Kategorie: / RTV / Gry

Camino.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.35
opinie o Camino.pl
2019-02-27

Płaciłem z góry. Nie było żadnych problemów.

3 / 5 2019-02-24

Sklep wystawia na sprzedaż produktu, którego nie ma na stanie i nie jest w stanie go zamówić. Po oczekiwaniu tygodnia na realizację zamówienia i bez względu na to, że pieniądze zostały przelane na konto, klient dzwonił, aby zapytać o status zamówienia. Obsługa poinformowała, że wysłano zapytanie do partnera handlowego i obiecano oddzwonić. Niestety, kolejny telefon okazał się konieczny, aby dowiedzieć się, że towar nie jest dostępny. Klient stracił ponad tydzień czasu, aby uzyskać informację o braku towaru. Obsługa sklepu nie informowała klienta mailowo ani telefonicznie. Odradza się zakupy w tym sklepie i sugeruje dopłatę 100 zł, aby mieć pewność realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-02-18

polecam

5 / 5 2019-02-17

Pozytywna

2019-01-31

Transakcja bez zarzutu, wszystko w najlepszym porządku, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep swoim znajomym

5 / 5 2019-01-14

W sklepie zakupiłem monitor TV trójwymiarowy LG DM2752 w atrakcyjnej cenie, razem z kilkoma kabelkami i przejściówkami. Czas oczekiwania wynosił 4 dni robocze i sprzęt został dostarczony na czas. To naprawdę dobry wynik, biorąc pod uwagę wartość zakupu. Udało mi się kupić ten telewizor około 200 zł taniej niż u konkurencji, za około 1270 zł. Produkt był solidnie zapakowany, a wszystkie elementy zgadzały się z opisem. Zdecydowanie polecam ten sklep.

2 / 5 2019-01-09

Zamówiłem router TP-Link Archer C5400 za 745 złotych, co było atrakcyjną ceną. Towar był dostępny, ale po dwóch dniach cena została zmieniona na 1115 złotych i moje zamówienie zostało anulowane bez jakiejkolwiek informacji czy kontaktu. Niemożliwe było nawiązanie kontaktu z firmą. Co gorsza, w dniu mojego zamówienia ten sam router był dostępny w dwóch innych sklepach internetowych po podobnej cenie. W chwili obecnej nie ma już żadnego egzemplarza w tej cenie w innych sklepach internetowych i nie mam możliwości zakupu sprzętu. Wydaje się, że firma nie dba o klientów i ich potrzeby. Nie polecam tego sklepu i odradzam zakupy w nim.

5 / 5 2019-01-06

polecam!

5 / 5 2019-01-01

Polecam serdecznie ten sklep. Jestem zadowolona z wyboru tego sklepu, tak jak i zakupu tutejszych produktów.

2018-12-24

Zamówiłem i otrzymałem to co potrzebowałem.

0 / 5 2018-12-19

Klienci są zupełnie lekceważeni!!!! Zamówiłem obiektyw nikon AF/S 18-300. Po długiej ciszy, otrzymałem wiadomość e-mail, że produkt nie jest dostępny z powodu braku dostaw. Oczywiście, gdy go zamawiałem, był dostępny. Wszystko to byłoby do przyjęcia, gdyby nie fakt, że sprawdziłem dostępność tego produktu z ciekawości.

0 / 5 2018-12-11

Jedynie najwyższą oceną może być określony. Czas potrzebny na zrealizowanie zamówienia i odbiór towaru wynosi mniej niż 2 dni. To ogromny pozytyw, oprócz tego, jeśli uwzględnić także innych, to jest to najtańszy sprzęt komputerowy dostępny w Polsce.

0 / 5 2018-12-11

Ocena może być tylko najwyższa. Cały proces, od złożenia zamówienia do otrzymania towaru, zajmuje mniej niż 2 dni. To ogromny pozytyw, a dodatkowo, patrząc ogólnie, oferta jest najtańsza na rynku sprzętu komputerowego w Polsce.

0 / 5 2018-11-28

Właściciel sklepu Camino, P.H.U. BALTA, chwali się swoimi certyfikatami dotyczącymi wdrożenia Systemu Zarządzania Jakością i swoim doświadczeniem na rynku przez 20 lat. Zdecydowałem się na zakup dwóch dysków SSD Samsung 830 256GB w tym sklepie i potwierdziłem zamówienie drogą mailową i telefoniczną. Niestety, mimo obietnic, zamówienie przysłane zostało z opóźnieniem i bez wyjaśnienia przyczyny. W rozmowie telefonicznej, sklep zaproponował mi dopłatę 100zł lub anulowanie transakcji. W regulaminie sklepu jest napisane, że cena jest ustalona po potwierdzeniu zamówienia przez pracownika, więc próba naciągania mnie na kolejną opłatę jest niezrozumiała. Mimo, że sklep oferuje dyski w nowej cenie, nie jestem zadowolony z ich podejścia do klientów i nie mogę polecić sklepu, który nie przestrzega swoich zasad i traktuje klientów jak zwykłe źródło pieniędzy.

5 / 5 2018-11-18

Ta firma nie jest profesjonalna i traktuje klienta jak osobę z niskim poziomem inteligencji. Ci mężczyźni jeszcze nie zrozumieli, że zadowolony klient może przynieść więcej nowych klientów, podczas gdy niezadowolony może odebrać znacznie większą liczbę klientów.

5 / 5 2018-11-18

Ta firma jest niekompetentna i traktuje klienta jak osobę o niskim poziomie inteligencji. Ci mężczyźni nie do końca rozumieją zasady marketingu, które mówią, że zadowolony klient może przyciągnąć więcej klientów, podczas gdy niezadowolony może odwieść ich znacznie więcej.

2018-11-17

Porządny sklep - cenowo w czołówce, obsługa o.k. Duży asortyment. Dobry kontakt.

2018-11-05

Długi czas realizacji, kiepska jakość, nie odpisują na maile, problemy ze zwrotem. Zgłaszajcie do rzecznika praw konsumenta

3 / 5 2018-10-13

Moim zdaniem wysyłka z tego sklepu to jedna wielka kłamstwa. Kupiłam produkt i od razu przelewając pieniądze (2 lipca), ale datę wysyłki ustalono na 6 lipca. Mimo wielu prób kontaktu, brak jakichkolwiek informacji ze strony sklepu - jedynie wydłużenie terminu wysyłki, najpierw na 9, a teraz już na 10 lipca. Obsługa była miła tylko w momencie zakupu, a potem pełna cisza. Regulamin mówi o opóźnieniach, ale sklep kompletnie o tym nie informuje. Mówią, że 99% produktów jest dostępne od ręki, ale chyba raczej z magazynu dostawcy. Skusiłam się na niedrogie ceny i szybką wysyłkę, ale przeliczyłam się. Lepiej byłoby przepłacić i mieć produkt po dwóch, trzech dniach. Nie wiadomo, kiedy otrzymam swoją przesyłkę. Ogólnie, NIE POLECAM tego sklepu.

3 / 5 2018-10-03

Nie polecam korzystania z tego sklepu. Przez ostatnie 10 lat kupowałem wiele rzeczy przez internet, ale nigdy nie spotkałem się z takim traktowaniem. Zamówiłem płytę główną za określoną cenę, ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia drogą mailową lub SMS-em. Jedyne kontakty ze sklepem miały miejsce przez pracownika, który powiedział mi, że mogę odebrać zakup w poniedziałek lub wtorek. Kiedy odbierałem zakup osobiście, nie zwróciłem uwagi na cenę, ponieważ zazwyczaj kupuję online, gdzie nie muszę spisywać kwoty. Sprzedawca podniósł jednak cenę i zmusił mnie do zapłacenia wyższej kwoty. Kiedy sprawdziłem części po przyjeździe do domu, okazało się, że firma Camino narzuciła wyższą cenę niż w zamówieniu. Skontaktowałem się ze sklepem, ale sprzedawca powiedział mi, że ceny ulegają zmianom z każdą minutą i że produkt został już sprzedany, więc nie ma możliwości zwrotu. Nie wspomnę o arogancji sprzedawcy. Sprzedawca kłamał twierdząc, że zamówiłem produkt za taką cenę. Najważniejsze jest jednak to, że nie dostałem żadnego potwierdzenia zamówienia w tej firmie, ponieważ nie otrzymałem żadnej wiadomości mailowej, a moje zamówienie zniknęło z listy zamówień na stronie sklepu. To może być moja wina, że nie sprawdziłem ceny przy odbiorze, ale firma działa nieprofesjonalnie i nie jest godna zaufania. Ta firma zasługuje na negatywne opinie.

5 / 5 2018-09-12

Sklep jak najbardziej polecenia, niedawny zakup w tym sklepie to czysta przyjemność, szybko sprawnie i informacja o wszystkim. serdecznie polecam

5 / 5 2018-08-19

Polecam, sklep ma dobre ceny i dośc szybko realizuje przesyłki.

2 / 5 2018-08-12

Sklep wystawia fakturę za kupiony towar już dzień po złożeniu zamówienia, ale w moim przypadku dostawa odbyła się dopiero 5 dni później, a odbiór 6 dni później. Nowy sprzęt, który kupiłem, okazał się uszkodzony od fabryki, więc musiałem go oddać na naprawę na gwarancji. Niestety, czekałem na ten proces aż dwa tygodnie, a sklep nie zaoferował mi natychmiastowej wymiany na nowy, sprawny towar. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu jako internetowego, choć jeśli zależy nam na niskiej cenie, to stacjonarnie lub z odbiorem osobistym może być ok.

5 / 5 2018-08-10

Witam, ogólnie rzecz biorąc, sklep jest w porządku, oferuje atrakcyjne ceny, ale czas realizacji zamówienia jest fatalny jak na dzisiejsze standardy. Wpłaciłem pieniądze na zamówiony dysk dwunastego (w ofercie było napisane, że dostępna jest realizacja w ciągu 24 godzin), jednak wysyłka ze sklepu nastąpiła dopiero 18-tego. Przez prawie cały tydzień musiałem czekać. Na szczęście nie byłem pilnie zależny od tego dysku, bo inaczej byłbym bardzo zły!

0 / 5 2018-07-30

Sposób postępowania w tym sklepie jest taki, że jeśli zamówisz produkt z powodu atrakcyjnej ceny, po upływie dwóch dni zostajesz poinformowany mailowo, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku dostępności produktów. Później, gdy wejdę na stronę, zauważam, że produkt jest dostępny, jednak teraz kosztuje o 200 zł więcej. Po prostu znakomite działanie, Camino!

5 / 5 2018-07-27

Nabyłem kartę graficzną i natychmiast dokonałem wpłaty. Skontaktowałem się z sprzedawcami, którzy zapewnili mnie, że produkt zostanie wysłany tego samego dnia. I rzeczywiście, tak się stało, karta została wysłana. Następnego dnia przyszła paczka, ale co za niespodzianka - karta graficzna była zapakowana w dodatkowym pudełku, razem z woreczkami powietrznymi. Sprzedawca pochwalony za taki sposób pakowania produktów. Teraz mogę zaufać temu sklepowi i dokonywać zakupów z domu - pełen profesjonalizm! Dziękuję za ekspresową realizację zamówienia.

1 / 5 2018-07-25

Zwykli oszuści wystawiający towar, którego nie mają...zero jakiegokolwiek kontaku

5 / 5 2018-07-15

100 % zadowolenia - polecam

0 / 5 2018-07-07

Sprzedano mi sprzęt używany jako nowy i twierdzili, że dystrybutor przysłał im taki produkt. Na początku kazali mi czekać na zwrot pieniędzy aż otrzymają je z powrotem od dystrybutora po procesie reklamacji. Ostatecznie po kilku dniach otrzymałem zwrot pieniędzy. Potwierdzili, że każdy egzemplarz jest w tym samym stanie (oznaczenie "refurbished" na nalepce z numerem seryjnym), ale nie zmienili opisu produktu na stronie i nadal próbują go sprzedawać jako nowy.

5 / 5 2018-06-26

Wszystko w porządku. POLECAM!!!

0 / 5 2018-06-16

To niepowodzenie! Mimo informacji o dostępności towaru w sklepie internetowym, sprzedawca faktycznie go nie ma fizycznie i po kilku dniach rozmowy telefonicznej nie jest w stanie określić nawet daty wysyłki. Sugeruję unikać tego sklepu w jak najszerszym zakresie.

0 / 5 2018-06-16

Niepowodzenie! Chociaż produkt w sklepie internetowym jest oznaczony jako "dostępny", sprzedawca faktycznie go nie ma fizycznie, a po kilku dniach rozmowy telefonicznej nie jest w stanie podać nawet daty wysyłki. Sugeruję unikać tego sklepu.

1 / 5 2018-06-04

Jestem zdezorientowany porażką, którą właśnie doświadczyłem i nie mam ochoty nawet na to, aby to opisywać. Sklep wystawił towar, którego nie mieli na stanie, co jest zrozumiałe. Jednak, wystawili fakturę proforma bez skontaktowania się z dostawcą. Musiałem czekać trzy tygodnie, zanim uzyskałem jakiekolwiek konstruktywne rozwiązanie. Kontakt telefoniczny był niemożliwy, a odpowiedzi na maile docierały z opóźnieniem co najmniej dwóch dni. Otrzymałem szybki zwrot pieniędzy, ale bez odsetek, mimo że moje pieniądze były zamrożone przez trzy tygodnie. Co więcej, zaproponowano mi towar o gorszej jakości, ale za wyższą cenę. Później usłyszałem telefonicznie, że to moja wina, że nie dostałem zamówionego towaru, ponieważ nie zaakceptowałem ich propozycji zamiany. Bardzo mnie to zdenerwowało, ponieważ żądałem odsetek i innych odszkodowań. Mając takie wrażenie, że to tylko jedna osoba zajmuje się sklepem i nie radzi sobie z swoimi obowiązkami. Przede wszystkim mam wrażenie, że zysk jest dla nich ważniejszy niż zatrudnienie kogoś, kto pomógłby uporządkować ich sprawy. Nie dam już im kolejnej szansy, aby coś ode mnie kupić.

0 / 5 2018-05-28

Firma Camino oferuje niską jakość usług. Na swojej stronie piszą, że wysyłka jest realizowana do 15 dnia po odebraniu i zaksięgowaniu płatności, ale moje zamówienie potwierdzone i opłacone w środę, zostało wysłane dopiero w piątek. Ostatecznie towar dostałem dopiero w następnym tygodniu. Ich obietnice na stronie są po prostu kłamstwem. Kontakt mailowy również jest słaby. Z zakupionego sprzętu, otrzymałem jedynie oryginalne pudełko owinięte folią - bez żadnego zabezpieczenia od producenta, toteż dotarł on do mnie w mocno zniszczonym i pogniecionym opakowaniu. Odkryłem też inną firmę dystrybuującą macierze Synology w internecie i zdecydowanie już nigdy nie skorzystam z usług Camino.

0 / 5 2018-05-19

To firma, która nie traktuje sprawy poważnie. Pomimo potwierdzenia telefonicznego daty i godziny odbioru, musiałem trzy razy jeździć na miejsce, a każdego dnia mówili mi, że będzie to jutro. Nie kontaktowali się, aby przeprosić i poinformować mnie o przesunięciach - zupełnie niezainteresowani. Klienta po prostu ignorują.

0 / 5 2018-05-19

Firma, z którą miałem do czynienia, nie była poważna. Mimo telefonicznego potwierdzenia terminu i godziny odbioru, wielokrotnie do niej dojeżdżałem, a każdorazowo słyszałem, że to będzie jutro. Dodatkowo, nie odezwali się, aby przeprosić za opóźnienia i powiadomić o zmianach - całkowicie ich to nie obchodziło. Po prostu lekceważą klienta...

2018-05-19

sklep godny polecenia, bardzo dobre ceny, a przy tym doskonała obsługa klienta - na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie w przyszłości

5 / 5 2018-05-05

Ten sklep jest naprawdę świetny. Zamówiłem tuszę do drukarki i już następnego dnia dostałem wiadomość SMS, że jestem w sklepie, aby odebrać moje zamówienie. Gorąco polecam ten sklep, mają super ceny, świetną obsługę i są po prostu super!

5 / 5 2018-05-05

Ten sklep jest naprawdę świetny. Kiedy zamówiłem tuszę do drukarki, już następnego dnia otrzymałem wiadomość SMS informującą, że produkt jest gotowy do odbioru w sklepie. Serdecznie polecam ten sklep ze względu na świetne ceny oraz pomocną obsługę. To naprawdę super sklep!

2018-04-23

Zaraz po kupnie monitora,na drugi dzień spadła cena o 13 pln ,a jak chciałem kabel HDMI-HDMI to nie było,na sklepie.(brakowało przy monitorze)

0 / 5 2018-04-17

Opinie na temat zakupu są pozytywne, jednak jest pewien przykr szczegół. Przesyłka została dostarczona z uszkodzoną taśmą, która była rozcięta w ważnym miejscu, co mogło spowodować wypadnięcie zawartości. Przez chwilę zastanawiałem się, czy otworzyć ją razem z kurierem. Gorąco zachęcam do zabiegania o lepszą jakość taśmy z logo sklepu.

2 / 5 2018-04-09

Przez cały tydzień nie udało mi się nawiązać kontaktu w sprawie statusu mojej przesyłki. Gdy w końcu otrzymałam odpowiedź, okazało się, że sprzedawca nie posiada tego samego produktu, który był dostępny zarówno w chwili dokonania zakupu, jak i w momencie odpowiedzi. Co gorsza, cena wzrosła o ponad 100 zł. Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad zakupem w tym sklepie, odradzam zdecydowanie, ponieważ firma ta oszukuje, kombinuje i nie wiadomo, czy istnieje w ogóle. To oszuści, krętacze, kłamcy i inne takie.

2018-04-03

Panowie ze sklepu pomocną radę zawsze udzielą jeżeli chodzi o dobór części do zestawu. Poza tym są najtańsi na Pomorzu!

5 / 5 2018-03-24

Jak najbardziej OK ! Towar szybko trafił w moje ręce. Solidnie zapakowany.

2018-03-16

Otrzymałem dobry towar za dobrą cenę i to w bardzo dobrym czasie. Lubię takie sklepy.

3 / 5 2018-03-10

Postanowiłem zakupić dysk SSD przez internet. Jednakże, na drugi dzień otrzymałem wiadomość e-mail, informującą mnie o zmianie ceny i pytającą, czy nadal jestem zainteresowany zakupem. Jednakże, nie polecam tego zakupu.

5 / 5 2018-03-07

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i oceniam bardzo pozytywnie cały proces zakupu. Szybka i sprawna wysyłka, ceny dosyć korzystne.

0 / 5 2018-03-04

Zdecydowałem się pójść do sklepu ze względu na bardzo korzystną ofertę cenową. Przed zakupem zapoznałem się również z opiniami innych klientów na temat tego sklepu i nie byłem zdziwiony, że realizacja zamówienia po przelewie zajęła ponad 10 dni. Jeśli cena jest atrakcyjna, a nie zależy mi na tym, aby produkt był dostępny natychmiast, śmiało mogę go polecić.

0 / 5 2018-02-15

W sklepie podają, że sprzęt jest dostępny, ale z dodatkowym przyciskiem "weryfikacji" (co jest oczywiście żartem), ale po kilku dniach okazuje się, że czas realizacji wynosi 7-14 dni... i dodatkowo zmieniają formę płatności z "przy odbiorze" na przedpłatę.

0 / 5 2018-02-15

W sklepie jest napisane, że sprzęt jest dostępny (oczywiście po dodatkowej weryfikacji, ale to tylko żart), ale po kilku dniach dowiadujemy się, że czas realizacji wynosi 7-14 dni... i zmieniają też sposób płatności z "przy odbiorze" na przedpłatę.

2 / 5 2018-02-08

Kupiłem laptop za 2689zł, ale na następny dzień cena wzrosła do 2929zł. Gdy zadzwoniłem, aby zapytać o wysyłkę, powiedziano mi, że cena została zmieniona i nie ma to znaczenia, że ja już opłaciłem za laptopa po niższej cenie. Sprzedawcy wykorzystują wirtualną cenę, aby dobrze wyjść na ceneo i skąpcu. NIE POLECAM ich usług! Radzę uważać podczas dokonywania zakupów. Szczęśliwie, zdecydowałem się na opcję pobrania, ponieważ nie wiem, co stałoby się z moimi pieniędzmi w innym przypadku.

5 / 5 2018-01-29

Towar lepiej niż bardzo dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Zostaję ich stałym klientem - zdecydowanie!

5 / 5 2018-01-28

Bezproblemowy kontakt, wszystko załatwione szybko i sprawnie, elastyczny sprzedawca.

5 / 5 2018-01-16

Personel był bardzo uprzejmy, moje zamówienie zostało szybko zrealizowane (w moim przypadku zajęło to mniej niż 2 dni). Istnieje opcja śledzenia postępu zamówienia za pośrednictwem strony internetowej. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-16

Obsługa była niezwykle przyjemna, a moje zamówienie zostało szybko zrealizowane (w moim przypadku zajęło to nieco mniej niż 2 dni). Dodatkowo, istnieje opcja śledzenia postępu realizacji zamówienia za pośrednictwem strony internetowej. Szczerze polecam.

0 / 5 2018-01-15

Czasami nie posiadają na stanie sprzętu, tak jak to jest podane na stronie, ale oferują atrakcyjne ceny. Otrzymałem powiadomienie o opóźnieniu o 3 dni i faktycznie przyszedł. Strona przechowuje hasła bez odpowiednich zabezpieczeń, np. za pomocą funkcji SHA1.

0 / 5 2018-01-15

Czasami magazyn nie ma na stanie sprzętu, jak informuje strona, ale oferuje atrakcyjne ceny. Otrzymałem powiadomienie, że zamówienie zostanie dostarczone 3 dni później, co się stało. Strona przechowuje hasła bez odpowiedniego zabezpieczenia, na przykład używając algorytmu SHA1.

2018-01-01

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-12-30

wszystko szybko, tanio i solidnie, polecam

5 / 5 2017-12-11

Zakup przeprowadzony wzorowo. Szybko i sprawnie. Nie mam żadnych uwag. Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-08

bardzo dobra obsługa,dobry kontakt,szybka wysyłka,polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-04

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, sprzęt zgodny. Polecam!!

2017-11-27

Wszystko sprawnie i bez problemów.

2 / 5 2017-11-03

Zamówiłem kamerę (o wartości 307 złotych) z kartą SD. Łączną kwotę wraz z kosztami transportu przesłałem przelewem następnego dnia. Dzień później przelew dotarł, a kilka godzin po tym fakcie zadzwoniono do mnie i powiedziano coś pokroju "Witam, tu konsultant sklepu Camino, Pańska kamera zdrożała od wczoraj 124 złote, więc Pan dopłaci te 124 złote a my wysyłamy paczkę". Po chwili rozmowy zauważyłem, że pracownik sklepu odpowiada na każde pytanie tak samo ("Niestety, to niezależne od nas"), po czym zaproponował oddanie pieniędzy. O dziwo bez kosztów przelewu (4 zł) jakie poniosłem! Dlaczego mam tracić przez taki nieprofesjonalizm? Powiedziałem, że po przesłaniu całej kwoty wraz z poniesionymi przeze mnie kosztami zrezygnuję z zakupu nie robiąc problemów, ale uwaga! Konsultant ironicznie mnie wyśmiał, twierdząc, że tak się nie robi "I jest to niezgodne z polityką naszej firmy". Oczywiście rzeczowa rozmowa nie miała najmniejszych szans, ponieważ pracownik-robot odpowiadał ciągle to samo. Po kilku minutach przebłysk, postanowił zapytać przełożonego czy da się owe 4 złote oddać. Ostatecznie jak zawsze odpowiedział "Niestety nie ma takiej możliwości, nie jest to zgodne z polityką naszej firmy". Tu się przelała czara goryczy i powiedziałem, że jeżeli tego nie rozwiążemy, zgłoszę ich do UOKIK-u. Pan przy telefonie nieźle się uśmiał i skwitował "Niech Pan zgłasza gdzie Pan chce". Tak skończyła się rozmowa. Następnego dnia z wszystkimi informacjami o zamówieniu, sklepie i wpłacie dotarłem do mojego powiatowego rzecznika ds. konsumenta. Powiedział, że jest to jawne oszustwo i oczywiście jest ono nielegalne. Powiedział, że już pisze pismo w tej sprawie. Pismo perfekcyjne, podparte paragrafami wysłałem do firmy wraz z kserokopiami wszystkich danych. List oczywiście z żółtą karteczką zwrotną i potwierdzeniem odbioru. Następnego dnia, po dotarciu pisma, otrzymałem natychmiast maila od Pana cynicznego (olaboga, teraz nadzwyczaj miłego, rzekłbym do rany przyłóż! - jak to jedno pisemko potrafi zmienić ludzi), że bardzo przeprasza za zaistniałą sytuację, że to ich wina i bardzo chce sprawę rozwiązać pokojowo. Jako, że przelew wysłałem w banku nie mogli go odesłać, bo nie mieli numeru konta. Prosili mnie o niego, a ja oczywiście go nie podałem. Po odczytaniu maila, konsultant zadzwonił do mnie z miłym i grzecznym głosem chcąc rozwiązać problem. Prosił mnie o natychmiastową odpowiedź co w tej sprawie (bo mimo przeprosin napisali, że nagle wszystkie ich kamery zniknęły z magazynu i nie mogą zrealizować zamówienia, jedynie zwrot). Powiedziałem, że nie mam zamiaru z nimi dyskutować przez telefon tylko udam się dzisiaj do rzecznika i wszystko mu wytłumaczę, a on napisze kolejne pisemko. Wtedy strach sięgnął zenitu i Pan powiedział, że kamerki się znalazły i już wysyłają paczkę. Podkreślałem podczas pierwszej rozmowy, że jak nie dojdziemy do porozumienia to opiszę zaistniałą sytuację gdzie się tylko da, żeby ich słusznie obsmarować. Również mnie wyśmiano. Taki z tego wniosek, że z niezretelnymi ludźmi się nie umawia, najlepiej działają na nich znaczki § (paragraf :) ) Pozdrawiam serdecznie, a sklepu nie polecam nikomu. Wojciech.

5 / 5 2017-10-31

Bardzo szybka i sprawna obsługa bez żadnych problemów :) Miła i rzetelna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-10-30

Jestem zadowolony, że udało mi się zaoszczędzić pieniądze podczas zakupów w sklepie. Pomimo braku pośpiechu i nie małej ilości czasu na zrealizowanie zamówienia, byłam w stanie zamówić kilka podzespołów komputerowych i dokonać przelewu 6 marca. W ciągu tygodnia dowiedziałem się, że tylko jedna rzecz mogła zostać zrealizowana, ale później dodałem do zamówienia kolejny monitor i otrzymywałem e-maile o postępach. W końcu, 2 kwietnia, odebrałem swoje produkty. Sklep internetowy Camino.pl jest częścią firmy Balta, która zajmuje się usługami komputerowymi. Sklep dostarcza podzespoły, ale nie ma magazynu, co wydłuża czas realizacji zamówienia. Mimo to, firma działa zgodnie z prawem, a klient ma 30 dni na realizację zamówienia bez konkretnego terminu. Po dokonaniu przelewu klient zostaje uwzględniony w umowie "na odległość" i musi przestrzegać odpowiednich zasad. Niekiedy klienci oczekują szybszej realizacji zamówienia, co może prowadzić do niezadowolenia i negatywnych opinii o sklepie. Status realizacji zamówienia może być niejasny, co skutkuje niewłaściwą interpretacją i roszczeniami. Dlatego sklep powinien skutecznie poprawić swoją efektywność i dostarczać bardziej precyzyjne informacje. Jako zadowolony klient, uważam, że sklep Camino.pl powinien stale ulepszać swoją obsługę.

5 / 5 2017-10-30

Bardzo sprawna profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-22

Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Szukałem monitora i Pan udzielił mi porady telefonicznie, z uwzględnieniem moich kryteriów. Jestem zadowolony zarówno z jakości obsługi, jak i szybkości realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko było w porządku, szukałem monitora i Pan podał mi przez telefon jakie warto wybrać z uwzględnieniem moich kryteriów. Cieszę się z jakości obsługi i szybkiego realizowania zamówienia.

0 / 5 2017-10-17

W sklepie wystawiono do sprzedaży produkty, które w rzeczywistości nie były dostępne. Zdecydowałem się na zakup czterech pendrive'ów, a przed złożeniem zamówienia upewniłem się, że są one aktualnie na składzie. Złożyłem zamówienie i oczekiwałem na jego realizację do 9 grudnia 2015 roku. Dziś chciałem sprawdzić, czy już mogę odebrać swoje zamówienie, jednak stan zamówienia okazał się pusty. Po skontaktowaniu się z obsługą sklepu dowiedziałem się, że zamówienie zostanie anulowane, ponieważ brakuje tych produktów na stanie.

5 / 5 2017-10-15

Bardzo pozytywna opinia :)) Świetna obsługa - profesjonalizm połączony z sympatią obsługi. Takie firmy przekonują mnie do zakupów w necie!

5 / 5 2017-10-13

Jestem bardzo zadowolony, towar szybko przygotowany do odbioru osobistego, o wszystkim informowano mnie telefonicznie, naprawdę polecam

5 / 5 2017-09-30

Oferujemy produkty w atrakcyjnych cenach i dostarczamy je szybko. Jeśli cena modelu ulegnie zmianie, bierzemy pod uwagę również zmianę wartości już złożonego zamówienia. Towar, który dostarczamy, jest nienaruszony, w pełni sprawny i należy do bardzo dobrej klasy, zgodnie z opisem.

2017-09-16

Wszystko w porządku.

1 / 5 2017-09-02

Moja opinia na temat tego sklepu jest negatywna. Przy składaniu zamówienia otrzymałem informację, że produkt jest dostępny i zostanie wysłany w ciągu 1-2 dni. Szybko przelałem pieniądze, ale towar został wysłany dopiero po 2 tygodniach. Mimo moich prób kontaktu drogą telefoniczną i mailową, nie udało mi się uzyskać wyjaśnienia dlaczego tak długo czekam na przesyłkę. To podejście do klienta było bardzo nieprofesjonalne. W regulaminie jest zapisane, że sklep informuje o możliwych opóźnieniach, ale w moim przypadku musiałem sam cały czas pytać. Codziennie status realizacji był przesuwany na dzień kolejny, co trwało przez 2 tygodnie. To ostatecznie zniechęciło mnie do ponownego korzystania z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-08-30

Szybka realizacja zamówienia, wysoki poziom obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Szybko i bezproblemowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-29

sklep ok.szybka wysyłka.polecam

0 / 5 2017-08-27

Ceny prezentowane w porównywarkach cenowych są dokładne i oparte na rzeczywistości. To, za ile zamówiłem, tyle zapłaciłem, bez konieczności odwoływania zamówienia czy innych trudności.

0 / 5 2017-08-09

Kupujący są całkowicie ignorowani i pomijani przez sklep. Po uprzednim poproszeniu o zapłatę za towar, okazuje się, że go nie ma. Co więcej, daty dostaw są wielokrotnie przekładane. Po wystąpieniu o zwrot pieniędzy, sklep informuje, że proces ten trwa 3 dni. Sugeruję, aby wszyscy unikali zakupów w tym sklepie, pomimo że oferuje on nieco niższe ceny. Przy zakładaniu zamówienia, warto się zastanowić i przemyśleć sytuację. Co więcej, sklep nie informuje o opóźnieniach zgodnie z regulaminem, ale chyba nie ma to dla nich większego znaczenia.

0 / 5 2017-08-04

Sklep jest straszny! Po upływie tygodnia od złożenia zamówienia, niespodziewanie informują mnie, że nie posiadają tego przedmiotu na stanie. Dobrze, że nie dokonałem zapłaty z góry. Ostrzegam przed dokonywaniem zakupów w Camino! Nie zawsze taniej jest lepsze.

0 / 5 2017-08-04

Ten sklep jest okropny! Po tygodniu od złożenia zamówienia nagle dowiaduję się, że nie mają przedmiotu dostępnego. Dobrze, że nie dokonałem przedpłaty. Ostrzegam przed zakupami w Camino! Nie zawsze to, że coś jest tańsze, znaczy, że jest dobre.

5 / 5 2017-08-02

Polecam

5 / 5 2017-07-23

Wszystko w porządku - polecam.

5 / 5 2017-07-21

Osobiście jestem zadowolony z zakupów. Obsługa rzetelna i fachowa.

2017-06-21

Znakomity sklep internetowy

5 / 5 2017-06-19

Polecam ten sklep ceny niskie towary zgodne z opisami i szybka wysyłka :)

5 / 5 2017-06-17

Zakupy zrealizowane sprawnie, rzetelnie bez zastrzeżeń, pomimo dodatkowych wymagań związanych z realizacją zakupu ze środków UE. Polecam.

0 / 5 2017-06-14

Nie zamierzam tam wracać. Minęło już ponad tydzień od złożenia zamówienia i dokonania przelewu, a przesyłki wciąż nie ma. Dzisiaj zdecydowałem się zrezygnować z zamówienia, ponieważ termin dostawy został już kilka razy przesunięty. To jest po prostu farsa. Co gorsza, pomimo opóźnienia ze strony sprzedawców, nie otrzymałem żadnych informacji na temat przyczyny przedłużających się opóźnień. Z powodu takiego braku profesjonalizmu ze strony sprzedawcy zdecydowałem się na rezygnację z dalszych zakupów u nich. Szczerze nie polecam. Chyba że ktoś lubi czekać tygodniami na swoje zamówienie i nie wiedzieć, co się dzieje z przesyłką. Dodatkowo, trzy razy dzwoniłem do sklepu, a za każdym razem usłyszałem, że zamówienie jest już realizowane.

3 / 5 2017-06-11

Odradzam zakupów w tym sklepie. Wszystko ładnie jest do momentu sprzedaży. Kupiłem Qnap i teraz mam tylko problemy. Zero pomocy.

5 / 5 2017-06-04

Bardzo dobry sklep posiadający produkty wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie. Polecam Wszystkim kupującym.

5 / 5 2017-05-22

Bardzo dobry sklep komputerowy, polecam

5 / 5 2017-05-18

Jak zawsze wszystko w porządku polecam po raz kolejny

0 / 5 2017-05-14

Ceny i wykonanie są zadowalające. Jednak obsługa sprawia niepotrzebne kłopoty. Na przykład twierdzą, że nie można przesłać faktury drogą elektroniczną, co jest nieprawdą, ponieważ od dawna jest to legalne i wszyscy tak robią. Kiedy wysyłają towar na inny adres niż fakturę, faktura gubi się i nie można później poprosić o jej duplikat.

3 / 5 2017-05-06

Zamówiłem router ze sklepu i zadzwoniłem, aby upewnić się, że dostanę go na czas, a następnie wykonałem przelew. Jednakże, mimo potwierdzenia, router nie dotarł w ciągu tygodnia. Po wielu próbach, udało mi się dodzwonić i dostałem niemiłą odpowiedź. Ostatecznie, moje zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru. To było niesprawiedliwe i bardzo nieprofesjonalne. Teraz czekam na zwrot pieniędzy, ale nie jestem pewien, czy to się stanie. Nie polecam korzystania z tego sklepu, jest wiele innych, lepszych i bardziej rzetelnych.

5 / 5 2017-04-23

Konkurencyjne ceny, dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-04-13

wysoko oceniam sklep, profesjonalna obsługa, szybka dostawa,

5 / 5 2017-04-09

super sklep najlepsze ceny błyskawiczna przesyłka z dokumentami polecam gorąco

3 / 5 2017-04-08

Jest to jedna wielka sytuacja niezrozumienia! Sprzedają przedmioty, których nie posiadają, a następnie bezczelnie ukrywają swoją niekompetencję, szybko zmieniając statusy. Dodatkowo, sklep zachowuje się bezczelnie, oferując coś za darmo! - Nie polecam!

5 / 5 2017-04-01

pozytywna

Rzetelne opinie o Camino.pl

Camino.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.camino.pl

Email
[email protected]

Telefon
058 341 06 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie