Kategorie: / Foto

Bluesklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.18
opinie o Bluesklep.pl
5 / 5 2019-03-21

Ogólnie transakcja przebiegła sprawnie i szybko.Przesyłka była na miejscu po 4 dniach od momentu zamówienia.Jedyny minus,który obniżył ocenę to taki,że dostałem inny kolor telefonu niż zamawiałem(dodatkowo potwierdzałem kolor w mailu).Generalnie ogólnie jestem zadowolony.Dodatkowo można obserwować trasę przesyłki co jest bardzo przydatne.

5 / 5 2019-03-15

Super sklep. zero problemów z kontaktem, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, szkoda tylko ze ściągany z Niemiec, ale dlatego taka niska cena. wszystko w jak najlepszym porządku, POLECAM!

5 / 5 2019-03-13

Firma jak najbardziej w porządku, przesyłka zgodna z zamówieniem i na czas. Wszystkim potencjalnym kupującym polecam ten sklep.

2019-03-08

Wszystko z dostawą w porządku i aparatem w porządku. Natomiast w sklepie jak kupowałem cena była inna niż dostałem dostałem w wiadomości ze sklepu, chodziło o dostawę miała być gratis!

5 / 5 2019-03-06

Kupowałem wcześniej i było wszystko ok, ale teraz to robienie klienta (stałego) w bambuko. 3 tygodnie czekałem za towarem, aż w koncu zdenerwowałem sie i zrezygowałem z zamówienia. Niestety moje zakupy już się skończyły w tym sklepie. Najgorsze jest to, że jeszcze smie mówić, że paczka zagineła. Zamiast się przyznać, że nie mogą dostać obiektywu. I te informacje, że już będzie to chyba ze 3 razy słyszałem. KONIEC I JESZCZE RAZ KONIEC

2019-03-06

DNO! Lepiej omijać ten sklep jak najszerszym łukiem! Zamówiłem Nokię 5310 15.06. Wpłaciłem pieniądze na konto, po czym dostałem maila, że zamówienie zostanie zrealizowane, jak tylko telefon dojdzie do sklepu. Oczywiście na ich stronie nie było inforamacji, że towaru nie mają na stanie! W końcu 25.06 dostałem telefon, który W OGÓLE NIE DZIAŁAŁ! Zadzwoniłem do sklepu i powiedziałem, żę odsyłam im towar. średnio miły pan powiedział, że nie ma problemu, mam odesłać i wymienią na nowy. Odesłałem go więc NA SWÓJ KOSZT listem poleconym do sklepu i nastąpiła dłuuuga cisza. Zadzwoniłem w końcu zapytać co się dzieje, a pani mi na to, żę telefon jest w serwisie, że to nie ich wina i jak tylko dojdzie to wyślą. Były jeszcze 2 rozmowy telefoniczne i pani nie wiedziała co się tak naprawdę dzieje z moim zamówieniem: raz mówiła, że tel. jest w serwisie, innym razem że już towar dostarczono do mnie i nie wie o co chodzi. Dziś mamy 21.07 i nie mam jeszcze telefonu. Wystapiłem o zwrot kasy, ale znając tok sprawy to trochę będę musiał na to poczekać. Podsumowując 0d 15.06 do 21.07 i TOWARU NIE MA!!! Dziwię się, że ten sklep jeszcze istnieje!!!

5 / 5 2019-02-20

Ogólnie jestem zadowolony z realizacji zamówienia. Pomimo braku towaru w sklepie obsługa na bierząco informowała o wszelich decyzjach związanych z oczekiwaniem. Dobra cena - polecam sklep.

2 / 5 2019-02-14

Ludzie kupując w tym sklepie nie róbcie przedpłaty!!! Będziecie zablokowani i tak jak ja zostaniecie i bez pieniędzy i bez prezentu na urodziny dla mojego dziecka. Dzisiaj mija 9 dzień od dnia zamówienia i aparatu dalej nie mam. Myślałam, że jak zrobię przedpłatę będzie szybciej niestety. Obsługa nie tylko w e-mailach ale i w rozmowach telefonicznych kręci, a raz że będzie wysłane w poniedziałek, raz że do czwartku będzie. Dzwonię w poniedziałek nie ma aparatu u nich jeszcze(???)ale otrzymuję zapewnienia, że do czwartku aparat otrzymam. Dzwonię w czwartek z zapytaniem czy wysłali okazuje się że nie bo dostali kilka sztuk ale jest kolejka i się na nią nie załapuję (po tygodniu czekania). Na hasło "prezent urodzinowy" dostaję zapewnienie, że zaraz wyślą aby w piątek dostać aparat. Niestety, dzisiaj jest piątek wieczór, a ja przed dzieckiem świeciłam oczami i wstydziłam się! Totalne lekceważenie klienta. Absolutnie nie polecam!!!! Ciekawe czym wynagrodzę rozczarowanie mojego dziecka!!! Robię dużo zakupów przez internet ale jeszcze nigdy tak nie realizowano żadnego mojego zamówienia.

5 / 5 2019-02-08

Fachowa i przyjazna obsługa, szybka wysyłka, polecam!

2019-01-31

witam.od kilku dni pilnie poszukiwalem w sklepach aparatu nikon d80 z obiektywem. wg porownywarki bluesklep mial najtaniej wiec napisalem do nich maila w jakim czasie sa w stanie zrealizowac moje zamowienie, i dostalem odpowiec ze do 2-3 dni. gdy wszedlem na strone i zlozylem zamowienie /rano/ po kilku godzinach dostalem maila ze towaru sklep nie posiada, nie wie kiedy bedzie posiadal i nie wie w jakim czasie zoslaby on mi przyslany!wielki "-" za to ze chca naciagnac ludzi na niska cene a pozniej trzymac ich kase na kontach. jezeli nie maja sprzetu to niech to powiedza!

5 / 5 2019-01-30

tranzakcja odbyła się bez przeszkód, towar dostarczony sprawnie. polecam

2019-01-25

Wystawianie towaru do sprzedaży, którego się nie ma , to dziwny zwyczaj.Długi czas oczekiwania na tel., oraz inne atrakcje obniżają moją ocenę sklepu ale na plus jest dobry kontakt. Mimo wszystko starają się wywiązać z zamówień.

2 / 5 2019-01-25

16 maja złożyłem zamówienie na aparat cyfrowy. Tego samego dnia dostałem informacje "Zamówienie będzie zrealizowane jak tylko dotrze do nas sprzęt. Prosimy o dokonanie wpłaty". Tak też zrobiłem - 16 maja dokonałem wpłaty należności. 25 maja zaniepokojony wysłałem zapytanie co z moim zamówieniem. W odpowiedzi (26 maja) dowiedziałem się ze trzeba czekać do 29 maja. 29 ponownie wysłałem list, w którym zrezygnowałem z zamówienia i poprosiłem o zwrot pieniędzy. I tu zaczęły się przeboje. 30 maja dostałem odpowiedź, że zostanie dokonany zwrot wpłaconej kwoty. 3 czerwca ponownie napisałem prośbę o zwrot kwoty (bez odpowiedzi). Więc zadzwoniłem. Dowiedziałem się, że kwota została przelana na moje konto. Było to 4 czerwca (specjalnie to zaznaczam ponieważ wpłaty dokonano grubo później). Tego samego dnia ponowny list i ponownie bez odpowiedzi. 5 czerwca ponowny list i ponowna rozmowa telefoniczna - "pieniądze zostały przelane". 6 czerwca: list. W odpowiedzi dostałem informacje że dokonano przelewu i "potwierdzenie w załączniku". I tu kolejne kłamstwo - nie było w tym liście żadnego załączniku tak samo jak pieniędzy na moim koncie. Wysłałem taką informacje do sklepu - bez odpowiedzi. 9 czerwca ponowny list (także bez odpowiedzi) i rozmowa telefoniczna. I tu cytuje "zwrot został dokonany". 10 czerwca rozmowa telefoniczna z szefem i ponownie cytat "zwrot został dokonany". Poprosiłem o potwierdzenie przelewu. Dostałem takowe i .... DATA TRANSAKCJI: 10 czerwca. Panowie z tego sklepu przelewali pieniądze od 30 maja do 10 czerwca i za każdym razem twierdzili że wpłaty już dokonano. Sami Państwo oceńcie czy macie dużo czasu i zdrowia aby "szarpać" się z tymi panami. Nie polecam.

5 / 5 2019-01-23

Wczoraj otrzymałem obiektyw. Wszystko było OK. Obsługę klienta oceniam wysoko, bo nie było żadnych problemów.

5 / 5 2019-01-14

Produkt dobry,w fabrycznym opakowaniu.Menu w j. polskim + oprogramowanie. Jestem zadowolony z zakupu mimo długiego czasu realizacji (16 dni).

2019-01-10

Przesyłka dostarczona na czas. Wszystko ładnie zapakowane. Dwa małe minusy. telefon "ściągany" z Anglii z O2. Na pudełku numer angielski. No i wyposażenie jak na Anglię - ładowarka z angielską wtyczką + przejściówka. Troszeczkę to niepraktyczne na nasze warunki, ale da sie przeżyć. Pozatym w stanie idealnym, choc folie zabezpieczające były zdjetę z ekranu i aparatu. No i gwarancja sklepu, a nie producenta.

5 / 5 2019-01-01

Wszystko super, profesjonalna obsługa,towar dostalem za dwa dni na drugi koniec Polski:-)Polecam

2019-01-01

Zamawiając towar w piatek poinformowano mnie, że towaru nie ma na stanie ale zapewniono, że w poniedziałek na 100% będzie. Przelałem więc pieniądze i czekałem. Zadzwoniłem do sklepu w poniedziałek okazało się, że d80 nie dotarły ale będą we wtorek. We wtorek zadzwoniłem i nie przyszły i miały być na 80% w czwartek. Nie trudno sie domyślić też nie dotarły. Nikt mnie o tym fakcie nie informaował, musiałem sam wydzwaniać wiele razy (linia była zajęta). Nie bardzo wiem jak to możliwe, że w sklepie nikt nie wie kiedy będzie dany towar???? To nie ładnie tak wodzic za nos klienta, tym bardziej że chodzi o nie małe pieniądze.

5 / 5 2019-01-01

Sklep oferuje produkt którego nawet nie posiada. Przed złożeniem zamówienia zadzwoniłem i pytam sie jaki jest czas realizacji zamówienia, usłyszałem odpowiedź że jeśli tylko wpłace pieniądzie towar od razu zostanie mi wysłany do mają go w magazynie. Po dokonaniu wpłaty na konto, otrzymuję mejla że jednak nie mają tego apartau i nie wiadomo kiedy w ogóle będzie. Żeby tego jeszcze było mało zwlekali z oddaniem wpłaconych pieniędzy ponad dwa tygodnie, trzeba było sie upominac prawie codziennie o zwrto kasy. Porażka, niepolecam :(

2 / 5 2018-12-31

Jedynym plusem tego sklepu była niska cena. Towaru który był dostępny do zakupu nie było na magazynie, ale zostałem zapewniony że będzie dostarczony do mnie w ciągu 5 dni. Dotarł dopiero po 3 tygodniach. Kontakt ze sklepem bardzo zły, na jednego mojego maila w ogóle nie odpowiedzieli, podana przez nich infolinia nie działa a inne telefony często wyłączone. Zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalne podejście do klienta, szybko i bezproblemowo. POLECAM

2 / 5 2018-12-10

NIe polecam tego sklepu, wysyłka ok tygodnia, aparat dostarczono bez baterii, pracownicy beznadziejni, jeden zapomniał zapakować, drugi mówi, że dośle, następnego dnia już sie wypierają, że zapomnieli, a na dodatek nie ma instrukcji po polsku, kilkanaście telefonów i ciągle czekam, ale to dopiero 2 m-ce więc jeszcze poczekam

3 / 5 2018-11-29

Beznadziejny sklep. Dzwonię rano i pytam się ile czasu będzie trwała realizacja zamówienia aparatu: Pani twierdzi że gdybym teraz zamówieł to 3 dni. Więc zamówiłem przelałem pieniążki, a tu przychodzi mail że towaru brak. I zostałem bez towaru i bez pieniędzy. czekam na pieniądze, zobaczymy ile im zajmie odesłanie. STANOWCZO ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

5 / 5 2018-11-22

niepolecam sklepu do zakupów. obsługa bardzo wolna.Po zaplaceniu rachunku czekałem 10 dni na wysyłkę. towar otrzymałem nie taki jak zamawiałem, (inny kolor), bez gwarancji, bez polskiej instrukcji. Próby kontaktu telefonicznego zawsze kończyły się przerwaniem połaczenia.

2018-10-29

Ta recenzja jest podobna do pozostałych. Towar zamówiony został 9.06 i dostałem info o tym, że towatu nie mają na stanie i wyślą go na początku przyszłego tygodnia. Myśle sobie o.k. poczekam pare dni. czekam tydzień i nic żadnej informacji ze strony sprzedającego. Dzwonią dowiedzieć się co jest grane, a miła pani mówi, że jeszcze nie dostali towaru i wyślą go kiedy dojdzie. Dzwonię 26.06 (oczywiście ze sklepu nikt się nie odezwał) a pani znowu tą samą śpiewkę mówi. Tym razem miarka się przebrała więć mówię żeby anulować to zamówienie i przesłać mi na konto wpłacone pieniądze. Pani mówi o.k. nie ma sprawy. mijają trzy dni a ze sklepu nie ma ani przelewu ani żadnej wiadomości, dzwonią co jest grane z przelewem czemu go nie zwracają. A pani mówi, że ona nie wie bo to robi księgowa a księgowa jest raz w tygodniu i puszcza wtedy przelewy (LUDZIE TO WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA). 03.07 kasy nadal nie ma, dzwonię rano tym razem ,bardzo miemiły i poddenerwoany. Tym razem mążczyzna zaczyna tą samą śpiewkę o księgowej i obiecuje, że szef jak przyjedzie do pracy po 16 to zadzwoni do mnie, bo ion jest TYLKO PRACOWNIKIEM I NIE WIE CZEMY KASY NIE MA JESZCZE NA KONCIE!!! dzisiaj wieczorem 03.07 kasa w końcu trafiła na moje konto. LUDZIE OMIJAJCIE TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM. Podsumowująć towar zamówiony 09.06 dziś jest 03.07, przez ten czas nie było ani kasy ani aparatu.

2018-10-05

W porównaniu z innymi sklepami cena jest dużo mniejsza więc obsługa jest dużo słabsza. aparat, torba i karta przyszły 2 tygodnie od złożenia zamówienia gdzie dostałam nie taki model torby co zamówiłam. Odesłałam zła i na moją czekam już prawie miesiąc. No cóż... Jednak w porównaniu z aukcją zaoszczędziłam 400zł

2018-09-25

Zakupy w sklepie BlueSklep robiłem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Towar dostałem DOKŁADNIE taki jak zamawiałem. Rozpakowany przy mnie, sprzedawca wszystko sprawdził uruchomił. Przetestowałem i nie ma mowy o kupowaniu kota w worku. Telefon o zamówieniu dwa dni przed terminem odbioru zgodnie z uzgodnieniem. Dla mnie perfekcja, Gdyby tak wszyscy i zawsze to wszystko byłoby prostsze i przyjemniejsze.

5 / 5 2018-09-06

Wszystko odbyło się w należytym porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do usługi. Sklep profesjonalny. Sprzęt jak na razie odpowiada wszelkim normom. Polececam.

2018-09-01

Wchodzę na stronę sklepu- towar dostępny. Kontakt ze sklepem- towar dostępny. Po wpłacie- nagle dla mnie zabrakło. Czekałem 2 tygodnie- ale na stronie cały ten czas był jako dostępny!!! Skandal- to nie sklep, tylko jakiś pośrednik pomiędzy chyba Chinami a klientem. A i to tak długo przesyłki nie idą!!! Nawet nikt się nie wysilił na "przepraszam że tak długo"... Jednym słowem- nie na te czasy obsługa.

5 / 5 2018-08-30

Z pełną odpowiedzialnością POLECAM sklep. Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt z klientem (szybkie odpowiedzi na maile) no i rewelacyjne ceny! Towar 100% pełnowartościowy

5 / 5 2018-08-19

Misiąc trwała realizacja zamówienia, a miało być 7 dni. W smie towar doszedł, zgodnie z opisem. W ramach zadośćuczynienia za długi termin oczekiwania otrzymałam gratis od firmy. W sumie Ok.

5 / 5 2018-08-13

Transakcja błyskawiczna!Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.Sprzedawca solidny i rzetelny.

5 / 5 2018-08-12

Cena bardzo dobra, aparat bardzo dobry i nowoczesny. Mam takie dwa aparaty, jeden służbowy i drugi prywatny. Cyfrówka półprpfesjonalna dla początkujących jak i znawców. Polecam zakup.

5 / 5 2018-08-03

Towar doszedł do mnie po ok 3 tyg od zamowienia. Oczywiście dobrze zapakowany i taki jak w opisie. Za opoznienie w dostawie dostalem gratis wartosci ponad 10% zakupu - jak najbardziej pochwalam ten krok. Ogolnie kontakt bardzo dobry. Gdyby nie tak znaczne opoznienie w dostawie mysle ze byla by wysoka ocena.

5 / 5 2018-07-26

towar zgodny z wymaganiami, mila i szybka obsluga, wszystko przebiegalo profesjonalnie i bezproblemowo, goraco polecam!!

2018-07-25

Aparat zamówiłem 29 maja ( potwierdzenie mailem ) z informacją, że towaru nie ma i jak tylko się pojawi - wysyłają. Ponieważ wybrałem formę płatności - przelew, a byłem już po lekturze recenzji tego sklepu z opineo, postanowiłem poczekać na informację ze sklepu, że towar już jest i dopiero wtedy przelać kasę. Info, że towaru dalej nie ma i że nie wiedzą kiedy będzie dotarł do mnie 19 czerwca. Więc przestrzegam przed robieniem interesami z tym sklepem !!!

5 / 5 2018-07-21

Kupiłam aparacik taki jak w temacie. Jestem bardzo zadowolona zarówno z towaru jak i obsługi. :)

5 / 5 2018-07-12

Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam wszystkim.

2018-06-28

Zamawiając w tym sklepie aparat wiedziałam, że nie ma go na magazynie, poproszono mnie jednak o wykonanie przelewu. Tak też zrobiłam, ale ... towar na magazynie nie pojawił się w ciągu 2 tygodni dlatego poprosiłam o zwrot przelewu. Odpisano mi, że przelew zostanie zwrócony. O zwrot przelewu wystąpiłam 5 września, czekam po dzień dzisiejszy. Martwię się, że nie odzyskam pieniędzy. Co mogę zrobić żeby odzyskać pieniądze?! Próbowałam się dodzwonić, jednak bezskutecznie. Szkoda że się tak wkopałam.

2018-06-13

Plusy: + Niska cena + W miarę dobry kontakt + Możliwość śledzenia przesyłki + Brak oryginalnej karty Nokii 64MB za to zamiennik 128MB + Gwarancja 24 miesiące + Wysyłka gratis Minusy: - Kłamią.Przed wpłatą pytałem czy towar jest na stanie.O godz.10:02 otrzymałem odpowiedź, że TAK. Wpłaciłem pieniądze. O godz.12:54 dostałem mejla, że oczekują na dostawę. - Długi czas realizacji. Od momentu potwierdzenia przez sklep do odebrania przeze mnie paczki minęło 8 dni (dokładnie 192godz) - Telefon jest sprowadzony z Wysp (ładowarka z przejściówką) o czym nie ma mowy w opisie telefonu na stronie. Zatajanie prawdy o produkcie. - Brak polskiej instrukcji (zgodnie z prawem ma być) -Jako, że telefon nie pochodzi od polskiego dystrybutora, tylko jest z UK albo IE nie przyjmie go żaden serwis. Gwarancja tylko sklepowa! Obsłudze sklepu proponuję podawanie zarówno skąd jest tel. i przy każdym produkcie powinno znaleźć się info czy towar jest w magazynie (zgodne z prawdą!) albo że jest od sprowadzany dopiero po złożeniu zamówienia przez klienta( bo tak pewnie jest) Dopóki tego nie będzie, nie kupię w tym sklepie nic więcej.

3 / 5 2018-06-12

Mimo nienajlepszych opinii na temat Bluesklepu postanowiłem spróbować kupić u nich aparat, skuszony bardzo atrakacyjną ceną. Od momentu zamówienia i jednoczesnego przelewu należnej kwoty na konto, cała smutna przygoda z Bluesklepem trwała prawie miesiąc. Zaraz po wysłaniu zamówienia dostałem maila, że towar jest na zamówienie i trzeba będzie na niego czekać, mimo że na stronie nie było takiej informacji (wbrew temu, co jest napisane w regulaminie sklepu). Od razu zapytałem, ile będę musiał czekać; Pierwsza wersja: cyt. "Njadłużej do 7 dni czas oczekiwania". Po ośmiu dniach zadzwoniłem do sklepu, tylko po to, żeby usłyszeć kolejną bajkę pt.:"Zamówienie zostanie zrealizowane do końca przyszłego tygodnia". Po kolejnym tygodniu, kolejny telefon (a dodzwonienie się do sklepu wcale nie jest łatwe) i informacja, że "Kurier z Niemiec... może w piątek wieczorem... tralalalala...". Od razu anulowałem zamówienie i poprosiłem o zwrot pieniędzy na konto. Na wykonanie przelewu obsługa sklepu potrzebowała kolejnego tygodnia, 5 telefonów i 3 maili... Moim zdaniem prawie wszystkie pozytywne opinie na temat tego sklepu pochodzą od klientów, którzy zamawiali u nich jakieś ***rele, które sklep ma na stanie. Jeżeli chodzi zaś o droższe towary, sklep zamawia je za pieniądze przelane przez kupującego i wszystko wygląda tak, jak opisałem to powyżej. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie, bez względu na zwodniczą atrakcyjność cen oferowanych towarów.

2018-06-08

Przeszło 40 dni oczekiwałem na realizację zamówienia dot. zakupu obiektywu z mocowaniem Canon (po uprzednim dokonaniu przedpłaty) i niestety musiałem zrezygnować, gdyż sklep ciągle mnie informował, że mają trudności z dostawą. W innym sklepie zrealizowano moje zamówienie w ciągu 48 godzin !!!! Oczywiście cieszę się, że otrzymałem zwrot przedpłaty. Takiego "zakupu" nie doświadczyłem w ponad 5-letniej praktyce dokonywania zakupów poprzez internet.

2018-05-23

po informacji, że telefon jest na stanie przelałem pieniądze na konto sklepu . Niestety po 2 godz otrzymałem maila, że towaru brak na magazynie, po telefonicznej konsultacji otrzymałem info że towar będzie i juz do mnie wysyłają i tak przez okres od 2008-05-15 do 26.05 . cały ten okres dzwoniłem i za każdym razem otrzymywałem inne informacje to że już jest towar, to że nie dotarł itd. Na koniec nikt mi nie powiedział że brak oryginalnej gwarancji i że aparat sprowadzony z UE.

5 / 5 2018-05-10

Sklep mozna smialo polecic.Fachowa i mila obsluga,ktora informuje na biezaco co dzieje sie z zamawianym produktem.Dziekuje i polecam.

2018-05-09

FIRMA NIEPOWAŻNA, NIESOLIDNA, I CHYBA NIEUCZCIWA, ZAMÓWIŁEM APARAT ZROBIŁEM PRZELEW I OKAZAŁO SIĘ ŻE TOWAR JEST NIEDOSTĘPNY - TERAZ CZEKAM JUŻ 3 TYGODNIE NA ZWROT PIENIĘDZY

2018-05-04

W sklepie chciałem zakupić body i szkiełko w sumie za ponad 3.500 zł. Przez prawie miesiąc byłem zbywany w rozmowach telefonicznych, "że towar dotrze do nas za 3 dni". Wnioskuję z tego, że oferowano sprzęt nie będący na stanie sklepu a figurujący jako dostępny dla klienta. Oczywiście moja cierpliwość w końcu się skończyła i zrezygnowałem z transakcji. Jeśli chodzi o korespondencję majlową, to była ona regularna, lecz moim rozmówcom brakło umiejętności w budowaniu zdań złożonych. Najkrótszą odpowiedzią było: "tak". Szkoda, że ten sposób traktują klienta - chciałem zostawić u nich sporo pieniędzy a zarobił w sumie ktoś inny !!!

2018-05-04

Ostrzegam przed kupnem w tych sklepach. Ja nie moge od nich odzyskac pieniedzy za brak realizacji zamowienia juz ponad dwa tygodnie. Oczywiscie zapewniali mnie, ze pieniądze przeleja, ale to tylko sciema

2018-05-01

Sklep w 100% godny polecenia. Kontakt rewelacyjny, obsluga wzorowa, przesylka ekspresowa, (reklamacja z winy uszkodzonego sprzetu zasluguje na order- mialem nowy sprzet w przeciagu tygodnia o dostania pierwszego egzemplarza, szczegolnie ze to ja zwlekalem 2 dni na odeskanie (na koszt sklepu :) )pozdrawiam serdecznie

3 / 5 2018-04-29

Niestety bardzo słaby i nieprofesjonalny sklep. Zamówienie na aparat Canon 400D z obiektywem kitowym złożyłem 13.06.08 wcześniej dzwoniłem z zapytaniem an kiedy będzie (Pani stwierdziła że w środę 18.06 będzie dostawa więc na piątek 20.06 towar będzie u mnie) 20.06 wysyłam mejla w odpowiedzi lakoniczny mejl z błędami ortograficznymi że w środę będę miał aparat. Kolejny telefon do sklepu w poniedziałek 23.06 i odpowiedz Pani ze to nie jej wina i ona tylko tam pracuje! Zależało mi na otrzymaniu aparatu przed tą datą z powodu wyjazdu za granicę no ale pamiątkowych fotek nie zrobiłem. Po powrocie (30.06) kolejny telefon - Pan twierdzi, że wysłali do mnie mejla z informacją, ze towaru brak i proponują Canona 450D z obiektywem ES 18-55 w cenie 2000 zł (mejla nie otrzymałem dosłano mi go 30.06) ale zgodziłem sie na transakcję - na wtorek umawiam się z Panem na potwierdzenie wysyłki - oczywiście brak kontaktu. W piątek wysyłam mejla z żądaniem zwrotu pieniędzy - po kilku minutach telefon z przeprosinami i informacją ze towar dotarł w czwartek i na poniedziałek będzie, dodatkowo za problemy proponuje torbę na aparat. W poniedziałek odbieram przesyłkę wszytko jest ok z wyjątkiem: na fakturze jest obiektyw ES 18-55 IS a zakupiłem obiektyw bez stabilizacji, torba jest bez paska na ramię, instrukcja po polsku na płycie, brak instrukcji po angielsku (mam nadzieję, że uda mi się odsprzedać kartę CF którą zakupiłem do 400D, pomijam starty finansowe poniesione przeze mnie w skutek braku aparatu) Kończąc przydługą opinie - zakupy FATALNE, szczerze odradzam, z pewnością więcej nie skorzystam z ich usług.

2018-04-08

Fachowa i miła obsługa, towar dostarczony na czas, zadnych zastrzezen do sklepu

2018-04-04

Ja zamówiłem towar 20.06. Zadzwoniłem do nich i powiedzieli mi, że zamówienie zostanie zrealizowane w środę 25.06.Dzwoniłem do nich jeszcze raz i powiedzieli mi, że w poniedziałek 30.06 dojdzie towar i przyślą mi zakupiony sprzęt... Dziś mamy 1.07 a e-maila potwierdzającego jakoś nie przysłali. Jestem bardzo niezadowolony z tego sklepu

5 / 5 2018-04-02

Zamówiony aparat doszedł po 48 godz. wszystko ok. tylko zaskoczył mnie brak polskiej instrukcji obsługi(jest na płycie w formacie pdf) płytka nie była zabespieczona koperta i o mało co spadła na podłoge jest strasznie porysowana, szkoda że gwarancja jest nie miecka w przypadku awarii trza chyba będzie wysłać przez sklep do niemiec a to jest dość kłopotliwe.

5 / 5 2018-03-31

Towar zgodny z opisem zadnych problemów towar dotarł na czas.Nic dodac nic ując POLECAM !

2018-03-26

Wszystko zgodne z opisem na stronie sklepu. Aparat doszedl po kilu dniach. Moge polecić sklep.

5 / 5 2018-03-22

Witam wszystkich!!! Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Wszystko przebiegło sprawnie, szybko, bezproblemowo. Błyskawiczna przesyłka, w ciągu 24 godzin od maila zawiadamiającego o realizacji zamówienia otrzymałem towar jak najbardziej zgodny z opisem!!! Profesjonalnie zapakowane, wszystko w najlepszym porządku. Poprostu super sklep!!!!!O każdej zmianie byłem informowany na bierząco. Wszystkim gorąco POLECAM!!!!!!!!!!!!

3 / 5 2018-03-15

Bardzo kiepski sklep. Odradzam zakupy w tym sklepie!!(nie dotrzymuje umowy,nie wysyła całego towaru i nie reaguje na prośby realizacji zamówienia)

5 / 5 2018-03-01

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko. Po dwóch dniach otrzymałem towar zgodny z moimi oczekiwaniami. W pełni profesjonalna obsługa. Jedyny mankament to brak instrukcji w języku polskim, ale poza tym ok .Polecam wszystkim ten sklep.

2 / 5 2018-02-25

Zamówienie na aparat złożyłem chyba 17go września. 18 wpłaciłem pieniądze. Dostałem informacje, że na początku następnego tygodnia, a najdalej do jego końca przesyłka zostanie wysłana. Niestety ten termin przesuwał się przy każdym moim zapytaniu gdy nie doczekałem się na wysłanie. W dniu 29 września dostałem informację, że zamówienie nie zostanie zrealizowane z przyczyn od sklepu niezależnych. Za co zostałem grzecznie przeproszony. I poproszony o podanie numeru konta na które mają być zwrócone pieniądze. Numer konta natychmiast wysłałem. Jednak pieniądze nie wpłynęły. 6go października zostałem przeproszony za zwłokę - i obiecano mi rekompensatę w wysokości 50zł. Później jeszcze pisałem e-maile z pytaniami kiedy dostanę z powrotem swoje pieniądze, dzwoniłem z tym samym pytaniem, rozmawiałem nawet w poniedziałek (27 października) z szefem, który powiedział, że dziś sprawa zostanie załatwiona. I dopiero dzisiaj (30 października) gdy poprosiłem o przysłanie potwierdzenia przelewu - faktycznie go wykonali.Z rekompensatą oczywiście: minus 1 grosz. Czepiam się w tym momencie.Ale osłabiło mnie to zupełnie.Zdecydowanie NIE POLECAM zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-12

Zamówiłem towar 14.04 i ponoć został wysłany na następny dzień, o czym zostałem poinformowany w emailu. W kalendarzu 23, a listonosza wciąż jak nie było tak nie ma. Wysłałem zapytanie o stan transakcji i dostałem odpowiedź, że paczka została wysłana pocztą i przepraszają za opóźnienie, które nie wynika z ich winy. Gdyby tak faktycznie było to mógłbym jeszcze przymknąć oko. Dziś już 30.04 i prawie straciłem nadzieję na otrzymanie przesyłki, ale na szczęście dotarła. Szkoda tylko, że jej zawartość jest nieco inna. Zamówiłem 2opakowania Sanyo Eneloop 2000, a otrzymałem 1op. 2000 i 1op. 800. W dodatku na pieczątce listu widnieje data wysłania 23.04, czyli po mojej interwencji. Kontakt ok, ale reszta pozostawia wiele do życzenia.

2018-02-12

Aparat otrzymałem po ponad 2 tygodniach, przy czym wykonywałem wiele połączeń tel. i wysyłałem maile. Za opóźnienia dostałem gratisy (futerał i kartę 1gb). Zawsze mówiono, że paczka zostanie wysłana na dniach.

2 / 5 2018-01-26

nie polecam!!!długi czas oczekiwania na zamowiony towar!!! kolor miał byc srebryn a dostarczono czarny bez konsultacji ze mna!!! Podczas zakupu w tym sklepie pytajcie czy towar jest dostepny !!!!!zadnych info. przed zakupem ze strony sklepu :(

5 / 5 2018-01-17

Sprzedają towar, którego nie mają w magazynie - czekałem ok. tygodnia mimo, że powiedziano mi, że towar jest dostępny. Poza tym obsługa miła i fachowa.

5 / 5 2018-01-14

W sklepie przydałaby się informacja o dostępności towaru, samo zamówienie bez zastrzeżeń, towar 100% OK, pełne zadowolenie

2018-01-07

Niestety na zamówiony towar nie mogłem się doczekać. Po złożonym zamówieniu 5 sierpnia oraz po kilku moich telefonach i kolejno przesuwanych terminach dostawy (ostatnia informacja z 20 sierpnia że towar ma być 25 sierpnia) zrezygnowałem z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-06

Witam, polecam Bluesklep gdzie kupilem canona powershota 720is, przesylka natychmiastowa (sroda o 17.00 realizacja, w czwartek o 13.00 juz u mnie we Wroclawiu:)). Doskonaly kontakt, choc czasami czesto numer zajete. Jedyna uwaga dotyczy obowiazku dostarczenia instrukcji po polsku, byla zalaczona na recznie nagranej plytce-> co spowodowalo ze na pierwszy rzut oka pomyslalem ze to chyba jakas dokompletowana paczka, po wyjasnieniach okazalo sie ze wszystko ok.Polecam

5 / 5 2017-12-30

Polecam głównie ze względu na atrakcyjne ceny. Gdy tylko towar był na stanie został do mnie wysłany i otrzymałem go na drugi dzień. Niestety musiałem poczekać ok. tygodnia na sprowadzenie ale było warto. Papierowa instrukcja obsługi co prawda nie po polsku, ale na płycie nagrana została i dołączona polska instrukcja. Poza tym dobry kontakt telefoniczny i mailowy.

2017-12-07

Za wyjątkiem terminu oczekiwania na sprowadzenie towaru do sklepu - reszta transakcji i dostawy w najlepszym wydaniu

1 / 5 2017-11-19

5.05 złożenie zamówienia - dociera potwierdzenie6.05 status: oczekuje na dostaweę"Zamówienie będzie zrealizowane jak tylko dotrze do nas sprzęt (towar na zam.) prosimy o dokonanie wpłaty jeśli wybrali państwo (przelew)"7.05 wysyłam wiadomość na adres [email protected] "Witam. Jaki jest orientacyjny czas oczekiwania na zamówiony przez Państwa sprzęt? Pozdrawiam" brak odpowiedzi8.05 dzwonię - dowiaduję się, że sprzęt będzie na początku następnego tygodnia (12 maj)14.05 na adres [email protected] proszę o zmianę adresu wysyłki upewniając się wcześniej telefonicznie czy jeszcze można - zero potwierdzenia. dodatkowo wysyłam zapytanie przez formularz na stronie kiedy można spodziewać się wysyłki14 maja 13:49 otrzymuję odpowiedź: "witamy. postaramy sie zrealizować zamówienie do końca tygodnia, za opóźnienie bardzo przepraszamy. pozdrawiamy. bluesklep.pl tel. 0801 003 148 fax 058 520 12 8215.05 upewniam się czy zamówienie zostanie zrealizowane do końca tygodnia - uzyskuję informację telefoniczną, że w czwartek, najpóźniej w piątek postarają się wysłać19.05 dzwonię, żeby dowiedzieć się czy w piątek aparat został wysłany - dowiaduję się że w tym tygodniu NIE BĘDZIE DOSTAWY, proponują zwrot przedpłaty, po czym w ten sam dzień wysyłam numer konta i informację o anulowaniu zamówienia - zero odpowiedzi20.05 - brak zwrotu, czekam cierpliwie jeszcze jeden dzień21.05 - dzwonię, żeby się dowiedzieć, czy dokonali przelewu, pani mówi, że nie ma numeru konta (sic), bo pewnie mail przyszedł do kolegi21.05 30 minut później - otrzymuję informację, że "przelew bedzie zwrócony, informacja zostala przekazana do ksiegowosci" - zero imienia i nazwiska, nazwy firmy, jedynie mail wygląda jakby został od nich wysłany22.05 - Boże Ciało23.05 - piątek - pieniędzy nadal nie ma - dzwonię, żeby dowiedzieć się czy zwrócili - nikt nie odpowiada. wchodzę na ich stronę okazuje się, że dzisiaj nie pracują - postanowili odpocząć od klientów, którzy poskładali zamówienia na towar, którego nie mają (sic!) - co niestety jest dość częstą praktyką26.05 - mija tydzień od anulowania zamówienia i podania numeru konta i 3 tygodnie od złożenia zamówienia - towaru ani widu, ani słychu, w zamian otrzymuję niespodziewaną informację, że w piątek (wolny dzień) został dokonany przelew (czyżby księgowa nie zrobiła sobie długiego weekendu? sic!)? na szczęście pieniądze są już na koncie, a ja mogę zacząć przygodę z kolejną firma. jednym słowem: tragedia - sprzedają towar, którego nie mają (fakt, że tanio, ale gdybym sprzedawał coś czego nie mam, też mógłbym dać cenę 50% :D), kontakt mailowy - 2/5 odpowiedzi, bezosobowych, nie wiedziałem kto mi je wysyła, długie oczekiwanie na zwrot przedpłaty. niestety straciłem wiele nerwów i nie doczekałem się zamówionego sprzętu, przy okazji tracąc wiele możliwości na fotoreportaż :]

5 / 5 2017-11-15

zamowilem zestaw z komorka N73 skladajacy sie z karty pamieci, folijek na ekran i komorki. Okazalo sie ze karty nie ma wiec zamowienie by sie przeciagnalo. Nie bylo problemu z wyslaniem zamowienia bez karty i zwrotem pieniedzy za karte w zasadzie od reki :) Dobry kontakt e-mailowy (chociaz fajnie by bylo jak by sie ktos pod mailami podpisywal mimo wszystko). Sklep polecam chociaz warto przed zamowieniem zadzwonic czy towar jest na stanie zeby nie czekac i nie pisac pozniej kiepskich ocen.

5 / 5 2017-10-19

transakcja bardzo szybko przeprowadzona. kontakt swietny. wszystko ok, poza dołączeniem instrukcji obsługi PL, ale to malutki minus przy Wielki Plusie.

2017-09-30

Skusiła mnie niska cena, ale czas realizacji wyniósł aż 32dni (robocze!), a miał być maksymalnie 5 dni roboczych, przy czym sklep mówił raz po raz, że towar będzie na czas, że wysłany itd.!!! Więcej tam nie kupie pomimo, że ceny mają jedna z najniższych :/

2017-09-27

Gdybym wcześniej przeczytał te opinie, to pewno bym nie kupił u nich aparatu. I straciłbym na tym. Aparat zamówiłem wczoraj koło południa. Odebrałem dzisiaj około 16:10. Nie żałuję.

2017-09-18

Bardzo,Serdecznie polecam ten sklep we wtorek w nocy zamawiałam aparat w czwartek rano miałam go już w rękach. Towar zgodny z opisem wszystko bardzo dobrze, NAPRAWDĘ POLECAM

5 / 5 2017-09-10

Szybko i sprawnie. Dzięki linkom w mailu jesteśmy informowani na bieżąco o stanie wysyłki paczki. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupionego aparatu Fuji FinePix S5700. POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP !!!

1 / 5 2017-09-05

Tak nieżetelnego sklepu, to jeszcze nie spotkałem. Na zamówiony TV czekałem ponad 2 miesiące, a jak już dostarczyli, to był "refurbished", czyli po naprawie nie mówiąc mi nic o tym. Na zamówieniu zaznaczyłem, że interesuje mnie tylko sprzęt nowy, dlatego chciałem oddać sprawę do prokuratury pod zarzutem wyłudzenia pieniędzy. Taki sprzęt kosztuje 1/3 wartości nowego i musiałbym się na niego zgodzić. Oddali pieniądze, mi złość minęła, ale przestrzegam innych przed praktykami jakie stosuje Bluesklep. Kupiłem ten sam model TV nowy, z gwarancją producenta (u nich dostałem gwarancję sklepu) i jeszcze znacznie taniej, dlatego zastanówcie się 2 razy jak później macie żałować.

2017-09-01

próbowałem zakupić u nich obiektyw marki sigma, skusiła mnie cena jak i ilość pozytywnych komentarzy! Podano mi termin realizacji, pieniądze zostały przesłane...dzień przed upływem terminu przesyłka nadal była nie wysłana ale dostałem potwierdzenie, że jutro będzie. Po 3dniach nadal jej nie było zapytałem i cisza. Dopiero gdy napisałem że chcę zwrotu pieniędzy...to zapytali mnie o nr konta! No cóż ale takie praktyki nie powinny mieć miejsca. Zwykła uczciwość nakazuje przyznać się do winy i powiadomić o kłopotach!

2017-08-23

Po kilku telefonach z zapytaniem kiedy na bedzie aparat w końcu przyszedł po trzech tygodniach, Pan który odbierał telefony obiecał za zwłokę dorzuci pokrowiec na aparat który miał przyjsc z aparatem ,ale nie przyszedł wiec zadzwoniłem zeby zapytac czy mam sobie kupic czy doslą, Pan powiedział ze zapomniał dorzucic ale za trzy dni bedzie u nas i tak czekamy juz drugi miesiac!!!

5 / 5 2017-08-10

Dobry kontakt. Fachowa obsługa. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Ale w pudełku brak polskiej instrukcji obsługi i gwarancji producenta Fuji na Polskę. Jak twierdzi sprzedający Bluesklep udziela gwarancji producenta poprzez sprzedawce, zatem w przypadku awarii towar wysłać należy do sprzedawcy. Aparat posiada niemiecką gwarancję producenta (prawdopodobnie są stamtąd ściągane) więc w przypadku awarii nici z polskiego serwisu. Instrukcja także po niemiecku, a według obowiązującego prawa powinna być także polska (towar sprzedawany na terenie Polski) - to takie małe uwaga. Aparat w porządku. Obsługa fachowa i sprawna. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Chciałbym podzielić się moim zadowoleniem z zakupu sprzętu fotograficznego w BLUESKLEP. Obsługa na wysokim poziomie, absolutnie żadnych problemów, szybka wysyłka mimo przedświątecznego okresu. Szczerze wszystkim polecam współpracę z tym sklepem.

2 / 5 2017-07-29

Recenzja nie będzie się różniła od pozostałych ostatnio tu zamieszczanych. Generalnie TRAGEDIA najgorsze zakupy w internecie w mojej kilkuletniej karierze brakuje im ludzi i widać że się nie wyrabiają 30.5 (pt) wysłany mail z zapytaniem czy mają aparat i ile trwa dostawa odp. mają, dostawa max do 5 dni 2.6 (pn) dzwonie i pytam czy jest i kiedy by był bo zależy mi na tym by był do końca tygodnia (w weekend miałem ważną uroczystość rodzinną) no więc towar był i miał być w środę więc zamawiam i dostaje odpowiedź: Zamówienie będzie zrealizowane jak tylko dotrze do nas sprzęt (towar na zam.) prosimy o dokonanie wpłaty jeśli wybrali państwo (przelew). W śr. pytam ich czy dostali dostawę dostaję odp. że dostawa najpóźniej w czw i aparat na pt będzie. W pt aparatu nie ma znowu pytanie kiedy będzie odp w przyszłym tygodniu (zostałem bez aparatu i nie mogłem pstrykać pamiątkowych zdjęć) w następnym tygodniu w śr pytam kiedy będzie odp postaramy się na piątek. Jak można było się spodziewać w piątek nie było. Towar dostałem dopiero 16.6 (wtorek) po 15 dniach ale żebym nie był za szczęśliwy to zapomnieli dołożyć torby więc dzwonię do nich to mnie przeprosili i powiedzieli że zaraz wysyłają i tak wysyłali że przyszła dopiero 25.06 (śr) (po moich dwóch mailach ponaglających) czyli wszystko zajęło 24 dni. Odpowiedzi na maile lakoniczne. Rozmowy telefoniczne w przyjemnej atmosferze ale jak widać sami nie wiedzą co się dziej u nich. Aha jeszcze jedno Aparat Canon EOS 400D KIT + 18-55 mm-DOSTAWA GRATIS tylko nie piszą że dostawa gratis tylko w przypadku wpłaty na konto a jak się za pobraniem weźmie to kasują 35 złotych. Generalnie nie polecam nigdy więcej tu nie kupie wole dopłacić 40 zł i mieć towar po 3 dniach a nie prawie 4 tygodniach. Pozdrawiam wszystkich a Sklepowi życzę powodzenia z takim podejściem do klientów. GIGA NEGATYW

2017-07-22

Jestem rozżalona!!! Dostałam 5.06 aparat, zrobiłam nim kilka zdjęć. Następnego dnia chciałam zrobić zdjęcia mojemu niemowlakowi i tu niespodzianka - monitor LCD pozostaje czarny i nie można zrobić tym aparatem zdjęć. Czekam teraz na propozycję co z tym fantem zrobić? Dziecko rośnie, a ja nie mogę udokumentować jego rozwoju!!! Zaznaczam, że aparat się nie zepsuł z winy czynników zewnętrznych, tj. złego użytkowania. Potrafię się obchodzić z cyfrówkami, bo to nie mój pierwszy aparat.

2017-07-19

porażka, towar zamówiony 4 sierpnia, zapłata za towar 5 sierpnia (aparat cyfrowy + karta pamięci), przesyłkę otrzymałem 21 sierpnia, ale tylko aparat, do dzisiaj nie przysłano mi jeszcze karty pamięci (a to już ponad 3 tygodnie), pierwszy i ostatni raz tam coś zamwiałem

5 / 5 2017-07-18

Super traksakcja. Szybki konktakt, niewielka zniżka, ale zawsze to coś :) W pierwszej chwili dostałem informację, że trzeba będzie poczekać tydzień na towar, ale okazało się że był już następnego dnia. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-25

Jestem bardzo zadowolony. W ciągu 24 godzin sprzęt dotarł do mnie kurierem. Trochę rozdeptane pudełko - ale sprzęt nienaruszony. Szybko i sprawnie. Trochę mnie przeraził pierwszy mail, z którego wynikało, że nie mają tego modelu na magazynie, ale okazało się, że miałem szczęście. Polecam.

2 / 5 2017-06-17

sklep sprzedaje coś czego nie ma wogóle fizycznie na swoim stanie magazynowym na towar czekałem miesiąc czasu, gdybym się nie upominał i nie wystąpił o zwrot pieniędzy to pewnie do dziś nie miałbym aparatu w domu. Nie polecam tego sklepu kontakt z klientem jest beznadziejny trzeba samemu pytać o pewne informacje takie jak termin dostawy itp.

2017-05-30

Zamówienie numer: 2687 (Aparat CANON PowerShot A720IS-DOSTAWA GRATIS )Zamówiłem Aparat Canon A720IS, przez telefon dowiedziałem się, że czas oczekiwania, to 3 dni, dzisiaj mija 2 tygodnie, z dnia na dzień termin jest odkładany. Anulowałem zamówienie, i z braku czasu jestem teraz zmuszony do zakupu aparatu w sklepie offline.

2017-05-03

jakiś czas temu kupowałem w tym sklepie tel. kom. zamówiłem -otrzymałem po 48 h (płatne przy odbiorze )bo tak najlepiej z rączki do rączki

5 / 5 2017-04-15

Wszystko bardzo profesjonalnie. Aparat odebrałem osobiście. Dojazd trochę zły, ale to mało ważne. Szybkość i fachowość. Jestem bardzo zadowolony. A przede wszystkim tanio!

3 / 5 2017-04-05

Totalna beznadzieja, miesiąc trzymali kasę,mogę zrozumieć że trzeba poczekać na towar ale mówienie że wysłało sie towar i podanie fikcyjnego nr listu przewozowego to przegięcie, i jeszcze wklejanie bajek o uszkodzonych przesyłkach, żenada.Zdecydowanie odradzam ten sklep.Kontakt do niczego niekompetentni pracownicy, na szczęście zwrócili pieniążki w miarę szybko.

1 / 5 2017-04-03

Przyszły kliencie Bluesklepu! Może się tak zdarzyć, że towar delikatny i przedstawiający jakąś wartość dostaniesz w foliowym worku. Pudełka „w drodze” zostaną pogniecione i ponadrywane. Towar może być niekompletny. W mojej paczce zabrakło książkowej instrukcji obsługi w języku polskim, polskiej gwarancji (na aparat dostałem europejską, ale całą po niemiecku, na obiektyw japońską), nie było paragonów (dołączają fakturę Proforma, której żaden serwis nie akceptuje, jako dowód zakupu). Ponadto aparat dostałem ze skazą (dość głęboka rysa na obudowie lampy).Od Pana z obsługi usłyszałem, że kiedy wkładali aparat do pudełka to rysy nie było, że paczka została poturbowana, ponieważ tak czasami się zdarza, oraz że za uszkodzenia odpowiada kurier. Jeżeli chodzi o karty gwarancyjne to teraz takie są, a paragonów nie dają, są tylko faktury VAT no i faktury Proforma. Koniec końców fakturę i instrukcje mi przysłano, usłyszałem „przepraszam” oraz podarowano mi torbę na aparat, która wyglądem i jakością całkowicie uświadomiła mnie, z kim miałem do czynienia. Usłyszałem też, że jeżeli wystawię negatywną opinię to będę musiał za torbę i przesyłkę zapłacić! Kupując coś taniej nie zasługujemy na to by doświadczać tak wielu uchybień. Jeśli miałbym okazję kupić swój sprzęt w innym i droższym sklepie, a jednocześnie uniknąć tych wszystkich problemów i zdenerwowania, byłbym gotów nawet przepłacić. Radzę porządnie zastanówcie się nad wyborem sklepu, gdyż takie zachowanie nie świadczy o profesjonalizmie i należytym traktowaniu klienta! Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie!

Rzetelne opinie o Bluesklep.pl

Bluesklep.pl

Siedziba
PRUSZCZ GDANSKI

WWW
http://www.bluesklep.pl

Email
-

Telefon
0-801 003 148

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie