Kategorie: / RTV / Gry

Camino.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.31
opinie o Camino.pl
2019-02-27

Płaciłem z góry. Nie było żadnych problemów.

3 / 5 2019-02-24

SKLEP WYSTAWIA NA SPRZEDAŻ TOWAR, KTÓREGO NIE POSIADA NA STANIE I NIE JEST W STANIE GO ZAMÓWIĆ! Po tygodniu oczekiwania na realizację zamówienia (pieniądze przelane na konto tego samego dnia, co składane zamówienie) postanowiłem zadzwonić z pytaniem o jego status (na stronie cały czas brak danych). Obsługa przekazała informację o wysłaniu zapytania o towar do partnera handlowego. Obiecano oddzwonić następnego dnia. Niestety na obietnicach się skończyło. Po raz kolejny wykonałem telefon i tym razem poinformowano mnie o braku dostępności towaru w ofercie. Zmarnowałem zatem ponad tydzień czasu aby w końcu dowiedzieć się, że nie mogę dostać tego, co zamówiłem. Przypuszczam, że gdybym sam nie zatelefonował to obsługi sklepu, to mógłbym czekać jeszcze kolejnych kilka dni. Żadnych maili, żadnych telefonów z informacją dla klienta! ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. LEPIEJ DOPŁACIĆ 100 ZŁ I MIEĆ PEWNOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA, NIŻ CZEKAĆ W NIEPEWNOŚCI NA TOWAR.

5 / 5 2019-02-18

polecam

5 / 5 2019-02-17

Pozytywna

2019-01-31

Transakcja bez zarzutu, wszystko w najlepszym porządku, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep swoim znajomym

5 / 5 2019-01-14

Kupiłem monitor TV 3D LG DM2752 w bardzo atrakcyjnej cenie + parę kabelków, przejściówek. Czas oczekiwania - 4 robocze i miałem sprzęt dostarczony. Czyli całkiem jak na zakup tej wartości niezły wynik. TV kupiłem około 200zł taniej niż u konkurencji!! za ok 1270 zł. Towar solidnie zapakowany,wszystkie elementy zgodne z opisem. Więc polecam ten sklep.

2 / 5 2019-01-09

Zamówiłem router TP-Link Archer C5400 po cenie 745 zl towar był na stanie, po dwóch dniach dokonano zmiany ceny na 1115 zl i anulowano moje zamówienie bez jakiejkolwiek informacji i kontaktu. Próby nawiązania kontaktu bez skutku. Co gorsza w dniu zamówienia routery dostępne były na ceneo w dwóch innych sklepach w zbliżonej cenie. Na chwile obecna nie ma już żadnego egzemplarza w tej cenie w innych sklepach internetowych i pozbawiony zostałem możliwości zakupu sprzętu. Niedbalstwo i zero poszanowania dla klienta. NIE POLECAM I ODRADZAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!

5 / 5 2019-01-06

polecam!

5 / 5 2019-01-01

Polecam serdecznie ten sklep. Jestem zadowolona z wyboru tego sklepu, tak jak i zakupu tutejszych produktów.

2018-12-24

Zamówiłem i otrzymałem to co potrzebowałem.

2018-12-19

Komplentny brak poszanowania dla kupujacych!!!! Zamowilem obiektyw nikon AF/S 18-300. Po kilku dniach "ciszy" otrzymalem maila ze produkt nie jest dostepny z powodow braku dostaw. Oczywiscie w momencie zamawiania produkt byl dostepny. Wszystko byloby do zakceptowania gdyby nie to ze z ciekawosci sparwdzilem czy dany produkt jest dostepny

2018-12-11

Ocena może być wyłacznie najwyższa. czas realizacji - od zamówienia do odebrania towaru - niecałe 2 dni. bardzo wielki pozytyw, no i dodatkowo, uśredniając, najtańszy sprzęt komputerowy w Polsce

2018-11-28

P.H.U. BALTA właściciel sklepu Camino chwali się posiadanymi certyfikatami potwierdzającymi wdrożenie Systemu Zarządzania Jakością i swoim istnieniem na rynku od 20 lat. W sklepie Camino kupiłem dwa dyski SSD Samsung 830 256GB. Po potwierdzeniu dostępności i ceny towaru przez Sprzedawcę dane do płatności zostały wysłane do mnie pocztą elektroniczną. Zamówienie zostało potwierdzone wpływem mojego przelewu na ich konto. W rozmowie telefonicznej odbytej 13 listopada zostałem poinformowany, że wysyłka nastąpi w dniu jutrzejszym i zostanę o tym poinformowany pocztą elektroniczną. Jednak nic takiego nie nastąpiło. W drugiej rozmowie telefonicznej z 14 listopada zostałem poinformowany, że albo dopłacę po 100zł do dysku albo ich nie dostanę. Zgodnie z regulaminem tego sklepiku informacja o cenie ma charakter wiążący po potwierdzeniu jej przez pracownika sklepu, dlatego nigdy nie zrozumiem tej próby wymuszenia dopłaty lub odstąpienia od zawartej umowy bez żadnego powodu. Dyski są cały czas dostępne w ich ofercie, tylko w nowej cenie. Nie mogę polecić sklepu, który nie przestrzega własnego regulaminu a klienta traktuje jak kasę zapomogowo-pożyczkową. Jak chcą pożyczki na tydzień to niech idą do banku.

5 / 5 2018-11-18

Firma nieprofesjonalna, ma klienta za kogoś o małym ilorazie inteligencji. Ci panowie nie zrozumieli jeszcze zasad marketingu, że zadowolony klient może przyprowadzić kilku następnych, a niezadowolony może odebrać znacznie więcej.

2018-11-17

Porządny sklep - cenowo w czołówce, obsługa o.k. Duży asortyment. Dobry kontakt.

2018-11-05

Długi czas realizacji, kiepska jakość, nie odpisują na maile, problemy ze zwrotem. Zgłaszajcie do rzecznika praw konsumenta

3 / 5 2018-10-13

Kompletna ściema z tą wysyłką jak dla mnie. Kupiłam i wpłaciłam pieniądze od razu(2 lipca) system wyznaczył mi termin planowanej wysyłki na 6. Dziś po kilku próbach nawiązania kontaktu cisza. No może poza wydłużeniem czasu planowanej wysyłki najpierw na 9 a teraz już na 10. Obsługa miła owszem ale tylko do momentu zakupu, później jak wynika z mojego doświadczenia kompletny brak kontaktu, zero informacji jak to mają napisane w regulaminie o możliwych opóźnieniach. Podobno 99% produktów mają dostępnych od ręki. Chyba raczej z magazynu dostawcy...nie muszę wspominać że głównie skusiła mnie ta"dostępność towaru" i szybkość wysyłki ale jak widać przeliczyłam się. Może i mają niższe ceny ale gdybym wiedziała że tyle będę czekać na wysyłkę to wolała bym przepłacić i mieć to co chcę po 2-3 dniach. Ciekawe czy i kiedy się doczekam mojej przesyłki... Generalnie ODRADZAM!

3 / 5 2018-10-03

Stanowczo odradzam ten sklep. Kupuję bardzo dużo i często przez internet z różnymi formami odbioru przez ostatnie 10 lat (jak nie dłużej), ale nikt jeszcze mnie tak nie potraktował, nikomu nie wystawiłem żadnej negatywnej opinii. Sprawa jest prosta: 1) zamawiam przez internet płytę główną z określoną ceną 2) nie otrzymuję żadnego potwierdzenia na mail-a ani sms o zamówionym towarze i cenie, jedynie dzwoni do mnie pan z tego sklepu oznajmiając "zamówiona płyta xxx będzie do odbioru w poniedziałek lub wtorek" 3) odbieram zamówienie osobiście w sklepie (tego dnia miałem jeszcze kilka innych części, a że zazwyczaj kupuję w pewnych sieciach, to nie przyszło mi nawet do głowy, żeby spisać sobie wartości jakie mam zapłacić przy odbiorze) 4) przy odbierze pan nabija na kasę swoją ceną, wydał towar, zapłaciłem, poszedłem 5) docieram do domu nie zgadza mi się suma za wszystkie zakupione części, jak później sprawdziłem Camino nabiło sobie wyższą cenę przy odbiorze niż w zamówieniu 6) wykonałem telefon do sklepu, odpowiedziano mi "ceny zmieniają się z minuty na minutę", w takim razie poprosiłem o możliwość zwrotu towaru, usłyszałem, że nie ma takiej możliwości, bo towar został zakupiony na miejscu (to po to zamawiam przez internet?!) - pomijam kwestię ignorującego, aroganckiego tonu sprzedawcy 7) sprzedający skłamał, że zamówiłem produkt właśnie w tej cenie - Proszę Państwa - nie po to korzystam z porównywarek cen, żeby kupić produkt po najwyższej cenie z listy - to kłamstwo nie jest nawet śmieszne, jest obrzydliwe. UWAGA - co chyba najważniejsze, w całej sprawie - po zakończeniu zamówienia, NIE MAM ŻADNEGO DOWODU DOKONANIA JAKIEGOKOLWIEK ZAMÓWIENIA W TEJ FIRMIE - ponieważ nie otrzymałem ani jednego maila, a zamówienie z listy zamówień na stronie sklepu zniknęło! Potwierdzam - był w tym mój błąd, że nie sprawdziłem ceny przy odbiorze, ale przede wszystkim wina leży po stronie sprzedawcy, który dorobił sobie cenę, a potem dodatkowo okłamał - próbując wmówić mi, że zamówiłem towar po wyższej cenie. Sklep jest nieprofesjonalny, bo nie wysyła żadnych potwierdzeń zamówienia (celowo?), nie buduje zaufania. Nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale przez taką firmę straciłem zaufanie do małych, tanich sklepików poukrywanych po kątach. Ta "firemka" zasłużył na dużego NEGATYWA.

5 / 5 2018-09-12

Sklep jak najbardziej polecenia, niedawny zakup w tym sklepie to czysta przyjemność, szybko sprawnie i informacja o wszystkim. serdecznie polecam

5 / 5 2018-08-19

Polecam, sklep ma dobre ceny i dośc szybko realizuje przesyłki.

2 / 5 2018-08-12

Wystawiają fakturę za zamówiony towar następnego dnia po zamówieniu, mimo że wysyłka towaru od nich nastąpiła 5 dnia po złożeniu zamówienia, a odbiór 6 dnia. Nowy sprzęt uszkodzony fabrycznie (w moim przypadku zasilacz komputerowy) przyjmują tylko do naprawy na gwarancji (czekałem dwa tygodnie na naprawę) i nie wymieniają od razu na inny, sprawny egzemplarz. Nie polecam tego sklepu jako internetowego, jako stacjonarny lub z odbiorem osobistym może być ze względu na niskie ceny.

5 / 5 2018-08-10

Witam, ogólnie sklep jest ok, atrakcyjne ceny, ale tempo realizacji zamówienia fatalne jak na dzisiejsze standardy. wpłaciłem pieniądze na zamówiony dysk dwunastego(w ofercie dysk dostępny realizacja 24h)jednak wysyłka ze sklepu dopiero 18-stego. prawie tydzień. całe szczęście nie musiałem mieć tego dysku od razu bo bym się wściekł!

2018-07-30

Praktyka w tym sklepie jest następująca: zamawiasz produkt ponieważ mają atrakcyjną cenę. Potem są 2 dni milczenia, następnie otrzymuje maila z informacją: " Zamówienie anulowano z powodu niedostępności produktów." Następnie jak wchodzę na stronę to widzę, że produkt jest dostępny tylko z z ceną wyższą 200 zł. Brawo Camino!

5 / 5 2018-07-27

Kupiłem kartę graficzną, szybko wpłaciłem. Zadzwoniłem, zapewniali że wyślą tego samego dnia!!! I co ??? I wysłali:) Następnego dnia doszła. Patrzę!!?? co to takie wielkie pudło? Telewizor mnie wysłali? Nie! toż to KARTA graficzna moja - tylko w DODATKOWYM pudle!!! + worki z powietrzem!!!! Nie no sklep na MEDAL! Żeby tak zapakować!!?:) Jakby w środku jako było :) Będę u nich kupował i BARDZO dziękuje za ekspresową realizację. Teraz człek z domu nie musi wychodzić bo ma zaufany sklep :) Pełen profesjonalizm!!

1 / 5 2018-07-25

Zwykli oszuści wystawiający towar, którego nie mają...zero jakiegokolwiek kontaku

5 / 5 2018-07-15

100 % zadowolenia - polecam

2018-07-07

Sprzedali mi używany sprzęt jako nowy. Powiedzieli, że to dystrybutor im taki produkt wysłał i początkowo kazali czekać na zwrot pieniędzy aż otrzymają je od dystrybutora po procesie reklamacji. Ostatecznie dostałem pieniądze po paru dniach. Potwierdzili, że każdy egzemplarz jest w tym samym stanie (napis refubrished na nalepce z numerem seryjnym), ale wciąż nie zmienili opisu produktu na stronie i próbują sprzedać towar jako pełnowartościowy.

5 / 5 2018-06-26

Wszystko w porządku. POLECAM!!!

2018-06-16

Porażka! Pomimo, że towar w sklepie internetowym ma status "dostępny" sprzedawca go fizycznie nie posiada i po kilku dniach w rozmowie telefonicznej nie jest w stanie nawet podać terminu wysyłki. Radzę omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2018-06-04

Porażka. nawet nie chce mi się pisać. Wystawiają towar, którego nie mają - to jeszcze rozumiem. Ale wystawiają FV proforma bez kontaktu z dostawcą. Po tym 3 tygodnie czekałem, aż się coś konstruktywnego wytworzy. Brak kontaktu telefonicznego, maile z odpowiedzią z opóźnieniem min. dwudniowym. Zwrot kasy - ekspresowo. Ale bez odsetek (za trzy tygodnie zamrożonych moich pieniędzy). Co więcej - zaproponowali towar gorszy ale droższy. A potem słyszę telefonicznie, że to moja wina, że nie dostałem towaru który zamówiłem, bo nie zaakceptowałem ich zamiennej propozycji. I kim jestem, że żądam odsetek i jeszcze inne. Absurd. Mam wrażenie, że sklepem jest jedna osoba, która nie radzi sobie ze sprawą, a chęć zysku nie pozwala jej zatrudnić kogoś, kto pomoże wszystko ogarnąć. Pierwszy i ostatni raz coś próbowałem od nich kupić.

2018-05-28

nędza. mają na stronie napisane, że wysylka potwierdzonych i oplaconych zamowien do 15 jeszcze tego samego dnia (ze niby maja towar na stanie), a ja wyslalem przelew w srode, a towar zostal wyslany dopiero w piatek. towar otrzymalem dopiero w nastepnym tygodniu. wiec te ich zapewnienia na stronie to ŚCIEMA. kontakt meilowy kiepski. sam sprzęt był tylko w oryginalnym kartonie owinietym folia - zero jakiegkolwiek zabezpieczenia niz dal producent. wiec przybyl w mocno zniszczonym i pogniecionym kartonie. pozniej dopiero znalazlem w necie inna firme dystrybuujaca macierze Synology i jednak w Camino juz nigdy nie kupie.

2018-05-19

sklep godny polecenia, bardzo dobre ceny, a przy tym doskonała obsługa klienta - na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie w przyszłości

2018-05-19

Niepoważna firma. Po telefonicznym potwierdzeniu daty i godziny odbioru jeździłem 3 razy i codziennie mówili, że będzie jutro. Nie dzwonili aby przeprosić i poinformować o przesunięciach - totalna olewka. Klienta mają po prostu gdzieś...

5 / 5 2018-05-05

Bardzo fajny, sklep. Zamówiłem tuszę do drukarki, następnego dnia dostałem sms'a, że już na mnie czekają w sklepie. Bardzo polecam, super ceny, super pomoc, SUPER SKLEP!!!

2018-04-23

Zaraz po kupnie monitora,na drugi dzień spadła cena o 13 pln ,a jak chciałem kabel HDMI-HDMI to nie było,na sklepie.(brakowało przy monitorze)

2018-04-17

zakup bez żadnych problemów Niestety mały mankament.Paczka miała rozerwaną lub rozciętą taśmę w newralgicznym punkcie a wewnątrz były przedmioty które ktoś pomysłowy mógłby wyjąć.Chwilę się zastanawiałem z kurierem czy ją otworzyć.Panowie nie żałujcie tej taśmy z logo sklepu

2 / 5 2018-04-09

Zero kontaktu przez tydzień o statusie przesyłki a w końcu kiedy odpisali podali że nie mają tego co sprzedali chociaż było dostępne i w momencie kupna i w momencie odpowiedzi tyle że już o ponad 100 zł drożej. Konkretnie chodzi o płytę główną Płyta Socket AM4 ASRock X370 Killer SLI. Tak więc jeśli ktoś myśli nad zakupem w tym sklepie nie polecam absolutnie bo firma kombinuje, oszukuje ciekawe czy faktycznie istnieje. Oszuści, krętacze, kłamcy itd.

2018-04-03

Panowie ze sklepu pomocną radę zawsze udzielą jeżeli chodzi o dobór części do zestawu. Poza tym są najtańsi na Pomorzu!

5 / 5 2018-03-24

Jak najbardziej OK ! Towar szybko trafił w moje ręce. Solidnie zapakowany.

2018-03-16

Otrzymałem dobry towar za dobrą cenę i to w bardzo dobrym czasie. Lubię takie sklepy.

3 / 5 2018-03-10

Kupiłem dysk SSD przez stronę internetową. Następnego dnia, dostałem maila, iż cena uległa zmianie i zapytali, czy nadal jestem zainteresowany kupnem. Odradzam.

5 / 5 2018-03-07

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i oceniam bardzo pozytywnie cały proces zakupu. Szybka i sprawna wysyłka, ceny dosyć korzystne.

2018-03-04

Skusiła mnie do sklepu bardzo atrakcyjna cena za towar. Zapoznałem się z innymi opiniami o sklepie i oczekiwanie ponad 10 dni od przelewu na realizację nie zaskoczyło mnie. Jeśli cena jest atrakcyjna a produkt nie jest potrzeby za 3 dni mogę śmiało polecić.

2018-02-15

W sklepie widnieje informacja, że sprzęt dostępny (jeszcze "weryfikowane" dodatkowym buttonem - śmiech na sali), a po kilku dniach okazuje się, że termin realizacji to 7-14 dni... i jeszcze zmieniają formę płatności z "przy odbiorze" na przedpłatę.

2 / 5 2018-02-08

Kupiłem laptop za 2689zł a oni na drugi dzień zmienili cenę na 2929zl. Kiedy zadzwoniłem z zapytaniem o wysyłkę dostałem informację że cena się zmieniała i nie ma znaczenia że ja na zamówieniu mam cenę 2689. Sprzedają towar z wirtualną ceną żeby tylko dobrze wypaść na ceneo i skąpcu NIE POLECAM !! Proszę uważać. Dobrze że zamówiłem za pobranie bo nie wiem co by było z moimi pieniędzmi.

5 / 5 2018-01-29

Towar lepiej niż bardzo dobrze zapakowany, szybka wysyłka. Zostaję ich stałym klientem - zdecydowanie!

5 / 5 2018-01-28

Bezproblemowy kontakt, wszystko załatwione szybko i sprawnie, elastyczny sprzedawca.

5 / 5 2018-01-16

Bardzo miła obsługa, zamówienie zrealizowano szybko (w moim przypadku to niecałe 2 dni). Istnieje możliwość śledzenia realizacji zamówienia przez stronę internetową. Serdecznie polecam

2018-01-15

Nie zawsze mają sprzedawany sprzęt w magazynie jak podaje strona, jednakże atrakcyjne ceny. Dostałem powiadomienie że przyjdzie 3 dni później i przyszła. Strona przechowuje hasła bez zabezpieczania (np. sha1)...

2018-01-01

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-12-30

wszystko szybko, tanio i solidnie, polecam

5 / 5 2017-12-11

Zakup przeprowadzony wzorowo. Szybko i sprawnie. Nie mam żadnych uwag. Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-08

bardzo dobra obsługa,dobry kontakt,szybka wysyłka,polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-04

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, sprzęt zgodny. Polecam!!

2017-11-27

Wszystko sprawnie i bez problemów.

2 / 5 2017-11-03

Zamówiłem kamerę (o wartości 307 złotych) z kartą SD. Łączną kwotę wraz z kosztami transportu przesłałem przelewem następnego dnia. Dzień później przelew dotarł, a kilka godzin po tym fakcie zadzwoniono do mnie i powiedziano coś pokroju "Witam, tu konsultant sklepu Camino, Pańska kamera zdrożała od wczoraj 124 złote, więc Pan dopłaci te 124 złote a my wysyłamy paczkę". Po chwili rozmowy zauważyłem, że pracownik sklepu odpowiada na każde pytanie tak samo ("Niestety, to niezależne od nas"), po czym zaproponował oddanie pieniędzy. O dziwo bez kosztów przelewu (4 zł) jakie poniosłem! Dlaczego mam tracić przez taki nieprofesjonalizm? Powiedziałem, że po przesłaniu całej kwoty wraz z poniesionymi przeze mnie kosztami zrezygnuję z zakupu nie robiąc problemów, ale uwaga! Konsultant ironicznie mnie wyśmiał, twierdząc, że tak się nie robi "I jest to niezgodne z polityką naszej firmy". Oczywiście rzeczowa rozmowa nie miała najmniejszych szans, ponieważ pracownik-robot odpowiadał ciągle to samo. Po kilku minutach przebłysk, postanowił zapytać przełożonego czy da się owe 4 złote oddać. Ostatecznie jak zawsze odpowiedział "Niestety nie ma takiej możliwości, nie jest to zgodne z polityką naszej firmy". Tu się przelała czara goryczy i powiedziałem, że jeżeli tego nie rozwiążemy, zgłoszę ich do UOKIK-u. Pan przy telefonie nieźle się uśmiał i skwitował "Niech Pan zgłasza gdzie Pan chce". Tak skończyła się rozmowa. Następnego dnia z wszystkimi informacjami o zamówieniu, sklepie i wpłacie dotarłem do mojego powiatowego rzecznika ds. konsumenta. Powiedział, że jest to jawne oszustwo i oczywiście jest ono nielegalne. Powiedział, że już pisze pismo w tej sprawie. Pismo perfekcyjne, podparte paragrafami wysłałem do firmy wraz z kserokopiami wszystkich danych. List oczywiście z żółtą karteczką zwrotną i potwierdzeniem odbioru. Następnego dnia, po dotarciu pisma, otrzymałem natychmiast maila od Pana cynicznego (olaboga, teraz nadzwyczaj miłego, rzekłbym do rany przyłóż! - jak to jedno pisemko potrafi zmienić ludzi), że bardzo przeprasza za zaistniałą sytuację, że to ich wina i bardzo chce sprawę rozwiązać pokojowo. Jako, że przelew wysłałem w banku nie mogli go odesłać, bo nie mieli numeru konta. Prosili mnie o niego, a ja oczywiście go nie podałem. Po odczytaniu maila, konsultant zadzwonił do mnie z miłym i grzecznym głosem chcąc rozwiązać problem. Prosił mnie o natychmiastową odpowiedź co w tej sprawie (bo mimo przeprosin napisali, że nagle wszystkie ich kamery zniknęły z magazynu i nie mogą zrealizować zamówienia, jedynie zwrot). Powiedziałem, że nie mam zamiaru z nimi dyskutować przez telefon tylko udam się dzisiaj do rzecznika i wszystko mu wytłumaczę, a on napisze kolejne pisemko. Wtedy strach sięgnął zenitu i Pan powiedział, że kamerki się znalazły i już wysyłają paczkę. Podkreślałem podczas pierwszej rozmowy, że jak nie dojdziemy do porozumienia to opiszę zaistniałą sytuację gdzie się tylko da, żeby ich słusznie obsmarować. Również mnie wyśmiano. Taki z tego wniosek, że z niezretelnymi ludźmi się nie umawia, najlepiej działają na nich znaczki § (paragraf :) ) Pozdrawiam serdecznie, a sklepu nie polecam nikomu. Wojciech.

5 / 5 2017-10-31

Bardzo szybka i sprawna obsługa bez żadnych problemów :) Miła i rzetelna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-10-30

Bardzo sprawna profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-30

Jestem zadowolony w związku z faktem, że zaoszczędziłem trochę pieniędzy na zakupie w tym sklepie. Nie śpieszyło mi się więc nie zwracałem uwagi na prędkość realizacji mojego zamówienia. 6 marca złożyłem zamówienie i przelałem pieniądze za parę podzespołów komputerowych. Tydzień później okazało się, żę możliwa jest realizacja tylko jednej pozycji. W międzyczasie również złożyłem zamówienie na monitor po bardzo atrakcyjnej cenie. O zmianie statusu byłem informowany przez email. Towar otrzymałem dopiero 2 kwietnia (procesor z zamówienia z 6 marca i później 'domówiony' monitor). Napiszę dla pewnego rozjaśnienia sytuacji klientom, którzy będą korzystali ze sklepu Camino.pl: Firma Camino.pl jest częścią firmy Balta, która zajmuje się szerszym zakresem usług z dziedziny komputerów. Camino zajmuje się dystrybucją podzespołów. Wydaje mi się, że nie ma jako takiego magazynu, więc zamówienia realizowane są "w locie", co wydłuża czas realizacji. Nie mniej jednak wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Trzeba pamiętać, że bez podania konkretnego terminu realizacji zamówienia - firma ma na to 30 dni. W momencie gdy otrzymujemy maila z prośbą o zapłatę za podzespoły widniejące w tabelce i wykonujemy przelew i potwierdzimy realizacje mailowo to mamy umowę cywilnoprawną "na odległość", która ma swoje zasady i prawa. >> Ustawa z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za szkodę urządzoną przez produkt niebezpieczny. My ludzie jako klienci jesteśmy przyzwyczajeni do szybkiej obsługi dlatego jak widzimy pewne odstępstwo zaczynamy się martwić i gniewać i szukać niewiadomo czego. Wydaje mi się, że dlatego pojawia się tyle negatywnych komentarzy. Jeżeli miałbym parę uwag do sklepu to: W statusie realizacji zamówienia (przeglądarka internetowa) pojawiają się daty i dopiski (ODR / PRD), te daty nie są stałe i jednoznaczne, co może być przyczyną pokuszenia się niezadowolonych klientów którzy wpłacili pieniądze o roszczenie z art. 286 Kodeksu karnego. Z punktu widzenia prawnego na podstawie tego, co widzialem ewentualne oskarżenie może być zasadne. Ja - jestem zadowolonym klientem. Z punktu widzenia dzisiejszej postawy ogółu rzeszy klientów - jest jeszcze nad czym pracować (prędkośc realizacji i jednoznaczność informacji).

5 / 5 2017-10-22

Wszystko jak należy, szukałem monitora i Pan doradził mi przez telefon co warto wybrać uwzględniając kryteria które narzuciłem. Jestem zadowolony z jakości obsługi jak i czasu realizacji zamówienia.

2017-10-17

W sklepie wystawiają przedmioty których nie mają na stanie. Zamówiłem 4 pendrive przed złożeniem zamówienia sprawdziłem dostępność i były. Złożyłem zamówienie i termin realizacji na 09.12.2015. Dziś wchodzę na stronę aby zobaczyć czy jest już do odbioru a tu zonk w stanie zamówienia brak danych. Okazało się po moim telefonie, że zamówienie będzie anulowane bo nie ma ich na stanie.

5 / 5 2017-10-15

Bardzo pozytywna opinia :)) Świetna obsługa - profesjonalizm połączony z sympatią obsługi. Takie firmy przekonują mnie do zakupów w necie!

5 / 5 2017-10-13

Jestem bardzo zadowolony, towar szybko przygotowany do odbioru osobistego, o wszystkim informowano mnie telefonicznie, naprawdę polecam

5 / 5 2017-09-30

Bardzo tanio i szybko. Przy zmianie ceny modelu uwzgledniono zmiane wartosci juz zlozonego zamowienia. Towar nieuszkodzony, sprawny i bardzo dobrej klasy (jak w opisie)

2017-09-16

Wszystko w porządku.

1 / 5 2017-09-02

Opinia negatywna. W momencie składania zamówienia otrzymałem informację, że zamawiany towar jest dostępny i zostanie wysłany w przeciągu 1-2 dni. Pieniądze przelałem od razu, a towar został wysłany dopiero po 2 tygodniach!!! Mimo kilku telefonów i maili, nikt nie potrafił wyjaśnić, dlaczego to tak długo trwa, pomimo wcześniejszych zapewnień (które w dużym stopniu wpłynęły na wybór akurat tego sklepu). Trochę niepoważne podejście do klienta - w regulaminie napisane jest wyraźnie, że sklep informuje o możliwych opóźnieniach, natomiast to ja musiałem się co chwila dopytywać - codziennie status realizacji był przesuwany na dzień kolejny i tak przez 2 tygodnie

5 / 5 2017-08-30

Szybka realizacja zamówienia, wysoki poziom obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Szybko i bezproblemowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-29

sklep ok.szybka wysyłka.polecam

2017-08-27

Ceny w porównywarkach cenowych nie są wyssane z palca, za ile zamówiłem za tyle kupiłem, bez żadnego stwarzania, anulacji zamówienia, czy innych problemów.

2017-08-09

Kompletna indolencja i olewanie kupujących. Najpierw chcą pieniądze a potem się okazuje że towaru nie ma. Kilkukrotnie zmieniają termin dostawy. Poproszeni o zwrot pieniędzy informują o 3 dniach bo tyle trwa u nich procedura zwrotu. Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem. Co z tego że odrobinę taniej jak wygląda to jak opisałem. Zastanówcie się składając zamówienie. Wg regulaminu powinni poinformować o opóźnieniu - ale nie poinformowali bo po co.

2017-08-04

Fatalny sklep ! Po tygodniu od zamówienia nagle informują że nie mają przedmiotu na stanie. Dobrze że nie płaciłem z góry. PRZESTRZEGAM przed zakupami w Camino !. Nie zawsze taniej znaczy dobrze.

5 / 5 2017-08-02

Polecam

5 / 5 2017-07-23

Wszystko w porządku - polecam.

5 / 5 2017-07-21

Osobiście jestem zadowolony z zakupów. Obsługa rzetelna i fachowa.

2017-06-21

Znakomity sklep internetowy

5 / 5 2017-06-19

Polecam ten sklep ceny niskie towary zgodne z opisami i szybka wysyłka :)

5 / 5 2017-06-17

Zakupy zrealizowane sprawnie, rzetelnie bez zastrzeżeń, pomimo dodatkowych wymagań związanych z realizacją zakupu ze środków UE. Polecam.

2017-06-14

JUŻ TAM NIE WRÓCĘ. Od zamówienia i przelewu minął ponad tydzień (niby towar dostępny)a przesyłki niema. Dzisiaj zrezygnowałem z zamówienia bo znów termin został przesunięty. Farsa. Tym bardziej ,że pomimo takiego poślizgu ze strony sprzedających nie dostałem żadnego info czemu tak się wszystko przeciąga. Stracili klienta na własne życzenie. Nie polecam. Chyba ,że ktoś lubi czekać na przesyłkę tygodniami i żyć w niewiedzy co się wyprawia. A i jeszcze jedno dzwoniłem 3 razy i za każdym razem już było realizowane.

3 / 5 2017-06-11

Odradzam zakupów w tym sklepie. Wszystko ładnie jest do momentu sprzedaży. Kupiłem Qnap i teraz mam tylko problemy. Zero pomocy.

5 / 5 2017-06-04

Bardzo dobry sklep posiadający produkty wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie. Polecam Wszystkim kupującym.

5 / 5 2017-05-22

Bardzo dobry sklep komputerowy, polecam

5 / 5 2017-05-18

Jak zawsze wszystko w porządku polecam po raz kolejny

2017-05-14

Ceny i realizacja,ok. Obsługa robi niepotrzebne problemy. Twierdzą np. że nie można wysłać faktury mailem co jest bzdurą, od dawna jest to prawnie dozwolone, wszyscy tak robią. Gdy wysyłają towar pod inny adres a fakturę pod inny to faktura ginie i nie można się potem doprosić o duplikat.

3 / 5 2017-05-06

Zamówiłem ze sklepu router, specjalnie zadzwoniłem, aby upewnić się, że dostanę go w terminie (na stronie był dostępny), po telefonicznym potwierdzeniu wykonałem przelew - router miał do mnie dotrzeć w ciągu max 3 dni. Router nie dotarł w ciągu tygodnia, po czym po wielkich bólach udało mi się dodzwonić. Dostałem jakąś niemiłą odpowiedź na odczepne. Po tym moje zamówienie zostało anulowane ze względu na brak towaru. Chamstwo i krętactwo niezmierne. Czekam na zwrot pieniędzy, ciekawe czy dostanę. Zdecydowanie ODRADZAM korzystanie z tego sklepu, szczególnie, że tak wiele jest innych dobrych i profesjonalnych.

5 / 5 2017-04-23

Konkurencyjne ceny, dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-04-13

wysoko oceniam sklep, profesjonalna obsługa, szybka dostawa,

5 / 5 2017-04-09

super sklep najlepsze ceny błyskawiczna przesyłka z dokumentami polecam gorąco

3 / 5 2017-04-08

Jedno wielkie NIEPOROZUMIENIE !!! - sprzedają towar którego nie maja a potem jeszcze bezczelnie tuszują swoja nieporadność szybko zmieniając statusy. Do tego bezczelność ze strony sklepu gratis !!! - ODRADZAM !!!!

5 / 5 2017-04-01

pozytywna

Rzetelne opinie o Camino.pl

Camino.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.camino.pl

Email
[email protected]

Telefon
058 341 06 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie