Kategorie: / Pozostałe

Beliani.pl Opinie Klientów

4.39/5.00 - ilość ocen: 69
opinie o Beliani.pl
5 / 5 2022-05-13

udane zakupy

udane zakupy, szybka dostawa, wszystko ok.

5 / 5 2022-05-09

Mebla

Wszystko przebiegło pomyślnie. Jakość perfekcyjna, na najwyższym poziomie.

5 / 5 2022-05-06

Beliani

Zamawiałam kanapę, wszystko przebiegło bardzo sprawnie i nie było najmniejszych problemów ani z obsługą, ani z dostawą.

5 / 5 2022-02-27

Świetny kontakt z obsługą, wszystko poszło sprawnie. Bardzo duży wybór produktów.

5 / 5 2022-01-26

Dobra Jakość, Wspaniały Kontakt,Szybka Dostawa

5 / 5 2021-11-27

Szybka dostawa, dobra jakość

5 / 5 2021-11-17

Duży plus za szybką realizację i dostawę. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz, ogromny wybór mebli jak i dodatków do domu Polecam!

5 / 5 2021-09-29

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów w Beliani. Dobra jakość, szybka i darmowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2021-08-29

Zamówione przeze mnie produkty w stu procentach spełniły moje oczekiwania. Towar wygląda tak, jak na zdjęciach. Byłam bardzo miło zaskoczona szybką wysyłką

1 / 5 2021-03-25

Nie polecam !!!!! To nasz pierwszy i ostatni zakup .Zamówiliśmy meble do salonu szafa uszkodzona odpryski na każdym elemencie na drzwiach duża rysa ,komoda z innej parafii ,stolik dramat nie udolnie zamazane rysy jakimś g....Kierowca to nieuprzejmy buc rzuca towarem a no i brak skręcania kołkami mocującymi nie polecam szkoda się wkur.....!!!!!

2019-03-12

Witam Na początek obsługa ze świecą szukać mniej kompetentnej jedyne co oni wiedzą że NIC nie mogą. Później księgowość która przez 3 dni udaje że nie widzi wpłaty mimo przesłania potwierdzenia wpłaty, później okazało się że to sposób na przeciąganie wysyłki towaru którego się nie ma na stanie, towar ma dojść po 30 dniach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jeszcze czekam) od wysłania pieniędzy, oczywiście na żaden upust nie mogę liczyć - w tej firmie myślą że klient nie ma żadnych praw. Dodatkowo Pan z obsługi twierdzi że jak się powie klientowi ze będzie miał towar po 14 dniach a klient dostanie go (może) po 30 to nie jest to kłamstwo Absolutnie 1 i ostatni zakup w tej dziwnej firmie - przestrzegam każdego omijajcie !!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-02-23

Zamówienie trafiło do mnie w przeciągu niespełna dwóch tygodni, kontakt z działem Obsługi Klienta bardzo dobry, a zamówiony fotel przepiękny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, z chęcią jeszcze tu wrócę. A... warto zerkać na obecnie panujące promocje!!

5 / 5 2019-02-19

Negatywne opinie prawie zbily mnie z tropu, ale chcialam sie sama przekonac i zamowilam fotel. Jest przepiekny i wygodny. Plus za obsluge klienta, wszystko zalatwione sprawnie i w milej atmosferze. Polecam!

5 / 5 2019-02-17

Stół LISALA jest bardzo starannie zrobiony. Co prawda nie jest mi znany projektant tego mebla, ale wyrazy szacunku dla niego. Udało się mu zaprojektować designerski, lekki i ciekawy stół, który można spokojnie porównywać ze stołami ""z górnej półki"", które są kilkakrotnie droższe. Polecam!

5 / 5 2019-02-06

Po dokonaniu pierwszego zakupu, sklep oceniam na rzetelny. O księgowaniu przelewu zostałam poinformowana drogą mailową bardzo szybko bo już następnego dnia po dokonaniu zakupu. Dwa dni później towar został dostarczony pod moje drzwi.

5 / 5 2019-02-05

Z czystym sumieniem zawsze polecam wszystko OK

2019-02-05

Bardzo miła i pomocna obsługa , czas oczekiwania zgodny z opisem

2019-01-23

Obsługa bardzo miła , mailowo otrzymałam wszystkie informacje

5 / 5 2019-01-18

Transakcja zdecydowanie pozytywna. Miłe zaskoczenie w postaci szybkiego terminu dostawy! Sam stół Toscana super. Wykonany starannie i solidnie. Polecam!

2019-01-16

Mebel okazał się tak chińskim bardziewiem że szkoda gadać, pomyślałem że nie szkodzi mam 14 dni na zwrot, niestety tu kolejna przykra niespodzianka - firma ma siedzibę w Szwajcarii - cena najtańszego kuriera przekracza dwukrotnie wartość mebla. Wzorcowy sposób robienia klienta w hu..

5 / 5 2019-01-08

Szybka dostawa, przedmiot zgadzał się z opisem, transakcja bez zastrzeżeń.

1 / 5 2018-12-28

Żałuję, że nie przeczytałam opinii przed zakupem. Podpisuję się pod negatywami dla firmy kurierskiej GEIS- unikajcie! W moim przypadku o ile dostarczenie przesyłki przebiegło w miarę sprawnie (kurier "nawet" zadzwonił), to wymiana lampy (reklamacja, lampa ma istotną wadę) już nie doszła do skutku. Na kuriera nie doczekałam się PRZEZ TYDZIEŃ, niemal codziennie zgłaszając, że kurier się ze mną nie kontaktował. Nawet kiedy byłam mieszkaniu wyznaczonego dnia (cały dzień), kurier nie pojawił się, mimo wyraźnych interwencji ze strony sklepu (byłam w kopii maili) i zapewnień ze strony dyspozytora. Kurier oczywiście twierdził, że nikogo nie zastał. Dokładnie odbiór umówiony był na poniedziałek, kurier nie zjawił się i nie skontaktował do piątku! Maile pracownika sklepu były nieskuteczne, czy to jakaś zmowa, by uniemożliwić klientowi skorzystanie z jego praw?

3 / 5 2018-12-25

Zdecydowanie odradzam zakup. Zakupilam jeden z najdrozszych modeli stolikow liczac na dobra jakosc tymczasem okazalo sie ze niestety szuflada sie niedomyka. Zglosilam usterke chcac samemu rozwiazac problem ale dzial techniczny udzielal wskazowek niemozliwych do zastosowania przy tym modelu stolika po czym oznajmiono mi ze skoro nie umiem wyregulowac wysokosci zle skreconej szuflady to moge zwrocic stolik na swoj koszt poniewaz niedomykajaca sie szuflada nie jest istotna wada. Hmmmm ... nadmienie jeszcze ze pierwszy stolik ktory otrzymalam zostal uszkodzony w transporcie poniewaz jakosc pakowania jest slaba.(karton i troche styropianu)

5 / 5 2018-12-14

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-04

Gorąco polecam. Szybka i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt z działem obsługi klienta. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-29

towar dobrej jakości w dobrej cenie, polecam zakupy

2018-11-16

Ciekawe oferta, dobra jakosc, niska cena i ciekawy design. Warto.

5 / 5 2018-11-12

Lampa i pufa solidnie wykonane,pięknie prezentują się w pokoju. Polecam!

2018-10-23

Sofa kupiona w tym sklepie po 4 miesiącach użytkowania zapadła się. Sklep idzie w zaparte i nie uwzględnia reklamacji. W instrukcji nie było napisane "nie siadać"

5 / 5 2018-10-22

Sklep obsłużył mnie bardzo szybko, dostawa nastąpiła w ciągu dwóch dni od zakupu. Miła obsługa klienta przez telefon (potrzebowałam informacji właśnie o terminie realizacji zamówienia).

2018-10-12

towar ( Ławka Malboro) oferowany na stronie internetowej nie ma nic wspólnego z dostarczonym towarem, jakość towaru beznadziejna, kolorystyka nie odpowiada ofercie, towar brudny zagrzybiony porysowany

5 / 5 2018-10-10

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka zamówienia, wszystkie istotne informacje przekazane mailowo. Polecam!

2018-10-09

wszystko w jak najlepszym porządku , dostawa na czas , towar dobrze zapakowany

2018-10-03

Dostarczone meble były niestety uszkodzone (zbita szyba). Kartony z zewnątrz były w stanie wizualnym dobrym, jednakże szyba będąca elementem stołu, była zbita. Sposób jej zapakowania (brak amortyzujących narożników itd) znacząco zwiększa ryzyko uszkodzenia. Szyba była w jednym z olbrzymich kartonów, nie sposób ocenić bez otwierania. Praktyka reklamacyjna w ciągu 24 godzin od dostawy niejako zmusza klienta do montażu mebli w tym czasie, co jest często niemożliwe. Wymogi sporządzania notatki lub drukowania, że opakowanie w dobrym stanie a czas sprawdzenia wynosi 24h podchodzi pod klauzule niedozwolone. Reklamacja została odrzucona, bo osoba odbierająca nie określiła się firmie ww sposób (chore!). Już przy zgłoszeniu zaproponowano mi zakup kolejnej szyby (może to taki sposób na zwiększenie sprzedaży?) Reasumując: przestrzegam, zwłaszcza jeżeli meble wymagają złożenia, a nie zrobicie tego w 24h, które daje firma Beliani, "otwarta" i "przychylna" klientowi. Pozostałe zamówienia anulowałem. Nie chcę ryzykować.

2018-09-27

Sklep godny polecenia, a towar zgodny z opisem, najwyższej jakości.

5 / 5 2018-09-14

Jestem bardzo zadowolona z jakosci mebli. Realizacja zamowienia troche trwala, ale wszedzie teraz sie czeka na meble kilka tygodni.

2018-08-28

Dramat, łóżko po trzech miesiącach zaczęło się rozpadać. Okleina zaczęła odchodzić.....reklamacja nie została pozytywnie rozpatrzona ze względu na złe użytkowanie produktu.......

2018-08-24

Dramat, łóżko po trzech miesiącach zaczęło się rozpadać. Okleina zaczęła odchodzić.....reklamacja nie została pozytywnie rozpatrzona ze względu na złe użytkowanie produktu.......

5 / 5 2018-07-20

polecam. Bardzo dobry, szybki kontakt. Warto wyróżnić sklep za indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb. Wyświadczyli mi miłą przysługę związaną z dostawą pomimo tego ,że nie musieli bo wszystko było już ustalone. Dzięki pracownikowi i jego zaangażowaniu dostałem towar prędzej. Sam produkt (kanapa - RONNE) jest super, ładna, dobrze wykonana , solidna.

2018-07-20

Porażka!!! Przestrzegam wszystkich klientów!

5 / 5 2018-07-20

Szybka dostawa, zamówienie przyszło zapakowane w podwóy karton. Lóżko jest sliczne i o wiele ładniejesze niż prezentowane na zdjęciach. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-06

Bardzo miła obsługa i profesjonalny kontakt

5 / 5 2018-06-23

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Towar naprawdę starannie zapakowany. Jestem bardzo zadowolona z pięknych i dobrych jakościowo krzeseł, które były w stosunkowo niskiej cenie. Bardzo polecam ten sklep!!

2018-06-17

Sklep poinformował mnie juz po wpłaceniu pieniędzy, że towar jest niedostępny i będzie 2 mies. później. Ten termin już też minął, a towaru nie ma. Nie można się dowiedzieć, kiedy będzie. Nie ma możliwości złożenia reklamacji, ani podania oceny na stronie. Niemiła obsługa telefoniczna. Klient nie ma żadnych praw.

5 / 5 2018-06-14

Jestem bardzo zadowolona z transakcji jak i z kupionego przedmiotu. Firma godna polecenia. Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą.

2018-06-12

Korzystałem pierwszy raz Co obiecali to wysłali,nawet szybciej niż mieli! Będę korzystał z oferty tego sklepu .

5 / 5 2018-06-07

Bardzo ładne produkty w przystępnych cenach ,zamówiłam dywan ,po dwóch dniach miałam go już u siebie ,zamówienie składałam telefonicznie ,profesjonalna i miła obsługa klienta -polecam

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalny sklep. Szybka dostawa towaru, dobry kontakt. Polecam!!!

3 / 5 2018-05-31

ODRADZAM! Kupiła moją zona parę materiałowych foteli. Po odpakowaniu od razu rzuciło się w oczy jak beznadziejnie źle wykonane są owe meble. Wystające plastikowe rurki! Popruty, wytary materiał, niska jakość. ODRADZAM! Na pudle jest wielki napis MADE in CHINA. Chiński szrot kupowany za grosze, opychany z ogromnym narzutem. ODRADZAM! Żałuje bardzo, że nie przeczytaliśmy wcześniej opinii o tym gó***nym sklepie.

5 / 5 2018-05-28

Sofa świetna. Materiał dobrej jakości jeśli mozna cos więcej powiedzieć po miesiącu użytkowania. Za tą cenę chyba nic lepszego sie nie znajdzie. Jedyne to nóżki okazały sie byc inne niż na fotografiach. Mimo wszystko polecam.

2018-05-23

Reklamacja trwa bardzo długo i niestety meble które przysłano w ramach reklamacji były także uszkodzone.

5 / 5 2018-05-14

Szybka dostawa, przedmiot zgadzał się z opisem, transakcja bez zastrzeżeń.

2018-05-13

Błyskawiczna obsługa i z przyjemnością polecę ten sklep znajomemu

2018-05-09

Kupilismy dwie sofy Dublin.Otrzymalismy produkt nie nadajacy sie do niczego.Nie mozna na tym czyms ani spac ani siedziec.Obsluga klienta bardzo dziwna.Nie chcieli przyjechac meble obejrzec.Kazali doslac zdjecia.Na podstawie zdjec z telefonu oceniaja co sie dzieje z meblem.Proponowali 200 zl rekompensaty i naprawienie wad na wlasny koszt.Nie zgodzilismy sie i zaczela sie przepychanka droga elektroniczna.Skonczylo sie na tym ze musielismy na wlasny koszt meble dowozic do magazynow w Szczecinie.W magazynie panowie nie sprawdzili czy mebel ma jakies wady np.dziura,rozciecie itp.Oddali pieniadze za dwa dni.Bardzo dziwna firma.Nie polecam.Jak najdalej od nich.

2018-05-01

Dywanik dostarczony błyskawicznie, w bezpiecznym opakowaniu. Jakość odpowiada prezentowanemu opisowi i j fotografii.

5 / 5 2018-04-18

Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa dostawa. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-10

Wszystko niby ok ale... oparcie łózka NIZZA (kremowa część) miała brudne ślady m.in. rąk. Musiałam nieźle się natrudzić żeby je zmyć. Uważam, że kupując produkt nowy, za takie pieniądze czystość powinna być bez zarzutu. Łóżko generalnie mi się podoba ale powyższy fakt trochę ujmuje sklepowi. I druga sprawa to potwierdzenie odbioru przesyłki - na czystej kartce papieru, na której ręcznie napisano jedno zdanie (nie pamiętam dokładnej treści) w stylu "potwierdzam odbiór przesyłki", żadnego numeru listu przewozowego, co kto komu i na jaki adres wysyła. Wyglądało to trochę niepoważnie.

5 / 5 2018-03-29

Dywan jest przepiękny. Na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Niewyobrażalnie miękki - mam wrażenie, że stąpam po chmurze. Produkt idealny! Dostawa sprawna i na czas. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-28

Sprawnie i szybko, tak jak w opisie - towar dostałem nie po 14 dniach tylko po 8. Rewelacja. Bardzo dobra jakość zamówionego łóżka. Dostawa do domu pod drzwi.

5 / 5 2018-03-27

szybka realizacja, dostawa bez uwag, polecam wszystkim

5 / 5 2018-03-25

O Beliani dowiedziałam się od znajomej, która w swoim domu posiada meble tej firmy. Sama zdecydowałam się na zakup materaca i był to strzał w 10! Materac jest niezwykle wygodny, a procedury związane z zakupem jak i dostawą przebiegły bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2018-03-17

super- szybko i bezproblemowo

2018-03-04

Bardzo słaba jakość produktu w stosunku do ceny mebli tarasowych. Ratan posiadał liczne obdarcia, a sposób zapakowania, powiązanie poszczególnych elementów mebli skrawkami różnych materiałów oraz ślady zabłocenia na nodze mebla wskazywały, że towar pochodził ze zwrotów. Nieuczciwy sprzedawca, nie dość że sprzedał towar z wadami jako nowy i bez wad, to nie przyjął reklamacji, obciążając mnie kosztami zwrotu towaru potrąconymi od ceny zakupu. Sprzedawca przerzucił winę za uszkodzenia na transport i na fakt, że nie zaznaczyłam przy odbiorze towaru od kuriera opcji "USZKODZONY", choć takiej opcji na protokole sprzedawcy w ogóle nie było! Jedyną adekwatną do zaistniałego odbioru opcją spośród wymienionych w protokole była "Opakowanie w dobrym stanie, a czas sprawdzenia produktów wynosi 24 godz.", którą to opcję zaznaczył przy mnie kurier sprzedawcy, a ja nie mogłam się z nią nie zgodzić, bo przecież przesyłka była cała i nic nie wskazywało na fakt, żeby cokolwiek z towarem mogło się przydarzyć podczas transportu. Pomimo, że w ciągu 24 godzin towar sprawdziłam i zgłosiłam sprzedawcy jego liczne wady udokumentowane zdjęciami, to niestety dalszy przebieg kontaktów był ze strony sprzedawcy po prostu kpiną z kupującego. Gdyby nie to, że nie miałam ochoty magazynować w domu niechcianych mebli, zamiast zwracać towar na własny koszt, złożyłabym temu sprzedawcy pozew.

5 / 5 2018-02-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego dywanu oraz z obsługi.

3 / 5 2018-02-15

Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Towar wątłej jakości. Obsługa beznadziejna. Gwarancja i zwroty w tej firmie nie istnieją(fikcja). Jestem zdegustowany obsługą, odpowiedziami na korespondencje. Brak adresu w kraju. Jak firma z takim sposobem funkcjonowania może istnieć na rynku? Nie mam pojęcia. Ale przestrzegam wszystkich przed zakupami. Zrobiłem zakupy na kilka tysięcy. A z odpowiedzi na reklamacje wywnioskowałem, że nie wiem jak się używa krzesła i jakie jest jego przeznaczenie.

5 / 5 2018-02-08

Zakupiłam w czerwcu, w sklepie internetowym Beliani.pl kilka mebli - łóżko do sypialni, fotel, stoliki kawowe, szafki nocne, sofę...i wszystkie meble są wysokiej jakości oraz spełniają moje oczekiwanie. Nie było to moje pierwsze doświadczenie z firmą Beliani, ponieważ dwa lata temu, kupiłam już fantastyczny stolik kawowy :) Miałam też okazje przejść przez proces reklamacyjny, w czasie którego spotkałam się z dużym zaangażowaniem i prawdziwą chęcią pomocy klientowi.Także POLECAM ! Dodam, że meble były dobrze zapakowane, zabezpieczone przed uszkodzeniem w transporcie, firma montująca profesjonalna, miła, a osoba zajmująca się reklamacją, bardzo pomocna. Moje odczucia są bardzo pozytywne i na pewno zostanę klientem Beliani.

2018-02-02

Firma nierzetelna, brak realizacji zamówienia przez miesiąc czasu od wpłaty pieniędzy. Brak informacji o stanie zamówienia ze strony sprzedającego, mierny kontakt z BOK. Unikać!

2018-02-01

wszystko w jak najlepszym porządku, sklep godny polecenia

5 / 5 2018-02-01

Lampa bardzo dobrej jakości, produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-01-30

Niedawno zakupilam zestaw mebli XXL w sklepie Beliani. Po prostu rewelacja!!! Wygodny i swietnie prezentujacy sie zestaw mebli ogrodowych. Elegancki no i przede wszystkim mozna go dowolnie laczyc i ustawiac na kilka sposobow. Nie sadzilam ze mozna w internecie cos tak fajnego znalezc, i bylam dosc sceptycznie nastawiona do takich zakpow..ale coz raz kozie..jak to sie mowi..i naprawde, efekt jest..jestem bardzo zadowlona. Polecam wszystkim.

2017-12-28

Nie dajcie sie wrobic w 365 dni na zwrot, bo po 14 dniach jest to tylko zamiana. Po 14 dniach mozna zwrocic, a otrzymasz tylko kupon wartosciowy na zakup w sklepie.

2017-12-21

świetny produkt, zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, miła obsługa

2017-12-20

Zamowione komody znacznie roznia sie od tych pokazanych na stronie. Bardzo duze problemy z z organizacja darmowego kuriera i palety. Kiedy towar trafil do ich magazynu napisali do mnie maila ze poduszka byla uzywana a meble zle zabazpieczone i ze potracaja 500 zl... Poduszki nigdy nie wyciaglam z oryginalnego opakowania a meble zostaly zapakowane do kartonow i solidnie przymocowane do palety wedlug wskazowek kuriera. Mialam na to wiele czasu poniewaz kurier zanim wzial towar byl po niego 3 razy. Dopiero za 4 razem byl odpowiednio przygtowany aby zabrac towar. Tak wiec darmowy zwrot to tylko i wylacznie chwyt marketingowy. Nie mam ani pieniedzy ani mebli. Dziura w domowym budzecie i 2 tygodnie stracone na niby darmowe odeslanie towaru w rzeczywistosci zwrot kosztowal mnie 500 zl

1 / 5 2017-12-05

Sklep nie odpowiada na maile. Po wystawieniu negatywnej opinii nie pojawia się ona na stronie sklepu.

2017-11-29

Zapłaciłam dodatkowe 150pln za opcje „Wniesienie”. Na stronie przy zamawianiu nie jest podana informacja, ze wniesienie jest do pierwszego pomieszczenia. Wniesienie to dla mnie dostarczenie do miejsca przeznaczenia. Sama musiałam otwierać wszystkie paczki i przenosić części na półpiętro prosząc o pomoc malarza, ponieważ panowie zostawili je w wejściu do domu. Nie zrobiłoby mi dużej różnicy przenoszenie wszystkiego o 5 metrów dalej gdy i tak przenosiłam je 20 metrów sama. Firma nie podajecie właściwej informacji przy klikaniu opcji „wniesienie”, może powinna się ona nazywać „wniesienie przez próg” bo dokładnie to panowie zrobili. Uważam ze jest to niedokładne informowanie kupca.

5 / 5 2017-11-18

dobra obsługa,polecam

5 / 5 2017-11-16

Zamowienie zostało zrealizowane w terminie krotszym niz termin ustalony przy potwierdzeniu zamówienia.Mila i profesjonalna obsługa.Sklep godny polecenia!

3 / 5 2017-11-15

!!!UWAGA NA TĘ FIRMĘ!!! Tragedia. W maju tego roku zamówiliśmy 2 szafki nocne. Zwracaliśmy je 3 razy zanim otrzymaliśmy pierwszą szafkę w pełni działającą (z działającymi szufladami). Pierwszą i do tej pory jedyną. Jeśli chodzi o drugą to nadal zwracamy i otrzymujemy wadliwe. Właśnie otrzymaliśmy 6. raz złą szafkę. Nie jesteśmy zbyt wymagający, bo chodzi nam tylko o to żeby otrzymać szafki, w których otwierają się szuflady... Firma nie raczy nawet przekazać jakiejkolwiek rekompensaty za stracony czas i właściwie zamrożone pieniądze. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.

1 / 5 2017-10-05

NEGATYWNA ! Przesłany towar oczywiście wadliwy. Proces reklamacyjny to "droga przez mękę": Sklep zażyczył sobie rozmontowania i zapakowania reklamowanych mebli (meble do samodzielnego montażu) w oryginalne opakowania (niewykonalne). Moje prośby o podanie kurierowi możliwych godzin odbioru paczki i przesłanie informacji o terminie wizyty kuriera zostały zupełnie zignorowane i na skutek tego kurier zjawiając się niespodziewanie i bez uprzedzenia odebrał pozostawioną u sąsiadów paczkę przeznaczoną dla innego odbiorcy (biuro obsługi klienta odmówiło mi wcześniej nawet podania adresu oddziału sklepu, do którego miał być wysłany reklamowany towar). Nie wiedziałam nawet jaka firma kurierska ma odebrać paczkę.To spowodowało, że z jednej strony najpierw musiałam samodzielnie ustalić jaka firma odebrała przesyłkę i przejść uciążliwą procedurę odzyskania "niewłaściwej" paczki (kurier nie dysponował potwierdzeniem odbioru paczki, które zostało wysłane wcześniej do Beliani i którego nie otrzymałam od sklepu) i nadania jej właściwemu odbiorcy, a z drugiej spowodowało problemy z odbiorem paczki z reklamowanym towarem. Na moją interwencję w sklepie Beliani otrzymałam jedynie kłamliwe stwierdzenie, że wysłali mi numer listu przewozowego (na co nie ma żadnego dowodu) i odpowiedź, że nie ponoszą za nic odpowiedzialności. Do tej pory nie spotkałam się z taką arogancją ze strony "biura obsługi klienta" (zaprzeczanie oczywistym faktom i kłamstwa).

2017-09-26

Witam nie mam żadnych problemów wszystko poszło bez problemu sofa pierwsza klasa ale i wysyłka ekspresowa serdecznie polecam.pozdrawiam

5 / 5 2017-08-26

Meble bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2017-08-26

Polecam topper Memory Foam- swietny produkt, wreszcie nie budze sie z bolem kregoslupa- jakosc obslugi i serwisu bardzo dobra :)

5 / 5 2017-08-16

Miła, szybka i profesjonana obsługa. Towar bardzodobrej jakości.

2017-08-14

Pomimo przewidywanej dostawy 14 dni lampa doszła już po 5 dniach. Kurier zapukał rano w Wigilię :)

5 / 5 2017-08-09

Pufa dotarła niespodziewanie szybko. Jest bardzo wygodna i ładna wizualnie choć trudno z niej wstać :)

2017-07-17

Wszytsko OK!

2017-07-15

Podsumowując - bardzo udane zakupy. Obyło się bez większych problemów. Powiadomiony o tym fakcie sklep przesłał natychmiast priorytetem dwie brakujące sztuki. Na prawdę warto robić tam zakupy. Przyznaję, iż z całą pewnością zakupując w przyszłości meble będę rozważał zakupy w pierwszej kolejności właśnie tam. Duży pozytyw dla tego sklepu oraz obsługi.

2 / 5 2017-07-12

Nie polecam. Sklep korzysta z usług firmy kurierskiej (Geis =tragedia), która nie dostarcza przesyłek. Sklep oszukuje przy zamówieniu, automatycznie zaznaczając pozycję dodatkowo płatnego ubezpieczenia. Należy dodatkowo rezygnować z extra opłaty. Stanowczo odradzam za nieuczciwe praktyki.

2017-07-11

Beliani. pl to będzie mój faworyt przy kolejnym zakupie mebli. Sofa skórzana Chesterfield to był świetny wybór. Tak jak w opisie skóra jest wysokiej jakości, a za ten desing musiałabym w regularnym sklepie zapłacić dwa razy tyle.

2017-06-27

Zakpiłem dwie szafki nocne, gdzie przy jednej z nich, jeden z elementów był wyraźnie szary, zamiast biały jak cała reszta. Na zgłoszoną reklamację odpowiedziano mi, że na taką wadę miałem 24 godz. a nie 24 miesiące. Przy meblowaniu domu i składaniu dużej ilości mebli doszedłem do wniosku, że ta różnica nie będzie przeszkadzała, ale przeszkadza. Pomimo tego, że zakupiłem w Beliani 4 meble, nie zakupię następnych i nie polecę nikomu, bo sklep po prostu mnie zlekceważył. Nie polecam !!!

3 / 5 2017-06-14

Odradzam zakup w sklepie Belianii ! Towar niskiej jakości, podejrzewam że ściągany z Chin. Zakupiłam komplet wypoczynkowy biały technorattanowy na taras. Owszem był piękny ale tylko przez pierwsze dwa lata kiedy był objęty gwarancją. Po dwóch latach zaczęły pękać i kruszyć się paski rattanowe i cały splot mebli zaczął się rozwalać. Komplet nie nadaje się do użytku. Po zgłoszeniu problemu i zaakcentowaniu że jest wada ukryta sklep Beliani nie poczuwa się do żadnej rekompensaty jednoznacznie tłumacząc że gwarancja była na 24 msc. Na kolejne moje odwołania sklep już wogóle nie raczył odpowiedzieć. Zostałam z kompletem mebli wart 4500 zł, który nadaje się do wyrzucenia.

3 / 5 2017-06-04

Odradzam! Obsługa klienta przez przedstawiciela firmy kurierskiej poniżej jakichkolwiek standardów! Pan niemiły, nieuprzejmy, niekulturalny. Nie pozwolił odpakować mi przy nim przesyłki kurierskiej, mimo że z zewnątrz był uszkodzony karton!! (Mam zrobione zdjęcia! Mimo wszystko Pan twierdził, że "z przesyłką przecież jest wszystko ok!"). Non stop patrzył na zegarek, twierdził, że "nie ma czasu na takie rzeczy" i "że nie mam prawa rozpakowywać przesyłki przed podpisaniem się w miejscu - 'przyjąłem bez zastrzeżeń'". Przykro mi, ale nie podpisuję czegoś co nie jest zgodne z prawdą ;). Nie wspomnę już o paru innych stwierdzeniach, które ABSOLUTNIE nie były na miejscu. Poprosiłam Pana o wylegitymowanie się, ponieważ chcę złożyć skargę na tego pracownika do firmy Geis, natomiast znowu Pan wyraźnie dał mi do zrozumienia, że nie ma takiego obowiązku i utrudniał mi cały proces odbioru przesyłki. Ponad to rozumiem atrakcyjne ceny sklepu Beliani, aczkolwiek zapakowanie produktu pozostawia również wiele do życzenia. Sam stolik, który zamówiłam - ok. Bez szału.

5 / 5 2017-05-23

Polecam jak najbardziej, fajne mebelki, dobre wykonanie i cena tez przystepna. Ogladalam je na targach w Szczecinie i naprawde warto, kupilam zestaw italy:) wygodne i praktyczne z technoratanu..

2017-05-17

Obsługa sklepu bardzo miła i pomocna . czas oczekiwania na przesyłkę dokładnie taki jak w opisie

5 / 5 2017-05-12

Miła, szybka i profesjonana obsługa. Towar bardzodobrej jakości.

2 / 5 2017-05-08

Bardzo NIE POLECAM sklepu. Chciałam odesłać zamówiony towar, z uwagi na jego bardzo złą jakość wykonania w stosunku do ceny i skutecznie b. długo utrudniano mi to. Na stronie internetowej nie ma adresu. Nie chciano udzielić mi informacji gdzie mam odesłać mebel. Początkowo próbowano mi wmówić, że nie mam prawa do zwrotu towaru. Bardzo bezczelnie i niemiło. Skandaliczna obsługa. Pierwszy raz miałam takie problemy, chociaż robię bardzo dużo zakupów w sieci. Ostrzegam przed tym sprzedawcą. Bardzo NIE POLECAM!!!

5 / 5 2017-05-06

Polecam, kupiłam krzesła są super, dokładnie wykonane, w rzeczywistości są lepsze niż na zdjęciu. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Warto kupić, polecam,

5 / 5 2017-05-01

Miła obsługa telefoniczna, szybka wysyłka. Dziękuje i polecam!

3 / 5 2017-04-30

zdecydowanie odradzam. Brak profesjonalizmu, otrzymałam uszkodzony towar, reklamacje są przeciągane dla zniechęcenia klienta. Kurier dostarcza przesyłki wyłącznie wg własnego uznania, mimo ustalonych wcześniej godzin dostarczenia a potem zero dostosowania się. FATALNA obsługa kurierska (jakaś czeska firemka), trudności ze spisaniem protokołu szkody ze względu na unikanie klienta. ZDECYDOWANIE ODRADZAM

3 / 5 2017-04-29

W sklepie beliani kupiłem meble ogrodowe grande które reklamowałem trzy razy Pomylono paczki ,następnie dwa razy przysłano zbita szybę . Po paru miesiącach kupilem wannę z hydromasażem w której rozpadł się kran Bo Chińczyk wkleił perlator .Beliani odmówiło reklamacji twierdząc ze mam za twarda Wodę .odradzam kupno czegokolwiek w tej firmie.

3 / 5 2017-04-27

Przestrzegam przed zakupami w sklepie Beliani. Jakość produktów nieadekwatna do ceny. Towar przychodzi uszkodzony - bardzo źle zabezpieczony towar w zasadzie brak zabezpieczeń meble drewniane zapakowane tylko w karton oklejony taśmą. Tym razem zakupiłam dwie rzeczy: skrzynię drewnianą na poduchy Toscana oraz pokrowiec przeciwdeszczowy na meble Toscana. Skrzynia Toscana mieści 4 poduchy mimo, że w komplecie mebli jest 6 poduch - według wymiarów skrzyni powinny się mieścić wszystkie poduchy natomiast nie uwzględniono dna, które przykręca się ciut wyżej i brakuje 2 cm na wysokości, żeby skrzynia pomieściła wszystkie poduchy i się domknęła. Dodatkowo skrzynia przyszła uszkodzona - połamane dno - można było się tego spodziewać biorąc pod uwagę jakość zapakowania drewnianej skrzyni - a raczej brak jakości. Procedury reklamacyjne w tym sklepie są karkołomne i w zasadzie nie do przejścia. Główna zasada, która obowiązuje w sklepie Beliani - po opłaceniu towaru za wszystko odpowiada klient i to on ma udowodnić gdzie i kiedy nastąpiło uszkodzenie - włącznie z szukaniem kuriera, licznymi protokołami itd. oczywiście wszystko na swój koszt- wiem bo przerabiałam to parę lat wcześniej kiedy kupiłam komplet mebli drewnianych Toscana- które również dotarły połamane ponieważ nie były niczym zabezpieczone na czas transportu. Procedury reklamacyjne opierają się głównie na licznych, wręcz niekończących się mailach, które nie prowadzą do niczego- a na pewno nie do rozwiązania problemu. Mam wrażenie,że sklep liczy na zniechęcenie się klienta i zaprzestanie dochodzenia jakichkolwiek roszczeń. Po opłaceniu zamówienia w sklepie Beliani przestajesz być klientem a stajesz się intruzem. Drugą rzeczą jaką tym razem zakupiłam był pokrowiec przeciwdeszczowy na meble Toscana- przed zakupem zadzwoniłam do sklepu by upewnić się że pokrowiec ochroni stół wraz z dosuniętymi krzesłami, bo patrząc po wymiarach pokrowiec nie jest na meble tylko na sam stół. Pan konsultant w sklepie zapewnił mnie, że zostało to u nich fizycznie sprawdzone i pokrowiec obejmuje stów wraz z krzesłami dosuniętymi do stołu- co w rzeczywistości okazało się nieprawdą - pokrowiec jest na sam stół lub ewentualnie na stół i na złożone pod nim krzesła- co dla mnie jako klienta stanowi ogromną różnicę - w razie deszczu miałam tylko przykryć meble pokrowcem, a nie składać cały komplet krzeseł i wciskać go pod stół, który zresztą ma listwę drewnianą na parasol i 6 krzeseł stanowi duże obciążenie dla tej listwy i nie wiadomo czy kiedyś ta listwa nie ulegnie złamaniu pod wpływam ciężaru stołków- no ale wg. polityki sklepu to już problem klienta. W odpowiedzi sklep pozwolił mi na zwrot pokrowca - ale oczywiście na mój koszt mimo, że to pracownik sklepu wprowadził mnie w błąd. Podobno do trzech razy sztuka - u mnie jednak zakończę przygodę ze sklepem Beliani na dwóch zakupach i muszę stwierdzić że to i tak o 2 razy za dużo. Reasumując odradzam bardzo zakupy w tym sklepie- meble pięknie prezentują się na zdjęciach w rzeczywistości są dużo gorszej jakości, a ceny są bardzo wygórowane zarówno co do jakości wykonania jak i samych materiałów z których są wykonane. Dodatkowo na stronie sklepu nie można umieścić negatywnej opinii bo albo są od razu usuwane, albo w ogóle nie maja prawa się tam pojawić.

2017-04-26

mocna ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Towar złej jakości. Reklamacji nie uwzględniają. Siedziba firmy w jakiejś szwajcarii. Korespondencji listowej w szwajcarii nikt nie odbiera. Czeka mnie żmudna i kosztowna droga sądowa.

2017-04-07

Bardzo duży pozytyw. Bardzo dobry kontakt. Solidny towar. Godny polecenia.

3 / 5 2017-03-29

Sklep wyłącznie dla ludzi o mocnych nerwach!!! Brak możliwości jakiejkolwiek reklamacji, jeśli nie jest ona potwierdzona kurierem. Towar to chiński chłam, dostałam uszkodzona kanapę, ale wg regulaminu nie jest to duza wada, bo jest wg niewidoczna z 3m! Odradzam korzystanie z usług tego sklepu!

Rzetelne opinie o Beliani.pl

Beliani.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.beliani.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie