakość uszycia.Rozmiar bardzo dobrze dopasowany.SOLIDNA FIRMA ANSWER.Email z potwierdzeniem plus SMS od firmy kurierskiej szybka dostawa zamówiłam w niedzielę A otrzymałam wtorek .Polecam.

1 / 5 2018-10-15

Nie polecam Czekałem tydzień na informację że nie mają produktu który sprzedają

5 / 5 2018-10-11

Wszystko szybko tanio! Polecam

5 / 5 2018-10-08

ponownie 6

5 / 5 2018-10-03

super sklep.

5 / 5 2018-10-03

Wszystko super

4 / 5 2018-10-01

Zakupy przebiegły sprawnie, przedmiot otrzymałam zgodny z opisem/zdjęciami. Niestety od jednej (z dwóch zamawianych rzeczy) nie został odczepiony klips zabezpieczający zakup przed kradzieżą se sklepu stacjonarnego danej marki.

1 / 5 2018-09-25

Czas na zwrot towaru od 5 do 14 dni,towar zwrocilem 22 grudnia 2018 dzisiaj mamy 8 stycznia 2019 i nie otrzymalem przelewu.Zglaszalem sprawe mailowo zero reakcji, przez facebooka tez zero oddzewu,na infolini 3 razy czekajac po 15 min na polaczenie z konsultantem i tez nic.Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie.Zglaszam sprawe do UOKiK. nie polecam nikomu tego sklepu

5 / 5 2018-09-21

Bardzo polecam ten sklep.Towar dobry,ceny przystępne.

5 / 5 2018-09-19

Super!

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, przystępne ceny markowych towarów, szybka realizacja

5 / 5 2018-09-15

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem.

2018-09-14

Sklep koszmar. Zamówienie owszem dotarło błyskawicznie, ale ze zwrotem już były poważne problemy. O zwrot pieniędzy musiałam prosić. Najpierw mailowo - bez odzewu, a potem musiałam przeprowadzić dwie (dość długie, przez oczekiwanie) rozmowy telefoniczne na jedyny dostępny numer 0800..., który z telefonów komórkowych jest dość drogi. 20 zł za rozmowy telefoniczne i już po prawie trzech tygodniach miałam pieniądze na koncie.

5 / 5 2018-09-08

Polecam!

5 / 5 2018-09-06

szybko i solidnie

5 / 5 2018-09-02

Szybko i profesjonalnie.Polecam

1 / 5 2018-09-02

Kontakt beznadziejny Termin wysyłki - katastrofa Współpraca - zerowa Gdybym się nie przypomniała, to przesyłka (zapłacona) nie zostałaby dostarczona. NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM!

1 / 5 2018-08-30

Nie uznano mi kuponu rabatowego na pierwsze zakupy mimo, że była to wina Answear, nie odpowiadają na mail podany na stronie oraz na formularz kontaktowy, przesyłka szła 2 tygodnie. Rozumiem, że zamieszanie mogło wynikać przez Black Friday ale experience robienia zakupów na tej stronie oceniam na 0. Zero dbałości o relacje z klientem, zdecydowanie nie zachęcają do tego żeby wykonać u nich ponownie zakupy.

1 / 5 2018-08-27

Brak kontaktu ze sklepem , na infolinii wisiałam 2 dni po 10 min. i się nie dodzwoniłam. Przez ponad tydzień nie otrzymałam wiadomości ,że moja opłacona przesyłka już dotarła do sklepu i nadal nie otrzymałam zamówionych rzeczy.

5 / 5 2018-08-24

profesjonalna obsługa

1 / 5 2018-08-20

Moje zamówienie zostało anulowane po tygodniu od złożenia, dodatkowo zwrócono mi tylko część środków. Ze sklepem nie ma żadnego kontaktu - pisałem maile na [email protected], skorzystałem z formularza kontaktowego, dwoniłem kilkakrotnie, ale nawet po 30 min oczekiwania nikt się nie zgłosił. Zostałem bez prezentu dla żony oraz bez części środków. Nigdy więcej nic nie kupię w tym sklepie i niech mój przypadek będzie przestrogą dla innych

2 / 5 2018-08-15

Do tej pory nigdy nie miałem problemów ze sklepem/towarem/obsługą. Jednak to co dzieje się ostatnio w sklepie woła o pomstę do nieba. Zamówienie złożone i przekazane do magazynu 24/11. W ciągu tygodnia nic się nie dzieje. Brak kontaktu, brak reakcji na wysłane zapytania dotyczące realizacji zamówienia - za to spam reklamowy dociera w ilościach zatrważających. Nagle 1/12 zamówienie zostaje podzielone - niektórych zamówionych produktów w określonym rozmiarze brak. Oczywiście na stronie dalej są dostępne... Brak kontaktu czy może chciałbym wymienić na inny dostępny rozmiar (pasek - nie było by problemu z wymianą na większy). Brak reakcji na wysłanego (kolejnego!) mejla. Jeżeli nie macie wystarczających zasobów - zamknijcie sklep w gorącym okresie i problem rozwiązany. Jak dla mnie - sklep Answear może zniknąć na stałe. Zdecydowanie nie polecam.

1 / 5 2018-08-15

Obsługa dobra ale jak na tak znany sklep spodziewałam się lepszej jakości w tej cenie. Zamawiałam bluzę marki Wrangler która oczywiście zostanie zwrócona z powodu popękanego napisu. Wygląda jakby parę lat bluza leżała albo była prana co najmniej 30 razy. Wygląda to tak jakby wciskali zleżały towar który po pewnym czasie miał tylko cenę zmienioną na mniejszą żeby ktoś to kupił. Zawiodłam się i na pewno po czymś takim nie polecę tego sklepu.

4 / 5 2018-08-11

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-08-09

Torebka świetna, super zapakowana, zgodna z opisem i zdjęciem, dostawa również szybka, także wszystko na plus :)

4 / 5 2018-07-31

Sklep sprawnie zrealizował zamówienie.

3 / 5 2018-07-31

Zdecydowanie za długo trwała dostawa. Pakowanie - wielkie pudło z dużo mniejszym pudełkiem w środku, słano zabezpieczonym przed przesuwaniem. Pudło zewnętrzne niepotrzebnie jest takie duże. Utrudnia to przenoszenie i marnuje się materiał użyty do jego produkcji.

5 / 5 2018-07-31

Polecam.

5 / 5 2018-07-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkiej dostawy.

5 / 5 2018-07-20

Wysyłka z prędkością światła i super promocje :3

1 / 5 2018-07-17

Zamówiłam i opłaciłam zakupioną przez answer.com czapkę, od 14 dni czekam na przesyłkę. Dodzwonić się na infolinię nie ma szans, na mojego maila poprzez formularz po tygodniu oczekiwania dostałam informację że faktycznie są opóźnienia i towar wyjdzie za max 2 dni, no i mija kolejny tydzień i nic. Jednym słowem koszmar pod względem kontaktu z klientem i czasu oczekiwania na towar który mam wrażenie już do mnie nie dotrze. Szkoda nerwów i pieniędzy ;(

5 / 5 2018-07-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-14

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2018-07-14

Obsługa na jak najwyższym poziomie, prośba o szybką dostawę pomimo dużej ilości zamówień nie została zbagatelizowana co naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyło. Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie, na ta chwile mogę z czystym sumieniem polecić

5 / 5 2018-07-09

Super sklep goraco polecam!

5 / 5 2018-06-28

super zakupy

3 / 5 2018-06-27

Ogólnie oceniam sklep na 4. Minus za to, że nie wszystkie produkty widniejące na stronie sa dostepne. Powiadamiaja o tym dopiero po złożeniu i opłaceniu zamowienia.

1 / 5 2018-06-24

Sklep fajny, wszystko w porządku z dostawą, produktami jednak drugi miesiąc czekam na zwrot pieniędzy za zwróconą kurtkę ( za mały rozmiar), jest to już irytujące, dzwoniłam już w tej sprawie na infolinię kilkakrotnie gdzie zapewniano mnie że w następnym tygodniu pieniądze będą na moim koncie, do tej pory ich jeszcze nie otrzymałam.

4 / 5 2018-06-21

dla mnie za dlugi czas realizacji

1 / 5 2018-06-19

Zwrot gotówki za reklamację podobno wysłany i brak gotówki śmieszna firma ostatni raz skorzystałem i nikomu nie polecę tego sklepu nigdy w życiu.

4 / 5 2018-06-11

Jakość towaru na oczekiwanym poziomie. Rekomendacja do zmiany na portalu - brak możliwości zaznaczenie np. kilku marek bez powrotu na początek strony

5 / 5 2018-06-09

Szybka dostawa przesyłki.

5 / 5 2018-06-07

Produkt zgodny z opisem . Bardzo dobrze zapakowany. Szybka dostawa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-26

udane zakupy, przebieg bez najmniejszego problemu

5 / 5 2018-05-25

Jak zawsze szybko i sprawnie bez żadnych problemów Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-23

Wszystko fajnie, szybko, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona, na pewno moja przygoda z answear nie zakończy się na tym zamówieniu. :)

5 / 5 2018-05-22

Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalizm i dobra jakość godne polecenia !!!

5 / 5 2018-05-17

szczerze polecam wszystko, było ok.

5 / 5 2018-05-13

Torebka super jeszcze ładniejsza niż na zdjezdj polecam

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalna obsługa , super okazje .

5 / 5 2018-04-30

Od początku powstania sklepu robię w nim zakupy. Jestem w pełni zadowolony z poziomu jaki reprezentuje pod każdym względem. Ostatnio dokonywałem reklamacji zakupionego produktu i moja bardzo dobra ocena sklepu tylko potwierdziła profesjonalizm zespołu sklepu. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-26

Pomimo świątecznego okresu terminy dostawy zgodne z opisem, szybka dostawa. Paczka dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-04-20

Szybka i sprawna obsługa. Jestem zadowolona

5 / 5 2018-04-16

Polecam wszystkim_ super sklep!

5 / 5 2018-04-12

dobra cena, szybka i bezpłatna wysyłka

5 / 5 2018-04-12

Wszystko profesjonalnie!

5 / 5 2018-04-07

Wszystko poszło latwo, szybko i przyjemnie, polecam

5 / 5 2018-04-07

Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka. Wszystko na plus :)

5 / 5 2018-04-05

Profesjonalna obsługa ,szybka wysyłka ,towar fajny - zgodny ze zdjęciem i opisem.Polecam i pozdrawiam .

5 / 5 2018-04-04

Szybka doatawa, dobre ceny i łatwe zwroty. Duży plus za darmową dostawę!

1 / 5 2018-04-04

Złożyłam zamówienie 23.11.2018 i do dziś tj 5.12 2019 r nie mam zrealizowanego zamówienia oraz żadnego wyjaśnienia Nie polecam sklepu

5 / 5 2018-04-03

Szybko, sprawnie i to co chciałem

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalna i szybka obsługa, towar dobrej jakości, super rabaty.

1 / 5 2018-03-21

Złożyłam zamówienie w sklepie ANSWEAR 27 listopada br. (wtorek) wcześnie rano - czyli jeszcze przed okresem przedświątecznym i wzmożonej liczby dostaw. Mimo to zamówienie zostało wysłane z magazynu sklepu dopiero 30 listopada (piątek), czyli sklepowi ponad 3 dni zajęło przygotowanie zamówienia. Dostawa miała odbyć się poprzez Pocztex Kurier 48 do wybranego przeze mnie punktu w ciągu 2-3 dni roboczych. Jednak zamiast dostawy, 3 grudnia Pocztex dopiero zarejestrował wysyłkę, a następnie... cisza (w przenośni i dosłownie). Zarówno ze strony dostawcy, jak i sklepu ANSWEAR. Sklep ANSWEAR zablokował swój numer infolinii, jak również numer stacjonarny, na które normalnie można dzwonić w przypadku problemów z zamówieniem. Samo to świadczy o sklepie bardzo wymownie. Co więcej, nie reagował na maile w sprawie zamówienia, którego w dalszym ciągu nie otrzymałam. Minęło ponad 15 dni (!) od zarejestrowania przesyłki, emonitoring wskazywał, że zaginęła, jednak ANSWEAR w dalszym ciągu nie reagowało. 17 grudnia (3. tygodnia od złożenia zamówienia) na emonitoringu przesyłki pojawił się status "Dostarczono", podczas gdy zamówienia oczywiście w dalszym ciągu nie otrzymałam. Musiałam zadzwonić na infolinię Poczty Polskiej, spędzić na niej dosłownie ponad pół godziny (a nie jest to infolinia bezpłatna) i SAMA zgłosić interwencję. Okazało się, że kurier Pocztex 48 zapomniał zostawić przesyłkę w punkcie. Na szczęście po mojej interwencji sobie o tym przypomniał. 18 grudnia br. (wtorek), równo 3 tygodnie od złożenia zamówienia, odebrałam przesyłkę. Jak na zamówienie za ponad 200 PLN, standard dostawy naprawdę imponujący. Wszyscy wiemy, jak funkcjonuje Poczta Polska, więc nie byłam zszokowana ich obsługą, ale obsługą sklepu ANSWEAR, który otrzymał z góry należność za zamówienie i zostawił mnie samą z problemem zagubionej przesyłki. Zapamiętam tę transakcję na bardzo długo, straciłam czas i kolejne pieniądze (koszt połączenia z infolinią Poczty Polskiej). Państwu pozostawiam ocenę obsługi klienta w ANSWEAR. Ja swoją już mam i na długo mają mnie z głowy jako klientkę.

2018-03-18

Obsługa dobra ale jak na tak znany sklep spodziewałam się lepszej jakości w tej cenie. Zamawiałam bluzę marki Wrangler która oczywiście zostanie zwrócona z powodu popękanego napisu. Wygląda jakby parę lat bluza leżała albo była prana co najmniej 30 razy. Wygląda to tak jakby wciskali zleżały towar który po pewnym czasie miał tylko cenę zmienioną na mniejszą żeby ktoś to kupił. Zawiodłam się i na pewno po czymś takim nie polecę tego sklepu.

5 / 5 2018-03-16

Answear.com - rewelacja, wszystko sprawnie!

5 / 5 2018-03-09

Wszystko Ok

5 / 5 2018-03-07

Szybko i profesjonalnie , polecam !

5 / 5 2018-03-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-06

Szybko tanio i profesjonalnie .Czego oczekiwać więcej .Polecam .

5 / 5 2018-03-04

Bardzo szybka dostawa buty bardzo wygodne ,polecam sklep

5 / 5 2018-02-20

Szybko i bez problemu, profesjonalna obsługa, powiadomienia o każdym etapie. Polecam

2018-02-16

Sklep pod względem obsługi klienta przypomina katastrofę. W każdym tego słowa znaczeniu - pomijając odbieranie telefonów. Answear. com podczas odesłania jakiejkolwiek części zamówienia wymaga odesłania oryginału faktury. 16 dni temu dostali ode mnie prośbę z tym związaną - o wystawienie korekty do niej i przesłanie mi jej pocztą elektroniczną, ponieważ jest mi ona niezbędna i zależy mi na czasie, sprawę oznaczyłem jako pilną (w załączeniu przesłałem od razu skan faktury i protokół zwrotu). Równo 15 dni temu dostałem powiadomienie, że zwrot omawianej rzeczy został przyjęty. 10 dni temu zdecydowałem się na telefon i ponowną prośbę o sprawne działanie - uzyskałem odpowiedź, że sprawa zostanie przekazana ponownie jako pilna. Na pytanie jak będzie przesłana faktura (z korektą) dostałem odpowiedź, że DROGĄ ELEKTRONICZNĄ. W rzeczywistości nie stało się nic. 5 dni temu dzwoniłem ponownie - odpowiedź konsultanta - "przy sprawie napisano wysłane listem" na pytanie dlaczego skoro prosiłem i umawialiśmy się inaczej, nawet wcześniej dostałem samodzielną informację od konsultanta, że będzie przesłana e-mailem dostałem odpowiedź, że to jest niezbędne bo muszę podpisać jej odbiór. Oczywiście konsultant nie potrafił wyjaśnić dlaczego w takim razie nie można było tego wysłać zarówno w postaci fizycznej jak i skanu na pocztę elektroniczną, jego odpowiedź - "już się nic nie da zrobić, numeru śledzenia też nie ma, można tylko czekać". Oczywiście do tej pory nic nie otrzymałem. Cała sprawa jest nonsensem, europejska konkurencja (z nazwą rozpoczynającą się na literę Z), przerabiająca zapewne znacznie więcej zamówień ZAŁATWIA COŚ TAKIEGO W 24H i nikt nie wymaga podpisu. Globalni gracze branży odzieżowej, chociażby pokroju Adidasa mają fakturowanie w pełni zautomatyzowane - po zwrocie nowa faktura już na Ciebie czeka w panelu klienta. Nikt nie wymaga żadnego podpisu i zawsze wszystko najpierw dostajesz drogą mailową. To jest po prostu zwykła farsa, sprawa jest pilna, a ja czekam 15 dni na zwykły rachunek do zamówienia. Masz zamiar kupić cokolwiek w sklepie ANSWEAR.COM na fakturę? ODRADZAM, zdecydowanie lepiej sięgnąć do konkurencji - prościej i oszczędzisz sobie ewentualnych nerwów.

4 / 5 2018-02-16

Atrakcyjne ceny, błyskawiczna przesyłka, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-14

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa, zdecydowanie polecam!

1 / 5 2018-02-14

Obsługa na jak najwyższym poziomie, prośba o szybką dostawę pomimo dużej ilości zamówień nie została zbagatelizowana co naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyło. Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie, na ta chwile mogę z czystym sumieniem polecić

5 / 5 2018-02-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kupiłam 2 kurtki, jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów, super sklep internetowy.

4 / 5 2018-02-09

Dobry poziom uslug

5 / 5 2018-01-31

Szybko, miło, profesjonalnie! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-01-31

supper

5 / 5 2018-01-28

Polecam na 100% zakupy w Answear bo towar dobrej jakości i błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalne. Polecam!

5 / 5 2018-01-23

bardzo polecam

5 / 5 2018-01-22

Szybka i profesjonalna obsługa. towar zgodny z opisem.

2018-01-21

Nie wiem co się dzieje ostatnimi czasy z tym sklepem. Czekałam 2 tygodnie za przesyłką i to przed okresem wyprzedaży, Black Friday. Jakby tego było mało dostałam inny produkt niż kupiłam.

4 / 5 2018-01-15

Polecam zakupy w tym sklepie, aczkolwiek moje ostatnie zamówienie doszło po ponad tygodniu od złożenia zamówienia.

5 / 5 2018-01-09

Polecam, bo warto!!

5 / 5 2018-01-09

Idealny sklep internetowy - polecam

4 / 5 2018-01-09

Dobry a tani towar.

1 / 5 2018-01-08

Sklep godny polecenia.

2018-01-04

Dramatycznie nieogarniete Biuro Obslugi Klienta. Na dostawe, ktora miala zajac do 48 godzin czekalam 3 tygodnie. Produkt i opakowanie bez zastrzezen, ale niesmak pozostal ...

1 / 5 2017-12-29

Czas realizacji zamówienia znacząco odbiegał od terminu podanego podczas składania zamówienia. Zamiast 48h zakup dotarł po 7 dniach roboczych. Zakupiony przeze mnie zegarek nie został zabezpieczony i latał po całym kartonie luzem ( na szczęście nie został uszkodzony)

5 / 5 2017-12-27

jak zwykle super,wszystko pasuje,zgodne z opisem itd,lubię tu robić zakupy

5 / 5 2017-12-26

szybko i sprawnie, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-25

Niebywale szybka i staranna realizacja zamówienia! Serdecznie polecam ten sklep!

2017-12-23

UWAGA!!! UWAGA!!! Zaplacilam za produkt 150€ i go nie otrzymalam. Pieniedzy tez mi nie zwrocono!!

1 / 5 2017-12-21

Zamowiona kurtka super bardzo ciepła szybka dostawa . Polecam

2017-12-19

Nie uznano mi kuponu rabatowego na pierwsze zakupy mimo, że była to wina Answear, nie odpowiadają na mail podany na stronie oraz na formularz kontaktowy, przesyłka szła 2 tygodnie. Rozumiem, że zamieszanie mogło wynikać przez Black Friday ale experience robienia zakupów na tej stronie oceniam na 0. Zero dbałości o relacje z klientem, zdecydowanie nie zachęcają do tego żeby wykonać u nich ponownie zakupy.

5 / 5 2017-12-13

Polecam sklep, szybciutko, sprawnie...

1 / 5 2017-12-13

Ostrzegam potencjalnych klientów przed sytuacją, gdy zaistnieje konieczność złożenia reklamacji wadliwego towaru!!! Automatycznie zanikają pozory grzeczności, a zaczyna się odzieranie z godności klienta. Z mojego traumatycznego doświadczenia wypływa następująca rada: unikajcie wypełniania formularza reklamacyjnego, zamieszczonego na stronie sklepu, gdyż jest on NIEZGODNY z podstawą prawną. Towar zakupiony przeze mnie, nie zawierał pełnego opisu jego cech w trakcie zawierania umowy kupna sprzedaży. Dopiero rzeczoznawca (subiektywny w swojej ocenie) ujawnił wadę, która powinna być znana klientowi w momencie zakupu. Mimo to, reklamację odrzucono. Niestety, dalszy etap, to postępowanie sądowe.

5 / 5 2017-12-10

Bardzo polecam ten sklep internetowy ze względu na bardzo szybką wysyłkę jak i wysoką jakoś obsługi zgłoszeń.

1 / 5 2017-12-10

Wyjatkowo, jak nigdy na przesylke czekalam ponad tydzien.

5 / 5 2017-12-09

Szybko ,i zgodne z zamówieniem , polecam.

5 / 5 2017-12-06

Wszystko idealnie.

5 / 5 2017-12-04

Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Sklep godny polecenia.Profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2017-12-03

Super sklep,błyskawiczna dostawa,wszystkie możliwe formy płatności, bezproblemowy zwrot przesyłki.Ja nim znalazłam kurtkę idealną,jedną zwracałam.Bardzo dobry i dokładny opis na stronie.POLECAM

5 / 5 2017-11-23

Sklep super, w normalnym okresie wysylka tego samego dnia do 16stej, przed swietami na drugi dzien. Świetny asortyment. Plus za program AC. Brakuje jeszcze mozliwosci dodania ocen produktów i sklep przebilby konkurencje. Super,ze wspolpracuja z DPD. Najlepszy kurier:)

1 / 5 2017-11-17

Dziś mija 14 dni od kiedy zwróciłam w sklepie stacjonarnym kombinezon, który u Państwa zamówiłam. Nie dostałam do tej pory nic. Ani potwierdzenia zwrotu ani informacji o pozytywnym rozpatrzeniu, nie mówiąc o pieniadzach na koncie. Na wiadomości nikt nie odpisuje, dodzwonić się graniczy z cudem. Żeby kupić coś u Państwa dostałam przez ten czas chyba 4 wiadomości, informujace o "promocjach". Niestety, kontrakt po zakupie już się urywa i macie klientów w nosie.

5 / 5 2017-11-17

towar zgodny ze zdjęciem

5 / 5 2017-11-13

Ok. Polecam.

5 / 5 2017-11-08

Profesjonalna obsługa, jaknajbardziej polecam sklep.

5 / 5 2017-11-03

Wszystko ok!

4 / 5 2017-10-31

Wszystko w porządku. Towar dobrze spakowany. Czas realizacji również ok.

1 / 5 2017-10-20

UWAGA!!! UWAGA!!! Zaplacilam za produkt 150€ i go nie otrzymalam. Pieniedzy tez mi nie zwrocono!!

5 / 5 2017-10-18

Polecam

5 / 5 2017-10-16

Transakcja na najwyższym poziomie profesjonalizmu, odpowiedź na zapytanie z formularza telefoniczna, błyskawiczna. Tempo i poziom współpracy - od zakupu do otrzymania towaru ekspresowy!

1 / 5 2017-10-14

Wysyłka z prędkością światła i super promocje :3

5 / 5 2017-10-13

Super zakupy.Polecam nowym klientom.

5 / 5 2017-10-09

Wszystko super

5 / 5 2017-10-09

Zamówione buty otrzymałem bardzo szybko w ciągu 24h od zamówienia. Towar zgodny z opisem. Nie pierwszy raz zamawiam w Answear i nigdy się nie zawiodłem, polecam robić tam zakupy.

5 / 5 2017-10-05

jak zawsze wszystko super, serdecznie polecam

2017-10-04

Jestem zawiedziona, ponieważ sklep bardzo mocno się reklamuje wysyłką w ciągu 24 godzin - co dokładnie również jest opisane w warunkach - napisane jest też, cytuję "W WYJĄTKOWYCH SYTUACJACH POWYŻSZE TERMINY MOGĄ ULEC WYDŁUŻENIU, O CZYM KLIENT BĘDZIE INFORMOWANY PRZEZ OBSŁUGĘ SKLEPU NAJSZYBCIEJ JAK TO MOŻLIWE.". Złożyłam zamówienie w tym sklepie tylko z powodu ekspresowej przesyłki, niestety nie została zrealizowana zgodnie z wytycznymi podanymi na stronie sklepu. Jedyny plus jest taki, że można za darmo ją odesłać, bo jako, że jest spóźniona, już jej nie potrzebuję. Poza tym sklep działa tak samo jak większość sklepów internetowych, brak przewagi w postaci wysyłki ekspresowej nie daje mu już żadnych przewag w mojej ocenie.

5 / 5 2017-10-01

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Szybko i solidnie, a produkty wspaniałe. Nie miałam nigdy wcześniej tak ciepłej zimowej kurtki. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-09-30

Wszystko ok. Polecam sklep

4 / 5 2017-09-30

Szybka realizacja zmowienia, już na drugi dzień dostałam. Zapakowane bardzo porządnie polecam!

5 / 5 2017-09-29

Polecam!

1 / 5 2017-09-28

Polecam zakupy w answear, przesyłke otrzymałam na drugi dzień, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-09-22

Błyskawiczna przesyłka. Produkt zgodny z opisem. Konkurencyjna cena. Polecam :)

5 / 5 2017-09-20

Zamowiona kurtka super bardzo ciepła szybka dostawa . Polecam

5 / 5 2017-09-19

Rewelacja, dobre ceny, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-09-07

SUPER POLECAM SZYBKO

5 / 5 2017-09-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-31

Szybko i bezproblemowo. Napewno będę robiła częściej tutaj zakupy

5 / 5 2017-08-25

Mega profesjonalny sklep. Wysyłka błyskawiczna, towar super zapakowany, a ze zwrotami tez nie ma problemów :) Polecam na 100%

5 / 5 2017-08-22

Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie, polecam.

1 / 5 2017-08-12

Polecam zakupy w tym sklepie, aczkolwiek moje ostatnie zamówienie doszło po ponad tygodniu od złożenia zamówienia.

5 / 5 2017-07-30

Towar zgodny z zamówieniem, b.szybko i sprawnie. Dziękuję!

5 / 5 2017-07-30

Rewelacja ! Polecam pod każdym.wzgledem !

5 / 5 2017-07-30

Niestety muszę zwrócić.bo rozmiar 37 wychodzi jak 38.Są za duże.Poza tym całość transakcji B.dobra.

5 / 5 2017-07-28

Polecam zakupy na tej stronie.

1 / 5 2017-07-28

Profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep w 100%.

5 / 5 2017-07-22

Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!

5 / 5 2017-07-20

Bardzo fajny sweterek, super dostawa, darmowa do salonu. Polecam

5 / 5 2017-07-19

Wszystko w porządku. Polecam :-)

5 / 5 2017-07-18

Jestem zadowolony z zakupów

Rzetelne opinie o Answear.com

Answear.com

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.answear.com

Email
[email protected]

Telefon
12 312 27 27

Komórka
-

Infolinia
801 801 569

Logowanie